Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
lionshamlet
üzenetére
Ha valós színeket szeretnél látni, akkor legelőször is kalibrálni kellene a monitorodat: ez megtörtént már?
-
lionshamlet
senior tag
Sziasztok, az alábbi beállítás szerintetek jó?
Itt Fx paraméterek beállítása nélkül, így néz ki a forrás fájl (D-logban lett felvéve) színskálája:
[link]Itt pedig modósításokkal:
(nemtudom hogy ez most jó vagy rossz beállítás)
Basic setup:
[link]
RGB setup:
[link]Ha vkinek van kedve, itt a néhány másodperces forrásfájl amit ha beállítana és elküldené a beállításokat az fain lenne

[link] -
BEndre34
tag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Szia!
Én használok, mert nem mindíg úgy áll a nap, hogy a telefonnak is jó legyen.
Viszont nem vettem ilyet, hanem az írószerboltban vásároltam fekete, A4-es kartont (10 db-os csomag kb 500 forint volt) és hajtogattam egyet belőle... Tudom, nem a legszebb, de első próbálkozás volt. Összehajtható, nem kell ragasztani, bárja a szelet.... és még van 9 db lap, ha elhasználódna. Megvan a telefon bekapcs gombjának és az USB kábelnek is a helye. ÉS igen, a telefont nem így használom, de különben minden tükröződött volna a képen, ezért raktam bele fordítva.
Bár ahogy elnézem a Mavic esetében a távirányító aljára kerülő telefon miatt a rögzítése és hogy ne akadályozza az irányítást, kicsit (vagy jóval) macerásabb, így ha nem akarsz vele sokat bíbelődni, érdemesebb készen vásárolni. A Lenovo telefonomnak csak 450 a nit értéke, így a mai napsütésben árnyékoló nélkül már nem nagyon látok rajta semmit. Úgyhogy szerintem mindenképpen hasznos eszköz.

-
VANESSZA1
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Vársz egy fél évet és már tényleg 200.
Sajnos. Az Ebay Kleinanzeige már most tele van mert sokan beijedtek az új drótörvény miatt és inkább váltanak kisebbre (M2A) -
PapírVilla
aktív tag
Sziasztok! Használ valaki ilyen vagy hasonló kontroller árnyékolót?
"DJI Mavic Part 28 Remote Controller Monitor Hood"
Tapasztalt? Megéri? -
VANESSZA1
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Jó lesz az 250 is, hiszen már használt

-
Blaise
veterán
válasz
PapírVilla
üzenetére
Én SANDISK EXTREME PRO 128GB-s kártyát használok benne.
-
NvidiaRTX
őstag
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Egyszerűbb lenne ha cserélném egy az egyben egy Air 2 FMC-ra a P4Pro+-t.

Kíváncsi lennék lenne-e rá jelentkező.
-
Geller72
veterán
..Ez az egész fototechnika lényege. Minél kisebb a rekeszidőd (vagy a framerata-d) annál több fényre van szükség. Az éjszakai fényképfelvételek is akkor világosabbak, ha hosszú záridővel készül. Ebben nincs újdonság, de te azért látod, mert a cucc erre sokkal érzékenyebb. Én a Mininél éreztem nagyon, ott nagyon kevés volt az optika. Egy komolyabb holminál nem érzed, mert erre a szintre esetleg nem jut el. Nem kerül határértékre..
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
lionshamlet
üzenetére
-
lionshamlet
senior tag
Helo, Ti D-logban szoktátok felvenni a video/kép tartalmakat?
Napsütésben ebben a módban nem tul sokat latni a kijelzőből.
Van erre vmi gyógymód?Van vkinek színezés előtti/utani videója?
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Láttam elég pofátlan hirdetések vannak fent.
6 órát repült Mini FMC 155-ért mikor újonnan lehet 157-ért venni...
Aztán meg csodálkozik az ember, hogy nem tudja eladni.
Én a legtöbb használt cuccomat még féláron is alig tudtam eladni itt nem, hogy a teljes ár közelében.
Most őszintén ennyi erővel a P4Pro+ V2-met zsír új prop szettel, kétszer töltött akkuval mennyiért rakjam fel? 600-ért? Az új ára 700k gyerekek...
Heh poénból fel kéne tennem hirdetni hátha találok rá valakit ennyiért.
-
DIEGO15
őstag
válasz
PapírVilla
üzenetére
FMC = Fly More Combo, azaz 3db akku stb.
Az USA verzió az FCC. -
PapírVilla
aktív tag
Sziasztok! Néhány helyen FMC-s Mini-t hirdetnek. Ez az USA verzió? Használható ez egyáltalán itthon? Ha igen van valami hátránya?
-
NvidiaRTX
őstag
"YT volt egy srac aki felrakott par nativ videot...kiturom majd neked"
Ember legyen a talpán aki ebből megmondja, hogy a feltöltött videó alatt találhatóak linkek ahonnét a NYERS fájlokat le lehet tölteni...
Én nem néztem senkit hülyének.
Ha úgy fogalmaztad volna meg, hogy azt egy egyszerű halandó buta ember is megértse mint én akkor most nem kéne magyarázkodni.
"érteni sem akarom amit ír."
Hát ha még ékezeteket is lusta vagy használni akkor ne csodálkozz azon ha valaki nem vesz komolyan.
Na de részemről ennyi. Nem vitázok hülyeségeken, kaptam nyers videót linkel együtt és ennyi. Láttam amit akartam. Volt közeli és távoli látkép is.
Meglepően szép videót csinál az Air 2.
-
-
NvidiaRTX
őstag
Itt van egy elég durva Air 2 szél teszt.

Elég jól bírja a kicsike a megpróbáltatásokat, de a legtöbb esetben csak Sport módban.
Továbbá ami eléggé necces az az amit a videóban is látni, hogy ha túl erős a szél akkor nem lehet RTH-zni.
Tegyük fel 200 méter magasan elvesztem a jelet azt belekerül a drón egy nagyobb szél "csőbe" aztán ennyi volt az RTH? Ott fog egy helyben lebegve lemerülni a cucc míg le nem potyog? Érdekes egy megoldás.
Csökkentsem a magasságot (azt írja), hogy lehessen RTH-zni. Na de hogyan ha egyszer már elveszett a jel?
A videó vége felé már a Horizont is meg volt dőlve eléggé. -
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
"az 500m-es kör, és a 120m magasság"
Ilyen normálatlan törvényekkel nem foglalkozok.
Ugyan úgy fogom használni a drónomat ahogy eddig.
Ha ez valakinek nem tetszik majd akkor max megbüntet.
Legalább utána lesz okom eladni az egészet.
Annyi előnye van még ezeknek a Mevik-eknek, hogy nem lehet olyan könnyen észrevenni őket.
Anno csúcsidőben a Mavic 2 Zoom-al a TESCO parkoló felett bohóckodtam, még csak fel sem nézett rá senki pedig nem voltam magasan.
Meg is van a kép amit csináltam vele, ilyen magasan voltam: [kép]
Sztem ha ugyan ezt P4-el vagy Inspire-el megcsináltam volna akkor rám hívják a zsarukat.
-
VANESSZA1
őstag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
"Megannyi év Premiere Pro után végre találtam egy olyan progit ami rendesen használja a CUDA magokat és pillanatok alatt átkonvertálja a 4K 60FPS videókat."
Én nagyon szeretem. Nekem a PP nagyon nem áll kézre, holott annak kisebb a gépigénye, de sebaj lassan a lenti gépem úgyis cserélem.
"Ami viszont negatív, hogy a beimportált videónál felkínálja, hogy ő maga állítja be a Project beállításait, ennek ellenére FullHD-nek érzékelte a 4K videót.
Na mind1 manuálisan persze létre tudtam hozni a megfelelőt."Mielőtt beimportálsz valamit állítsd be a PS-et a Te beállításaidnak megfelelően
(felbontás, fps-. stb), és csak utána húzd be a fájlokat a Media Import-ban.
A Media ablakban ki is tudod szedegetni vágni azt ami kell és ami kuka. Így továbbra a többi ablakban pl. az Edit vagy a Color-ban már csak a maradék értékes fájlokkal dolgozik a gép.MrAlexTech-nek vannak nagyon jó érthető videói amiből sokat lehet tanulni.
Érdemes feliratkozni mert mindig kijön valami újjal, és minden egyes videójából rengeteg ötletet fejlődési lehetőséget ad a további szerkesztésekhez. -
NvidiaRTX
őstag
Azért egy P4-et az ember bátrabban visz ki a szélbe mint egy Mini-t vagy Air 2-t és ahogy most nézem elég szeles évet fogtunk ki.
Egyetlen előnye a Mavic szériának az, hogy könnyedén szállítható és valamivel stabilabban lebeg egy helyben.
Meg amilyen esős idők vannak ha a DJI-nak lenne egy kis esze akkor egy "eső álló" drón bejelentésével nagyot aratna.
Akkor lehet meggondolnám a P4 lecserélését mert akkor az ember bátrabban indul útnak még akár rosszabb időben is.
(#5658) gulb:
Butított YT minőség nem érdekel abból 100-at is találok.
(#5660) manokaj:
Köszi.
-
manokaj
tag
https://drive.google.com/file/d/1rEY-2EVva-G5RoJLNkfHFWBWXCEb77BE/view?usp=sharing
Elnéztem,ez a 4k60.Az előző csak 24 volt. -
manokaj
tag
https://drive.google.com/file/d/1Nq1m9UAt1exiPcaoNNwE1320sQk9Sw4F/view?usp=drivesdk
Sziasztok.Tegnapi első felvételek egyike. 4k60, normál beállítások,semmi mókólás.Este is kipróbáltam egy fotó erejéig, olyan led lámpa van a hasán, hogy az egész udvart bevilágitotta. -
PapírVilla
aktív tag
Sziasztok! A Mavic Mini vásárlását tervezgetem. (Tudom, hogy van jobb, de ennyi pénzem van ilyen játékra és nem mindegy, hogy legális(?) a használata). Kérdés, hogy a videókhoz melyik kártya legyen?
SANDISK MEMÓRIAKÁRTYA MICROSDXC™ MOBILE EXTREME™ 128GB + ADAPTER 160MB/S, 90MB/S UHS-I, V30, A2, C10, U3 + RESCUE PRO DE
vagy
SANDISK MICROSDXC EXTREME PRO KÁRTYA 128GB, 170MB/S C10, V30, UHS-I, U3, A2 -
NvidiaRTX
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Köszi a tippet.
Megannyi év Premiere Pro után végre találtam egy olyan progit ami rendesen használja a CUDA magokat és pillanatok alatt átkonvertálja a 4K 60FPS videókat.Igaz a felületét még szoknom kell mert furcsa a rengeteg gomb rajta.
Ami viszont negatív, hogy a beimportált videónál felkínálja, hogy ő maga állítja be a Project beállításait, ennek ellenére FullHD-nek érzékelte a 4K videót.
Na mind1 manuálisan persze létre tudtam hozni a megfelelőt. -
NvidiaRTX
őstag
Akinek már van Mavic Air 2-je az dobhatna fel egy tárhelyre pár perces nyers 4K 60FPS videót fákról, környezetről. (minél részletgazdagabb videót)
Meg szeretném nézni mire képes az a szenzor méret.
Lehet később beszerzek magamnak egyet amolyan második "játszó" gépnek a P4 Pro mellé.
Mini-n is gondolkodtam, de az a méret és wi-fi kapcsolat eltántorít. -
Geller72
veterán
válasz
lionshamlet
üzenetére
..Ez nem igazán ebbe a topicba tartozik. Van külön topicja, pls. ott.
. -
-
gulb
őstag
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Ezt passzolom én minden képet egyesével hangolok mivel szinte nincs két egyforma színvilágú kép amit csinálok és a téma is mindig változó.
Ha nem lehet preset-et csinálni akkor sztem csinálj egy screenshot-ot ennek a képnek a beállításairól és azokat alkalmazd a többi képen is.
Igaz így lassú a dolog. Ehhez inkább ilyen batch konvertereket szokta használni amik leginkább képnézegető progikban vannak. De ott viszont minimális az állíthatóság és a RAW-ot sem kezelik rendesen. -
VANESSZA1
őstag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Én a Davinci Resolve-re szavazok
-
NvidiaRTX
őstag
Látom másnak is meggyűlt már ezzel a baja a Mini-nél: [link]

(#5640) gulb:
Szabad megkérdeznem, hogy a Lumafusion kész lekonvertált fájlja milyen formátum, milyen bitrate és milyen felbontás lett?
Csak mert még mindig nem tudom elképzelni, hogy amit egy 170k-s PC CPU 4,6Ghz-en konvertál mondjuk 20 percig azt egy "tablet" előbb megcsinálná. (ugyan olyan formátumra és tömörítésre) -
Fedor
újonc
Srácok
Valaki találkozott már drón aktiválásakor "Device activation prohibited" hibával? 20 perce szivat az air 2
Köszi a válaszokat -
gulb
őstag
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Gyors vágásra kisebb effektezésre Adobe Premiere Pro, a komolyabb munkára pedig az After Effects-et ajánlom. Ezek mind kiforrott programok, rengeteg plugint és preset-et lehet hozzájuk letölteni akár egy kattintás és meg van a Cinema szintű színvilág.
Lightroom-ot én csak fotók javítására használtam a másikról pedig nem is hallottam még.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Tehát van egy 400k-s drónod és a telefonoddal egy kacat telefonos app-al akarod te a 4K-s videókat szerkeszteni jól értem?
Egy telefonnal? Gondolom ez csak nyelv botlás volt és azt akartad írni, hogy a kivett SD kártyáról felmásolod egy ASZTALI PC-re a fájlokat és ott szerkeszted egy komoly ADOBE vagy VEGAS programmal. Mert így oké ez a természetes ugyebár, mindenki így csinálja aki normális MINŐSÉGI videókat akar összerakni.Amit videóban linkeltél az az előtte után rész abban a "Végleges videó" valami eszméletlen ocsmány agyonszaturált szar lett.
Nem értem miért kell a szép természetes színeket elkefélni ilyen fantázia világ színű szarságokra.Nos hogy értsük is egymást beszéljünk kicsit a minőségről.
Egy 5 perces 4K 30FPS videót 100Mbps-al még egy 9900K-s CPU-val ellátott gép is igen nyögvenyelősen konvertál át közel 10 perc alatt.
Akkor nézzük, hogy a körömpiszok méretű telefonos Snapdragon CPU mire képes...
Dehát gyorsabban átkonvertálja a videót gyerekek!!!!
Ja mert a kimeneti fájl valami FullHD szintű alacsony bitrate-ű f.skupac lesz.Bocs a ronda szavakért de fel tud b@szni az ha valaki mindent a telefonján akar csinálni.
Remélem a GTA6 nevű PC-s játékot is egy telefonon fogják majd megírni.

Adok egy jó tanácsot: Felejtsd el a telefont és arra használd amire való.

-
lionshamlet
senior tag
Sziasztok, Videofelvétel-szerkesztés témakörében zaklatnám a lelki békéteket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Phantom 4, a felvételek az sd kártyára kerülnek mentésre)Új User vagyok, még ismerkedem a kütyüvel, de azt már látom hogy a Kamera gyári alapbeállításai nem igazán állejős felvételeket eredményeznek.
Szóval marad a Manual üzemmód, amit majd utána kell húzni valamilyen szoftverrel.Tehát a kamera alapbeállításai most ezek alapján történt:
[link]
Ezek a beállítások jók lesznek?
Vagy ha valakinek van bevállt setupja akkor várom a részleteket.Ha megvan a setup, akkor a videószerkesztés következne.
Egyelőre a DJI GO 4 appal próbálkozom, de érdekel más app is telefonra - ha van jobb.De Itt elakadtam, az egyik nap tesztelgettem és a felvett anyagokból tényleg mutatósra ki lehetett húzni a színeket. a DJI GO 4 appon belül.
(mert persze túlhúztam mindent, ide is jó lenne egy tutorial, mit huzz fel és max mennyi értékig).Viszont a mai nap rögzített videók már nem jelentek meg a Go 4 galéria elemei között, valamit elállíthattam, utána már hiába masoltam a file-kat ahova csak tudtam, nem lettek láthatóak.
Tehát ezeket a videókat hogyan tudnám ujra lathatóvá tenni a go 4 appban?Köszi előre is.
-
BEndre34
tag
válasz
Geller72
üzenetére
tirszin, Fuhur: Nagyon szépen köszönöm, akkor ezekről letettem. Sajnos a Samsungok nagyon drágák, ráadásul másra nem nagyon fogom használni (max néha-néha utazás során filmnézésre, netezésre).
Geller72: Utánaolvastam és elég szimpatikusak az adatai és az ára. Főleg, úgy, hogy tényleg csak a drónhoz veszem. Érdemes a márkán belül (Teclast) másikat is néznem, vagy a P4 1/2,3” szenzora által közvetített, 720P @ 30fps élőkép miatt bőven jó ez is? -
-
tirszin
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Szép videó! De próbáljátok ki úgy is, hogy nem egy vonalban repültök. Másoknál is gyakran látom, hogy csak előre, oldalra vagy le-fel mozog.
Sztem sokkal érdekesebb, ha nem 1 dimenzióban mozogtunk a drónnal, hanem legalább kettőben (ívesen), de inkább háromban egyszerre.
Itt egy példa az összetettebb mozgásra, amit most tavasszal vettem fel, és egy sérült kisfiúnak raktam össze kedvenc zenéjével, aki most tanult meg kerékpározni: https://youtu.be/ZQdovKY1lEw
Nálam mindig fő szempont, hogy ne csak az üres táj legyen a képen, hanem még mozogjon valami, amit igyekszem ívesen körberepülni, + ha tudok, emelkedni/süllyedni közben és ezalatt a kép harmadoló pontján tartani a mozgó témát. Nem könnyű kiszámolni az íveket, belekalkulálni a drón tehetetlenségét, de így sztem érdekesebb anyagok születnek. Még bőven van mit gyakorolnom, a télen kezdtem el én is a videózást. -
tirszin
senior tag
válasz
BEndre34
üzenetére
Egy válasz a kérdésedre:
Huawei MP T3 10 2/16 GB WiFi: 9,6"; 1280x800; 157 PPI; 800:1 kontraszt; 300 nit
Lenovo TAB M10 3/32 GB WiFi: 10,1"; 1920x1200; 224 PPI; 1399:1 kontraszt; 321 nit
Sztem egyiket se vedd! Én már a 2.-at használom, mert u.ilyen alacsony fényerőm volt először. A telefon pici, az átlag tablet viszont sötét.
A 320 körüli nit nagyon kevés lesz még borús időben is. 500-nál kezdődik a használhatóság, ha nem akarod egy sötét lepellel letakarni magad drónozás közben, kültéren.
Minimum Samsung S2, ami olcsó és jó a fényereje. De inkább az S3 a hardver miatt. -
NvidiaRTX
őstag
Még, jó hogy stabilabb a jel ha egyszer nem szutyok Wi-fi-s játék.
De ezért a stabil jelért el is kérik a Mini dupla árát.
Kíváncsi leszek a Mavic 3 mivel lesz több.
Sztem ugyan ez lesz csak a Hasselblad lencsével azt kakukk.
De én a DJI helyébe már megcéloznám a vízállóságot is legalább olyan szintig, hogy esőben is lehessen használni. -
NvidiaRTX
őstag
válasz
hardline
üzenetére
Az csak a Precision Landing nevű opció.
Csinál egy fényképet a felszállás helyéről és oda megy vissza pár centi pontossággal.
Jó kis találmány ha éppen működik.
-
NvidiaRTX
őstag
Itt az aláírásomban: Phantom 4 Pro+ V2.0
Privát videók csak ismerősi és drónos körökbe osztom meg.
Még nagyon kezdő vagyok benne pedig P3 óta van drónom.
Próbálom úgy beállítani a távot, hogy minél finomabb mozgást tudjak végezni a drónnal.
De sokszor nem jön össze, sokszor belemozdulok és el is van rontva a több perces felvétel.
Nyáron még több helyre elmegyek majd és megpróbálok valami rendeset összehozni mint amilyet te is csináltál.
-
BEndre34
tag
Sziasztok!
Hátha használ ilyet valaki.... A P4-hez szeretnék tabletet venni, mert a telefonon nem az igazi a kamerakép. Mivel "csak" 50e a keret és használtat garancia nélkül nem szívesen veszek, az alábbi kettőre szűkítettem le:
Huawei MP T3 10 2/16 GB WiFi: 9,6"; 1280x800; 157 PPI; 800:1 kontraszt; 300 nit
Lenovo TAB M10 3/32 GB WiFi: 10,1"; 1920x1200; 224 PPI; 1399:1 kontraszt; 321 nitMivel, ahogy írtam, P4-hez lesz, a Lenovo 168 mm szélessége már/még éppen nem fér be a gyári tartóba, ami papíron 170mm (tolómérővel megmértem és inkább 169mm, de akkor már a gumi rész is be van nyomva mindkét végén rendesen). Van akkora érdemi különbség a 2 tablet között, hogy a Phantom 1/2,3” szenzora által közvetített, 720P @ 30fps élőkép miatt érdemes a drágább és talán beférő Lenovot választani? ... Tudom, van a tablet rögzítésre más megoldás is, de azt a pénzt akkor már inkább a még jobb tablet vételére szánnám (ha lenne rá keret, de nincs).
-
válasz
üzenetére
Ha azt sem tudod, hogy mire kell neki akkor minek írogatsz be ilyeneket? Nekem nincs ilyen drónom és nem is lesz, viszont rengetegen teljes megelégedettséggel használják. Amire kitalálták (pl amire neki kell, motorozás, kirándulás stb), hogy kisebb távolságból megörökítsen pillanatokat, arra szerintem teljesen jó. Nem az a célja, hogy full profi videókat készítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Cyberpunk 2077
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest