- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
dave93 #18016 üzenetére
Először is, ne félj a talajtól, nem fog bántani ha lefekszel (max. koszos leszel egy picit). Jót tenne a bolhazsákos képeknek, ha nem felülről néznénk le az ebre (de ugyanez igaz a virágokra is).
Figyelj a beégett részekre (a 2. kép). A szenzor nem mindenható, nem képes akkora tartományt átfogni mint a szemed. Ezért ilyenkor kicsit kreatívnak kell lenni, módosítani a nézőpontot stb. hogy ne égjen be a kép. Jelen esetben elég zavaró az effektus.
-
tete007
tag
válasz
dave93 #18016 üzenetére
hello
hát mivel autoban csináltad nem igen lehet mit mondani mert a gép állítgatta a dolgokat
próbálgasd manuálban (ISO rekesz zár) állítgatása. Én is először auto azt a a zár idővel játszottam most meg manuálban fejlesztgetem magam.
a kepékről én így nem mondok semmit csak annyit hogy a kiégéses vigyáz mert a 2. képen nagyon sok van a bal felső sarokban nagyon erősen oda világit a nap és azon a részen nem maradt info a szenzornak így hófehér és zavaró (ha jól értem a fogalmat)
jőnek okosabb ember és ök majd mondanak valami okosat is
addig is nézegesd a képeket és meríts ihletet belőle kompozíció téma ...
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Formula-1
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest