Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
"Viszont! Szenzorok nem lévén én kezdőknek nem ajánlom a mini.t és a dji care kötése erőssen javasolt."
Mivel nincsen rajta szenzor ezért nem ajánlod, inkább vegyen egyből 300k-ért egy drónt amin van szenzor? Egy kezdő?
A szenzor mióta garantál bármit is? Ugyan úgy neki lehet csapni a fának mint a Mini-t, max az esély kisebb rá.De, hogy cáfoljam saját magamat kezdő is vehet akár Inspire-t is ugyan is az összes DJI drón irányítása ugyan az (alapbeállításban) szóval tök mind1, hogy mivel kezd.
Egy a lényeg, nagy nyílt ember és épület mentes övezetben kezdje el a tanulást.
Ha meg már az alapok meg vannak mehet fák közé ahol az elkerülést gyakorolja.
Én Phantom 3 Standard-al kezdtem és hírből sem ismerte a szenzorokat még is megtanultam vele repdesni úgy, hogy én kapásból a faluban a kertben szálltam fel és meg sem álltam jelvesztésig. (450 méter volt)
Még az ár sem mérvadó itt amúgy mert egy régi használt Inspire 1 kb annyiba kerül mint egy új Air 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest