- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
marciart11 #61215 üzenetére
..most is hirdetnek 215-ért...facsén..
-
rankesz
veterán
válasz
marciart11 #61215 üzenetére
Másfél éves a régi tulaj szerint, akkukban ilyen 30 + töltés van, egyébként szép állapot.
twine: üdv Férfi!
Mint ahogy van viberem is...
-
Teasüti
nagyúr
válasz
marciart11 #60913 üzenetére
Az is van olyan kicsi, mint a Spark? Táskába bedobós, túra barát gép?
-
törölt tag
válasz
marciart11 #44615 üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
válasz
marciart11 #44610 üzenetére
Sima P4. De P3 S után ég és föld! Még barátkozunk egymással!
Spark meg majd bohockodásra jó lesz. -
syler123
veterán
válasz
marciart11 #44194 üzenetére
Peeersze, meg tehetünk az egyik motorra 4 color propot, a többire 5 colosat, ha egy racer-nél csak az a cél hogy a tákolmányunk a levegőben maradjon, nem az hogy normálisan repüljön...
-
válasz
marciart11 #44141 üzenetére
Változtatnék ezeken:
Alap packból a Pro verzió jobbKamerából fölösleges a runcam nem jobb, mint az eredeti Foxeer HS1177, ami majd felével olcsóbb
Adó jó lehet
DVR, hát egy jobb szemüvegbe benne van
Antenna ok
Táv ok
RX, ez lehet hogy kicsi, de nem telemetriás, ezt kb 130-as kisgépbe rakjuk, normálisba XSR-t ami ugyan
ennyibe kerülAkki ok
Töltőből inkább már ISDT a javasolt, ami ugyan ennyi, de több A-t tud kiadni és gyorsabban balance-ol
-
varadigabor
senior tag
válasz
marciart11 #44140 üzenetére
Ne márXD Kár volt össze számolni
Érdemes mindenből jobbat venni hogy ne kelljen pl távot , szemüveget stb cserélni.
Rendeltem ilyen Radiolink vevőt ,elvileg 1100 méter a földön a levegőben 4000 méteres a hatótávja.. Rám is gondoltak mert két antennás, ha kiszakad az egyik még ott a másik
-
Peaceliker
addikt
válasz
marciart11 #44141 üzenetére
nade most ugye arról van szó, hogy arf vagy darabokban olcsóbb... a többi (táv, töltő akku, kiskutya kiscica) kell arf géphez is, ha nincs semmi...
-
twine
veterán
válasz
marciart11 #43787 üzenetére
Autós inkább csajokkal adja, drónos fotós "arcokra" nem nem áll fel
Nekem nem volt ilyen szerencsém a drótokkal!
Szombaton egy ezerszer megrepült de egyébként "rohadék" helyen és magasságban lévő villany kábelbe emelkedtem szép lendületes óvatossággal beledurva CRASH lett a vége
pedig esküszöm úgy láttam má'mehet fölfeléráadásul még komolyan is vettem a munkámat,mer'úgyszoktam
(Ez a kbsztt. egyedül keresztezi az egyetlen értelmes perspektívát és normális érkezés-hátrahúzás ívet kis településünk rendezvényeinek-színpadához és rendezvény elhelyezéséhez !Ezen a ("crashelős")tűzkeresztségen is átestem.... irgalmatlan szerencsékkel...
01,Legfontosabb;
Nem is értem, hogy esett szabad felületre, és nem az történt,aminek pedig nagyobb volt a valószínűsége, hogy irányíthatatlanul elkezdi az asztaloknál kajáló, utolsó frame-en még a Phantomnak vidáman integető Polgár úr Jenő tányérjából a pőrkő'ttet kiverni a maradék két rotorommal,aztán az utolsó mozdulataival még lerugja magát a porba az asztalról!
Nem baz'meg,,,, urasan közéjük a földre ahogy kellPersze két törött proppal eléggé oldalasan de csak a gép egyik szárát roppantva és azt is inkább "csak látványosan", mert mint utóbb kiderült belső szerv, de még az adott száron lévő motor sem sérült !
Azér'csoda, mert épp utoljára csak azért szálltam fel, hogy legyen "tömeges, sok emberes, fesztiválhangulatos kép is a kergetőző gyerekekkel együtt, (mer' a tömeg, gyerek meg a kutya majd "eladja")
Copertinói Szent József figyelt rám, és nem lettem Blikk címlapos drónos02;
Jó kezű szervízesnek pont van egy dobozos gyári P4váza a polcon, nem rendelős, mer'fontos az idő,mer'amúgy nyaralni is megyünk és kell a drón, bevizsgálós, nekiugrós két nap múlva csörgős,nem lehúzós korrekt munka, kissé fáj az összeg de azért mégsem könnyentörős gimball csakanyagárban száznegyvenér' lett a vége,hanem csak egy váz.....Szóval anyagi oldalról is mondhatni"megúsztam" !
Tesztrepülés,tökéletesen működős, 2.000m-nél megállva,mer'minektöbb,onnan hazahívva, aztán itthon pörgős forgós gimbaltesztelős,gps-es és szenzoros intelligens módok csekkolgatásával két aksit kirepülős ...."százas" lett ismét a drágaság,öröm bódottá' szélesmosoly! Újkasztni!
Azt hittem már akkora "terminátor" vagyok, mert tényleg sokat sokszor bizonyított a gép először tesztelgetve, majd aztán élesben is vihar erejű, erős szélben, lökésekben, magával húzós, fölfelé tolós meglepi ijesztő viharosban, szóval melós izzasztósok helyzetekben is!
De hoogy aztán egy ilyen lehetetlen "semmilyen" helyzetben "odafigyelve" verjem oda..az agyf@sz!Ebből is tanultam,sokat, és még jobban megerősített abban a véleményemben ,hogy:
Vannak akik itt lazán többet költenek a hobbira és a "Racereikre" mint a Phantom ára, és simán "műszerebbek" is akár azok a gépek.....
De,,,,,,,egy kameraplatform,szinte biztos hogy előbb utóbb emberek,járművek, gépek közelében fog kikötni!Hát ezek miatt a kamera platformok miatt kell inkább a jogi szabályozás, hogy egy fent elszenvedett esetben, ha esetleg kolbász szeletelőt játszok a drónnal,esetlegesen rajtam kívül álló hibából,okból, ne a tömeg általi lincselés legyen az egyetlen opcióm, "" 'mer a fsszopo hülye drónos!!!" , hanem legyen ennek egy kultúrált metódusa....Mint mondjuk egy egyszerűbb, a közúti járművekkel okozott káresemény után -normális esetben(!)-
Nekem jó lenne, (még ha rossz is mert valszeg 6 féle képen fog lehúzni az állam,)mert legalább jogilag lényegesen fedhetetlenebb leszek ,"saját egyértelmű legális jogokkal"...
Az értelmes Raceresnek kő szopás, mer' ő amúgy sem megy magától emberek közé,mert eleve más a "pályája"...de legalább általában nincs szem előtt annyira,ezzel nagyban csökkentve az esélyeit a más javaiban vagy egészségében való károkozásra!
Aki meg amúgy is retard,felelőtlen raceres, vagy f@szfejeskedő mások nyugalmát zavaró "illegális" kamerás, azt meg igenis b@sszák meg, mert bizonyos helyzetekben akár életeket kockáztatni, (öccázon jöna helikopter) az nagyon nem vicces...
A drón, és kamera platform meg kell, mert egyszerűen kva jó....tiltani, betiltatni, az emberekkel megutáltatni,a normálisan reptetőket szopatni nem lenne szabad, és reméljük nem is lesz így!
De szabályozni a technika fejlődése,terjedése miatt biztos, hogy valahogy kell!
ja....és ha odáig eljutok, a következő Phantomomon biztos lesz "Care"....
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Tessék.
Kb.0:45-től :-)
(Bocs, nagyon provokatív volt a felvetés. A film meg szép lett, mint általában) -
válasz
Húderonda az az autó. Mintha az egész belsejét bárddal faragták volna.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Moha kolléga pl marha jo autós vidiket csinált sztem racerrel ;-)
Persze nem ilyen nagypapa stílusú nyugisat, de autók sem úgy mentek :-)https://www.youtube.com/channel/UCDMnUvqs1bdd9adYmMWgkcA
-
syler123
veterán
válasz
Nem túl okos dolog ilyet írni... (és itt nem a helyesírásra gondolok)
Kb olyan, mintha azt írnánk, hogy én megyek a Racerrel, te a kameraplatformmal, érj utol... Teljesen más célra készültek.
-
twine
veterán
válasz
marciart11 #42973 üzenetére
Viszont hogy a P4 úgy repülne mint a P3,,,abban nem értek egyet.. Én ugyan a gyakrolatban Nem használtam p3-at, de van ismerősöm aki arról váltott, sokat beszélgettem vele erről, És néztem videókat rengeteget...
Pld. stabilitás... más motorokat is kapott a P4, Nem ugyanaz a gép repülés szinten....
-
Arti1
aktív tag
válasz
marciart11 #41937 üzenetére
Erre nem is gondoltam, köszönöm!
A GPS nélküli gépek lábára meg zoknit kell húzni, hogy ne karcolja össze a fényezést -
anola
csendes tag
válasz
marciart11 #40880 üzenetére
Jó lett a videó...
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
marciart11 #40375 üzenetére
Igazad van, az ikertesódnak, Nand708-nak ment eggyel feljebb.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
marciart11 #40370 üzenetére
No, ha digi FPV kell, akkor a CONNEX ProSight rendszere már megvan csupán 399 dolllárból. Amúgy vicc nélkül olcsó, mert 1000 dolcsiról indultak tavaly ősszel. Sajnos eléggé ortopéd a kamera és az adó meg az antenna is, így 250-nél kisebb gépre kész agyrém lehet felszerelni.
Amúgy az analóg FPV nem olyan szar. Csakhogy mindenki a 15-20 dolcsis DVR-eket használja, amik csak 25-30p-ben képesek felvenni az 50-60i helyett, tehát helyből feleződik a képkockasebesség. Aztán minden kis zizi hatalmas elektromos viharnak néz ki. A dinamika függ a kamerától, egy CCD sokkal jobb mint a CMOS, és ez utóbbiból is botrányosak az Eachine Falcon kamerák. A felbontásnál meg ez van, a PAL vagy NTSC korlátoz.
-
Geller72
veterán
válasz
marciart11 #39710 üzenetére
Mikor cserélted le p4p+ra?
-
Arti1
aktív tag
válasz
marciart11 #39484 üzenetére
tök jó
Milyen phantom? Vagy inspire?
Engem mindig a frász kerülget, ha víz felett repülős videót nézek, mindig attól tartok, most esik bele...
Bár, betonra rosszabb -
Geller72
veterán
válasz
marciart11 #39484 üzenetére
A video nem erheto el.
-
woodbear
addikt
válasz
marciart11 #39444 üzenetére
Rendben
-
woodbear
addikt
válasz
marciart11 #39440 üzenetére
Sziasztok!
Kezdő dronos vagyok. De ismerem a témát (semi-pro fotós lennék)
Tegnap rendeltem használtan egy P3A-t. Meg is érkezett, minden szép es jo....lenne. De a RC akkuja nem akar csak 1 ledig tölteni. A 2. Villog es ki is kapcsol a töltés egy idő utan. A GO app 21%-ot mutat, ha egész nap rajta hagyom a töltőn akkor is. Nem igazán talaltam megoldást sehol rá. Az eladó szerint kizárt, hogy nem tölti fel. (Igaz egyből updateltem mindent, nem is néztem melyik fw volt fenn)
Legújabb fw van mindenen (AC, RC)
Ha tudnàtok segíteni, azt nagyon megköszönném. -
twine
veterán
válasz
marciart11 #38998 üzenetére
-
medvegy
aktív tag
válasz
marciart11 #38897 üzenetére
Köszi
-
syler123
veterán
válasz
marciart11 #38829 üzenetére
Az úgy szép. Írod hogy pénzkazettában tárolod, most ezt miért nem dobtad abba bele, miért volt jobb hogy a fürdőszobában lángol? Durva hogy milyen tűzijátékot tud csinálni. Kitalálhatnának valami olcsó, kevésbé veszélyes alternatívát.
-
Kris87
aktív tag
válasz
marciart11 #38096 üzenetére
Köszönöm! Valamiért az maradt bennem, hogy a vásárolt esc-ek csak 3S kompatibilisek, de már látom, hogy bírja a 4S-t is.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
marciart11 #38096 üzenetére
Meg hozza tennem a Giant Power-t es almarkajat, a Dinogy-t. Most meg piacra dobtak az RTF-et is, de meg nem jott meg nekem.
-
vandor01
senior tag
válasz
marciart11 #37701 üzenetére
azon gondolkoztam talan jobb aksi kene mint 25C? pl ez 65C
hasonlo a szitu a kis gepeknel is 7020 mocikhoz meg elmegy a 25C
de a 8520 hoz nem art 40-50C.. de hatrozottan jobb -
vandor01
senior tag
válasz
marciart11 #37697 üzenetére
csak szivenutott a 300.000-es ar az OLX -en
25-30... ezzel semmi gaz... de a 3kilon jot mulattunken meg nem teszteltem le.... 1 hete mar esik
de nincs nagy elvarasom szerintem a szeles labak visszafogjak
ezt a kicsi motort 2S konfiggal azt gyorsan bedonti az aksit
majd vilagit a farkan a piros kozben meg mindig 8V-en az aksi...
de ne igy legyen! -
kimista
aktív tag
válasz
marciart11 #37697 üzenetére
ne foglalkozz vele, csak kötözködnek.
Az eredeti téma az volt, hogy 300-ezret adtál meg a hirdetésben, gondolom elírtad egy nullával. -
vandor01
senior tag
válasz
marciart11 #37695 üzenetére
helo
na most akkor 3 kilo vagy sem?
full gazra bicska? az erdekes
nem lehet vmi allitasi anomalia?
egyem is bicskazik ha 40% ala veszem a GYRO-t...a kepeid utan a heten gyorsan atszabtam lefaragtam a zsirosabb reszeket
csatis motorokkal konnyebb szerelni ha vmit at akarok alakitani
aztan lehet vegen majd direktbe forrasztom... -
schferenc77
aktív tag
válasz
marciart11 #37252 üzenetére
De hol, mi a menete? Eddig akárhány boltot néztem (fpvshop/hobbycity) mindenhol saját magukat adják meg, hogy nekik kell eljuttatni a hibás drónt. Van egyáltalán magyar disztribútora a DJI-nak (hátha oda lehet ilyen esetben fordulni)?
-
Arti1
aktív tag
válasz
marciart11 #37248 üzenetére
A 4K a fényképezéskor jelent valami előnyt? (elvileg az advanced és a professional is 12 MP-elt tud fotóban)
Arra gondolok, hogy részletgazdagabb vagy jobb képet adna a 4K kamera ugyanolyan felbontás mellett a professionalban fénykép készítéskor, mint a másik 2,7K-s az advancedben? -
schferenc77
aktív tag
válasz
marciart11 #37246 üzenetére
köszönöm a választ.
Magyarul, ha nincs szükségem jobb kamerára (Pana vs Sony lapka), netán 4K-ra és beltérben nem akarok túlságosan drónozni, akkor bőven elég a Standard verzió... -
medvegy
aktív tag
válasz
marciart11 #36971 üzenetére
Marhajó képe van, az tény! Én már a P3P-vel is elégedett vagyok (voltam
), de a P4P tényleg magasra teszi a lécet. Kíváncs vok mit tudnak kihozni a P5-nél.
-
medvegy
aktív tag
válasz
marciart11 #36921 üzenetére
Nem csodálkozom rajta, 2.5-szöröse a video bitrate a P3A-hoz képest.
-
Arti1
aktív tag
válasz
marciart11 #36936 üzenetére
Utolsó kérdés:
a kamerák fotózáshoz 12 MP-elt tudnak, mind az Advanced, mind a Professional-nál is, ezek alapján fénykép szempontjából mindegy, hogy professional vagy advanced-et választ valaki? Nem jelent különbséget a fényképek minőségében vagy részletességében az, hogy videóban 4K-t tud a professional? -
.DLL
veterán
válasz
Az emberek fölé nem repülés csupán ajánlás?
Csak kérdezem, valszeg velem is előfordulna, vagy ha városban repül az ember magasan, akkor valaki(k) mindig lesz(nek) alatta, szóval ez a "ne repüljünk emberek fölé" nem mindig életszerű, ha egy bizonyos felvételt meg akar lőni az ember, csak itt pont a konkrétsága miatt eszembe jutott a tegnapi hír egy balesetről (még mindig nem tudni milyen 'drónnal').
-
Arti1
aktív tag
válasz
P4P és P3P között is ekkora a különbség képben?
-
Skimaster
senior tag
válasz
marciart11 #34287 üzenetére
Szia és Üdv mindenkinek, látom neked van egy P3A géped, én most vennék egy P3S-t, de van hajszál repedés az egyik motornál a műanyagon. Érdemes vele foglalkozni? Jó áron van. Van hozzá alu merevítő is,mind a 4 motorhoz.
Összességben mennyire ajánlott gép?
Köszi előre is... -
medvegy
aktív tag
válasz
marciart11 #34278 üzenetére
Szép összeállítás! Van benne anyag bőven. Mivel repülsz?
-
vandor01
senior tag
válasz
marciart11 #33681 üzenetére
megjott ma a 210-es carbon vaz....
nos ha kamerat is akarsz rakni akkor ennel kisebbe nem megy bele az x251-es...
az oszlopok kozti tavolsag 30mm szoval oda nem fer bele az X251-es board
hosszaban a ket szelso oszlop kozti tavolsag 125mm
szoval ide berakhato a board (40x100mm) de a ket kozepso oszlop kimarad
igy max 20/30mm nyi hely marad a kamera szamara a gep elejen....
szoval a 180-as vaz eroteljesen felejtos... -
Zoty4
őstag
válasz
vagy veszel egy uj házat neki
-
vandor01
senior tag
válasz
en ezt rendeltem hozza.... mar itt van a kanyarban valahol [link]
ez irja hogy a lukak merete szerint fogadja a 130x mocit?meg nem lattam hozza mert hiagyzik meg ez meg az.....
a propeller merete miatt kisebb keret nem jon szoba!
vagy veszel 4db mocit is hozza es akkor tulajdonkepen az x251 bol
a boardot es receiver fogod hasznalni...
de mivel a board majd 4cm szeles es 11cm hosszu....
sokkal kisebb keretbe nem biztos hogy belemegya boardot 2db nagyobb meretu tikk-takkos dobozba tervezem belerakni
valszeg a doboz vegere rafer a aksi csati es a hatso lampa.....
labakon levo led? vagy kifezetem a labak vegere? vagy marad doboz oldalan?
lehet nem artana ra motorvedo? vmi ilyesmi? [link]
esetleg rovidebb oszlopok (20mm) a kerethez?szoval probacseresznye
-
kimista
aktív tag
válasz
nem építhető át valamelyik racervázba? zmr, martian relacc, tele van velük bg
-
MPowerPH
félisten
válasz
marciart11 #32902 üzenetére
Igen, a pro lett. A miertjet en sem ertem, de az angolok mindig ugranak az uj modellre, en meg koszonom. Csak a gep az adott szettel £600-ba volt. Meg most vettem egy 3. aksit, custom propeller szettet, propeller vedot. Ipad holnap megjon, akkor ha idoben hazaerek, tudok vegre kicsit repkedni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
marciart11 #32883 üzenetére
Nem mertem bevallalni az Amazonos eladokat, utan nezve nagyon gyanus a kirivoan olcso ar, mikozben ebayen hasznaltan is £690 korul mennek.
Egy sractol vettem, aki 4 honapja vasarolta mint az elso dronjat. Csak beletanult, es megvette a 4-est.
Ket aksi, vizallo hordtaska, egy windsurf booster, karbon merevito a talpra, kamerara szuro, 32Gb SDHC kartya, ipadra valo arnyekolo, es 8 ho garancia. A ket aksi 12x es 14x volt feltoltve. De meg egy aksi kell, hogy meglegyen a fix 1 ora repulesi ido, es akkor maradok a gyari verzional. A penzen, amit sporoltam a hasznalt arral, abbol kijott a ipad. Es akkor meg nem tudtam, hogy az S7-el nem szeretik egymast, szoval mazli. -
Jackal2
senior tag
válasz
marciart11 #32244 üzenetére
Nyilván nem
Nem is lehetne.Esetleg egy focicsapat tudna egyszerre
Csak gyorsan kell körbedobálni a távot
-
válasz
marciart11 #32244 üzenetére
Repülő ágyat tervez
-
Jackal2
senior tag
válasz
marciart11 #32241 üzenetére
Még gondolkodom, feltörjem-e a malacperselyt. Kicsit sok itthon a gép
Már alig lehet lecsukni az ágynemű tartót
-
válasz
marciart11 #31251 üzenetére
Kutya fáját, senkinek nincs szinte, csak a DRH-soknak. Ki kéne próbálni azt a szemüveget már.
-
válasz
marciart11 #31249 üzenetére
Szerintem esni fog az eső, illetve inkább vasárnapot preferálnánk szerintem többen. De ha van FatShark szemüveged kint leszek 10-re!
-
twine
veterán
válasz
marciart11 #31163 üzenetére
-
erikke17
őstag
válasz
marciart11 #29643 üzenetére
Ebayen 3,5€/darab, alumínium CNC-vel esztergálva plusz a csavarok távtartok meg az kulcsok. Hétvégén felteszem őket pofásan mutat rajta dobok majd fel képet
-
elszabi
tag
válasz
marciart11 #22841 üzenetére
Köszi a videót. Eddig eszembe nem jutott, hogy nem csak egy sima dobozban kéne tárolni az akkukat a szekrény mélyén. Szóval veszek én is egy pénzkazettát.
Más: Mivel elég pocsék idő van, kipróbáltam, tényleg bírja-e a vizet a waterproofnak hirdetett Aviax gép. A jelek szerint egyelőre igen. Persze ez csak 2 perc, de az akku is teljesen száraz maradt. Ez volt az a gép, amit 20 dollárért szórtak ki a GB-en akciósan, 2 akkuval. Szóval további bohóckodásokra, rossz idő esetére megtartom.
-
medvegy
aktív tag
válasz
Hát baszki!!!! Nekem is pénzkazettában vannak a 3000-es LiPo-k, de egy ilyen intenzív gyulladás ellen nem vagyok benne biztos, hogy érne valamit....
-
tonyrulez
őstag
válasz
Éééés már meg is rendeltem egy Lipo Explosion-Proof Safety Bag-et.
-
Jackal2
senior tag
válasz
marciart11 #22844 üzenetére
Bazzeg de durva....ilyenem nekem is van tőled
Okozott valami kárt?
-
qqzs
őstag
válasz
Ez megtortenhet tarolt aksikkal is? Marmint ami honapok ota lent ul egy dobozba a pincebe?
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
marciart11 #22844 üzenetére
Mikor volt feltöltve?
-
tibibi
őstag
válasz
nagyon durva
mennyi idős akksi volt ?
Nagyon hasonlít egy faszbuk videóra amit reggel láttam -
Arti1
aktív tag
válasz
Az igen... remélem senki nem sérült meg...
Gondolom a füstölés miatt raktad a csapba, mennyi ideje füstölt már előtte?
Töltve volt, tárolós vagy üres? -
mgy
senior tag
válasz
NAGYON KEMÉNY!
Odaverted előtte? Vagy miért került a csapba, miért lett gyanús? -
válasz
marciart11 #21671 üzenetére
Akkor lehet a Phantom 2 jobb vétel. Még van egy hónapom nézelődni és okosítani magam.
-
Patics
tag
válasz
marciart11 #20611 üzenetére
Miért nem szabad repkedni a Margitszigeten? Nem olyan mint bármilyen más, városi park?
-
Jackal2
senior tag
válasz
marciart11 #20947 üzenetére
Igen, még szerencse, hogy neked mind a kettő van
-
Nohab61
aktív tag
válasz
marciart11 #20627 üzenetére
Ok csak mert ez alapján nincs szerintem igazad. Mert pont 2007 ben rakták át a Ferihegyi zónát a Pesti oldalra.
[link] -
Nohab61
aktív tag
válasz
Bocs de hogy érted az erősen Ferihegyi kifutót?
-
elszabi
tag
válasz
100m-en sem?
-
cucimaciq
csendes tag
válasz
marciart11 #19712 üzenetére
-
molnigee
aktív tag
válasz
marciart11 #19708 üzenetére
Canon 600d 18-55, meg egy fix 50/1.8, meg pár macro cucc, raynox 250 pl.
Ha valakit érdekel flickr.
Amúgy pont a drónozás miatt szorult háttérbe a fotózás. Lehet összekötöm a kettőt és csinálok a gépekről egy sorozatot -
Exian
addikt
válasz
marciart11 #18355 üzenetére
Köszi, akkor most már ezt is tudom. Akkor már ennyivel is bonyolódik a képlet
#18357 Game-Over: igen, tudom, csak gondoltam hátha más is tud valami mást még bedobni a kosárba.
-
Jackal2
senior tag
válasz
marciart11 #18325 üzenetére
4S-el ezt tudná az Ogre is Rate modeban nem?
-
mgy
senior tag
válasz
marciart11 #17738 üzenetére
Ééés jön a zújj... hd, beépített diversity vevő, minden. Kíváncsi leszek az árára.
-
Jackal2
senior tag
válasz
marciart11 #17672 üzenetére
Na akkor nevezzük nevén a gyereket: Wltoys V977 brushless helikopter, RTF 27.000-ért szinte olcsóbb min egy brushless drón
Kár hogy fixed pitch és nem variable....
ELlenben ezzel a Hisky HCP100S-el 35.ért brushless, collective pitch mmmm, ez kéne.
Mellékesen itt ér helikopterről beszélni? Csak mert a drón is egy helikopter
-
Game-over
aktív tag
válasz
marciart11 #17454 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat
molnarpeter vagy Teréz Atya vagy akinek van JJRC X1-e:
A távon bármelyik gombnak ha bevan kapcsolva a táv akkor legalább csipognia kéne?
Mert az enyémen egyik gomb sem működik, csak az analóg karok.
Ha meg rossz akkor minél előbb írnák BG-nek.
Más kérdés: Ha kikapcsolom reptetés után a távot, de a gép akkuja még nincs széthúzva, akkor miért kezd el csipogni? Ez beépített elveszítés esetére van, vagy hogy csak simán ne maradjon rajta?
-
cris78
őstag
válasz
marciart11 #17435 üzenetére
Szervezünk majd csatornákban titkos összejöveteleket
-
molnigee
aktív tag
válasz
marciart11 #17435 üzenetére
Egyébként, én csinálni akarom, ha lesz normális biztosítás, meg engedélykérés akkor fogok kérni.
Szinte biztos hogy lesz p3s meg egy racer még és használni is akarom őket -
Jackal2
senior tag
válasz
marciart11 #17245 üzenetére
Ezt a két szart állandóan keverem, de úgy is tudja mindenki, mire gondolok
-
medvegy
aktív tag
válasz
marciart11 #16893 üzenetére
Persze, simán lehet.
Lehet letesztelem valamikor én is, hogy mennyire érdekli őket, mert szeretnék majd egyszer a csongrádi pontonhídról csinálni légi-felvételeket (a tegnapi videón is látszik picit pl 3:45-nél), és a legjobb hely a gép felengedéséhez a vízi rendőrséghez elég közel van
Lehet az a legtisztább, ha előtte bemegyek és kipuhatolom, hogy mit szólnak a dologhoz.
-
kimista
aktív tag
válasz
marciart11 #16779 üzenetére
Multistar 5.2, 26 eur hobbyrol. Pdbt emelni kellett, de ajtót is tudom csukni
Jah és kamera Gimbal nem probléma, bírja a gep
-
fape
senior tag
válasz
marciart11 #16580 üzenetére
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
marciart11 #16580 üzenetére
-
Jackal2
senior tag
válasz
marciart11 #16573 üzenetére
Akkor az
Mindegy, szar volt Miron gépe, remegett az egész, szóval a Rev 6 kerülendő.
-
molnigee
aktív tag
válasz
marciart11 #16337 üzenetére
7col monitor, tiszta para már most, 4 után megyek
Pánik esetén RTH?
Szerencsére azért nem egy gyors gépről van szó
Ja és tudom, ne nézzek fel a gépre ugye? Ez lesz a legnehezebb gondolom -
válasz
marciart11 #16283 üzenetére
A p3 nem 4s?
-
dudicukrasz
tag
válasz
marciart11 #15868 üzenetére
Nálunk is hosszú hercehurca volt hogy szabadon használhassam a drónt,hogy az akcóra igyekvő autóinkat ne fényképezze a traffipax,ne küldejenek büntetéseket,stb.
Tudnék mesélni.
Más dolog jogszabályokat és törvényeket hozni és más betartatni azokat. -
kimista
aktív tag
válasz
marciart11 #15195 üzenetére
ha esetleg van rth vagy failsafe rth, úgy sem várom meg míg magától leszáll.. eddig mindig én szálltam le, nem bízom a gépben
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
marciart11 #14548 üzenetére
En vettem egy kisebbet 6 es egy nagyot 16 euroert. Az utobbi akkora, hogy atkoltoztettem bele az osszes kabelt, stb.
Ha veszek kocsit, meg dobok bele par hatarolot, es abban fogom szallitani az akkus cuccokat. -
Jackal2
senior tag
válasz
marciart11 #14546 üzenetére
Ok, de akkor sem fogom egy újságpapírral körbebástyázott kátránykupac tetején tárolni, ami benzinben áll
ÉN inkább félek, mint megijedek. Egy pénzkazetta ára 2200 Ft, ennyit megér nekem a dolog. Emberek hajlamosak fillérbaszó hozzáállás miatt megvenni az 1 dollárral olcsóbb cuccokat, akkor erre is lehet költeni.
-
dadabu
csendes tag
válasz
marciart11 #14307 üzenetére
jaja énis ezt találtam amit irtál, márcsak az a kérdés honnan rendeljem meg teljes szettként
-
dadabu
csendes tag
válasz
marciart11 #14305 üzenetére
hát nemtudom ez is új még nekem ahogy nézem vannak árak, pl biztos nem 100ezer forintos fat sharkot és társait, mivel elég csóró vagyok azért írtam ki 30-40ezret de ha annyibol csak 1szarkupacot lehet összehozni akkor hanyagolom
jofogason nézegettem hátha van normálisabb használtan de csak ezt találtam:
http://www.jofogas.hu/pest/Video_szemuveg___FPV_ipod_Iphone_MP4_MP5_PMP_DVD_PS2_PS3_Xbox_360_Wii_43036445.htm?first=1 -
shaddam
aktív tag
válasz
marciart11 #14284 üzenetére
Na szerintem a xiaomival lövök akkor majd egy slowmo videót hogy mennyi az annyi.
-
medvegy
aktív tag
válasz
marciart11 #14112 üzenetére
Ez mennyire komplikált? Van a Naza vezérlőnek egy 'gimbal' bemenete, amire csak rá kell dugni és kész vagy forrasztgatni meg komolyan barkácsolni kell hozzá? (Az utóbbival lehet meggyűlne a bajom.)
-
mgy
senior tag
válasz
marciart11 #14049 üzenetére
The smallest ESC in the world.
Ennyi derül ki a csomagolásáról.Hogy a fenében lehet ezt kideríteni?
-
mgy
senior tag
válasz
marciart11 #14033 üzenetére
Szerintem elég nehéz kinyírni. Init hangot hallod? Vagy egyáltalán csipogtatja a motort?
Hallani a hangot, elindul a motor is, csak gyengusz. Gyenge, halkabb a csipogás, mint a többinél, illetve alacsonyabb a fordulat, kisebb az ereje, simán meg tudom állítani kézzel. -
jony77
tag
válasz
marciart11 #13875 üzenetére
Vagánykodtam az ismerősömnek,meg végülis tesztelgettem mit tud,mit bír!Elküldtem kb 200métert,és onnan fullgáz vissza 55 körül van a végsebbessége azt hiszem!És mikor vissza tért toltam neki egy ellentétes irányt!A nylon proppok nem bírták a nagy terhelést(2.5kg 50-nel) ,és a fejem fellett láttam,ahogy lerobban egy propp!
na ezt a pillanatot nem fogom elfelejteni,itt tudtam ,hogy itt vége!itt kb még ment vagy 30 cal,és az 5proppal a gép már nem bírta megfogni,mert már csak 3m re volta földtöl!Így belecsapódott!Látszik a videón,hogy visszapattan ,és pördül jó párat!Hiehtetlen ,de maga gépnek nem lett baja!Ez vasárnap volt ,tegnap meg már újra repült!persze 3-4 óra szervíz ,és komplett átvizsgálás (kalibrálás) után! -
mgy
senior tag
válasz
marciart11 #13825 üzenetére
Nem volt egyszerű menet, majdnem AT9 lett, de nem sikerült hétvégén kifizetnem, vasárnap meg meggyőztek helis ismerősök/fpv-s arcok, hogy maradjunk a kaptafánál. Van hozzá szimulátor kábel, nem tudom este majd repüljek vagy kitet építsek.
A lenti csomag amúgy egy diatone 150-es picike gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó Honda Forza 125
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest