- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
evbalazs
csendes tag
válasz
Nagya21 #47195 üzenetére
Véleményes valóban, mert a flottafelsorolás főoldalon korlátlan Vodafone + 100 perc más hálózat van, a csomag részleteinél azonban ez szerepel, amit feltettem. Elvileg aki ilyet használt, neki is mindenhova korlátlan, szóval meg kéne kérdezni, hogy valójában mi a helyzet a csomaggal, de elvileg minden irányban korlátlannak kéne lennie.
-
p.riky22
csendes tag
válasz
Nagya21 #45890 üzenetére
Helyes az észrevétel, én is kiszúrtam, és visszakérdeztem.
Sőt ezért hívtam vissza újra a Vodát, miután a hölggyel beszéltem, hogy lássuk egy másik ügyintéző mit mond. És ezért is mentem be személyesen is, és ott is rákérdeztem, hogy biztos jót mond-e nekem a Plusz és Max csomagról? És a fentit erősítette meg harmadjára is.
Viszont ez már hasonlít a jelenlegi Digis csomagokra, csak van benne egy csavar, már ha nem elírás/tévedés, ahogyan azt @DrBubo77 is írja.
Ezért kértem, ha valaki megerősíteni vagy cáfolni tudja az általam kapott és írt infót, akkor jelezze, mert valóban úgy tűnik valami nem teljesen kerek... -
trec12
addikt
-
ACE-
addikt
válasz
Nagya21 #39590 üzenetére
Ugyanilyen cégeset én tudnék kötni 3500-ért is, de nekem pl. a korlátlan beszéd semmilyen értékkel nem bír, az adat annál inkább. Az 5GB-al ellennék, de pont így elvagyok a DIGI-vel is, és a 200 perc és 15 Giga meg pláne bőven elég, mindez cirka 2200 Ft-al olcsóbban... A fennmaradó 2200-ból meg simán fedezhető az adatforgalom a 2. SIM-es Telekom Feltöltős SIM-ről, ahol nincs DIGI, de én az esetek 95%-ban Budapesten vagyok.
-
Mate
nagyúr
-
gabor9991
addikt
válasz
Nagya21 #34911 üzenetére
Ez már nagyon off itt ismét
Gondolhatod ezt is persze, de én meg azt gondolom hogy a te adódból az én gyerekeim tanárai kapják meg a fizetésüket
Én jó döntésnek tartom azt hogy nem külföldi nyugdíjalapok meg befektetők keresnek azon hogy neked és nekem a munkaadóm kedvezményes kulccsal ad béren kívüli juttatásokat.
Hogy mi lesz az itt maradt pénzzel és hogy jó helyre kerül-e abban már nem vagyok biztosde ha csak töredéke itthon jó helyre került az már jobb mint ha francia nyugdíjasok világ körüli hajókázásra költötték volna.
-
petir
senior tag
válasz
Nagya21 #25320 üzenetére
Tiéd a pont
úgy volt!
Megmondom őszintén nem is gondoltam erreMár csak ez a 3G marad a kérdés. Mondjuk amúgy nem is értem. Nekem Samsungom van ha ki van kapcsolva a mobilnet nem is jelzi a hálózat típusát ha bekapcsolom akkor jelenik meg , hogy Edge (E) , 4G vagy 4G+ . A telenor kártyán nincs internet tehát kikapcsolva állapotban van a mobilnet és azt írja 3G holott itt azért jócskán 4G hálózat van ( Bp XIII. )
-
so_ha
senior tag
válasz
Nagya21 #16398 üzenetére
Ma délelőtt Székesfehérvárról Mór felé haladva szinte végig volt Digi térerő, így úgy tűnik, hogy bekapcsolták a Söréd melletti átjátszót, illetve már Móron is működött a net. Délután már "csak" az utóbbi ment, mert Söréd környékén már nem működött, de bíztató, hogy már tesztelik.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged