Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
Nagya21
üzenetére
Ugyanilyen cégeset én tudnék kötni 3500-ért is, de nekem pl. a korlátlan beszéd semmilyen értékkel nem bír, az adat annál inkább. Az 5GB-al ellennék, de pont így elvagyok a DIGI-vel is, és a 200 perc és 15 Giga meg pláne bőven elég, mindez cirka 2200 Ft-al olcsóbban... A fennmaradó 2200-ból meg simán fedezhető az adatforgalom a 2. SIM-es Telekom Feltöltős SIM-ről, ahol nincs DIGI, de én az esetek 95%-ban Budapesten vagyok.
-
MDanny
senior tag
Xiaomi 11 Lite 5G NE készülékkel kifogástalan a VoWiFi, a héten és ma is többször használtam. (Budapest Zugló, Mátyásföld)
-
Nagya21
addikt
Hi!
Nekem céges a vörösöknél, 5.5k korlátlan beszéd, 5gb net, de a közösségi nem számít bele.....
Üdv Nagya -
worxland
addikt
Flottában iszonyú durva kedvezmények tudnak lenni. A munkahelyem és a szolgáltató között olyan szerződés volt (meg asszem, van is), hogy a korlátlan netet cirka 2 ezerért kaptuk. Céges telefonok egymás közt ingyen beszélnek, azon kívülre piszlicsáré összegért, másodperc alapon.
-
riki
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Azért érdekes ,hogy az általuk forgalmazott telón sem megy a WoWiFi. Pedig gondolom annak ismernie kell minden útvonal alternatívát. Inkább összefésülésről lehet szó. Régen egy komplett hálózat kiesését meg tudták oldani 24 óra alatt /se tv,mobil, vezetékes/ most egy nyomorult vpn kapcsolatot nem tudnak felépíteni ?
-
4Grider
félisten
válasz
SirRalph
üzenetére
Nem tudom elképzelni, hogy ezt nekik modellenként kell reszelgetni. Itt inkább valami olyan lesz, hogy az adott vpn csatorna fel tud-e épülni éppen a készülék felé vagy nem. És nem tartom valószínűnek, hogy ez modell- vagy előfizetés függő lenne (már ha a Digi a szabványnak megfelelő vpn csatornákat ajánlja fel). Azt viszont el tudom képzelni, hogy a Digi nem teljesen szabványos/biztonságos vpn csatornákkal operál, amit normális telefonok nem fogadnak el.
-
SirRalph
csendes tag
Csak egy kis info hogy valamit tényleg reszelgetnek:
Xiaomi Note 10 Pro Max on működik már a VoWifi
Xiaomi Note 10 5g még nem
Xiaomi Note 8 valamint 6 on sem.
Ezek vannak ezen tudtam megnézni.Lokáció Óbuda -
kissvendel
tag
Engem most hívtak telefonon, mivel 2 napja bejelentettem a Vowifi hibát. Azt mondták központi hiba van és dolgoznak a kijavításán. Elképzelni sem tudom mi lehet a hiba, amit napok óta nem tudnak kijavítani, de jó lenne, mert nálam nem az ingyenes hálózaton belüli hívás a lényeg, hanem az elérhetőség, ami sajnos 1-2 helyen csak wifi-vel megoldható. Most marad a 2 SIM és az átirányítás, ami hát ugyan működik a bejövő hívásnál, és minimális költséggel jár, de kimenőnél már nem az igazi, mert ki kell mennem lefedett területre, hogy ne a backup SIM-ről telefonáljak.
-
gorbep
őstag
Vagy mielőtt valami kedvező csomag ajánlattal áttennék a Digiseket a One-ba, előtte kicsit redukálják a létszámot... pl a VoWiFi "reszelgetésével". Nekem is remeg a céges flotta felé a kezem, árban 1,5x de mindenben korlátlan... de a Telekom van mögötte, és szerintem egy ilyen nagy Nemzeti Szolgáltató mgjelenésével minden állami érdekeltségű flotta automatikusan át fog menni oda, és tartok tőle ennyire nem lesz kedvező az új flottánk...
-
Misi 007
őstag
Redmi 9-en sincs már napok óta VoWiFi.
adolfo01: Az elég nagy öngól lenne, mert így is hurka a lefedettség.
Nálam, pl. azonnali számhordozást jelentene, mert csak a VoWiFi révén van térerő a munkahelyemen. -
adolfo01
tag
Sziasztok.
Tegnap esti WoWifi reklamációmra jött is a válasz,elismerik a hibát és dolgoznak az elhárításán.Reméljük mihamarabb megtörténik.
Tisztelt Ügyfelünk!
Rendszerünk információi szerint a VoWifi hibát központi jellegű probléma
okozza, melyet illetékes kollégáink igyekeznek a lehető leghamarabb
elhárítani.
A kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Kenderice
üzenetére
De én ilyet nem is írtam. "Megerősíthetem, hogy a hiba nem helyfüggő, hanem készülékfüggő. Kicsit visszadobtam a digi-s simet a novába, és azon nem megy. Samu + Huawei telókon nincs VoWifi." Ezt írtam. Ergő nekem csak ez a két fajta készülékem van (+ Honor amin megy most is), amikkel meg tudtam nézni, és megerősítem, hogy a Huawei Samu telókon TUTI nem megy. Xiamiról nem tudok nyilatkozni értelemszerűen, mert olyan teló most nincs nálam.
-
Titan3344
tag
[ENNEK] Alapján nem úgy tűnik, hogy letettek a vodafone felvásárlásáról….
-
Foose
addikt
#39558 Beniii06 Köszönöm szépen,beírta a kódot anyám és a térerő mellet megjelent a vowifi felirat. És már a telefon menüjében is látható és ki-be kapcsolható.
És itt tenném hozzá hogy anyám is digis (is) és nála van vowifi mint ahogy írom is. Pedig xiaomi telefonja van.
-
-
Foose
addikt
Srácok,anyámnak akartam segíteni bekapcsolni a vowifi funkciót a telóján,ezelőtt sosem használta. Xiaomi 11 lite 5g NE.... Digis kártya kiválasztás a menüben,de nincs ott a funkció (neten több képen és videóban is látom hogy hol kellene lennie). Tud valaki segíteni? 13-as miui,gondolom nagyjából mindegyik Xiaomin ugyanott van 13-as miui felületen a funkció.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
amper zoli
üzenetére
Most írtam, h nem helyfüggő, készülékfüggő, Tök mindegy hol vagy, az számít milyen telefonod van.
-
amper zoli
tag
Sziasztok! Ha bejelentitek a vowifi gondot. Vegyetek fel hibajegyet, mert így van nyoma és él a 72 óra időtartam. Talán jobban foglalkoznak a dologgal. Én is így tettem most. Baranya déli rész is 0 vowifi.
-
p.riky22
csendes tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Miután nekem is sikerült beszélnem egy technikus kollegával a DIGItől, nekem is megerősítették a központi hibát, és megjegyezték azt is, hogy zömében Samsung és Huawei telefonokon tapasztalható a hiba. Azt, hogy miért, azt nem sikerült megtudnom, de dolgoznak a hibán. Nekem is pár napot mondtak, hogy várni kell. (Mondjuk egy közleményt küldhetnének róla azért, hogy tudják az emberek, vagy lehet hogy valamiben mesterkednek?
...) -
MadMancs
veterán
válasz
White24
üzenetére
Nálam továbbra se.
Pár napja megszűnt létezni. Eddig egy s21 ultrában volt, tegnap átkerült egy Xiamomi Mi 11 Lite 5G NE be, ott se működik.
Előtte mindkettőben ok volt.
Egy Netfone SIM került a helyére, de itt még VoLTE sincs, szóval minőségben még mindig jobb a digi, ahol működik 😅 Cserében mindenhol működik.
Székesfehérvár - Bodajk - Mór - Kisbér - Nagyigmánd - Komárom útvonalon és komáromi munkahelyemen nyárig végig volt lefedettség, ha nem is túl acélos de működött. Mostmár használhatatlanul foghíjas. Munkahelyemen épületen belül teljesen off. Jármű és telefon nem változott.
Szóval visszafelé haladunk elég rendesen. -
White24
csendes tag
Xiaomi Note 10 Pro délelőtt nem volt, újraindítás után azonnal megjött, azóta is stabilan megy. "Keszthely környéke"
-
4Grider
félisten
válasz
Doggy dog
üzenetére
Kinézem belőlük, hogy a vpn csatornáikat is ingyenes tanúsítványokkal védik, és esetleg azok is lejártak, mint múltkor a weblapjuk mögötti Let's Encrypt tanúsítványuk...
Ha ilyen banális hiba van itt is, akkor az nem fog a telefonok gyártói között válogatni. Amúgy sem sok minden indokolja a VoWiFi technológiánál a gyártók közötti válogatást. -
Titan3344
tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Sztem telefonon is.
-
szaboi6512
őstag
Üdv!
Diginet Aktív 50 Net csak személyesen mondható le?
Köszi
-
djsunstealer
aktív tag
Nálam voLTE van, voWIFi eddig se volt, sajnos nem tudja a teló (redmi note 9s).
Mondjuk a térerővel elvagyok nagyjából amerre járok, Siófok, Balatonszentgyörgy vonal, bár vannak közben döccenések.
Telekom voWifi megy hibátlanul. -
Titan3344
tag
Nálam is volte van, vowifi nincs továbbra sem…
Telekommal viszont megy a vowifi. -
riki
senior tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Sajnos az info téves. Nekem szolgáltatói telóm van.
Eddig ha hazaértem ,azonnal tapadt a wi-fi hálózatra ,most 2 nap óta csak VoLTE van. Érdekes módon ,így viszont megjönnek az sms -ek,amik eddig nem . Hiába volt jelentve a hiba. Remélem nem azért ,mert fércelik össze a hálózatot a "vörösökkel".
-
Lackooo84
nagyúr
Honor 50 Tatabánya még mindig jau, és jau is vót most.
(egy hete kb. nálam volt car) -
válasz
Kenderice
üzenetére
Engem is most hívtak. Azt mondták országos a hiba, de nem minden készüléket érint.
Elmondása szerint rajtuk kívül álló hiba valami másik szolgáltatónál (ezt nem nagyon értettem) de dolgoznak a hiba elhárításán és valószínűleg pár napba bele fog telni mire újra működni fog. -
Kenderice
senior tag
Most hívtak a digitől, hogy náluk van a probléma.
-
Narxis
nagyúr
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok.
Jó,hogy visszaolvastam az utolsó oldalt 😁
Nálam sem megy a vowifi, Szegeden.
Poco M3 pro 5g
Ügyfélszolgálat szerint telefon hiba,kizártam.
Telekom sim megy mindkét slotban vowifivel.
Digi egyiken sem...
Ott lesz náluk a hiba!
De erősködött,hogy telefon beállítás hiba.
Hiába mondtam , hogy nem változott semmi,eddig ment,most nem!
Hívom is megint Őket,
Jól levitte a havi keretemet! -
Titan3344
tag
Tegnap nekem sem volt du vowifi
Fold4
MAjd ma du kiderül ha hazaérek hogy megoldódott e… -
dzf007
senior tag
Samsung A52, Telekom VoWifi ok, Digi nem megy. Nyíregyháza
-
gyulaszu
senior tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Nekem Redmi Note 11 hasonló felállásban:
Digi + német Telekom -
válasz
Kenderice
üzenetére
Én is bejelentettem. Igaz majdnem 20 percig beszéltem a hölggyel, de 4 kártyából 3-on nem működik a vowifi (a 4.-iken nem is tud működni), samu s10+, samu a50, samu s10 sima van a családban, mindegyiken működött eddig. Lefutottuk a szokásos köröket, sim toolkit2 normal roaming, ki be kapcsolás, újraindítás, helyileg és időben mikor volt telefon újraindítás, stb stb. Végül felvette hibára, majd elvileg hívnak 72 órán belül...
-
válasz
djsunstealer
üzenetére
Mi Note 10?
-
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autószerelők, autószerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na jó ez gonosz volt.
...)