- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
janos666 #3034 üzenetére
Őszintén nekem a Missy féle sztori vonal is tetszett, szerintem nagyon jó volt a női mester színésze.
Én annyira sajnálom ahova fulladt lassan a sorozat. Peter Capaldit bírtam, jó színész, de a forgatókönyvet elcseszték.
Jodie Whittakert is imádom, mint színész, de ez az új évad valami új mélységekbe helyezte a sorozatot. Itt sem magával a doktor színészével van a bajom, hanem a drága rendező / forgatókönyv írókkal.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
janos666 #3034 üzenetére
Szivembol szoltal.
Miss Pond-os evadok abszolut kedvencek voltak.
Rose-t is nagyon birtam termeszetesen, de Amy utan csak masodik lehet.
Clara-t nem birtam kulonosebben, de voltak kiemelkedo reszei azert.
es akkor Donna... Donna... ugh.A tobbieknek a nevere sem emlekszem..
Sajnos elegge unalomba fulladt szamomra a DW, lehet a kovetkezo evadot egyben daralom majd ha nagyon unatkozom.
-
salapp
addikt
válasz
janos666 #3012 üzenetére
"Visszavezették a probléma gyökét a meghatározó személyek gyermekkori sérelmeire": Ha már itt tartunk, a sátán (bármi is az a sátán) legnagyobb találmánya az erkölcsi iránytű kiiktatására maga a lélektan, pszichológia tudományága.
Hányok attól ebben a szép új világban, amit a pofánkba tolnak (I'm too old for this shit), hogy nem lehet már semmiről kimondani, hogy az rossz (kivéve a fehér férfi nyilván, bár azt sem direktben), mindent elmagyaráznak, hogy "miért alakult úgy", miért "nem felel a tetteiért" semmilyen csökött ember. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
janos666 #2985 üzenetére
Capaldis évadokkal kezdve nagyon esett a színvonal a sztori terén. Engem ez zavart a legjobban. Aztán hallom új rendező lesz, ráadásul női dokival, hát rengeteg potenciált láttam benne. Jodie Whittakert is szeretem mint színész, az új évadban is tetszik ez a hülyéskedő, de ha kell komoly karaktere.
Viszont a sztori és ahogyan megírják a részeket szerintem soha nem volt rosszabb, mint most. Már csak kaja mellé nézem, elvesztettem az érdeklődésem a sorozatban.
-
salapp
addikt
válasz
janos666 #2450 üzenetére
Ez jó. Én mire észrevettem a kockashopban, addigra már elfogyott (vagy sose volt).
Amúgy én ezt az évadot teljesen kihagytam, az előző és a folyamatos rossz hírek erről az évadról elvették a kedvem.
Viszont újranézzük az első évadot. Rose sose volt a kedvencem, mégis szerethető, Cassandrával meg a többivel. -
Ragnar95
félisten
válasz
janos666 #1699 üzenetére
SPOILER!!!
"rögtön két cyberman maradt érző ember, csodakapcsolók ide vagy oda [amik miért voltak olyan állásban, amilyenben...?], érzelemtörlés előtt és után, parancsok kiosztásától függetlenül, blablabla...)."
Először ez engem is zavart, de jobban belegondolva pont azt mondta a Doctor, hogy a szerelem erejét nem tudja felülmúlni és ugye ezért nem "nyert" a Cyberman énje a UNIT parancsnok apjának sem, de ebben a gondolatmenetben meg az a buktató, hogy akkor miért csak két Cyberman szegült ellen a parancsoknak, szóval igazad van, hogy semmiképp nem tökéletes az eszmefuttatás, de hát ez a sci-fi-k egyik jellemzője sokszor, hiszen hogyha olyan dolgokat feszegetünk, amire nincs válasz és kitaláltak, akkor nehéz 100%-ig logikailag hibátlannak felépíteni őket. -
spammer
veterán
válasz
janos666 #1312 üzenetére
"a régebbi részeket nem néztem, és mióta tudom, hogy ez inkább reboot, mintsem folytatás, így nem is igazán tervezem"
Pedig nem reboot a szó szoros értelmében. Akkor lenne valóban reboot, ha az új sorozat nem a 9. Doctortól kezdett volna, hanem az újra elsőtől, és minden előzmény és régi történet semmis lett volna. Helyette úgy indították újra ("relaunch" talán a jó szó?) a hosszú évek óta szünetelő sorozatot, hogy megtartották az előzményeket, és úgy építették fel a kezdeti epizódokat, hogy az új nézők is értsék az alapokat: el lett magyarázva mi az a TARDIS, és Rose-on keresztül lettek az új nézők bevezetve a DW világába stb.
(#1316) eldrah és akik még nem látták esetleg: An Adventure in Space and Time
Doku-dráma a DW indulásáról, minden DW rajongónak kötelező film!
-
bambano
titán
válasz
janos666 #1269 üzenetére
SPOILER
az már önmagában vicces szerintem, hogy teljesen modernizálják a tardist, végre klavival, parancsokkal vezérlik, néha taperolják, és közben nem kell tűzoltócsapot, wc lehúzót és régi londoni metró vezetőkarjait rángatni, de azé' csak felszereltek egy táblát, krétával....
-
jonnyjoker01
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest