- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz gyulaszu #44800 üzenetére
Szóval akkor kezdeményezett kimenő hívásnál "digis szám helyett másik számot jelezzen ki" szeretne.
Pont ilyen témák voltak anno, mikor beindult a digi, hogy nem veszik fel az 50es számot. Mire "vége lesz" leesik ez a történet saját tapasztalatból is egyeseknek aztán, hogy a kényelem is megmaradjon jönnek a kerülőutas "fillérbaszós" megoldásokra törekvések...hát, nem vagyunk egyformák...és véletlenül pont most ütötte fel a fejét a linkelt spoofing csalás is, ami miatt eléggé érzékeny most ez a terület
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz csaszi75 #44792 üzenetére
Ezt priviben beszéltétek le? Csak mert a kérdése pont ellenkezőre utal: "digis szám helyett másik számot jelezzen ki"
Mondjuk azt "hogy az is megmaradjon" mire akarta érteni ill. hogy valóban kimenő hívásnál megjelenítésre gondol (mert ugye ezt is ki kell találni) vagy csak a saját telójában szeretne SIM kijelzésre másik számot megjeleníttetni (de ennek meg mi értelme lenne) azt nem lehet tudni
-
AtHoS
nagyúr
válasz herdsman12 #44776 üzenetére
Az értő olvasással van inkább bajod -> nem véletlenül húztam át a beírtakat, de ez neked nem esett le ahogy látom
Utólag is elnézést kérek tőled...és előre még azoktól, akik hasonlóan reagálnak, mint Te. Utólag vettem észre, hogy nem flottás topikban kommenteltem, hanem a digisben Mea culpa
-
AtHoS
nagyúr
válasz herdsman12 #44774 üzenetére
Mondjuk aki semmilyen kereső használatára nem "hajlandó" nem tudom hogyan lehetne segíteni? Mert, hogy nem a konkrét végeredmény lenne számára a jövőbe mutató megoldás az szinte biztos...ugyanis következő ismeretlen dologra ismét egyből kérdezne, ahelyett, hogy ELŐBB saját maga próbálna utána olvasni/keresniSZERINTEM a saját kútfőből megoldáskeresésre rávezetés hosszabb távon kifizetődőbb (a kérdésfeltevő szempontjából), mint szájába rágni bárkinek is bármitLátod Te is, mert linkelted, jelen esetben gg első találatara adta a megoldást. Na erre is lusta volt a kérdező.. ki tudja miért (bár erre már olvastam 1-2 szép önigazolást korábban )Csak halkan azért megjegyzem: ez is mutatja, hogy az összefoglaló mennyire elhanyagolt állapotban van jelenleg, lehetne oda mutogatni akárkinek isJahogy ez a digi topik...akkor nem szoltam egy szót sem azt is kussban
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Szóval akkor érdemi hozzászólás: "megerősítés" / "cáfolás" hiányában arra kell következtessek, hogy a J melléklet a lezárásától függetlenül érvényben van jelenleg is és elhasznált adatkeret esetén "csak" lassítással kell számolni.
Köszönöm azoknak akik vették a fáradtságot és legalább elolvasták a hozzászólásom
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Az ÁSZF lezárt J mellékletében lévő elfogyott adatkeret esetére írt:
"DIGIMobil PLUSZ tarifacsomagban foglalt adatkeret belföldön használható fel. A leforgalmazott adatkeretet
követően a mobilinternet sebessége 64/64 kbit/sec-re lassul."lassítás van továbbra is érvényben vagy zéró tolerancia lett Voda hálózatra váltást követően?
-
AtHoS
nagyúr
válasz totron #41146 üzenetére
A prioritási sorrendben van nálad a hiba..SZERINTEM
1. van-é térerő
Minden más ez után és nem előbb nézem az ár/értéket, mert előbbi miatt lehet "olcsó", de értéket nem képvisel és nullával osztásra Te is tudod milyen szabály vonatkozik.
Amit írtál abban kiemeltél egy olyan részt, ami "ideális" körülményeket feltételez, holott a Digi szolgáltatása ettől nagyon-nagyon messze állt még mostani körülményekhez képest is. Persze egységsugarú körben pl. neked lehet kompromisszumokkal megfelelő volt, de saját magamból kiindulva (mert ugye honnan is indulnék ki ) erősen nem, tehát kiinduló írásod nem lehet általános érvényű, pedig úgy adtad elő....
Ezek a ferdítések nálad:
"akinek kell, az nem tolja el fintorogva"Nekem kellene, de nem tudom érdem használni, így akkor mi marad... -> Ha nincs térerő nyilván tárgytalan
Szóval ok okozat miatt jönnek nálad a kivételek, amikről nem írtál magadtól egy bötűt sem, csak az általad vélt "igazságot"
Remélem értehető, hogy miért reagáltam az írásodra, hiszen figyelmen kívül hagytál jó pár körülményt, amely esetekben a részedről kizárt "Nem lassítós fele annyi adatforgalommal, 3x annyiért nem számít annak." megoldásokkal bármikor űbereli a digi jelenlegi/korábbi lehetőségeit és nem "csak" a mostanról írtam, hanem a "bármikorról".
Ez nem vitaindító volt részemről, hanem egyszerű tény megállapítás.
-
AtHoS
nagyúr
válasz totron #41143 üzenetére
Hát izé, a lefedettséget azért sikerült kihagyni a mondandódból és mindent alárendelni a szerinted legfontosabb ár/értéknek.
Én pl. nem tartottam meg a digis SIMet (bármekkora ár/érték bajnok is volt), mert ahol lakom, ott nulla térerővel bírt (igen, vowifi sem volt, még szolgáltatás szintjén sem, mikor megszüntettem) a fogalmazásodból idézve (még, ha erős ferdítés is) "életbevágó a mobilos elérés" miatt.Megjegyzésként: még 3 SIM van a tulajdonomban/nevemen, de azok sem elsődleges számként használva előbbiek miatt -> belvárosi tartózkodások alatt "olcsó" mobilnet biztosítására
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz 4Grider #40529 üzenetére
Én csak emiatt reagáltam és próbáltam kiegészíteni, DIGI-t meg sem említettem
"Nem vált át másik hálózatra. Ha nincs térerő, akkor nincs hálózat."Tehát akkor a kérdező irányába a lényegi rész: egyes készülékekkel, ha nincs térerő, akkor attól még működhet vowifi-vel másik szolgáltató SIM-jével elérhető netes hálózaton.
Na jó, Yettel SIM térerő hiányában éppen nem fog vowifizniread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz djsunstealer #40510 üzenetére
Az ASU az a leggyengébb jelerősséghez tartozó kiegészítő. Természetesen ez nem hivatalos spec megfogalmazás, de, ha veszed az aktuális dBm abszolút értékét és ehhez hozzáadod az ASU aktuális értékét, akkor 140 lesz az összegük....mindig
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz worxland #40463 üzenetére
Ha Te magyar előfizuval felhívsz Magyarország területéről (tehát nem Roaming területről) egy nemzetközi számot (álá román digi mobil), akkor milyen díjon fog számlázódni a hívásod?
Na domper2015 megelőzött, ráadásul a megoldást is leírta amit tőled szerettem volna leírva látni, hátha leesik a tantusz nálad is
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz b.lajos #40357 üzenetére
"Ezek szerint a digi is emel, emelhet egyoldalúan, hűségidő, aláírt szerződés semmit nem ér?!!"
Az ÁSZF változásokat is illene nézegetni, akkor nem lenne meglepetés egy emelt összegű számla.
Digi-n kívül nincs más "nagy" szolgáltatónál semmilyen előfizetésed? (pl. Voda, Yettel, Telekom) Ha van azoknál mit tapasztaltál? Bár, ha véletlenül Telekom vagy Yettel, akkor azoknál csak most fog életbe lépni a szintén ÁSZF változtatással életbe léptetett, felmondási jogot nem okozó inflációkövető áremelésread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz PLaci58 #40291 üzenetére
Le vagytok maradva évtizedekkel
Hallottatok már "okostelefonról"? Tudjátok, ami okosabb, mint mi vagyunk....szóval minek ehhez otthon ülni, mikor egy jó kirándulás (de inkább meló ) közben amikor megérkezik a számlaértesítő, 5 perc múlva már el is lehet felejteni, mert azonnal lehet utalni.
Bár vannak megrögzött...akkor is az utolsó utáni percben fogom "befizetni" emberek is. Na rajtuk nem lehet segíteniread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz sfdrakex #40033 üzenetére
Jaja, még aznap ill., ha meló miatt van rá időm, de másnap tuti utalva van
szerk.
Egyéb topikban találkoztam olyan hozzászólással, aki marhára fel volt háborodva: "mit képzel a szolgáltató, hogy korlátozza a szolgáltatását", pedig kvára nem fizette be idejében a számlát, mert "elfelejtette", bezzeg mikor "észbekapott" épp hétvége/ünnep/stb.. alkalommal, csodálkozott, hogy szív, mint a torkos borz.
Nem is értem mi a különbség az utolsó alkalmas befizetés és "amikor megkapom a számlát befizetem" között, ha tudom előre, hogy nem kívánom a szolgáltatást felmondani és mondjuk meg is néztem mit tartalmaz a számla. Mert ugye sok "gyökér" itt a fórumon kérdezget miért kapott két számlát, miért ennyi-annyi a számla összege, mikor "1 kattintással" meg tudná nézni mit is tartalmaz a kapott, befizetendő számlája De ugye ettől szép az élet, hogy nem vagyunk egyformák[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Xiaomi Mi 9T-nél nincs VoWifi aktiválási lehetőség, VoWifi topikban annyit találtam, hogy állítólag volt aki modem konfig módosításával engedélyezni tudta Digis SIM-re ezen a készüléken
Másik két készülék elvileg egyforma típus (mármint Mi 9T-től eltérően egyformák ), de az is erősen keleti származású, ha jön infó majd megírom
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz samu2062 #39934 üzenetére
A kompenzálás majd az lenne, ha a köv. számla ennyivel lesz kevesebb összegű.
Hasonlóan jártam én is. Ma kaptam meg a kompenzáló számlát - de egyenleget nem lehet látni ugye webes felületen -, tehát várom a következő időszakos számla érkezését.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz herdsman12 #39914 üzenetére
Annyiban igazad van, hogy válaszoltam arra hozzászólásodra, amit magadban kellett volna tartsál, mert magánvélemény és semmi köze nincs a topik témájához
-
AtHoS
nagyúr
válasz herdsman12 #39911 üzenetére
"Szerencsére nem vagyunk egyformák."
Pontosan így gondolom ezt én is -> azért is emeltem ki a hangulatkeltést
De ugye az is megvan mindenkinek, hogy maga a cikk nem is ide való, mert nem mobilos témáról szól, akármennyire Digi
-
AtHoS
nagyúr
válasz herdsman12 #39909 üzenetére
Hát, ha kiemelsz a szövegkörnyezetből egy részletet és azt "mutogatod" pontosan ezt teszed Te is (hangulatkeltés).
Sajnos több szolgáltatói fórumtopikban előjönnek hasonló esetek, mikor veri valaki az asztalt, hogy sokat számláztak neki, de magára a számlára még csak rá sem néz vagy sajnálatos módon értelmezni nem tudja a rajta olvashatóakat.
A linkelt cikkhez szólva: ennyi erővel én is írhatnám, hogy nekem meg kvára csökkentettek és fele annyit kell fizessek januárban, mint decemberben. Nulla alátámasztó információ
Csak ugye azt "felejtem el" leírni, hogy decemberben 2 számlát fizettem be, januárban meg még csak egy érkezettread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Melyik az a 600 Ft-os telefon amit mellé kell kötni, hogy 4417Ft legyen a havi díja?
Csak mert Magenta1-ben kínálja nálam 4417 Ft-ért az 1000/1000 netet, oda pedig mobil előfizu is kellene. Ha törlöm a mobil részt, akkor net 5048 + vezetékes telefon 688 lenne. Igaz vezetékes telefon nélkül 6360 Ft a net magában.jahogy, "ha van mobil" ... ez kimaradt a szelektív olvasásomnak hála
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz totron #38567 üzenetére
Hát, ha valaki átugorja szándékosan a Digi weblapról kimásolt részt, amiben ki is emeltem a műholdasra vonatkozó mondatot, akkor igen, félreértheti
Viszont leírtam azt is, hogy nekem nincs Digis mobilinternetem, de van 3 hangcélú SIM kártyám tőlük (amihez igen, jár akármennyi mobilnetes felhasználhatóság is)
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz BestofJAVA #38561 üzenetére
Csak, hogy oldalról beleugassak a csevejbe
Nekem műholdas Digi volt éveken keresztül. 2019 év végén kihoztam egy akkor még ingyenes mobil SIM-et - akkor még olyan lakcím kellett hozzá, ami benne volt a lefedett DIGI-s települések listájában. A SIM kihozatalakor átalakították az előfizetésem - állítólag kábelessé vált mert csak így tudták mobil SIM-et hozzácsapni - és vadonatúj előfizetési azonosítót is kaptam. Nos, ekkortól lett elérhető számomra a DIGI Online szolgáltatásuk.
Ahogy olvasom a weboldalukat, ez jelenleg is így van, de netes SIM is elegendő hozzá [link]
"A DIGIOnline-nal kábeles DIGITV programcsomaggal vagy DIGITV műholdas televíziós csomaggal és DIGI internetes szolgáltatással egyaránt rendelkező előfizető külön díj fizetése nélkül számos televíziós csatornát nézhet már számítógépén, laptopján, táblagépén, okostelefonján, vagy akár okostévéjén is. A műholdas előfizetők számára biztosítjuk a szolgáltatást akkor is, ha műholdas televíziós csomaggal és DIGI mobilinternettel rendelkeznek."
Édesapám 4k TV-n (LG 55UN74003) nézi a tányéros műsorokat és nincsenek problémái a látható minőséggel, szóval a "vége úgyis az lesz, hogy online kell néznünk" részt valahogy nem értem mire írod
Én Tableten/okostelón szoktam használni a Digi Online-t, ha nem vagyok otthon, utazgatok, de otthon használom a DIGI SAT TV-t.
No meg a "buta" linux-os TV-hez is lehet HDMI-re rakni okosítót, FireTV, Chromecast for GoogleTV, stb... amin értelmes OS fut és azt csinálsz amit akarsz, csak ki kellene jobban nézni a fejből, hogy lásd van lehetőség
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz F.B.I. #33583 üzenetére
"Vonat felejtős, Miskolc-Budapest semmi"
Azért ez így eléggé túlzás. 2-3 helyen kívül (Mezőkeresztes, Isaszeg...Pécel környéke ami hirtelen beugrik) azért nem volt digivel problémám december eleje-közepe magasságáig, míg digis sim-et használtam. Pedig hetente kétszer megjártam ezt az utat vonattal. Azóta csak nem lett rosszabb a helyzet
-
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz rothfb #31227 üzenetére
Milyen jó is lenne, ha értelmezni is tudnák a számlákat és csak akkor lenne reklamálás, ha valóban van eltérés a vélthez képest.
Persze ehhez az is szükséges, hogy ne csak az összegeket nézegesse az ember és a hozzá tartozó díjtétel megnevezését.
Nem is értem, korábban sem láttak még telefonszámlát? (már nem a Digi-ét, hanem úgy alle zusammen)read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz bendegruz #31138 üzenetére
Meg szoktad nézni rendesen a számlát? Vannak rajta időszakra vonatkozó infók, ha eddig ezt nem vetted volna észre.
Ez arra jó, hogy látod az adott tétel számlázott költsége mely időszakot terheli. Esetedben az előfizetési díjak és a mobilos beszélgetés díjai eltérő időszakkal lesznek feltüntetve.
-
AtHoS
nagyúr
"ami akkor is jár, ha egy nappal hó vége előtt kötöm a szerződést"
Én azért erre nem vennék mérget...ki is fizetnéd rá 1 nap miatt a teljes havi díjat?
Vernéd az asztalt van egy olyan érzésem, de ezt nem kell megtenned...a többi szolgáltató is időarányosít nem teljes havi használat esetén. Nem a digi találta ezt felNálad mikortól él a szerződés, mert az nem derült ki az irományodból? Véletlenül nem jan. 10. vagy 11.-étől? kb. az a 10/20 GB-os arányosítási időszak határa
-
AtHoS
nagyúr
válasz 4Grider #30010 üzenetére
Csak egy keresztkérdés: miért nem net-es kártyát raksz USB cuccba? Azt pont arra kínálják, míg a másikat képernyővel rendelkező, hanghívásra alkalmas eszközbe, de erről korábban volt már értekezés, szóval inkább keress vissza ez ügyben, nem hiányzik újabb vitatéma ebből
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz szabonagyur #28410 üzenetére
Szerintem azok az aznapi összesített-kerekített adatforgalmak. Összeadtam ezeket a mp egységgel jelölt értékeket és minimális eltéréssel az összesített adatmennyiséget adta ki MB-ban.
Szóval mp helyett MB-nek kellene ott szerepelnieread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz poci76 #27136 üzenetére
Az a baj nagyon nem magyarosan van fogalmazva. Ha már kiemelik, hogy adott hónap 1. nap, akkor később már nem kellene használni a következő szót, mivel fölösleges, hacsak valóban nem a következő hónapra kívántak utalni.
Meg ahogy írod a kezdődő szó sokkal odaillőbb is lenne, ha valóban nem a következő hónapra kívántak utalni.
Én mondjuk meglepődnék, ha 2 hónapos ciklusban gondolkodnának.
Aktuális előfizu + előző hó hívás+sms díja mondjuk kiadja a két hónapotread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz #72445440 #24885 üzenetére
Általában a hülyeségre ugranak az emberek, ami rendben van a leírtakban arra ritkábban érkezik kontra.
No meg ebben a kb..szott rohanó világban a gyorsabb gépeléshez folyton "javítgató" billentyűzetek sincsenek sokszor az ember segítségére. Lehet pont egy ragot lejavít, amitől más lesz az értelme a mondandónak, amire már jönnek is a reagálások.
anglergab
OK, akkor okostelefonban mivel kerül használatra a net? Modemmel? Abba rakod a SIM-et?[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz 4Grider #24882 üzenetére
Annyit azért még én is tudok mi a különbség modem és laptop között.
Eredeti hozzászólásban látod leírva, hogy modemben akarja használni? [link] Csak mert én nem, viszont beépített WWAN kártya van említve! Nem is értem honnan jött ez a modem kérdés
Szóval SZERINTEM abban a laptopban - a SIM kártyahelyre berakva - igenis lehet használni a teszt SIM-et, mivel a tiltó feltételeknél írtak pont nem vonatkoznak rá
pjen
Laptop, tablet, okostelefon mind megugorja a tiltó részt, mivel rendelkezik minden olyan szükséges résszel, ami miatt engedett a SIM használata bennük. Persze a laptopnál ugye extra feltétel a SIM foglalat megléte, de sok ilyen készülék van, amibe közvetlenül lehet rakni SIM-et. Aminél nincs SIM foglalat, ott közbejön a modem, de azt meg világosan ki is emelték a tiltásnál, hogy nem engedélyezett - gondolom a gyengébbek kedvéért, akik nem tudják beazonosítani, hogy rendelkezik-e kijelzővel, billentyűzettel, stb...
Tehát marad a józan paraszti ész, ami talán el tudja dönteni, hogy a SIM-et mibe is akarjuk beletenni
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Remekelek28 #24165 üzenetére
Ügyfélszolgálatot felhívtad már ez ügyben?
Ha nem akkor lehet ideje lenne!
Minden esetre a kapott tájékoztató infót oszd meg itt, mert eddig nincs erről semmilyen infó ebben a topikban
-
AtHoS
nagyúr
válasz DevKiller #23969 üzenetére
"Ezzel ki lehet szűrni legálisan a torrent huszárokat is"
Ebből Te mit szűrnél le?Az utolsó sor: hétköznapon 18h-24h között mobil hotspot laptophoz, melyen digi online-on TV nézés történt + napközbeni böngészés, üzenetküldőn érkező értesítések, APP frissítések mobilon. Torrent, na az nem volt benne egyáltalán. És ez mindössze 2 hét eredménye.
Jelenleg ilyet nem tudok produkálni, mivel karantén miatt itthon vagyok, ahol nincs Digi térerő, emiatt nem tudom használni a szolgáltatást
-
AtHoS
nagyúr
Én ma reggel utaztam vonattal pestre. 7h30 környékén kb. Isaszeg magasságában bő negyed órát 0 digi térerővel haladtunk. Telenor térerő eközben megfelelő volt, át is váltottam alap adat simet ekkor telenorra
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz szabo01 #20954 üzenetére
Én kikapcsolt telónál beraktam második sim helyre és működött egyből, annyit állítottam, hogy második sim legyen az alapértelmezett adat kártya. Amúgy ügyfeles nő adott konfigos papírt beállításokhoz, de nem kellett elővennem
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz szabo01 #20948 üzenetére
Én kb. 3 hete használom Pesten/Budán plusz Bp.-Miskolc vasútvonalon, ill Miskolc belvárosában gond nélkül, bár másodlagos kártyanak csak netre használom. Mondjuk sms küldéshez valamiért jellemzően a digis simet dobja be, erre még nem jöttem rá mi okozza. Amúgy folyamatosan VoLTE+4G-n van a digi-s SIM, tehát hangrésszel sem lehet gond szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest