Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
üzenetére
Pontsan!
Irány T-com, adategyeztetés, a személyi igazolvány szám valamit nagyon régi volt (az még papír alapú volt), átírták az újra, kérdezte is hogy számhordozás lesz?
Irány Digi, átirattuk a nevemre az előfizetést (550 forint), majd számhordozás. Minden klappol, kaptam is mailt hogy van egy Digis számlám.
Pár óra múlva, kap egy sms-t a feleségem a Digitől hogy nem sikerült a számhordozás.
Hívom a Digit, igen, azért dobta vissza a T, mert a születési hely a Diginél Budapest 09 (Magyarország) míg a T-nél nem így van (még jó hogy előtte ott voltam).
Hívtam a T-t, átírták (elvileg), Diginél mondták hogy telefonáljak újra, felveszik majd hibajegynek és nem kell megint bemennem személyesen.
Majd kiderül most mi nem lesz jó
-
válasz
qnadam
üzenetére
A Telekom nálam is bénázott. T-től vodához vittem feltöltős számot.
A vodánál folyamatosan elutasították mert nem egyeztek az adatok. A T-nél 2x voltam bent hogy ellenőrizzék az igazolványaim alapján az adatokat és mindkétszer stimmelt minden, még adategyeztetést is csináltam online is. A szám nem akart átmenni. Azt hittem a vodánál van a probléma mert ők nagyon nem akarták tudni megmondani hogy mi a gond, csak széttárták a kezüket, meg hogy biztos rendszer hiba. Végül mindenféle osztályokkal egyeztetve kinyögték 1 hónap alatt(!) hogy náluk biztos nincs hiba és menjek a Telekomhoz, mert ők utasítják el.
Bementem harmadjára a T-hez és továbbra is rendben voltak az adatok. Mivel a voda mostmár konkrétan megmondta hogy a T tartja vissza a számot ezért nem hagytam magam és addig mondtam hogy tuti biztosan náluk van a hiba, hogy beletúrt az ügyintéző a rendszerbe és kiderült hogy valami párhuzamos belsős Telekom rendszerben az édesanyám nevén volt az előfizetésem, hiába lett 6x frissítve az enyémre, a másik rendszerükben nem az én nevem volt ott. Azt mondták ilyet még soha nem láttak, hogy egy előfizetés egyszerre két ember nevén legyen..
-
4Grider
félisten
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nem kell nálad legyen a hordozandó szám sem. Az a lényeg, hogy amilyen papírokkal/adatokkal kötöd az új előfizetői szerződést, olyan adatok kellenek a hordozandó szám eredeti szolgáltatójánál is nyilvántartva. Ha pl. közben költöztél, igazolványt váltottál, felvetted a házastársad nevét, akkor először adatot kell egyeztetned a jelenlegi szolgáltatóval, különben meg kell tagadják az elengedésed.
-
Met
nagyúr
Holnap megyek átvinni a számom a Digihez.
Kell valami T-s papírt vinnem hogy tényleg enyém a szám amit oda akarok vinni?
-
[w]
őstag
4G/LTE routerbe tennék Digi Mobil Plusz kártyát, de jól értem hogy ez önmagában is működő előfizetés, nem társul hozzá semmi más (el)kötelezettség?
-
Miska0330
tag
Nem tudjátok Cellmapper -en ki lehet az a Levih felhasználó? Elkezdte a tornyok helyét mozgatni. Némelyiket átrakta rossz helyre. Ennek így nincs sok értelme.
-
gyulaszu
senior tag
-
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Nos, voltam bent az ügyfélszolgálaton.
Megcsináltuk mindkét tesztet, másik kártya az én Redmi Note 11-emben és az én kártyám egy listázott készülékben.
Az én telefonom tűnik "ludasnak", vagyis abban a fórumban keresem tovább, hogy mi lehet a megoldás. Miért lehet az, hogy vannak akiknek ugyanez a készülék, ugyanezzel a szoftverrel feladja a VoWifi/VoLTE funkciókat?
Aki felvette a készüléket az itt vezetett listára, annak esetleg van ötlete? -
djsunstealer
aktív tag
Az is jó kérdés meddig lehet kötni új előfizetést mobilra (otthoni szolgáltatás nemléte esetén). Valaki írta korábban, hogy már nem lehet.
-
Lackooo84
nagyúr
Én azért még nem tennék fel mindent erre a vodkafon vételre.... De amúgy jah elég nagy patkányok.... és idióták is. Venni akarnak egy "nevet" mindenféle infrastruktúra meg minden nélkül, ami meg már az övéké egy kiépített hálózat, azt meg szétb*sszák.... noooormáliiis?!?
-
Takato
csendes tag
Sziasztok! Elég szomorúan olvasom, hogy hamarosan beleolvasztják a Vodába a Digit..kiváncsi leszek, ha megkeresnek a Vodától milyen ajánlatott fognak tenni..De a jelenlegi csomagot nem fogják túlszárnyalni!
-
mover
tag
válasz
Ákinard
üzenetére
A toronyra felengedni valakit jogszabályi kötelezettség, áramot adni neki nem.
Viszont sok helyen tornyot építeni egyszerűbb, mint ahhoz áramot szerezni, még akkor is, ha már van ott. Ugyanis az elektromos szolgáltatónak ha önálló kábelt kell behúzni, akkor a kábellel érintett minden terület tulajdonosának meg kell szerezni az engedélyét.
Tehát ha ott átmegy a kábel egy telken vagy felette, aminek öröklések folytán van 14 tulajdonosa, akkor mindenkinek hozzá kell járulni. És csak ezután jön a tényleges munkavégzés ideje. -
Ákinard
aktív tag
válasz
tutitibi
üzenetére
Kisgömböc ezt is megette.
De: Erre. Volt. Igény.
Tavasz óta ezt mondom mindenre
Más: nézegettem ezt a zádorfalvai tornyot, ráadásul a kéktúra miatt jártam is ott, a cellmapperen látszik.
Nekem nem úgy tűnt, mint ami dízelaggregátról megy. A 2012-es képeken látszik, hogy van ott áramellátás.
Elképzelhető lenne, hogy felengedték a Digit idegen toronyra, de áramot nem adtak nekik?? Vagy csak egy kamu indok volt a lekapcsolásra? -
mover
tag
Ma a DIGI tájékoztatót tartott a dolgozóknak(mindenkinek), ott már teljesen nyíltan beszéltek a teljes mobilhálózat, mint eszközök eladásáról. Tehát ez már publikus információ.
Így ha jön a Voda a Digimobil távozik. -
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Írtam az ügyfélszolgálatnak és a következő választ kaptam:
Tisztelt Ügyfelünk!
A Xiaomi nem tartozik a támogatott eszközök közé, így előfordulhat, hogy nem működik a vowifi.
Ez nem sim kártya hiha.
Az általunk támogatott eszközök listáját a következő linken találhatja meg:
(http://digi.hu/informacio/keszulekek)
Köszönjük szépen megkeresését!Akkor most passz. Szerintetek van erre megoldás?
A készülék topikjában is írták többen, hogy megy nekik probléma nélkül. Az összefoglaló excel szerint is működnie kellene. -
gyulaszu
senior tag
válasz
phoenix64
üzenetére
Pont ma üzemelem be én is az új Redmi Note 11-emet.
Digi ment a SIM1-be és egy külföldi Telekom a SIM2-be.
Egyelőre nálam nem jött elő a Tiédhez hasonló anomália.
De az igen, hogy a Digi kártyánál nem jelenik meg a VoWifi, csak a Telekom-nál.
Ez valami beállítás függvénye a Digi központban vagy a SIM kártya esetleg hibás? -
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Talalkozott barki olyan problemaval, hogy megbolondul a telefon a digis kartyatol? Egy redmi note 11rol van szo. Ami gond nelkul megy barmilyen simmel, viszont ha digimobilos kartya kerul bele, akkor folyamatosan ujracsatlakozik a halozat, illetve egy ido utan ujraindul a telefon is.
-
ggabor02
aktív tag
Az NMHH még nem publikálta a 2022 első féléves adatokat. A2021 második félév végén 2.2 százalék volt a piaci részesedése.
"2021 negyedik negyedévben a Digi piaci részesedése 2,2 százalék volt, míg a mobilrádiótelefon-hálózattal nem rendelkező szolgáltatók (MVNO-k) együttes piaci részesedése 0,3 százalék".
Ekkor volt összesen 11.4 millió kártya, ebből 10.4 aktív.
Azóta bármi történhetett. -
tibibi
őstag
sziasztok lemondtam az előfizetéseimet,jött 2 pluszos számla ,hogy a bánatba kapom vissza a pénzt ?
Az emailben csak az van hogy tudok számlát fizetni az nincs ,hogy kapok vissza
-
dzf007
senior tag
Előfizetői számokat lehet tudni? Digimobil.
-
-
Met
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Lehet bukott is a sztori, mert ahogy vissza olvastam egy néven kell lennie a két szolgáltatónál a dolgoknak.
A T az én nevemen van, a Digi a feleségem nevén. Szóval a számhordozás nem játszik. -
-
Met
nagyúr
válasz
slice14
üzenetére
Köszi, át is raktam google-ra.
Áthoznám a 30-as számom.
VoLTE és a VoWifi nem érdekel, keveset beszélek, keveset hívnak, inkább a net kell hogy stabil legyen.
Pesten mászkálok, nagyrészt a 13. kerületben és környékén.
Erre a felhasználásra már elég stabil a Digi?
Most 2200-at fizetek, 3 giga nettel, 0 lebeszélhető perccel. -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Jól látom hogy pl. a PayPal belépési kód megérkezése még mindig változó?
-
Dave1984
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Egész pontosan korlátlan beszéd,sms,net bruttó 1885ft. Telekom állami flotta. Remélem marad 😁
-
domper2015
senior tag
válasz
trec12
üzenetére
7xx milliárd Forint nagyon sok pénz, ez pedig feneketlen kút lesz. A Vodafone-nál már veszik a pezsgőket, hogy milyen jó boltot csináltak.
Abszolút semmi helye a jelenlegi magyar államaparátusnak az üzleti életben, ennek a szektornak árai is magasabbak lesznek. A Digi megfelelő szabályozás és azonos elbírálás mellett ( nem előre lejátszott és koncepciós eljárás folyamán ) képes lett volna átrendezni a piacot. -
p2pp
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Ilyen kell nekem is.
Ja mindegy, mert melóban csak Voda van. 😅🤣😃
De nincs kartel. 😃🤣😅 -
domper2015
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Azt gondoltam, hogy Digit fejlesztik gőzerővel, de nem. A Vodát is be kell húzni, ebből lesz pedagógus béremelés.... Persze
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
Konkrétan veszteséges, akár a Digi mobil volt.
-
domper2015
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Ezen azért túl sok haszon nincs, csak a presztízs és a jó kapcsolat
-
domper2015
senior tag
Korlátlan beszéd és 5G net.
Bocsánat, 1600 Ft.
"A nyertes által megajánlott árak alapján a teljesen korlátlan VIP csomag nettó havi díja 1600 Ft, az Emelt tarifáé 650 Ft, az Alapé pedig 120 Ft lett, illetve lesz februártól. A hívás percdíja vezetékes és mobil irányba egyaránt nettó 5 Ft/percben lett meghatározva, az SMS-díj nettó 10 Ft/db, az adat túlforgalmazási díj pedig nettó 30 Ft lett gigabájtonként azoknál a díjcsomagoknál, melyek nem korlátlanok. A Telekom vállalta továbbá, hogy minden, az Üzleti Általános Szerződési Feltételekben szereplő szolgáltatás díjából - így például az EU-n kívüli roamingból - 80%-os díjkedvezményt biztosít." -
ACE-
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
"Azért a Telekom állami flotta 13xx Ft-ért"
Honnan ez az infó?
-
domper2015
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Csak látná a sok tehetséges, hogy egyáltalán működik az állami mobil vagy sem...
Azért a Telekom állami flotta 13xx Ft-ért erősen Digi kategória, a "mezei" fogyasztók persze tejelnek.
Lehetne tömködni a lyukakat, mint a szemétszállítás, állami vízművek, stb. esetében. A magyar állam nem jó gazda, tulajdonosnak csapnivaló.... -
MadMancs
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
Azért egy MVNO és egy MNO között óriási különbség van. Utóbbi sokkal több pénzt hoz,
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az emailben csak az van hogy tudok számlát fizetni az nincs ,hogy kapok vissza