- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
medvegy #47101 üzenetére
szerintem nem erdemes nagyon specifikus hordozo cuccot venni x100-hoz... hamar meg lesz unva vagy legalabb is lezuzva osszetorve aztan draga az alktresz hozza erdemesebb vmi hasonlo meretu 2S-t csinalni helyette...... de ne igy legyen!
En a 100-120-as gepeket IKEA-s kajas dobozba hordom....
a kajas dobozokat meg a TAV-ot Alu kofferben es kulon másik kofferben a kiegeszito cuccokat (szemcsi alkatresz takarito cucc etc).... nalam ez mukodik.... ezt vettem 2x [link] de csak a nagyokat hasznalom a kicsiket eladtam..... -
molnigee
aktív tag
válasz
medvegy #39016 üzenetére
Ha értékelhető minőségű videót csinál és tudja a stabilitást, hatótávot, meg szenzorok is vannak rajta, akkor a méret miatt igen jó lehet. Ez már az a méret amit bárhova, bármikor elvihetsz, és ha 250 alatt van, egyrészt senki nem szólhat be, másrészt komoly kárt nem is tudsz vele csinálni. Én 400$-ról hallottam, de majd meglátjuk
-
.DLL
veterán
válasz
medvegy #38224 üzenetére
Köszönöm, a te videóid is nagyon tetszenek, gyönyörűek a színek és a pillanatok is, amiket kiválasztasz.
Várom már a Kékestetőn készült videót is!(#38223) d.tiborz: Igen, nem is akartam emiatt bemenni, nehogy belekössenek, hogy kivehetőek a videón; amúgy már 1:31-nél is látszik a csóka.
A gumicsikorgást szerintem kb. 200m-ről is hallani lehetett.
Aggódom az épület miatt látszik, hogy az esővíz elvezetők el vannak tömődve, növények nőnek a tetőn, stb. -
twine
veterán
válasz
medvegy #37427 üzenetére
Köszönöm!
Nézegettem ezeket, de az a helyzet, hogy egyszer egy noname autós töltővel csúnyán "megégettem" magam, mert hazavágta az akkor 100+ ezres telefonomat! Fődarab cserés lett, amit végül egy donorral oldottam meg!
Azóta rettenetesen félek minden ilyen dologtól, még ha a "youtube-os" srác azt is mondja hogy f@sza!
"Hivatalból" 50+ egy aksi, igaz legutóbb sikerült 35 ért venni, (bár ezt te is nagyon jól tudod milyen árakról beszélgetünk) Nagyon figyelek rájuk, hogy megfelelő körülmények között dolgozzak velük (melegedés, lehülés, stb...stb)
Arról nem is beszélve, hogy nem csak az aksit pusztítom el, hanem a gépet is rossz esetben, ha...............
Nem engedhetem meg magamnak!Így ezt biztosan kihagyom!Ha veszek, csak gyári töltőt!
Ezért is gondolkodtam az inverteren, mert az olyan "félmegoldás" lett volna,,,hiszen tul. kép. a gyári töltővel tölteném az aksit! De azóta aludtam rá egyet, és elengedtem a dolgot,,,megveszem a gyári autós töltőt, 'oszt kalap! Az a biztos....így nem kell a fejemet a falba verni ha bármi történik az aksival/géppel, hiszen nem lesz "X" ismeretlen a képletben! MInden gyári, és mindent elkövettem, hogy ne következzen be semmilyen káresemény!
Ráadásul azt olvastam, azzal ugyanannyi a töltési idő(cca.1h) mint a hálózati töltővel!KÖszönöm mindenkinek a tanácsokat, és ötleteléseket!
Üdv -
marciart11
aktív tag
válasz
medvegy #36901 üzenetére
Nekem P4P-m van P3A hoz képest ég és föld a kép minőség. Egy kis video ami vele készült
-
Arti1
aktív tag
válasz
medvegy #36595 üzenetére
<irónia> Dehogy kell sietni, nyáron életbe lép az új szabályozás, minden törvénytisztelő állampolgár, akinek Phantomja van (najó, 90%-uk) félárnál kevesebbért fogja önteni a piacra a Phantomját, mert nem fogják tudni/akarni betartani az adminisztrációs feladatokat és inkább megszabadulnak tőle, na akkor kell majd venni
</irónia>
-
twine
veterán
válasz
medvegy #35511 üzenetére
Viszont van valami, ami nagyon zavar...épp az általad kiemelt jelenetnél(1:55-től) is látszik, (sok bele nem került jelenetnél még jobban), ahol jég és víz kontraszt van..."villog" a víz!
Eddig még soha nem tapasztaltam ezt a nem kívánt effektet a géptől...
Ez mitől lehet? Rossz kamera(expo)beállítás? or what? Nagyon csúnya....Kicsit el is keseredtem, bár hiszem hogy ez az "én hibám", és ha "kisújjból" kezelném már a kamerát/gépet, az ilyesmit ki lehetne küszöbölni...
Jól gondolom? -
twine
veterán
válasz
medvegy #35489 üzenetére
Köszönöm, jól esik....van még hova fejlődnöm...
Két nagy problémám van...az egyik, hogy a nexus5-ön lóf@szt sem látok kint(már ami a kép minőségét, expo stb. illeti) másrészt, rengeteg olyan anyagom van, amire azt gondolnám, hogy milyen fasza perspektíva, de itthon vágásnál kiderül, hogy nem tudom használni a felvételt, mert még mindig össze vissza rángatom a gépet/kamerátÍgy alig marad hasznos anyag...ebből adódóan a "kész" videóba, nem kimondottan azok a jelenetek kerülnek, amikre vágytam, hanem azok amik használhatóak
"Hajós" sztori:
7 percem volt még az aksiból, amikor a hajó "megjelent", és elkezdtem rögzíteni...piszkosul túrta magát sodrás irányba!Elment "mellettem" utána fordultam, gondoltam még egy ilyen "neked tetsző" felül nézetes snittet gyorsan...de kiderült, nem érem utol a hajót,,,átkapcsoltam sport módba, fülig ért a szám ,mert ezzel már bőven "legyorsultam" a hajót, kamerát lecsaptam "gyorsgombbal" de már benne is volt a hajó a képben...viszont ferdén....(volt kb. 5 perc az aksiból) gondoltam legyen szép párhuzamos a hajó mozgása a képpel,,,de sport módban maradtam, rángattam a gépet/ mint egy hülye...fejemhez csaptam, visszakapcsoltam "p" állásba...még egy kis igazgatás...mivel 1080-ban rögzítek a 60frame miatt, igy utómunkában sem tudom igazítani, vagy szörnyen rontok a minőségen...ha 4k-ban rögzítenék akkor meg nem tudok a 30frame miatt rendesen lassítani az anyagon...
szóval a lényeg....van még mit tanulni...Azt hittem gyorsabb lesz ez a folyamat...
Ja igen..."haza" már RTH-val hívtam a gépet, hogy minél gyorsabban landoljon,ne én "krúzolgassak" vissza, mert alig volt már aksi idő. nem szeretem ennyire kifacsarni az aksit...
A te utolsó videódnál is az tetszett, hogy szép "sterilek" a jelenetek...nincs "rángatós" sallang... Na ezt lenne jó végre elérni nekem is ....
(#35490) kelna91: Phantom4
-
Arti1
aktív tag
válasz
medvegy #35309 üzenetére
Ha lenne Phantomom (nincs
) a frász megkerülne, ha víz fölé kellene vinni (főleg télen, mínuszokban).
Egy ismerősnek a balatonból búvár hozta fel valamelyik nyáron, csak a memória kártya maradt használható az elektronikus részekből...
Így van ezzel az elején minden fantomos, vagy van aki már az elején sem félti a cuccot?Bár, jobban végiggondolva, lehet, hogy jobb, ha a vízben megy tönkre, mintha betonra esik és apró darabokra törik, mert víz után még lehet a polcon nézegetni, szépen mutat
-
twine
veterán
válasz
medvegy #34948 üzenetére
Köszi neked, és mindenkinek a véleményt, és javaslatokat...
Ahogy "régebben" is, most is csak ismételni tudom magam....az óvatos duhaj kategóriába tartozom, és figyelek a cuccaimra...Próbáltam is írni de nem részleteztem a végletekig...
De épp így történt ahogyan te is írod...:
"előmelegített" aksival mentem ki, és 2 részletben repültem ki az aksiból a szuflát....úgy, hogy közben folyamatosan figyeltem a feszültség, és hőmérsékleti értékeket....A manualt oda vissza elmondom legszebb álmomból ébresztve isDe ha elakadnék, 1 mp a jelölések miatt megtalálnom a hibakódot
50m-nél nem emelkedtem magasabbra, mert ilyen időjárási körülmények között nem tudhatja az ember mi várja odafent...
Leszállás után azonnali törölgetés, elkerülve a cseppfolyóssá változott jég bejutását bárhova is, aztán pedig azonnali infrás szárítás....Ésszel, átgondolva kell az ilyen repüléseknek nekiállni, úgy minimálisra lehet redukálni a problémákat...MIt tegyen a szegény ember, ha télvíz idejére jött össze a Phantom....gyakorolni kell,,,,ha pedig ilyen az időjárás, hát a pozitívumait kell kihasználni....
Sikerült pár napja gyönyörű, tiszta, napfényes időben is repülni...szépek a felvételek, de közel sem indított meg annyira, mint a deres reggeli erdő....Sajnálom a lepotyogott Pantomos kollégákat, és nem mondom, hogy velem ez soha nem történhet meg...tudom, hogy igen....de az ilyen esetek többségében utólag általában kiderül, hogy valami "lazáskodás" volt a háttérben...
Én pedig, -főleg az olyan esetekben amikor eltérünk a hétköznapi gyártó által előírt üzemeltetéstől- maximálisan odafigyelek a körülményekre, és az üzemeltetés részleteire -
Geller72
veterán
válasz
medvegy #34944 üzenetére
Ma mi is repültünk délután. A -8 az éjjel van, de most pl csak -5 van itt. Nappal kevéssel nulla felett voltunk, mértem napos szakaszokban +4-et is. De teljes mértékben igazat adok, drága gépet nem vennék elő ilyenkor. Racerrel is a normál rep idő 70%-nál lehozom és beviszem.
Ma majdnem megvolt az első gépvesztésem.
. Az egyik H31-et vittem fel olyan magasra, hogy alig láttuk. Nem is lett volna gond, de fent elkapta valami légörvény és úgy elvitte oldalirányba, hogy esélyem sem volt kontrollálni. A következő pillanatban már el is dobta a jelet. Szépen esett. ezt szeretem benne, hogy könnyű és hogy elkezdenek visszafele pörögni a propok, ezáltal szépen kifékezi magát. Egy nagyon komoly aljnövényzettel teli területre esett. Besötétedett és feladtuk. Ott voltunk valahol a közelében, mert bindelt szépen még. De nem láttuk a villogást sehol. Gondoltam, holnap még kimegyek, adok neki egy esélyt.
. Közben jött egy ismerős, aki ott lakott nem messze, elég nagy terület az övé. Nincs ott más, csak egy nagy legelő. Kérdezte, hogy mit keresünk.
. Elmeséltem, mi a pálya, majd elköszöntünk és hazamentünk. Másfél óra múlva kb, néztünk ki az ablakon és látom ám, hogy jön villogva a drónom.
. A jelvesztéstől számítva kb 2.5-3 óra múlva még villogott szegénykém.
. Az ismerős (kutyája) találta meg.
. Arra lett figyelmes, hogy ugat nagyon a kutya. Kiment lámpával, hát egy kisebb árokban ott villogott. Csurom dér volt, de töretlenül jelezte, hol van. A poén, hogy bindeltem és még nem is jelzett az akku, hogy merülne, kb másfél percig még lebegtettem, mire elkezdett sűrűn villogni. Nem tudom, milyen magasból esett a nem igazán puha, csonttá fagyott földre, de az ég világon semmi baja sincs.
. Nem semmi ez a gép. Nem mellesleg több mint 400m-re volt onnan, ahonnan felszállt. A magasságát tippelni sem tudom.
.
-
DJGABI
addikt
válasz
medvegy #34025 üzenetére
azoknak a boardjára JR-NH010 van nyomva, ergó tényleg tök ugyanazok a gépek. szórást nem tudom, de én is gyengének éreztem.
erről a furibee-ről írták hogy pár grammal könnyebb, amit elvileg a keretből spóroltak (mondjuk itt páran azt írták h a 010 is törik, akkor ezzel mi lesz hajaj), meg más kód van a boardra is nyomva: [link]
-
twine
veterán
válasz
medvegy #33527 üzenetére
Hogyne érdekelne! Minden ami Phantom, hogy tanuljak
Köszönöm!
Annó a kérdezősködésem után kaptam itt egy linket...
Itt megtaláltam a "phantomosok" topicját...
Hááááát, mit mondjak vannak szájtátós képek, és videók!
Van egy "vonatos" videó , aminél azt mondtam, hogy ilyen nincs....
Nem csak bátor, de vakmerő is emberünk...Őszintén nem tudtam eldönteni, boruljak e le a "tudás" előtt, vagy ítéljem el, a vakmerősége miatt...
MIndjárt kikeresem.... -
twine
veterán
válasz
medvegy #33523 üzenetére
Értem!
A második kép égboltjának furcsa,és átmenetes színéből gondoltam, hogy valamit esetleg...
De akkor tévedtem...Illetve most jobban megnéztem a fényeket árnyékokat, hogy egy késő délutáni napnyugta előtti időpont lehetett, valszeg. azért ilyenek a színek, és az átmenet...
-
dudicukrasz
tag
válasz
medvegy #33510 üzenetére
Előre látom,ahogy drónkommandósok minden sarkon karjukon idomított sasokkal várják a 7éves gyerekeket,melyik merészel egy symaötöst előre megfontolt szándékkal,a levegőbe küldeni,attól majd jól elkobozzák,meg elveszik a szalámis zsömléjét büntiként.
Röhej az egész.
Szerintem erre semmilyen szervnek nem lesz kapacitása. -
MPowerPH
félisten
válasz
medvegy #33447 üzenetére
A szellel jol banik a Phantom, bar ma ez miatt amikor jottem vele vissza, majdnem fanak ment, mert pont jott egy erosebb fuvallat, es lathatoan hirtelen gyorsult egyet, fel meterrel allt meg az agak elott, 3m-re tolem.
A fagytol nem feltem,(4 fok volt) mert sutott a nap. De teny, az aksinak nem volt jo... Minuszban, napsutes nelkul nem repkedek. A szel miatt nem mentunk a tengerre, igy maradt a nemzeti park. -
MPowerPH
félisten
válasz
medvegy #33042 üzenetére
Majd csinalok egy re-linket. Formware-t nem frissitem, bar meg nem tudom melyik van rajta, de az ujabbal azt irjak, sok a gond.
Majd hetvegen kiprobalom a Note 4-el is, abban van gps, igy ha el is veszitem, legalabb visszajon.
A magassag az 500m -en van lockolva? Azt sajnos nem tudom itthon kiprobalni, 3 repterrel vagyunk korulveve, nem akarok bajt. De elmegyek zold zonaba is, ott erre nem kell figyelni. -
Jackal2
senior tag
válasz
medvegy #32695 üzenetére
Ez mar eleg jo lista. Jjrc h20 am volt, nem volt rossz, de nem vennem meg ujra, h31 detto. Xk x250 minimalban pont befer 10k ala ahogy a nihui is. Legjobb racer 50k alatt e wizard, 100 alatt diatone crusder vagy kingkongt gt 210. Xk nem biztos hogy ajanlanam a nagyon hektikus ar miatt. Hasznaltan 45, alap modell 70 de neha a c varians meg 75 mint nalam, maykor meg 140. Hasznalt P2 se rossz 100 alatt. Syma x8 at lattam 20 korul az se rossz.
-
twine
veterán
válasz
medvegy #32618 üzenetére
Megfogadom...
Egyébként az a játszótér ahonnan repültem, konkrétan egy rendőrörs előtt van...
ha megnézed, egy tábla kint van a falon...észre sem vettem hogy meg is jött az autó, csak mikor pakoltam a cumót...szerencsére ők sem akartak tőlem semmit...
Egyébként a környék ahol lakom egy csoda, (Szentendrei-sziget, Dunakanyar, Visegrád) tökéletes "pálya" nekem tanulni...A várost nem erőltetem főleg, hogy imádom a természetet (nem drónos felvétel, csak egy filléres akció kamera) Na itt sajnáltam, hogy nem volt még meg a vas, elképesztő őszi nap volt, gyönyörű fényekkel, színekkel) ott a ligetben az ősfák között csoda felvételek készülhettek volna...
Talán majd jövőre a drónnal...Köszönöm a tanácsokat...
-
elszabi
tag
válasz
medvegy #32618 üzenetére
Tényleg: Van köztünk olyan, akit már ténylegesen megbüntetett emiatt a rendőr? Mert én eddig csak szóbeli figyelmeztetésekről tudok. Illetve személyesen olyat éltem át olyat, hogy felszólítottak a távozásra.
Oké, ott a 444-es eset, de az túl extrém volt. Illetve egy srác a Youtube-on, de az meg utólagos feljelentés következménye, amit a Légügyi Hivatal intézett.
-
mobbo
senior tag
válasz
medvegy #32589 üzenetére
ócska kínai a dji de nagyon profi amit csinál, a karma jó példa mennyire könnyű megcsúszni ezzel a technológiával,
az árazás is profi, 400 dodótól felfele most csak a dji létezik, mindenki más a futottak még kategória, 400 alatt meg a vadnyugat, de ha jól megnézed a phantom 3s ára alatt senki nem tud nagyot dobni, valószínű a bekerülési érték ahhoz képest sok, nagyon sok darabnál van csak ROI pont, nem lehet csodát tenni400 felett meg jönnek sorban, ha kijön a mavic s a fhd kamerával teljes lesz a skála, kitalálod mire kell és van belőle dji, nem tudsz olyan felhasználást mondani amire nincs kész megoldás
viszont a bestbuy a p3a/p maradt, a következő lépés már a p4p
a mavic a játék kategória, összehajtható, gyors, de fotózáshoz már fele akkora szélben se stabil, videója jó, de valahogy nem vagyok kibékülve a kamera rajzolatával, más de nem jobb
p4 meg súlytalan lett, akinek van p4re zsé annak van p4p-re is, nem éri meg innentőlegyébként a p4p nagyon jó lett, magnézium-titán a gimbal, könnyebb lett, precízebb, már csak a zoom-os kamera kéne bele
ja és önmelegítő lett az aksifoglalat
-20 fokig nincs para
az milyen?viszont adroidos a built-in-screen, gondolom a nagyfényerejű kijelzőben nem tudott segíteni az apple
nagyon kéne egy komoly versenytárs a piacra
-
twine
veterán
válasz
medvegy #32561 üzenetére
Köszönöm
Nem vagyok facebook-on, de hamarosan regisztrálok valami "kamu" reg.-el...
Négyes Phantom lett a kiválasztott...Közben elgondolkodtam, hogy nyomom itt a marketinget magamról, hogy "a perspektívák végtelensége", és közben vérgagyi a videó, amit összebaltáztam...N+1. ugyanolyan képek a város fölött, mint amiből Dunát lehet rekeszteni a Youtube-on
Na de majd egyszer én is felnövök talán, és nem csak "előre, meg hátra" tudom majd mozgatni a kamerámat
-
twine
veterán
válasz
medvegy #32551 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat...
Azért ha lehet, engem ne koncoljatok fel élve srácok addig, míg nem ismertek...
Nem az "újgazdag" apuka nagyképű fiacskája vagyok, aki kinyitotta a száját, és beleröptettek egy Phantomot...
Közel 40 éves felelősségteljes családos férfi, aki mindenéért megdolgozott...Az utóbbi 13-15 évben kamera mögött...Ezért ekkora varázslat számomra a Phantom, mert eddig a földön álltam... most viszont a perspektívák végtelensége nyílt meg előttem, amihez persze meg kell tanulnom kezelni rendesen a gépet, hogy olyan felvételeket készíthessek, amilyet csak szeretnék, illetve várnak tőlem!
"Felszállás helyétől 1,5 km.-re???"
Na ezért sem osztom magam egy halmazba az ilyen arcokkal...300m-nél messzebb egyelőre nem távolodott el tőlem a gép, és a jövőben sem tervezem km.-re elzavarni...legfeljebb mezei(szó szerint) természetfilmes jeleneteknél...
Repülő kameraként kezelem a gépet,ami ráadásul munkaeszköz lesz ha végre úgy tudom kezelni, ahogyan "kézből a kamerát" és nem FPV huligánkodásra vettem...Egyébként pedig tényleg meglepő az emberek hozzáállása ezekhez a gépekhez...
10 embernek mutattam, hétnek azonnal a rosszaság jutott róla eszébe...
Kicsit tele is lett a f@sz vele, mert hogy kamera mögött szocializálódtam,amit zsigerből kulturáltan kezelek...
Így gondolkodtam erről a gépről is...szebbnél szebb snittekről álmodozom, eszembe nem jut f@szoskodni vele....
Aztán mikor mutatom valakinek, jön a papucsállatkához hasonló gondolkodás....(hö-hö,,,,nézzünk be vele a lányöltözőbe)
Őrület...
Szóval a "VII.ker fölötti röpködést" sem úgy kell elképzelni, hogy szakítottam vele mint Superman...oda vissza a Bazilikától a NyugatiigSzerk:
De ha holnap(ra) sikerül összedobni valami videót, úgyis meglátjátok, 'oszt jöhetnek a paradicsomok az arcomba -
twine
veterán
válasz
medvegy #32546 üzenetére
Pedig nagyon érdekelne... Én ma repültem (először)a VII. Ker. fölött egy P4-el...
70-100 méter magasság környékén...
És nem, nem "könnyedén"...folyamatosan remegett a belső, és ami csak tőlem tellett, elkövettem, hogy biztonságban tudjam a gépet(és persze ezzel együtt a környezetet)
De meg kell valljam, mikor visszanéztem a felvételeket, a sírás kerülgetett az élménytől.... És persze repülés közben is,, de ott sajnos még elnyomta az izgalom a "varázslatot"...Valahogy muszáj voltam "elkezdeni", mert ez a gép egy csoda(számomra),nem maradhatok örökké a kukoricás fölött...
Nem kísértem a sorsot, biztonságban akarok repülni,de nekem pld. ez (is) kellet ahhoz, hogy megbízzak a gépben,és felfogja az agyam,milyen technika van "alattam"(fölöttem)...Majd baltázok belőle valami videót,és jövök vele zsibbasztani a népet
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
medvegy #32474 üzenetére
Én az x100-at ebben hordom. De be fér még mellé az q100 is, és a proppokat sem kell levenni.
Meg kibéleltem habfóliával (amibe csomagolnak a Kínaiak).FID: Nagyon jól néz ki így a gép!
Tegnap, életemben először, gondoltam kiprobálom (los-ban) az x100-al milyen is a 3d. Aztán rá kellett jönnöm, hogy a KingKong proppok vannak fennt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NBA és kosárlabda topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Eladó KTM női kerékpár!
- Saeco Gran Baristo Avanti HD 8977 I FRISSEN SZERVIZELVE I VÍZKŐTELENÍTVE I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest