Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Renwick
üzenetére
Mivel ügyfél oldalon a priorizálás ténye csak nagyon-nagyon körülményesen bizonyítható, így nincsenek kétségeim. Ráadásul még itt is mondható, hogy a házlózat pillanatnyi terhelésének a függvényében kap kevesebbet, nem úgy általában mint egy fix korlátnál.
Egyébként roaming-ban sokszor azért is szarabb a mobilnet minősége, mert hatalmas tranzit útvonalat kell megtennie a csomagnak, oda és vissza (ugye minden esetben a magyarországi core szolgálja ki ezt a forgalmat is), ami nagyon növeli a válaszidőt ennek minden bajával együtt.
gmail.com:
Naná, a társszolgáltatók nem szivatják egymást

-
Renwick
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Roaming környezetben teljesen általános, hogy mást kapsz, mint otthon, ebből a szempontból érdekes lesz látni, hogy az új roamingrendelet, amibe bekerültek erre vonatkozó szabályozási elemek, változtat-e majd bármin.
-
dchard
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
"Diginél ez csak átlag 100 Mbps körüli érték"
A műszakilag megalapozott szakmai állspontom: ha-ha
Ha a cellánkénti elméleti maximumnak (40Mbit) átlagban kijön a fele, az már csodálatos lenne, de 1800-on ezt gyorsan ki lehet zárni.Szerencsére tök mindegy, hogy a hülyéje hogy akarja használni, az állomásban lévő ütemező azonnal elkezdi visszahúzni a számára kiosztott rádiós erőforrást, amint elkezd torlódni. A másik amit sokan nem tudnak, hogy attól még hogy egy csomag korlátlan, attól még a szolgáltatók egy bizonyos adatmennyiség után simán hátra sorolják ezeket ausereket, aminek az eredménye az, hogy torlódás esetén még inkább bünteti majd őket az ütemező. Szóval csinálják csak

-
Ákinard
aktív tag
válasz
qnadam
üzenetére
Feltételeztem, hogy fix mennyiségű pizzaalapanyag van. De ennyi erővel a svédasztal is utántöltődik. Egy ideig...
A lényeg azért szerintem érthető volt: Fizet egy szolgáltatásért, annyit és úgy használja, ahogyan akarja. És természetesen, ahogy azt a szabályok megengedik. Ha nincs szabály arra, hogy nem használhatja nyélgázon 0-24 4K videók nézegetésére, ha kell ha nem, akkor tegye, ha úgy látja jónak. Ne a felhasználót hozzuk szégyenbe, mert megteszi...
-
bksgbr
tag
válasz
qqcqqc
üzenetére
Ha a lefedettségi térképet szigorúan vesszük, akkor azt kell mondjam, hogy ott nincs lefedettsége a Diginek, viszont nem messze onnan, légvonalban kb 3,5-4 km-re van egy torony, ami a Cellmapperen is látszik, így elképzelhető, hogy a településen helyenként van csipetnyi térerő. De ezt nyilván én innen az ország másik részéről nem tudhatom biztosra, egy ott járatos emberke biztosabbat tudna mondani.
-
Sziasztok!
Kérdésem lenne lefedettséggel kapcsolatban.
Marcali környékén, konkrétan Somogyzsitfa településen elérhető a telefon szolgáltatás?
Oda megy a gyerek nyáron pár napra és DIGi kártyát vennék neki.
A segítséget előre is köszönöm. -
Fecó88
tag
válasz
Ákinard
üzenetére
Bennem nem kelt büntudatot de amugy még ő mindig nem érti hogy a digi kártyát nem azért akarom hogy azon nézzek 4k hanem azt telefonálni meg max ha nem vagyok othon akkor Facebook meg egy kis zene stb. Az a 30 giga amit a digi ad az nem arra valo evvel tiaztában is vagyok arra azért is van a yettel es othon net. Meg szerintem az 20 mb sebeség sovány is volna hozzá. A yetti nekem 50-70 mb es sebeséget ad na az valo a 4k_ra.
-
MadMancs
veterán
válasz
Fecó88
üzenetére
Úgy már érdemes.
Philips TV-men én is jobban csipem a 4K esetleg 4K HDR filmeket (ha elérhető).
Viszont ezt nem mobilneten teszem azért.
Na jó volt egyszer 2 nap amikor igen, de akkor voda adott 72 óra korlátlant vezetékes hiba miatti internet KIVÁLTÁSRA.
Mivel karanténba voltam Netflix volt kb az egyetlen amivel el tudtuk ütni az időt nappal
-
Ákinard
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Lehet bűntudatot kelteni benne, de abban maximálisan igaza van, hogy fizet egy szolgáltatásért, azt maximálisan ki is akarja használni.
Ha beülsz az étterembe egy pizzára, ott is egy egész 32 centis pizzát fizetsz ki, nem mondod, hogy neked elég lesz 4 centivel kisebb átmérő, gondolva arra, hogy a sok kis 4 centiből majd jut még egy vendégnek pizza. A tészta mennyisége is korlátozott, egyszer elfogy.
Beültél, fizettél egy szolgáltatásért, a 100%-ot akarod megkapni, és legkevésbé sem érdekelnek a szolgáltató problémái, valamint az, hogy a nap végén az utolsó betérőnek talán már nem jut pizza.A Digi szolgáltat, ő pedig igénybe veszi a teljes szolgáltatást. Ha csak ennyit tud, akkor IJ, de ne a felhasználóban keltsünk bűntudatot azzal, hogy ha ő kevesebbet használná, akkor lehet, hogy másnak is jutna...
-
4Grider
félisten
válasz
Fecó88
üzenetére
Ezzel a gondolkozásmóddal van egy kis probléma: Néhány száz Mbps osztódik szét a bázisállomás használói között (hogy ON legyek, Diginél ez csak átlag 100 Mbps körüli érték). Ha a cellaszomszédaid is így kezdenek el gondolkozni, még FHD adásokat sem fogsz nézni akkor mobilneten egy idő után. Amíg tehát így gondolkodsz, csak hasonlóan gondolkodó cellatársakat tudok neked kívánni...
-
Fecó88
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Szia egyelőre még nem vagyok digi mobilos hanem yettel előfizető vagyok. Elöszőr is ha hozok is ki digi mobil kártyát azt bztos hogy nem 4k nézésére fogom használni hanem telefonálni meg max ha uton vagyok Facebook vagy egy kis zene halgatásra az a 30 giga amit a digi ad azt én is tudom hogy az nem arra valo. A 4k videok nézésére ott marad a yettel othonet csomag. Aztán MI közom van nekem a szomszédhoz én ki fizetek egy szolgáltatást az természetes hogy ki is fogom használni. Én sem kérdezem meg a szomszédot hogy ő mit néz meg mennyit fizet érte.A yettel nekem annyit mondot hogy annyi korlát van hogy ha egy nap 108 giga netnél több fogy el akkor 2000 forintot számláz ki pluszba tul forgalmazásért de ez sosem fog megtőrténi mer a legtöbb amit egy nap el használtam az 20 giga volt. Meg jo hogy ha már meg vettem a 4k tv ét csak ki használom meg az ipone is mivel az is tudja a 4k.
-
StarKiller89
senior tag
mai észrevétel kirándulás közben: (Szilvásvárad, mélyen az erdőben) folyamatosan volt DIGI térerő de közben azt írta a sim kártya kezelő, hogy "csak segélyhívás" de közben egész jó térerőt mutatva működött a mobilnet, ez miféle jelenség?

-
törölt tag
válasz
Fecó88
üzenetére
Én kocsiban használom webrádiok és alternativ youtube (rock koncertek) streamelésére az autorádion hallgatva, mivel nincs egy normális magyar zenei rádio, ami mindenhol fogható.
Napi 1 giga jut rá havonta, teljesen rendben van, néha még háttérstreaming is megy, NTFLX vagy Prime Video.
Ennyit teljesen megér -
4Grider
félisten
-
Fecó88
tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Nehéz másról nézni ha tanyán laksz és csak az érhető el nálad. Én is jobban örülnék egy száll optikás netnek de erősen kétlem hogy mostanában tanya világban ki építik.
-
válasz
Fecó88
üzenetére
Ja, de a digi mobilnetje nem otthoni net kiváltására van kitalálva.
Az otthoni felhasználás nem véletlenül vezetékes szolgáltatón a legjobb és elsődlegesen ajánlott. Akkor opció csak a mobilnet ha nincs más vezetékes net, de akkor sem a Digi. A Digi csomagjai arra vannak kitalálva, hogy útközben tudjunk mobilnetezni és telefonálni, ezért nincs korlátlan net.
Illetve erre a elég a frekvencia. -
Fecó88
tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Ki mondta hogy csak telefonon szoktam 4k videot nézni ott a 4k tv Java részt azon szoktam nézni.
-
Fecó88
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Különben erősen gondolkozom rajta hogy telefonálásra hozok ki digi mobil kártyát mivel most hogy meg rendeltem ezt az yettel othonet szolgáltatást és be is vált szépen működik is ezért meg már a yettel prime plusz os előfizetést csak a korlátlan beszédért 14 ezret fizetni sokkalom. 500 perc körül szoktam beszélni arra olcsóbb lenne a digi a 30 giga meg arra elég lenne hogy útközben tudjam használni ha mék valahová hűségem nincs a Vodafone után megtanultam hogy nem vállalok hűséget telefon előfizetéses az othon net re van de az meg így is úgy is marad. Amúgy én 150-200 giga közt szoktam el használni mivel elég sok YouTube 4K videót szoktam nézni. Ezért is írtam le amit írtam számomra pl nem volna elég csak magában a digi és még szerintem sokkan vannak így vele és ezért maradnak inkább a 3 nagy szolgáltató valamelyikénél.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fecó88
üzenetére
Induláskor 50 giga volt, később lett korlátlan, majd mikor fizetős lett jöttek a 15-30 gigás csomagok. 1-2 ezer forintért ez rendben is van. Nálunk a gyerekeknek van a Yetteles feltöltős sim mellett Digis 30 gigás, elég szokott lenni. 15 és 17 éves fiúk. Nekem 100 giga netes csomagom van, 7 napom van számlazárásig és 16 giga fogyott belőle eddig, úgy hogy online zene megy egésznap a kocsiban, navigálok, fényképeket küldök mailben, appokat frissítek, várakozás közben videókat nézek youtubeon.
-
Fecó88
tag
Sziasztok egy kis észre vétel emlékszem hogy mikor indult a digi mobil korlátlan nettel promozták. Aztán mikor már el indult a valodi szolgáltatás akkor ennek vége lett 30 giga a legnagyobb felhasznhato mennyiség. A Mai világban korlátlan net nélkül csoda hogy ennyi előfizetöt is össze tudtak szedni. Ha a 4 ig akar Valamit elérni akkor ezt be kell vezetni e szerintem mert a fiatal korosztályt igy tudja maid megcèlozni plusz normális készülék paletta mert akogy látom ez sincs most. Nem is értetem anno a digit hogy akkor miért promozták korlátlan nettel ha nem akarták be vezetni. Mindezt ugy irom hogy nem vagyok a digi ügyfele de talán maid a 4 ig gatyába ráza a Mobil ágat.
-
válasz
trec12
üzenetére
Jó végre egy interjút olvasni a DIGI új vezetőségétől és mégjobb azt olvasni, hogy nem engedik el a mobil kezét. Így vagy úgy de gatyába fogják rázni frekvenciákkal is és lefedettséggel is.
Az interjúból az is kiderül, hogy a DIGI márkanevet az akvizíciótól számított 2 évig használhatja a 4iG és az is, hogy amíg nem rázták gatyába a mobilt, addig nem vezetik be az új márkanevet, ami marketing szempontjából egy logikus döntés.
-
leo81
aktív tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Zalában az elmúlt egy évben talán 3db bázisállomást sikerült beüzemelni, ami elég sovány.
Még Zalaegerszeg sincs teljesen lefedve....Áremelést kapunk, fejlesztést nem.
Persze még így is olcsó, és ahol van lefedettség jól használható...
Gyereknek, második kártyának teljesen megfelel...csak itt nyugaton kellene kicsit növelni a lefedettséget... -
trec12
addikt
-
szaszyka
senior tag
Sziasztok. Nagyon zárójelben írom, de sikerült szert tennem aliexpressről egy LDW-931-2 típusú 4g usb stick-re, ami egyben wifi router is. Nem egy komoly cucc, mert "csak" 150Mbps az elméleti sebessége a wifinek, és 4G-ből sem ismer minden b*-ot, de most kipróbáltam egy digis SIM-el, és bizony van olyan netsebessége, mintha telefonban lenne a SIM. Mindenféle mókolás, rootolás, FW csere nélkül felismerte a digis simet. Holnap kihozok egy aktiv50 kártyát is, de gondolom azzal is működni fog rendesen. Csak gondoltam megosztom ezt a kis tapasztalatot, hátha esetleg valakit érdekelhet. 8-9-10k körül megy neten.

-
p2pp
őstag
válasz
dementor
üzenetére
Dunaalmáson 2 hatalmas nagy torony áll.
A Diginek pedig egy 3.nagyot kellett volna már építenie 2 évvel ezelőtt. De nem történt semmi sem.
Amúgy 1 tornyon mindenki is elfért volna.
Nagyon ronda látvány így amúgyis.
Ja Dömösön sincs semmi sem.
Pedig ott is kellett volna már.
Ezekre volt is engedély állítólag.
De biztos vmi bibi van. 😁 -
Ilyet sem láttam még sem Magyarországon sem Romániában, úgy tűnik ebben is változtatott a 4iG.
DIGI tornyon (klasszikus könnyű szerkezetes 30m-es) megjelent egy másik szolgáltató is. Az antennák frissek, pár napja lehetnek fent.
CellMapper szerint Telekom költözött fel.Korábban volt téma, hogy vajon más is “fel férhet-e”, ezek szerint a válasz igen.
Érdekesen néz ki a kontraszt a nagy bumszli Telekomos antennák és a DIGI antennái között.
Helyszín: 52-es főút, Izsák és Szabadszállás kereszteződése (Bács-Kiskun megye)
eNB 47211 számú DIGI torony

-
beller
aktív tag
Mint írtad "Rossz a hasonlatod: az egyik automatizált, gépi, nulla emberi munkát igenyel...." .Ha semmi mást nem csináltak csak kitöltöttek egy új számlát és azt elküldték Neked, már az is simán lehet 600,- Nemvitatkozni akarok, de 600 Ft-ért akármilyen keveset keresel is felesleges ide írva reklamálnod. Hibáztál, kifizeted a pluszköltséget és kész. 600 Ft ma 12 db zsemle vagy sorolhatnám. Bele kell törödni és túl kell lépni. Nekem egy szaki kiszállásáért ahol szintén semmit nem csinál csak a helyszínre megy esetleg 2 utcával arrébról sokkal nagyobb lehúzásnak tűnik, de persze arra sem reklamálok.
-
MadMancs
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
Arra már nem emlékszem.
Az első saját nevemen lévő postpaid előfizetésem 2011 tavaszán vettem, Telenor De nem rémlik ilyen eset. Bár ettől még lehetett. -
Lackooo84
nagyúr
Tatabánya Digi teljesen off, tv, vezetékes net, telefon, mobil.

-
dzf007
senior tag
Én megkaptam... Előző 0 FT volt, mert e-számlát kértem. Mostani 1500 FT, csak mobil.
-
törölt tag
Ti kaptatok 2022. júniusi számlát? Nekem még nem jött (eddig mindig megkaptam 10. előtt).....ha a telekomos szisztémára állnának át, az lenne a legjobb.
- telekom: májusi havidíj + májusi plusz forgalom, számlázva júniusban
- digi: májusi havidíj + februári plusz forgalom, számlázva márciusban
- voda: tört hónapok
, havidíj előre fizetendő, plusz forgalom utólag -
cigam
titán
válasz
slice14
üzenetére
Mint írtam:Elfelejtődött. Semmi szándékosság nem volt benne. Nem keresek jól, de erre még futja. Az elmúlt n+1 hónapban amikor láttam hogy megjött, már kattintottam is a fizetésre. Most nem volt rá idő, mással voltam elfoglalva, és ez lett belőle.
4Grider
Mivel még soha nem fordult elő hasonló, valószínű ezért nem tudom, hogy máshol még nagyobb a bünti.
Ugyanakkor mennyiből álma a számla kiállítsa után, vagy a fizetési határidő előtt egy héttel egy valódi figyelmeztető ítélt küldeni, hogy ezt elfelejtetted befizetni.
A NAV sem egyből számol fel büntetést, hanem küld(het) még 1 értesítést.
"Ha lejárt határidejű, végrehajtható tartozása van, a NAV felhívhatja annak rendezésére. E felhívás jogszabály alapján nem kötelező, a NAV dönti el, hogy mely esetekben él vele."beller
Azért ne hasonlítsd az almát a körtével.
De a mosógépnél maradva mit szólnál ahhoz, hogy a 100k-s mosógéphez 40k-ért jönni ki a szerelő?!De igazatok van, ezt elnéztem, nem "rejtett" áremelés volt, hanem számlatartozás. Persze be lehetett volna állítani csoportos beszedést is...
-
4Grider
félisten
válasz
üzenetére
Ennyi erővel a NAV se szankcionálja azonnal az adók és járulékok fizetési késedelmét. Meg töröljék el azokat a jogszabályokat, amik a késedelem miatt azonnal 40 EUR behajtási átalányt tesznek lehetővé.
Sokkal egyszerűbb megjegyezni, hogy a fizetési határidők nem véletlenül vannak. Ha egymás pénzére kell várjanak a vevők-szállítók, az a helyzet igen komolyan veszélyezteti a gazdaságot. -
4Grider
félisten
Ezek a felszólítási díjak nem szoktak sehol sem arányosak lenni (nem a számla végösszegéhez igazodnak, hanem egyszeri fix összegekről van szó mindenütt).
Van olyan szolgáltatóm, ahol ez 2500 Ft emailben történő felszólítás esetén is.
Pont az a lényegük, hogy ne váljon rendszeressé/megszokottá a fizetési késedelem. -
slice14
veterán
Nemigazán értem hogy ekkora kis tétel esetén miért kell megvárni a számla lejártát. Én a kiállítás hónapjában befizetem, de inkább már azon a héten. Így a lejárati időhöz képest előrébb vagyok egy hónappal.
Ami fura hogy még nem kaptam meg a jun. 30-ig befizetendő számlát. Eddig havonta kaptam (műhold tv + mobil). -
cigam
titán
válasz
Lackooo84
üzenetére
Csak ez az egy mobil előfizetésem van. Tudtommal nem küldtek papír levelet, csak egy "Fizetési emlékeztető" jött ímélben. Most elolvastam az "alróbetűs" részt is:
Jelen fizetési felszólításra – az ÁSZF rendelkezéseinek megfelelően – 600 Ft adminisztrációs díjat számlázunk ki.
Biztos jogos, de attól még nem arányos. -
MadMancs
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
A DIGI R1 akkuja a LEAGOO M9 PRO telefonhoz való BT-5705 3000mAh típusú akku.
Elvileg kapható még kínában, sehol máshol.Éppen rendeltem kettőt.
Meglátjuk, hogy jó lesz-e... -
cigam
titán
Meglepődtem a mai számlán. Az eddigi 1500.-hoz hozzácsaptak még 600.-at "adminisztrációs díj" címen. Így lett 2100.- az alap előfizetés.
Ez 40%-os emelés! Én léptem. -
pjen
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
Én nem is vitatom, nekem is jó volt eddig, lehet ezután is. Meglátjuk.
-
domper2015
senior tag
Nálam a Digi a privát jellegű számom és mellette Telekom Dominó a 2. slotban. Samsung telefon működik a backup call, ahol nincs Digi térerő, így túrázás közben sincs hiányérzetem. Van itt az Alföldön, ahol a Digi "segít be" a Telekomnak, mert nincs térerő.
Havonta 250-350 percet beszélek, a céges számom korlátlan, de a magánéletem megér 1000 azaz 1300 Ft-ot. Nekem így jó, még... -
pjen
félisten
-
I
tag
válasz
slice14
üzenetére
Kettes slotban nekem egy dominós kártya van "vész" esetére, nagyon ritka esetben kellett átkapcsolnom a másik adat simre. Amerre utaztam az országban, még mindenhol tudtam hallgatni az internetes rádióállomásokat a digivel. Egyébként a Telekom sim is a VoWifin lóg, nemcsak a Digi ahol van wifis kapcsolatom.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha a cellánkénti elméleti maximumnak (40Mbit) átlagban kijön a fele, az már csodálatos lenne, de 1800-on ezt gyorsan ki lehet zárni.

, havidíj előre fizetendő, plusz forgalom utólag