- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Jackal2 #60137 üzenetére
Nem fair összehasonlítani sok okból sem. Eleve a jicsin "mono", azaz egy kijelződ van, szemben az FS és tsai "sztereo" dupla kijelzőivel. Nekem a küklopsztól pont emiatt azonnali hányingerem van, a dual lencsésektől soha semmi bajom nem volt. Nem azért mondom, mert most fs van, hanem mert volt előtte jó pár küklopsz is, de nem bírtam megszokni. A másik amiért nem igazán illik hasonlítgatni, az a kijelző mérete. (Gondolom, EV800D-t akartál írni) Annak 5"-os kijelzője van, az FS-nek meg két hüvelykujjnyi. Az meg, hogy jobb a vétel meg a kép, sokban függ attól, hogy mi dolgozott az FS-ben és milyen antennát használsz. Én flatnek egy immersonicot pl, és egy furious van a modulként bent, de nagy különbségek abban mondjuk nem biztos hogy vannak. Ami sokkal fontosabb, hogy megnézzük, vagy megnézném, hogy mondjuk 1-2 év múlva mi omlott meg a jicsinben és meddig bírja anélkül, hogy valami elpukkanjon benne. Szal a megbízhatóság hosszú távon az sem mellékes. Valamint amit a kolléga is említett, hogy a fókusztávolság állítási lehetőségei a béka segge alatt vannak. Nem kellett volna többet, mint két centit megnyújtani a távot, hogy használható legyen igazán. Én 1 dioptriás olvasószemcsit használok, ha nagyon muszáj, nekem éppen nem elég, amit nyújt, csak mókolással. Nekem valahogy (ahogy a fórumot olvasom, nem csak nekem) elment a bizalmam nagyobb részben a jicsiniektől. :/ (Ráadásul kényelmetlen)
-
ezoltan
tag
válasz
Jackal2 #60137 üzenetére
Kezdetektől azt használom és azt leszámítva,hogy egy bizonyos fajta kártya megbolondította,nem volt vele gondom.
Nyilván garmadával vannak egyéb befolyásoló tényezők,de sokszor csak csodálkozom hogy mennyivel stabilabb,szebb,tisztább a képe mint ahogy sok megtekintett dvr-ben látható másoknál,egyéb szemüvegekkel.Fun fact: Teljesen élhető volt a minőség 1-2 hónapos használat erejéig,amikor rájöttem hogy nem is Diversity- re volt állítva kezdetektől.
Mióta elkészült az adapter a fókuszpont miatt,kánaán van.Nem is fontolgatom hogy lecserélem egyelőre. -
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #59628 üzenetére
Persze-persze, kupon oldalak is olyanok, amilyenek. De, azért van az a pénz, amiért kipróbálod, nem?
Azért 55 dolcsit megspórolni, megéri...
A gépekről, nem átlátható most, hogy mi az irány, mert a Bugs 3-2 után most váltás van. Ugye a 3 mini az a buli gép, acro móddal. A 3H, az kapufa, értelmetlen, mint anno az X600 után a X600H. GPS nélkül igaziból nem jön vissza, csak megpróbálja kikalkulálni, honnan is indult.Ergo, az alap bugs 3 lassan bagóért megérheti.A Bugs 2 vonal érdekesebb, mert az 5W az tudásban jobb, kicsit minőségibbnek tűnik egy fokkal, de KISEBB a kartávolság! Ergo, kisebb propeller mehet rá, kisebb terhelhetőség. Olyan, mintha 3 kategóriát akarnának kb. A Bugs PRO meg lenne a kamera platform.
Gimball nélkül, pontosabban, gumibakos gimballal.
Vezérléshez C5000 & C6000 kamera kellene, de, nem tudom lecsekkolni, hogy az előző verziós wifis kammal menne-e a pro, mert ahhoz vennem kellene egyet.
Az 5W csatlakozója más, nagyobb, de persze, tákolni nem lehetetlen.
Applikáció. No igen, itt voltak gondjaim, a 2c-vel, de mivel fapados, ezért csak annyi, hogy elindítom az appból a felvételt. Ugyanis, bele tudtam rakni a C5020-s nem wifis, FPV kammot (nem wifis átvitel ugye a cél). De, a 2 C-W verziók nem igazán vezérelhetőek, mert az RTH az ugye a vezérlőn egy gombnyomás, Egy dolgot tud az app, elindítani a felvételt-képkészítést. Az igazi kérdés tehát, hogy a full vezérléshez elegendő-e a régebbi kamera, mert ugye azok sokkal kisebb helyet foglalnak.Ergo, tesztelni nem tudom, amíg nem lesz bugs 3 prom, de gondolom, más meg nem nagyon fog ilyennel bíbelődni, bár, itt is van jópár Bugs 3 tulaj, aki tuningolja is a verdáját.Ha valaki beszerez egy PRO-t, akkor szívesen egyeztetek Vele, és kipróbálhatjuk a keresztbe kompatibilitást is.
Ja, az APP változott, tök korrekt, sőt, nekem kifejezetten kellemes. Jól használható, englis verzió.Hatótáv- mint tudott, maga a vezérlés bőven 1 km feletti, a gyári alap távval. Gondolom, csak a biztonság kedvéért írtak rá 6-800 métert. A képátvitel kérdéses, ez igaz. A Hubsan Air meg árban nem ennyi. 250 dolcsi az app vezérlés. Persze, ha a képátvitel, és a vezérlés tényleg pöpec, akkor megérhetné, de speciel én jobban kedvelem a távot, plusz app. Az meg már 350 dodó felett... Szóval jól ki van ez találva...
Webes felület, hivatalos oldalon is megvannak az infók, csak ugye, az új dizájn az bénácskára sikerült. De, a motor infókat is onnan szedtem, tehát, ott van az, csak hogyan találod meg, az már más kérdés.
-
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #59586 üzenetére
Most ugye ugratsz?
A google a Te barátod is! Szerinted, én honnét linkelem pl a Bugs 5W kuponokat??? Egyszerűen írd be a keresőbe, melyik terméket keresed, és írd mellé: coupon.
Na jó, most lehet, épp nincsen a PRO verzióra külön nagy kupon.
Hiszen, 5-10%-ot alapban sokszor le lehet szedni.
Jelenleg legolcsóbb a Tomtop! 134.99 dolcsi kupon nélkül a kamera nélküli verzió. Ez sajna édes kevés, mert ugye az apphoz wifis kapcsolat kell, amihez kell mjx kamera is.
A kamerás verzió viszont 185 dolcsi! Ráadásul, Duty free-s szállítás!!!
Kupon: B3P50, és 180 dolcsi lesz (azaz, bead sokszor 5%-os kulcsot is a honlap, az is több ennél).
De, nézzük is meg, miben más, mint az alap Bugs 3? A GPS full vezérlés már önmagában nyerő. Igaz, az alap bugs 3 már bőven 80 dolcsi alatt jár... De, a PRO-ban MÁS a motor is! Bár több helyen ugyan azt a motort írják, 1806 1800KV, az MJX honlapján 2204 1500KV van feltüntetve.
Maximum upward lift 230g. Más az akksi is, ami kicsit sajnálatos, de még nem okos akksis. Azaz, valszeg orvosolható kis forrasztgatással.
App kérdése. A mostaninál első lépésben kiválasztod, melyik géped van, és ennyi. Speciel, kíváncsi lennék, hogy mi van a kereszt szabadossággal.Azaz, ha pl a Bugs 2C-mhez hozzá rakok egy wifis kamerát, akkor az upgrade lesz 2W-re? Ezt le kellene tesztelnem, de jelenleg egyetlen mjx wifis kamerám van, a Bugs 3 panorama kam, aminek az optikája lefele néz.Bár, a Bugs 2 alaplapjára is valszeg gond nélkül beköthető. Azaz, ha vennék egy PRO-t 135 dolcsiért, és hozzá rakok egy régebbi, mjx wifis kammot, akkor az fullos vezérlést átvinné-e.
A képátvitelhez meg valszeg, mivel wifis, érdemes lehet wifi excendert/repeatert alkalmazni, a telefon 5g-s wifije helyett. De ez igaz az összes wifis jelátvitelre telóra, ez márkafüggetlen.
A vezérlés meg ugye pl 2W-nél megvan az 1 km is, csak azt már nem látod.
-
-
Geller72
veterán
válasz
Jackal2 #59191 üzenetére
Olvastam. Viszont nem tudom, hogy említetted e, hogy pl a MiTu kizárólag 5.8Ghz-es wifit tudó telefonnal kommunikál, így ha valakinek csak olyan telefonja van (kínai olcsóbbak többnyire ilyenek) ami csak 2.4 Ghz-et használ, akkor azokkal nem tudod használni. Ebbe épp ma futottunk bele. Nagy előny ennek ellenére az, hogy egy olcsó ~10 eurós BT-s kontrollerrel is simán "összefütyül" minden különösebb trükk nélkül és nem kell megvenni a 10k-s verziót, mint a telló esetében. Range extenderrel/repeaterrel is szépen működik együtt. Részemről semmilyen instabilitást nem tapasztaltam, úgy állt a levegőben mint a cövek. Tenyérből felröpült, etc.. A jelen árért szerintem benne lehet az ajánlott kategóriában.
-
-
Geller72
veterán
-
Geller72
veterán
válasz
Jackal2 #59053 üzenetére
Miért nem veszel egy kisebb, polcos páncélszekrényt? Használtan van már néhány ezerért a jófogáson.
De bármilyen lemez szekrény is jó.
De ha mindenáron atombiztosat akarsz, jó áron...
-
vandor01
senior tag
válasz
Jackal2 #58309 üzenetére
az nem x100-as.... csak vmi hasonloféle gép.....
a labon kerek lukak vannak az x100-on nem pedig nagy oval luk
a propvédő formája kerekebb és nem ilyen rovid
a labak más szöget zárnak be az alaplapon mint az x100-on
de tényleg nagyon hajaz az x100.ra lehet az a kis fuggo vezérsik az x100-as darab? -
Saccco
nagyúr
válasz
Jackal2 #58086 üzenetére
Jó cucc ez. Apró whoop csomaghoz kiváló.
Azért, ha valaki FrSky-ra épít flottát, azt nem fogja érdekelni a multiprotokoll. Kicsit azt sugallja a cikk, hogy a multiprotokoll a világ legjobb dolga és az X7 nem tudja ezért he.
Nem láttam, hogy a V2 tud-e rezegni, gyanítom, hogy nem, pedig az is egy igen jó funkció.Akkor jó, ha kicsi rádióra van szükség. Egy flottára való gépet kell irányítani, ami mind különböző.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Jackal2 #57570 üzenetére
Azóta vissza néztem dvr felvételt, látszik hogy egyenletesen esik be a fesz, utána össze is kapja magát. Akkor ez a része rendben van a gépnek... Már csak azt kéne megoldani hogy ne menjen el a videó jel nagy roll/pitch re xD
De most vtx csere volt, szerintem előző vtx volt finnyás vmi fesz tüskére -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Jackal2 #57563 üzenetére
Emlékeim szerint Kimi használ ilyet.
Múltkor szóba került a téma fb-on, többen írták, hogy használnak ilyen ládát. Ott lenne érdemes megkérdezned.Más: Ha minden a terveim szerint alakul, akkor ma végre ki tudom vinni tesztelni a 3as BetaFPV proppokat. Nagyon kíváncsi vagyok rájuk. Főleg, mivel nem ül fel annyira a motortengelyre, mint a többi propp.
-
cintula187
addikt
válasz
Jackal2 #56977 üzenetére
Detto én is péntek óta nyúzom.
Nekem félemetesen tetszik a kamera stabilizátora. Mondjuk egy BT kontroller jöhetne hozzá.
Szépen tartja a pozícióját is.Viszont sokszor a kamera nem ad képet. Tudom irányítani de van, hogy 4-5 alkalommal párosítani kell, hogy lássam a kamera képét.
-
válasz
Jackal2 #56964 üzenetére
Van jó pár quad akciózva ahogy néztem, mondhatni szó szerint röpködnek a 100 dollárosok..
Én speciel 65-85 mm-es brushless gépet keresek jóárasítva, hogy bent is, szélcsendesebb időben akár kint is lehessen repkedni vele. (és mondjuk emellett nem 1,5 - 2,5 perc repidővel)És ezt a Happymodel Mantist találtam, összességében jókat írnak az értékelésekben:
[link](Aliexpressen pedig 10 dollárral többért adnak hozzá egy FlySky I6 távot is, amit el is lehet adni ..)
-
Geller72
veterán
válasz
Jackal2 #56846 üzenetére
"bugs 3 jo lehet, a gond az hogy nincs rajta kamera vezerles ugy meg nehez elsuti a kepeket"
Van rajta, de a beépített kamerát (ha olyat vettél, vagy raksz bele utólag) kezeli. (Más kérdés, hogy kis hackinggel a lenti kameratartóba berakott "sportkamerát" /de nem szeretem ezt a megnevezést/ is vezérelni tudod.)
-
Banyu
csendes tag
válasz
Jackal2 #56846 üzenetére
Az tiszta, hogy általában a vezérlők a gyári kamerát tudják vezérelni, de a gyári makerák meg nem a legszebb képeket hozzák.
Igazából ha kitalálom, hogy mi fér bele és hogy, s úgy döntök, hogy esetleg beruházok valamire, az még lehet egy drónozós videózós dolog kezdete is... -
Banyu
csendes tag
válasz
Jackal2 #56782 üzenetére
Szia!
Igazából ez annyit jelent, hogy a mezőgazdasági területek szegélyeiről kellene fényképet készítenem, mivel élőhelyfejlesztési témakörről volna szó egy szakdogához.
A talajon is kell fotót csinálnom, de mivel mind a kaszálatlan szegélyek, mind a kultúrnövények meg fognak ugrani (és már meg is ugrottak a hirtelen jött jó idő miatt), gondoltam kiegészíteném ezt drónos fényképekkel.
Minőségben mondjuk egy A4-es álló lapra egy-két képet, ha bepaszírozok, akkor kivehető minőségű legyen, hogy mi van rajta.
Magyarán ez igazából azt jelenti, hogy néhány 10 méteres magasságig kell felröptetnem a gépet, lombkoronaszint fölé valamivel.
Adott táblaszegélyek szélét kell fotóznom, ahol füves-bokros-fás (pl.: nyaras, akácos, diófás) társulások, szélfogók vannak, nem feltételen 25 hektárról kell egyben képet készítenem.Anno vettem a Syma X5C-t bohóckodásra, aztán nem használtam, haverom megmutogatta, mit hogyan, gyakorolgatok vele azóta, bár az egy helyben lebegés nem annyira könnyű, mert apró és könnyű a gép...
Ezért kérdezősködtem, hogy egyáltalán fel lehet-e fejleszteni ezt a kicsike gépet valahogy, mert nem szeretnék csak ezért hirtelen áldozni (nagyságrendi árakkal) 40k-t drónra, 20k-t kamerára, meg 10-20k-t egy gimbalra, hogy készítsek vele mondjuk 50 képet, amiből kiválogatok majd 10 db-ot.Az MJX Bugs 3-ról volt egy magyar nyelvű teszt, ami jókat írt róla, szóval ahogy néztem talán jó lehetne az én az én kezdő, lassú repülős, lebegős-fotós igényeimhez, de legolcsóbban kamera nélkül itthon 30.000 Ft-ért találtam, Gearbest-en (G-W-12 – Spanyolo.) is 119 dodó teljes áron.
Mivel még nem vagyok jártas annyira a drónkezelésben, bérelni nem szeretnék gépet a fényképezéshez és időben is elhúzódva tudom a teljes területbejárást elvégezni, ezért kéne saját gép. Nem megélhetési célzatú fényképkészítésre keresek drónt és bár érdekes és szórakoztató a drónozás, engem ebből max a légifelvételek magáncélú készítési oldala érdekel.
Üdv.: Banyu
-
Geller72
veterán
válasz
Jackal2 #56782 üzenetére
Ez meg a másik. Ami Phantommal alacsony magasságnak számít (~130 m) az egy B3-al nem kis kihívás már, főleg némi széllel megspékelve. Még nem is a kép készítés miatt, mert ahhoz annyira nem is kell magasra menni, hogy jól belássa az adott területet. Szvsz. 1ha-t (100x100m) már szépen be lehet látni 50m-ről is, de max 100-ról tutira jól. De ha nagyobb, összefüggő területekről beszélünk, akkor nyugodtan elő lehet venni a perselyt és nézegetni a komolyabb darabokat.
. Nem beszélve a kényelemről, amiért be lehet repülni egy előre megtervezett útvonalat. És te közben csak filmezel mondjuk.
.
-
ot93
senior tag
válasz
Jackal2 #56722 üzenetére
értem. Számomra az az érdekes amúgy, hogy repülési időt tekintve nem rossz (13-15p körül), de aztán mikor jelez, van, hogy fél perc sincs mielőtt lemerül és leszáll, de fél percnél sosincs több.. Most ha 100m-re van, nem biztos, hogy visszaér, ha meg messzebb akkor pláne. De ha ott még kényszerleszállást hajtok végre, az oké, de pl. 150m magasan már ez sem lehetséges csak a zuhanás
Rendeltem két akkut, megnézem azokkal mi lesz...
-
Peaceliker
addikt
válasz
Jackal2 #56619 üzenetére
Kamot? Igen, jobb lett sokkal.
A gép vhogy nem varázsolt el. Tavaly éltem vna. Azóta repültem erősebb gépekkel, lehet azt várnám nem tudom. Vagy ahol repülök már uncsi, gagyi terepet meg nagy tempó tudja csak kompenzálni
Most jön 1407 es 3 colos meg 4 colos gép aztán lassan elvalik melyik gépek mennek, mert ennyi nem kell -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #56385 üzenetére
A stubbit VTX03-on használom. 250m-nél messzebbre sosem megyek, arra ott a KGB Project.
No, a VTX03 gyári antennájánál nagyságrendekkel jobb, sokkal könnyebb mint egy Aomway habverő.
De aki ezzel megy 500m-re az hülye. Vagy bátor, ő dolga.Lehet h parkolóházban repülve nem egy nagy szám a visszaverődések miatt, mert nem olyan pontosan hajtogatták, de még az életben nem reptettem parkolóházban. A céges bizti őr meg hallani sem akar róla, szal ennek egyelőre lőttek.
Egyedül az IPEX-től tartok, de amíg egy VTX03 kb. harmad annyiba kerül mint bármilyen Tramp vagy Matek VTX, vastagon le-, izé, nem érdekel.
Egy Tramp árából vettem egy egész évre való cserét.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Jackal2 #56320 üzenetére
Nekem ez azért fura, mert 1.2ghz 200as adó és régi nagy 35mm es kamera nem evett 1a t sem. Asszem 0.6 ot. Tegnap próbáltam egyik gépem, ott fc, vtx02 és runcam nano evett 0.3A t... Már ha pontos a Watt mérőm, de ha nem is annyira, azért sokkal többet tuti nem kér. Szal igazából egy 200as adó sem szabad annyit egyen, hogy bárminek gond legyen. Persze pont bec el szívtam most omnibus f3 nano nál, de ott esélyesen a 4s sok neki...
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #56265 üzenetére
Bullshit? No, akkor egyszerűbben:
Szar az egyik motor, örülök, hogy nem esik le, ti meg kritizáljátok a vezetési technikámat. LOL!A vidiben pl. itt csúnya a propwash. Amikor relatíve gyorsan megfordítom a gépet, az meg a saját turbulenciájában beremeg, na az a propwash. Egy rendesen beállított gépnél ez minimális. Pl. amíg kapuzásnál egy hajtűkanyarnál te a géped remegésével vagy elfoglalva, addig egy profi már rég túl van a kapun.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #56257 üzenetére
Keményen szakértetek itten, no.
A valóság meg az, hogy az egyik motor annyira már a végét járja, hogy kerepelő hangot ad. Ez párosítva MPU9250-nel meg leharcolt propokkal nem engedélyez további szűrő elvételt, viszont elég sok hibás értéket visz be a PID kontrollerbe, így még 8k/2k-n sem elég közvetlen az irányítás.
Az eredmény? Túlhúzott ívek, túlreagált irányítás, nem finom körbefordulás, etc.
A kritikán aluli propwash handling viszont fel sem tűnt nektek. Sajnálom, de ezekre az értékelésekre 6 pontnál többet nem tudok adni. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Jackal2 #56236 üzenetére
Tudod mi a gáz a dologban, hogy az a 32 nem 32, hanem 45gramm. Arcul ütött a mérési eredmény, de ez van.
A repülési idő, meg 5-6 perc, ami nekem optimális.
GPS mint írtam nem navigáció miatt van, csak tájékozódom repülési adatokról. Van valami előírás melyik gépre lehet GPS-t tenni? Nem navigáció céljára van. Elbírja? Vigye! -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Jackal2 #56228 üzenetére
FC: HAKRC F4 mini
ESC: HAKRC 20A
Vevő: FrSky R-XSR
Kamera: RunCam Split mini
VTX: Eachine VTX03
GPS: BN-880 (de ezt lehet leváltom egy UBLOX 7-esre, ami könnyebb és egy dobozba van bedobva)
A súlya, mennyit hazudjak?147
Amúgy 10 grammal lett nehezebb, mint az előző váz, és az is kihúzta a 98km/h sebességet ezzel a cuccal.
Az emelkedése annak 30 méter 2sec volt. 147 méter 6sec.(#56230) ezoltan
kizárólag csak lássam milyen messzire mentem, és mennyire lassan húzza a tömeget -
slloyd
senior tag
válasz
Jackal2 #56186 üzenetére
Igen ez így van sajnos öregecske konstrukció már a Yuneec szèria...
Èn most egy Hubsan H109-en gondolkodom csak a Full hd 3 tengelyes kamerája miatt hezitálok.
Vagy kicsit spórolósra vève a figurát idővel Mavic Pro ami a legoptimálisabb választás lenne számomra csak ugye meg is kèrik az árát de mondjuk az sem vèletlen. -
-
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #55986 üzenetére
Mé, hogy acrozik? Még nem próbáltam.
Kamera meg nincsen benne gyárilag.
Meddig fog tartani? Franc tudja. Nálad kb 2 perc, mert Te leégetnéd a motorját is, ahogyan az X600-s motorokat is zabáltad.
Nekem megy egyet se kellett cserélni. Már, ameddig reptettem egyáltalán, mert persze már vagy 2 éve ott pihen az egyik szekrény mélyén...
-
varadigabor
senior tag
válasz
Jackal2 #55695 üzenetére
Blade az 42 gramm, de elég ropi
Sokáig gondolkodtam 4 collon, (Peaceliker tanúsítja ) de elengedtem, mert grammban 150-160 kb, 5 collt meg ki lehet hozni 180-190 grammra.
(#55692) ezoltan Majd belejössz
Nagyjából már én is kezdem érteni , de olyan gyorsan fejlődik itt minden hogy követni se egyszerű
Tavaly nyáron még normál esc, normál kamera, 2205-ős motor.PDB FC külön. Most már 4 in 1 esc, micro kamera, motorból is ezer féle naked, egybe fc pdb
-
Geller72
veterán
válasz
Jackal2 #55685 üzenetére
Dehogynem. Csak nem ebben a méretben. 180-tól vannak jók. Nem emlékszel a Falconra? Az is csak 4" volt.
GEPRC GEP-AX4 GEP-AX5 GEP-AX6 Airbus
Ez is egy ilyen váz. Van 3 méretben.
180-4"
200-5"
215-250-6"Viszont ez nem 21g és nem 22 euró.
-
Geller72
veterán
válasz
Jackal2 #55682 üzenetére
Talán még ezt megvenném, mondjuk én a komplett gépen gondolkozom..
A Diatone 143mm-es váza.1406-al, csak 21.5g, 22 euró, de ez is csak 3"-os..
Mondjuk nekem inkább ezek jönnek be, 130-as vázba, vagy ebben. Az ER130 is a végén már egész megtetszett, sajnáltam amikor elvitték..
. Rájöttem, hogy nekem talán ez a méret fog kelleni. A 2" nem az én világom. -less-ben..
Amúgy én meg a fenti asszimetrik vázban sokkal inkább bízok, mint az "X-ekben". Az meg mondom, egy baromi erős váz abban a kategban.
-
Geller72
veterán
válasz
Jackal2 #55677 üzenetére
Diatone Grashopper 160. 28g a váz, 16 euro.BEC-es PDB-vel..
"Motor mount bolt holes: 12/19mm"..mondjuk erre 1306-ot ír..
Viszont könnyű és kiba erős váz..
-
Peaceliker
addikt
válasz
Jackal2 #55652 üzenetére
3 colon 4kkv meg 4s jó lehet
De akku sztem 850es indokolt lehet.
Amúgy nekem nagyon beválltak ezek a bolt 500as akkuk. Mondjuk start sztem nincs még olyan sok az 1 évesben sem, de egyelőre nem érzem melyik az új és melyik nem. Viszont gép végig erősebb vele mint a sima akkuval. -
vandor01
senior tag
válasz
Jackal2 #55648 üzenetére
Itt a jobb oldali is...
JAJA MUST!
Akis nelkul majd 120gram! a motorok dupla sullyuak mint a 11xx! de csak KV4000 szoval 4S-el pont jo!
2S-el is repul de kuzdelmes... nem a suly miatt a 4000KV miatt... BOLT 500-asokat vettem alapbol 2S 5,5ejro/db USB rol toltheto es egymassal sorbakotheto es meg is van a 4S!
csak 10mm vastag osszerakva is csak 20mm [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest