- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
kirkri #13774 üzenetére
Nem akarok zoldeket beszelni, de mintha ketfele laprol olvastam volna az X5C esteben, es meg olyasmit h az SW tavja kepes valamelyik X5C iranyitasara. Csak pontosan melyik melyikre nem tudom.
BTW ahogy nezem egy uj fogalom van megszuletoben:
A kozossegi hobbi. Olyan ez mint a bubi, csak kopterekkel. -
Watt25
veterán
válasz
kirkri #13669 üzenetére
A trutyit nem lehet úgy lekaparni, hogy a forrasztási pont még elérhető legyen?
Már eleve a nagyobb része így is elérhető, csak egy kisebb területen kellene megtisztítani.
Ha esetleg nem válna be a rézdrót amit betettem, akkor a következő lépés ez lesz nekem is, de azért remélem, hogy jó lesz így is. -
dudicukrasz
tag
-
Watt25
veterán
válasz
kirkri #13575 üzenetére
Itt látszik is az egyik képen, hogy van rajta áramkör, illetve, konkrétan le van írva:
With protection board (Charging and discharging)
Vagyis, szerintem ezen akkumulátorok töltéséhez nem töltő kell (amely tudja, hogy hogyan kell tölteni egy LiPo cellát), hanem csak tápegység... Emiatt nem kell semmi extra a "töltőnek" árult cuccokba.
Én fogok venni egy ilyen négyes elosztót, majd szétszedem, megnézem, mi van benne. -
Watt25
veterán
válasz
kirkri #13569 üzenetére
Pontosan olyan töltőkábel van hozzá, mint amit írtál
Nem! Akkor világít, amikor tölt és elalszik, ha már fel van töltve az akkumulátor!
Illetve szerintem az akkumulátoron van valamilyen elektronika (töltő áramkör és/vagy túlmerülésvédelem), szóval, ezek nem csak cellák.
Illetve az eredetileg linkelt töltőnél én mindenképpen úgy értelmezem, hogy cellánként (akkunként) külön tölt/lekapcsol. [link]
4-port Charger, the charger can charge four battery balanced,and shows charging status of each battery with overcharge protection. -
-
mgy
senior tag
válasz
kirkri #13567 üzenetére
Jobban megérné olyan töltőkábelből venni négy darabot, amit adtak a drónhoz?
Kinézetre hasonló, de nem biztos, hogy ugyanaz. Nálam az u807-hez adott normálisan működik, cserébe a hasonló nem.
Hosszabb távra tervezve viszont vettem egy i6-ot, meg egy másik rendes(nek tűnő, de olcsóbb) balance töltőt.----
Mennyiben tér el egy picike 150-es, meg egy "rendes" 250-es racer viselkedése? -
Teréz Atya
senior tag
válasz
kirkri #13567 üzenetére
Ha a toltokabel vilagit amikor nem tolt es akkor alszik el, amikor tolt, akkor 99%, h nincs benne vedoelektronika csak egy tranyo meg egy LED. Ha ilyen van a Syma-hoz nem sok ertelme van megvenni.
Az a 4 in 1 chargereknek meg olyan hektikus a minosegbeli szorasa, hogy sose tudod, hogy fog-e mukodni.
Ha van 10 dollarod, akkor:
Eachine B3AC + egy ilyen eloszto
Nem csucsminoseg, de mukodik, a B3AC pedig javithato, mert javitottam.
Ha van 40:
akkor Skyrc B6 mini + tap + egy ilyen eloszto - ez mar atombiztos -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged