Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Titan3344
tag
A vezetekes szolgáltatással nincs bajom.
Mondjuk tvt szinte nem is nézek, de a net nagyon jó még mindig(kop-kop)
Szoval az otthoni még marad… bár mégegy emelés és a telekommal egy árban lesz 😆 -
Lackooo84
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
Itt is gyengébb a térerő mindenhol, érezhetően kakább a net, de ha leírom valahol kiröhögnek. Akkójóvanakkó', én tudom mivan azt kész.

-
Titan3344
tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Ez a vég kezdete?
Mondjuk én elengedtem a digit… rengeteg helyen nem működik sajnos..
Pedig biztam benne, de az eladás után csak rosszabb lett sajna. -
csernak75
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Nem mintha 2-3 évestől újabb készülékek lettek volna rajta.
-
fornettisuti
veterán
Digi lelőtte a forgalmazott mobilkészülékek oldalát.
-
slice14
veterán
válasz
jimmy5
üzenetére
Én nem látok rá megoldást, csak a fiókok újra beállítását az MS app-al.

Mert a Google QR kódját az MS app nem eszi meg, főleg hogy az MS fájlból szeretné importálni.De szerintem tényleg fejezzük be itt az offolást. Lényeg hogy ha nem jönne az sms Digi számra, akkor is van rá megoldás a 2FA-ra.
-
slice14
veterán
A kódok ugye az összesített QR kóddal átköltöztethetőek az MS app-jába? Csak azért kérdem, mert azért tényleg megnyugtatóbb FR vagy új telefon esetén a felhős megoldás.
Az ügyfélkapuhoz csak annyit tennék hozzá hogy én megjelenés után próbáltam, de akkor még (ha be volt kapcsolva) nem akart beengedni a nem 2FA-s felületekre. Ezt azóta megoldották? -
ACE-
addikt
válasz
slice14
üzenetére
Én mondjuk inkább a Microsoft authenticator-t használnám az menti felhőbe az adatokat, nekem már vagy 30 fiókom van benne, durva lenne ha egy telefon hiba miatt mind elveszne... Akinek van ügyfélkapuja már ott is van ilyen, Ügyfélkapu+ néven, azt is érdemes bekapcsolni.
-
slice14
veterán
válasz
üzenetére
Google Hitelesítő - Letöltöd...
Bekapcsolod a Google fiókodban a 2FA-t.

Itt kiválasztod a az android-ot vagy ios-t, a telefon rendszerének megfelelően.
Az app-al bescanneled a megjelenő QR kódot, majd a 6 számjegyű kódot bepötyögöd a gépen.
Ezzel kész is vagy.Arra figyelj hogy legyen mellette kimentve a 10 db egyszerhasználatos biztonsági kulcsod is, ha esetleg nem lenne elérhető a telefonod, amin az app van. Itt a kimentés alatt inkább kinyomtatást / felírást értek.
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Jött egy üzenet a Google-tól,hogy nemsokára élesítik a kétlépcsős azonosítást.
Működik a digivel?
Régebben mintha nem ment volna,de ha hülyeséget kérdezek, akkor bocsánat! -
edgR
őstag
Sziasztok!
eSIM képes okosóra megvásárlásán töröm a fejem. Jól gondolom, hogy ez a tech a DIGInél még nem áll a rendelkezésemre? Abból indulok ki, hogy semmit nem találtam ezzel kapcsolatban a weboldalukon, illetve más cikkek sem említik a 3 legnagyobb mo-i szolgáltatón kívül "eSIM ready"-ként.
Köszi -
válasz
Avayasoft
üzenetére
"Azért nem véletlenül adta el a Vodafone..."
Még nem adták el
nem értem miért van sok ember fejében ez.Még csak az átvilágítás zajlik és még több dolgon is elhasalhat az eladás. Persze az igaz, hogy elég nagy esély van az eladásra, de azért ne kezeljük már kész tényként.
-
szaszyka
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Van egy félig meddig kiépített hálózata a Diginek. Ha bérelni kell a Vodafone-nak a mostani hálózatot, simán elképzelem, hogy inkább felfejlesztik a digi hálózatát 1-2-3 év alatt, addig pedig bérlik tovább a hálózatot. Aztán ha kész a fejlesztés, lehet felmondani a bérleti szerződést.
-
rin33
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Romániában a villanyoszlopokra is rak bázisokat a Digi (csak B1 frekin), Aradon amerre jártam mindenhol full tererő van, beltéren is ahol a többeknél már csak E vagy H+ van.
Valószínűleg olcsóbb megoldás mivel már alapból jelen vannak az optikával az oszlopokon így a plusz egy doboz sztem nem jelent jelentős plusz bérleti díjjat. Jó lenne itt is mert a lefedett városokban vannak lyukak, ha ott lenne az utcán bázis akkor lehetne normális beltéri lefedettség mindenhol. -
4Grider
félisten
válasz
szaszyka
üzenetére
Úgy, hogy egy csomó településen nincs egyetlen Digi torony sem? A dunántúli voda előfizetők legalább fele rövid időn belül lelécelne. Ráadásul rögtön kapacitásproblémák lennének mindenütt, hiszen B3 (1800 MHz) only van felépítve az egész hálózat. Az pedig önmagában nem bírná a vodások forgalmát, a lefedettségük jó részét is veszítenék.
-
-
törölt tag
Még a legnagyobb flottás tarifákban sincs ennyi pénzért ennyi net és perc. Ha a digimobil megszűnik létezni és a vodafone hálózatára terelik át a mostani digimobilos ügyfeleket, szinte borítékolható, hogy az árak/tarifa nem marad. Valószínűleg valamelyik vodafone "special" tarifába ajánlanak majd belépési lehetőséget. Legalábbis én így gondolom...
-
petir
senior tag
-
petir
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Kár lenne érte....
Én pl az aktiv50-es net-et használom. Havi 1100Ft-ot Nekem megér.
Az egész országot járom Győrtől Szegeden át Mátészalkáig..az autópályák kiválóak stream és youtube megy. Havi szinten 20 GB-ba megállok nincs alternatíva!Szóval ha átveszi az előfizetőket bárki remélem értelmes ajánlatot kapunk !
-
4Grider
félisten
válasz
Red product
üzenetére
Ha megjelent volna a hír, már te is tudnál róla. A pletykától viszont a minden jel erre utal kicsit erősebb, ott vannak pl. Jászai nyilatkozatai is. De tény, hogy az ember ritkán mond konkrétumot...
-
Titan3344
tag
válasz
Red product
üzenetére
Nem fogja a vezetoseg a beosztottak orrara kotni szvsz…
Oruljunk amíg megy :) -
dpeti86
csendes tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Viszont vannak olyan települések ahol nincs kiépítve a Digi otthoni szolgáltatása csak a mobil szolgáltatás van. Na ezekkel a településekkel mi lesz, lehet hogy megszünik a mobil szolgáltatás... Akkor sajnos az enyém is megfog szűnni ha így lenne. 😔
-
Silious
tag
Köszönöm, igen valóban ennyi lenne a fő célja, hogy az emeletre betenném, és reményeim szerint talán kicsivel több Mbit-et tudok belőle kisajtolni.
Tudom, hogy max 15 ami lehetséges, jelenleg amint írtam olyan 2-5 Mbit ami jön stick-el házon belül, de ha már úgyis muszáj a net megosztása, akkor már olyan routert választanék ami esetleg jobban veszi a jelet.
neked ilyen van? bevált? -
petir
senior tag
válasz
user01
üzenetére
Ez így igaz ahogy mondod csak az aksija hosszú távon nem biztos , hogy tolerálja majd.
Ha ez egy nyaraló pl. és nem fog mozogni az a SIM kártya tehát fix helyen lesz és nincs az opciók közt , hogy mondjuk beteszi kocsiba és út közben is használná akkor mindenképp egy fix router a jó megoldás.A másik, hogy a mifik belső antennásak szemben a fix routerrel USB töltő se kell mert fix táp van hozzá.
-
petir
senior tag
válasz
user01
üzenetére
Ez zsebrouter ilyenre nem való...amire ő szeretné használni.
Két út van:
TP-Link MR6400 -as
vagy
Ha nem ragaszkodsz az újhoz akkor a Huawei B525 is ajánlott... -
Silious
tag
Igen olyan routert szeretnék amiben van sim kártya foglalat, LTE, megbirkózik esetlegesen a Digi tornyokkal, gondolok itt olyanra, hogy magának a routernak, jobb, erősebb antennája van.
-
Cs1csó
titán
válasz
Silious
üzenetére
TP-Link Archer C6 AC1200 Router 16k
Okkal, a 2. legnépszerűbb. Persze ha van rá több pénzed akkor Milyen routert vegyek?
topika is bekérdezhetsz. -
Silious
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Digi mobil stick-es 50Gb net-em van amit egy kis külterületen lévő házban használunk. Jelenleg olyan 2-4 mbit amit tud, ez úgy kb. pont elég kategória.
Sajnos a helyez úgy hozta, hogy nem elég csak a gépbe az USB-n keresztül a net, hanem kellen egy router is. (kamera, riasztó felügyelet stb.)
A routerekről itt olvastam már vegyesen.
Ami engem érdekelne, és kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban, hogy melyik az az ajánlott, mindenképpen új router aminek esetlegesen jobb az antennája (LTE) és picivel több megabit kipréselhető-e belőle, ha mondjuk a padlástérbe felvisszük a routert?
Ha már ígyis-úgyis muszáj egyet vásárolni, ki mit ajánlana? -
ferfer
csendes tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
ferfer
csendes tag
Hali!
Aktív50 mobilba belerakható? -
phoenix64
őstag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Amelyik routerrel mukodik az aktiv50, azzal mukodik a MAX is, ez 1000%.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nem értem miért van sok ember fejében ez.
Miért linkelted?