- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Croissant
aktív tag
t_a_m_a_s:
Köszi.
Cayman: igazából nem hobbifotózás volt, anyagot gyűjtöttem céges weblaphoz, szóval ez inkább munka. De ettől függetlenül eszemben voltatok
máyköl: Ha nem, hát nem, no problem
-
Croissant
aktív tag
válasz
Szten Márs #22380 üzenetére
A francba, akkor pedig egyre sürgetőbb ez a monitorkalibrálás, mert nálam sem zöld - számomra. És reményeim szerint a monitorom azért elég minőségi, csak nincs bekalibrálva.
-
Croissant
aktív tag
válasz
runner 125 #21979 üzenetére
Jó az összes, de különösen az első tetszik valami okból
-
Croissant
aktív tag
válasz
#31757056 #21900 üzenetére
Van művészi értéke is, igazad van. Ha eljön fotóstalira, akkor örömmel fogok egy hetedikest fotózni egy D300-al a kezében.
A többire:
Az irigység szerintem az egyik legalapvetőbb "magyar" érzés, és erről bizony nem (csak) az egyének tehetnek, hanem a "nagy egész", illetve a történelmünk is, azt hiszem.
Természetesen ha az én szüleim kérdeznék tőlem, hogy kérek-e D300-at, én is igent mondanék 0ms alatt, és nem is ezzel van baj, szerintem mindenki kérné. Csak akkor is előjön, hogy az Ő szülei miért tehetik meg, és az enyémek miért nem?
De hogy továbbfűzzem a gondolatmenetet: még az sem lenne baj, ha megvan ez az anyagi különbség az emberek között, viszont kurvául nem arányos (az esetek 99,9%-ában) a befektetett munka arányával. És ez a baj, hogy ma, ebben az országban pénzhez nem munkával lehet jutni.
Nah abbahagytam, mert lassan félnem kell az admin bácsiktól.
-
Croissant
aktív tag
válasz
Sir Riccio #21800 üzenetére
Hát az, hogy makett-hatása van. Ilyenek az én flikkeremen is vannak, nekem tetszik ez a "stílus"
.
-
Croissant
aktív tag
válasz
gamerkiller #21721 üzenetére
Alulról nem vágom meg, mert akkor a mécses tükröződésébe vágnék bele, nem véletlenül van ott megvágva, ahol, csak kíváncsi vagyok mások elképzeléseire is
-
Croissant
aktív tag
válasz
gamerkiller #21701 üzenetére
Persze, mert valószínűleg a böngésződ lekicsinyíti, de akkor meg romlik a minősége. Nálam például opera van, és az nem méretezi le, és valóban nem fér ki. Nem hiszem, hogy az enyémnél nagyobb felbontású a monitorod (nem mondom, hogy nem lehetséges, csak extrém lenne).
-
Croissant
aktív tag
válasz
gamerkiller #21676 üzenetére
A legNAGYobb baja a mérete, azzal nincs kedved kezdeni valamit? Pl megvághatod, mert elég nagy a sziklás rész, és/vagy méretezhetnéd is.
-
Croissant
aktív tag
válasz
Sir Riccio #21038 üzenetére
Szerintem tiszta szánalom az összes ilyen jellegű """"verseny"""". Ilyenre többet nem nevezek az biztos, mert itt valóben az agyamat húza, hogy nem kapok szavazatot, mert nincs is semmi jelentősége a tudásnak, technikának stb. Szakértő zsűritől kritikát kapni korrekt, ez pedig nagyjából a mai pénzhajhászás szemete.
-
Croissant
aktív tag
válasz
#31757056 #20984 üzenetére
De megérte!
Nekem van belépőm, de attól még tilos fényképezőgépet bevinni
Pedig... Na mind1, kár ezen gondolkozni. Csak nem mind1, hogy melyik erdő, mert én a Béke térnél járok be, na ott pont van egy hajláktlan-tanya az erdőben. Témának az is megteszi, de nem az én kategóriám
Az inkább szociofotózás témakör, szerintem.
Ellenben a Főkapu és a béke téri kapu közötti erdőben voltak kitéve egy sétányon hatalmas gépalkatrészek, azok érdekes témák lehetnek, megfelelő szögből.
-
Croissant
aktív tag
válasz
E-scapegoat #20959 üzenetére
Én kedvet kaptam, nekem adod?
-
-
Croissant
aktív tag
válasz
Sir Riccio #20666 üzenetére
Szép, de ugye nem a méhecske a főtéma? Mert ilyen színvilág mellett nem valami hangsúlyos.
-
Croissant
aktív tag
válasz
#31757056 #20634 üzenetére
Nem igazán sikerült jobbra, mint a tiéd
Viszont szerintem sokkal kommunistább (természetesen az a másik, az a volt komm.).
Technikailag semmiképp sem jobb, mert van kiégés, és bebukás is, de hangulatilag nekem többet nyújt, a te felvezető szövegeddel
Sokáig haboztam, hogy ezt a képet ilyen formában merjem-e linkelni, mert eléggé elrugaszkodik a topic átlagától, temészetesen minőségben lefelé, utómunkában pedig a túl sok felé
Azért várok véleményeket, hátha.
Más: egyszer el kellene mennünk fotózni valahova itt a környéken, majd privátban megbeszéljük
-
Croissant
aktív tag
válasz
#31757056 #20630 üzenetére
Szerintem ha tudtad előre, hogy ilyen effekt kerül rá (mert ugye került rá valami?), akkor kár volt az a -2/3-os expokorrekció, kicsit sötét lett, egyébként nekem tetszik. Talán alul felül szűkebbre vágtam volna, de a kompozíció részemről rendben van.
A vasgyártás most is virágzik, néha 8 órában 10et dolgozunk
Azt sajnos nem tudom, hogy az ércet honnan kapjuk, de azért teherhajó forgalom még mindig van:
-
Croissant
aktív tag
válasz
kalaposgergo #20153 üzenetére
Vajon feltűnt-e, hogy éppen az előtted levő hozzászólásban írta le, hogy Csillebércen csinálta a képeket?
Murderer69: nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen szép... képeket csinálhatsz
-
Croissant
aktív tag
Tettem fel pár képet a Flickr-emre, kritizáljátok, ha gondoljátok.
Az a baloldali út, az az amelyik a jobboldalon lóg be a képbe?
-
Croissant
aktív tag
válasz
Kazimír #19647 üzenetére
Megnéztem az eredeti képet, és igazat kell, hogy adjak, mert ott bizony még éles az a rész, amit ki akartam volna emelni. Nem baj, elsőnek tökéletes, legalább felhívjátok a figyelmemet a hibákra. A kontrasztot igazából úgy lőttem be, hogy a képet néztem, és nem az értéket, lehet ezért lett sok, de nálam így érte el azt a hatást, amire már azt gondoltam, hogy na ez jó lesz.
Nem fogok ennél az egy képnél megállni -
Croissant
aktív tag
válasz
pinkypinky #19640 üzenetére
Te hallod-e, ha szokás lenne itt az ilyesmi, már írnám is,hogy "de kiba*ott jó képeid vannak", de nem szokás, úgyhogy nagyon gratulálok!
-
Croissant
aktív tag
@Csepe, @Kazimír: Köszi srácok
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest