- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
trafóóó #16662 üzenetére
Soherebb vagyok en annal, h az osszeset csereljem. Az MJX X600 tanitott meg. 1 motor 2-4 dolcsi X 6 = 12-24 dollar lenne kb. 3 ora hasznalat utan. A gepet meg 27-ert vettem.
@ Jackal2 - FPV-re jo az 23 dolcsis C4002 csudaFPV. 150-160m hatotav, nem tul reszletes, de arra jo h az ember lassa mi van a gep elott es elegge konnyu, hisz az U807 is ugy viszi mint yeti az egyszeri turistat.
-
kimista
aktív tag
válasz
trafóóó #16662 üzenetére
Nem feltétlen érdemes előre cserélni a motort, lehet hogy tuleli a többit.. Persze ott van h mivan ha 100 méter magasan döglik be, és szarrá törik az egész.. Olajozni lehet, de akkor jobban fogja a port, sztem sokat nem ér, ezek úgyis ilyen jatekgepek, erre valók.
A toltessel kapcsolatban, az számít h mennyi ampert ad le a külső aksi, sztem azért normálisan, szóval kellene tölteni, de 2 óra is lehet egy töltés. Nagyon elbaszni nem tudod, max felpuffad, kigyulladni nem fog az 1s, meg amugyis 200 forint és veszel másikat. -
Hurkafej
aktív tag
válasz
trafóóó #9045 üzenetére
Szia. H8 mini szokott olyat csinálni ha fejre esik, vagy ha izomból plafont talál, hogy a propeller megcsúszik a tengelyen, és odaér az alja a műanyaghoz, ezért nem tud elforogni. Egy fogóval próbáld meg a rossz motorét lehúzni, ha még nem égett le a próbálkozások alatt.
-
Jackal2
senior tag
válasz
trafóóó #7057 üzenetére
Szia, igen, ez RTF, vagyis Ready to fly, mindent tartalmaz, ami kell ahhoz, hogy repülj (kivéve a távirányítóba való elemeket
).
Nem vettem még Gear Bestről, mert a szállítás miatt mindig drágább, mint a többi.
46+10 az 56, plusz hallottam róla rosszakat, de az tény, hogy az EU raktár 5-7 nap (munkanap természetesen). Szerintem nagy kockázatot egy ilyen olcsó gépnél nem vállalsz, bár volt aki vett GB-ről 100.000-ért gépet és az is megjött. Szóval mindig a negatív hangok a hangosakBg-n innen meg alapból csak 46 és ingyenes a szállítás. A kedvedért megnéztem, mennyi idő alatt jött meg: Rendelés: Oct 24 2015 Megjött: 2015-11-12 ez olyan 20 nap, szóval ha ma megrendeled és hétfőn feladják, még pont megkapod
Td-n is annyi mint GB-n, mert a szállítás úgy megnyomja az árat.
Ha fontos a gyorsaság, vedd a GB-ről, ha nem akkor a BG-ről
-
Saccco
nagyúr
válasz
trafóóó #4828 üzenetére
Köszi, de én is csak kocakvadkopteres (ronda szó most kreáltam
) vagyok ám.
-------
Ma kicsit tüzetesebben megvizsgáltam az X4 3D-met, letört az egyik lábának a sarka, illetve meg is repedt. Közben az is kiderült, hogy két propeller valószínűleg hibás (ezt korábban is emlegettem), túl laza, azért repült le mindig. Kicseréltem a mellékeltekre azok passzosak. Mellesleg csereszabatossak a H8 mini lapátjaival is.
-
dudicukrasz
tag
válasz
trafóóó #4711 üzenetére
Érdemes pótaksikat,motorszettet is rendelni hozzá,nem tudni mennyire tartós nincs ilyenje senkinek itt,mire meg lesz hogy nyilatkozzon a hosszútávú starpabírásról, jön a következő fejlesztésű gagyi kategóriás drón és arról kérdez valaki.
Szóval rendeljl hozzá motor és aksipakkot,nem tudom az mibe kóstál.
Én is a Syma x5öt ajánlom,megbízható strapabíró,olcsó alkatrészekkel. -
mm89
őstag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
trafóóó #4711 üzenetére
En elso korben egy direct drive kopterrrel kezdenek.
Ezek altalaban kisebb meretuek es olcsobbak, nincs attetel, kevesebb hibaforrass.
Kisebbek, lassabbak, olcsobbak:
- H8 mini - ar/ertek bajnok, van integralt propeller vedo. Az utobbi idoben elszaporodtak a nem jol sikerult darabok. Lehet a banggod szulinapja miatt akkora volt a kereslet, h a hibas darabokat is kiszortak. Nekem 4 van, az utolso pont az oruletbol, de siman mennek. Eddig 4 motort csereltem, de napnta vannak hasznalva junius ota.
- Hubsan X4 - jo, de dragabb
- Cheerson CX-10 - jo, de kint macerasabb kezelni mert pici. Meg eszi a propellereket.
- Az FQ777-124-et nem ajanlanam, van belole egy elegge kreten verzio ami 5 meter utan veszti a jelet. Meg kis szelloben is leesik. Nekem ilyen vanNagyobbakkal is kezdhetsz, de:
Utkozesnel torhet a vaz, propeller, prop tengely, besulhet a csapagy vagy a bronzgyuru. A motorok kb felet, harmadat birjak. V959 motorok az Ominusban 3-5 ora; h8 mini motorok 9-10 ora.
Es cinezot is erdemes szerezni, a legtobb kopterben csak igy lehet motort cserelni.
Az emlitett kopter (MJX X600) motorjai eleg magas feszultsegen jarnak, es bronzgyurus, igy a motorcsere garantalt!
Szerencsere itt van csatlakozoja a motornak.
GearBest-en egy szett motor (1 CW + 1 CCW) majdnem annyi, mint banggood-on egy motorVagy kezdhedsz mindjart egy brushless DJI Phantom 3-al mint qnadam forumtars. Jo masina, csak az a baj, ha odacsapodd ket honapig huhogsz utana minta a fulesbagoly, annyiba kerul.
Vagy kezdhetsz DJI Ispire-el is (3000 dollar):
https://www.youtube.com/watch?v=83b_HmR1jLs
https://www.youtube.com/watch?v=JX8NQmBFrv4
https://www.youtube.com/watch?v=itwQKMGl22Y -
Teréz Atya
senior tag
válasz
trafóóó #4698 üzenetére
csakhogy osszezavarjalak:
NIHUI TOYS U807
Cheerson CX-10Hameg van eleg zse akkor egyertelmuen, amikrol kinai barataink koppintanak:
Latrax Alias
Dromida Ominus / Nine Eagles Galaxy visitor 6
blade nano qxEzeknel nagyon elborult alkatreszarak vannak.
BTW eltortem a Dromida-m vazat megint. Az alkatreszek arahoz ( torott vaz + motorvedo) hozzadobtam 5 eurot es rendeltem kinomban egy MJX X600-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest