Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
nagyfejü
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
irod külföldön!
ki sem mozdultam Magyarországbó!
Mindegy amúgy! -
nagyfejü
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Előtte is roamingoltam ugyanazzal a régi telóval!
-
nagyfejü
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Azért nevetséges hogy a Mikepércsi uti Ispar ban lehal a mobilnet!!!
Ha Munc ot akarom leokézni ki kell menni az épület elé!!!!!!!! -
nyitom
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
És ott volt a vowifi is, ami régebbi,3-4 éves készülékekkel, a vodánál nem működik de a diginél ment.
-
válasz
domper2015
üzenetére
Már írtam korábban én is. A Digi RAN-on sokkal jobb minőségben telefonáltam mindig. Soha nem voltak olyan hangminőség problémák mint most a voda RAN-on roamingolva VoLTE-vel...
Ahol terhelt volt, ott lassú volt a net, de a hívás akkor is mindig működött.
Előtte meg Telekomos és egy kicsit Telenoros is voltam, ott se találkoztam soha ilyenekkel mint most.
Nemrég BP-re költöztem és a lassú net pont ugyanannyiszor probléma jelenleg mint a Digi hálózatán. Összességében nekem sokkal rosszabb tapasztalatom van, így egészen biztosan semmi pénzért nem fogunk a vodánál maradni, még akkor sem, ha csak 1000 forintért kínálnák. Egyszerűen elegem van belőle.
A szüleimnek viszont jó lesz vidéken, de csak mert abban a faluban pont jó a voda. -
nyitom
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Teljesen egyetértek veled de ahhoz egy normális ország is kellene...
-
mzso
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
Nézd a jó oldalát, legalább nem ellopták és hagyták rohadni a hardvert. Szükség meg van rá.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
Pedig most volna igazán haszna a tornyok nélkül. Csak ezek a neres balfékek semmihez nem értenek, kontárok mobil és otthoni szolgáltatások terén is.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
A vowifi tudtommal miután áttették a voda hálózatára a digi mobilt azóta nem működik. Vagy azóta mióta megvette a 4ig a digit? Már nem emlékszem pontosan...
ÁrPi2: szívesen!
-
p.riky22
csendes tag
válasz
domper2015
üzenetére
-
zzola
titán
válasz
domper2015
üzenetére
Ugyanannyiért fogod megkapni a szolgáltatást, mint más Voda előfizető.
Szép volt, jó volt a Digi, igaz nem volt lefedettsége, de legalább olcsó volt.
Tudjuk kik és miért kaszálták el, el kell fogadni, mást úgy sem lehet tenni... -
nyitom
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
-
pinnacle
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
Mi ez a belföldi roaming?
Nem tudom, hogy a Voda váltás miatt, de mostanában a net sokszor elmegy a DIGI-n. Telekomra váltva viszont van.
-
törölt tag
válasz
domper2015
üzenetére
-
yanna
addikt
válasz
domper2015
üzenetére

-
válasz
domper2015
üzenetére
Olvastam a cikket. A címnek semmi köze a firkálmány tartalmához. Értsd, semmi konkrétum nincs benne, kattintásvadász betűkatyvasz az egész, amolyan reklámcikk. De ettől az oldaltól ne is várjon senki semmit. A napi.hu-ból csináltak egy origo 2.0-t. Kb.
-
Kronos3000
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Az a valami betű halmazt megjelentető oldal, elsők között került a ner-hez, hitelesség = 0.
-
nyitom
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Csak épp semmi konkrétumot nem mond a 4ig.
-
yanna
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Van próba topik valahol link beillesztést is próbálgatni.

-
Chris.G
tag
válasz
domper2015
üzenetére
Melyik szolgáltatónál van a gyereked?
-
zsolt_64
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
osztrákul nem tudok, viszont lengyelül igen

de szerény vagyok megelégednék a fennti csomaggal is akár 3000 hufért -
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
A netfone a voda és a tré infráját bérli.
-
snooze
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
ez várható volt,nem meglepö,minden téren igy van ez..🤮
-
ggabor02
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Remek.
Pedig már mindenki eltemette a Voip szolgáltatókat... -
válasz
domper2015
üzenetére
Ha a készüléked VoLTE Roaming képes akkor nincs olyan nagy baj a belföldi roaminggal szerintem.
Én örülök neki, hogy még marad. Most pont egy olyan időszakban vagyok még egy pár hónapig hogy jól jön az olcsó mobil. -
dr9
tag
válasz
domper2015
üzenetére
Erre a hozzászólást a "Mobilhasználat Külfödön" topikba írtam, mert nagyon eltért volna ettől.
-
dr9
tag
válasz
domper2015
üzenetére
Feltöltőkártyán nincs VoLTE roaming, ha az van neked. De még akkor is csak 3G-ig kellett volna mennie, mivel 2019 óta, az orange-nak országos szintű 900MHz-es 3G lefedettsége van, (vagyis azóta van, hogy már városokban is kiépítették). Lehet Telekomra estél vissza? Ott már egy jó ideje nincs 3G.
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
Külföldön Digivel roamingolva nem csodálkozom hogy nincs VoLTE roaming, az nagyobb szolgáltatóknál is ritka.
-
DevKiller
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Akkor még egy eset, ha már roaming:
Nekem is Telekom dolgozói, Románia szintén. Csak Telekom.RO 4G-re hajlandó ráállni, az orange-t csak max félórányi kézi hálózat választás erőszakolás után hajlandó benyelni, de csak 3G.
A másik SIM szintén Telekom, dolgozói konstrukcióban,de a sajátom, az fix ua így viselkedik.Szóval szerintem van ebben valami, hogy "láncolni" akarnak valahova...
Míg régebben Vodás voltam, ott mindig a Román Vodára mászott fel, de kézivel azért könnyen át tudtam menni a Telekom-ra... -
gyulaszu
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Inkább az van, hogy múlt hónapban voltam egyiptomi úton és ott kipkapcsoltam vagy kikapcsolódott magától, mikor kivettem belőle a helyi kártyát. Otthon nem volt 4G-re szükség és csak most vettem észre, mkor lefogyott a telekom mobilkeret
-
gyulaszu
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Sajnos nincs siker
Az O2 letiltva a vodát pedig szintén 2G-vel találja csak.
Sajnos fogyóban van a telekomos adatkeret, utána pedig majd böjtölök... -
gyulaszu
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Köszönöm, megtaláltam [link]
Akkor átteszem kézi választással a vodára és kipróbálom úgy is. -
gyulaszu
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Arra gondolok, hogy miért nem tud a digi Németországban 4G-vel roamingolni? Automatikusan miért választja a telekomot, miért nem a vodát?
Most próbából kikapcsoltam a német telekomos SIM-et, akkor is ugyanúgy E-vel tudott roamingolni.@Lacccca, igen, pontosan
-
Lacccca87
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Arra gondol hogy a honos T kártyával látható hogy van rendesen térerő a 4G-n de a roamingban lévő DIGI-s kártya ettől függettlenül nem tud felcsatlakozni 4G-re pedig azon kellene működnie.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Nálam szintén -3 db, közvetlen ismeretségi körben -40 körül. Csak a közvetlen munkatársaim körében -10 db.
-
viktorhu
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
MediaTek-es Xiaomival megy a vowifi kóddal.
-
válasz
domper2015
üzenetére
Én úgy tudom, egyelőre csak Iphone-okon működik a vowifi ios 17-től. A következők a Samsung telefonjai lesznek elvileg. De azokon még nem megy. Más egyéb márkákon nem műkődik és nem is tudni, mikor fog. Tehát Xiaomin sem megy. Még.
-
válasz
domper2015
üzenetére
Azt nem hiszem. A Telekomos szinte bármilyen vowifis telefonon működik évek óta gond nélkül.
A vodás csak szifonon pár hete. Állítólag, mert nekem nincs iphone-om. -
mucsgyver70
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Még csak 4.5 hónapja van roaming
-
dr9
tag
válasz
domper2015
üzenetére
A Vodafone semmit se fejlesztett kb. 2019 óta, főleg Erdélyben, annyi, hogy lett MORAN, orange-on sok helyen, de ahol az nincs, ott H+ van, és az se sokáig mert "készülnek a 3G lekapcsolásra" amit én még sehol se láttam, hogy történt volna, de gondolom nem lesz semmi ilyesmi, mert hivatalosan nincs semmi, és a nem hivatalos poszt szerint már két megyében nem kéne legyen. Na de mind1, ez valami a Telekom-Yettel közötti dologhoz hasonlít, csak ez nem kötelezett + külön van a spektrum
De persze, a Vodafone olcsóbb, mint a Digi, 2€-ért 200GB-ot kapsz, és még a USA-ba is kapsz percet. Valami hasonlót ki tudsz küzdeni a másik kettőnél is. Nincs olyan opció romániában, ami legalább hálózaton belül ne adna végtelen hívást.
Na de igen, a Vodafone valójában nem fejlesztett azóta semmit, és pár városban is van, hogy csak B3 van, B20 nélkül... -
dr9
tag
válasz
domper2015
üzenetére
Lehet, de azért nem rossz ötlet, ha tartasz egy orange kártyát mellette, még Erdélyben nemrégiben is találtam egy-egy helyet, ahol csak orange volt. Meg persze a sebesség is egy különbség a kettő között
-
törölt tag
válasz
domper2015
üzenetére
En meg eltem ott nemreg...
-
törölt tag
válasz
domper2015
üzenetére
Mindegy, milyen sim, de nem is igy szamoljak az 1 evet. Eleve csak 90 napot lehetsz ott a 180bol...
-
törölt tag
válasz
domper2015
üzenetére
Anélkül is regisztrálják a telót automatikusan, és az első év után letiltják a hálózatról, venned kell ott telót... (Hacsak azóta nem változott, de ahogy mennek a dolgok, ha változott is, inkább az 1 év lett kevesebb...)
-
akibor000
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat! Ez a voda sim lesz a nyerő, megnézem a weblapon hogy mennyibe kerül a netcsomag. Nekem csak szűk 10napra kell, míg kint leszünk.
-
tutitibi
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Ez nem is rossz, de a viber fiókomat, amihez a digi-s számom tartozik továbbra is tudom használni ?
-
tutitibi
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
a telekom megy az USA-ban ?
-
dr9
tag
válasz
domper2015
üzenetére
A weboldalon az infó kicsit elavult
-
rin33
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Nagylaknál az autópálya mentén is van több állomásuk, és több bázisuk van alapból mint a többieknek, így pl. a Tótkomlóstól délre lévő településeken már rá lehet csatlakozni, helyenként/magasabb helyen használható sebbességgel megy a mobilnet de ez nagyon helyfüggő. A Makói Úti Kilátóban vagy Mezőhegyesen nekem simán ment B1-en a mobilnet amikor ott voltam. (iPhone SE 22)
-
gorbep
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Megyünk át testületileg a Digihez "vissza"? Van erre legit megoldás?
Szerk: Digi mobil topicban ez miért lenne OFF.... pont hogy nem...

-
trec12
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Csak erre van lóvé, bakker 50 Siemens Vectron villamos mozdonyt nem bírunk megvenni....indok; mert most nem vagyunk jóba velük...besz@rás...
-
válasz
domper2015
üzenetére
Itt a tegnapi cikk róla: Mi az a PPDR? - erre használják a Digi mobilhálózatát
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
Muszáj volt megvenniük az infrastruktúrát frekvenciástól együtt. Akár tudják használni valamire, akár nem. Ez a turpisság alapja.
-
beller
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Nem. Neki is külön van meg nekem is. De most hogy mondod, kipróbálok egy cserét. Köszi.
-
Yany
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
S23U-val Yettel és Digi egy készülékben is VoLTE. (a Digi Roaminggal)
-
válasz
domper2015
üzenetére
A román Digis roamingnak a gondjai már egészen tavaly januárig húzódnak vissza.
Volt már ügyem velük, de elvileg a román oldalon van a probléma.
Sokszor eldobja a 4G-t.
Próbáltak már javítani rajta, de nem sikerült... nem zárom ki hogy szándékosan.
Mi megoldottuk, mert van román Digi kártyánk és azzal nincs probléma.
Az talán biztosnak látszik, hogy nem a magyar Digi oldalon van a gond, mert minden más országban jól működik a roaming. -
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
Nem valószínű, mert a szolgáltatók által fizetett roaming forgalom elég jó kis kiegészítő bevétele a helyi szolgáltatóknak. Most jöttünk haza egy másik országból, és nem volt semmi gond a Digi roaminggal. Egyedül a VoLTE hiányzott.
-
ACE-
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Ennek nincs sok köze a magyar DIGI-hez vagy Vodához... ez ottani hálózati probléma.
-
válasz
domper2015
üzenetére
"A roaming is vicc Erdélyben."
A roaming nem változott semmit... pontosan mi volt a probléma?
-
törölt tag
válasz
domper2015
üzenetére
Egy fenét. Majd jó pénzért az adófizetők megveszik a katasztrófavédelemnek. Aztán hozzájuk dobják a megmaradt 5MHz-et 700-on, amit bérbeadnak a yettelnek, cserébe a yettel bérbe ad ugyenennyit 900MHz-en a katasztrófavédelemnek.
Ugye milyen előre ki volt ez találva…. -
fradi81
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
Ez melyik csomag? Mindent látok de ilyet nem.
-
bigdady
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
Ez mondjuk nem rossz havi 1500 Ft-ért 5gb
-
Kenderice
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Hát ha ilyen sokba kerül, akkor már inkább iqpro korlátlan net havi 5300-ért...
-
domper2015
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Motorola edge 30 neo nem alkalmas a Magenta osztrák hálózaton VoLTE roamingra Telekom kártyával. Samsung A52 5g igen.
A Motorola így elvérzett... -
Ákinard
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Bp. Zuglóban is. Azt hittem 0 órakor lesz egy nagy off, de nem, még mennek a tornyok.
-
válasz
domper2015
üzenetére
Mit keresne a román Vodafone hálózatán?
Amíg Digis SIM kártyád van addig a Digi a szolgáltatód, akkor is ha lekapcsolják a Digis tornyokat - a magyar Vodafone hálózatán csak roamingolni fogsz, nem leszünk (még) vodások. Majd akkor leszünk vodások ha adnak új SIM kártyát hozzá.
-
csaszi75
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
A weboldal szerint csakis a DIGI.ro-n fog menni.
Ez van az előfizetői levélben, ami PDF-ben is elérhető:
"A külföldön indított hívások (roaming) feltételei nem változnak, továbbra is a DIGIMobil korábbi roaming feltételei és díjai
érvényesek, melynek részleteiről az ÁSZF „D” és „I” mellékleteiben tájékozódhat." -
pilipi
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Eddig nem észleltem olyan nagy változást.
Inernet, tv, vezetékes telefon, plusz 3 mobil előfizetés) 10599 ft
Nincs kedvezmény, se hűségidő.
Amint említettem 15 évvel ezelőtt a UPC-nek csak internetért fizetett 12 ezer forinthoz képest még mindig elégedett vagyok. -
válasz
domper2015
üzenetére
Jelenleg a legolcsóbb és még országos lefedettség is lesz hamarosan.
Majd ha jövőre nem fog tetszeni az új ár, vagy júniustól nem lesz jó a sebesség, akkor úgyis mindenki le fog lépni, de addig minek?
Jót mosolygok az ilyeneken, amikor feltételezésekbe bocsátkozva lelépnek, mert "úgyis drága lesz" meg "nem várható itt csoda". Még ha igaz is lesz (amit nem lehet tudni) akkor is év végéig garantálva van az ár (amit viszont biztosan tudni).
Na mindegy, nem az én dolgom na
Az az egy igaz, hogy a 3/3 helyett adhatnának legalább 10/3-at, hogy hozza a megszokott átlagot a szolgáltatás, mert ez miatt viszont sokan lépni fognak a Digitől és az 100% hogy nem a vodához fognak lépni, szóval nem ártana átgondolniuk ezt a dolgot még.
-
Noukoum
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
Sokan még többet is kifognak fizetni, hálásak hogy végre rendes tulajhoz megy a pénz.
-
csaszi75
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Csak azt, hogy nem volt rá pénz, hogy megcsinálják.. Olvasva a híreket, hogy majdnem bedőlt a RománTelekom(a RománDIGI elég jó árai miatt), aztán meg félig eladták.. Csoda hogy még létezik egyáltalán a T-RO.
-
válasz
domper2015
üzenetére
Ez a free mobil NVMO vagy saját hálózatos?
Az esélytelenek nyugalmával, azért nem lenne rossz ha egy ilyen külföldi lowcost szolgáltató megvenné a Digi infrastruktúráját és agresszív árképzéssel csinálna egy kis versenyt. A frekiket meg kimatekoznák. 2G helyett most is mehetne már only 4G + VoLTE jobb sebességgel… de ehhez az is kellene hogy biztosan hozzájussanak a maradék 700-as frekihez, de ezt már láthattuk, hogy itt bármikor kizárhatnak, így lehetetlen előre tervezni…Sajnos azt kell belátnunk, ezek után nem fognak tolongani a vevők, pedig egy ilyen szcenárióval a végén lehet mégis jól járnának a magyar ügyfelek.
-
válasz
domper2015
üzenetére
Senki sem mondta, hogy nem fogják. Idővel biztosan lesz, csak nem valószínű hogy mostanában.
A ONE brand pedig a Vodafonera és a DIGI-re is vonatkozik majd.
-
válasz
domper2015
üzenetére
Félreértés van. Én nem Lackooo84-ről beszéltem. Szó sem volt arról, hogy ő mennyire ért vagy nem ért valamihez. Én a kínai telefonról beszéltem, mint ahogy az előttem hozzászólók sem Lacko-t kínaizták le.
Tipikusan a kínai telefonokra jellemző leginkább, hogy hoznak egy szoftverfrissítést és alapvető funkciók tűnnek el, szünnek meg. Abszurdum. Mint ahogy az is, hogy simkártyák cserélgetésével lehet rávenni a telefont, hogy legyen volte-vowifi. Mi van ha egy előfizetésem van, mert nincs többre szükségem? Akkor honnan szedjek másik simet? Nevetséges.
De a lényeg én nem Lackóról írtam, hanem a csodás kínai telefonokról.
Sőt a Sony meg Asus sem tudom, honnan jött, itt nem arról volt szó, hogy melyik márka melyik típusát lehet romolgatni, mókolni. Nem kétlem, hogy Lackó ügyes benne. Teljesen másról volt itt szó. -
csaszi75
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Szerintem elavultak a készülékek. Cat20.. az S22u tudja, azon tuti minden megy..
Meg ugye a Yettelnek nincs vezetékes hálózata, hanem csak a mobil, nekik nagyot kell alkotni 5G-n.. Ennek megfelelően 4G-be már kevesebbet tesznek és az 5G-t tolják... Nem?
5G-s készülék kell neked is. -
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
Én biztos, hogy kivárom a voda hálózatra váltást, sőt az év végét is.
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
Akkor neked előrelépés lesz a voda hálózat. Már csak nem egész másfél hónapot kell kibekkelni...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
Vagy csak jó telefonom + routerem van.

-
CirrMee
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy nem egy technikailag megszüntetett/beszántott infrastruktúra fogja intézni az ilyesmit.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
mi az a vowifi? ahhoz telefonálni kell? vagy távirat küldés? nemvagyok már otthonos a régimódi dolgokban, 10-15 éve telefonáltam utoljára, aztán felfedezték az internetet
-
szaszyka
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Kinek?
-
válasz
domper2015
üzenetére
Csak annak, akinél nincs térerő. Ami érthető is, de a Vodafone hálózattal ez változik. Kinél így kinek úgy.
Az alföldön a mai napig elsődleges SIM-ként használjuk VoWiFi nélkül.
-
kl122
tag
válasz
domper2015
üzenetére
"szerintem azt gondolták, hogy állami segítséggel kinyírják a Digit és megy tovább minden a régi kerékvágásban a Digi nélkül"
Pedig pontosan ez történik. A DIGI árait felhúzták a többiéhez innentől ugyanúgy nincs és nem lesz normális árverseny mint ahogy a DIGI előtt sem létezett Magyarországon.
-
stingy2
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Akkor lehet, csak el akarják üldözni a felhasználókat. Legalább is nekem csak az ára, és a vowifi miatt van. Az ár már kezd lassan nem megérős lenni, vowifi nélkül meg itthon semmi térerő nincs. Ha így marad érzékeny(?) búcsút veszünk nemsokára. Persze ha ez a cél, akkor elérték

#40715kl122
régen is egy fostalicska lerázós ügyfélszolgálatuk volt, de az ár némileg kompenzálta a bunkóságot. Telekomot is sokan szidják, de én pl. mikor routing gondjaim voltak náluk sok csomagvesztéssel, akkor az üfszolos átkapcsolt vmi értelmiségihez, aki felfogta a problémát, és szinte azonnal beállította a routingot. No, ilyen segítség Diginél az életben nem volt. -
válasz
domper2015
üzenetére
Román Digivel 4-5 Ft/perc, vagy ha magyar Digit hívsz akkor 3000 perc ingyen
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
-
nagyfejü
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Köszönöm!
snooze neked is! -
kl122
tag
válasz
domper2015
üzenetére
na igen, pont ezt írtam a műholdas DIGI topikban, hogy szépen el fognak párologni az ügyfelek, mert ez egy fapados szolgáltató, és ennyiért ok volt, de most hogy egy szintre hozták a többi cég áraival akkor miért maradjak a fapadosnál ha a másik normális szolgáltatást ad ugyanennyiért
gondolok itt pl a mobil lefedettségére, sebességére vagy épp a műholdas képminőségére, epg hiányra, stb -
pajanko
csendes tag
válasz
domper2015
üzenetére
Köszönöm!Akkor mégsem SSD lesz,hanem keresek EM7455-öt.
-
domper2015
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
[link]
Szerintem fogsz találni. -
gabor9991
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Azért a vodánál ma is ki lehet alkudni havi 1490-ért voda korlátlan+100 perc+15GB adatot
szóval a digisek akik ennyit fizetnek ma, nem biztos hogy nem kaphatnának valami hasonlót, ha meg nem kapnak van lehetőség ahová kicsit drágábban lehet hordozni a számot. -
válasz
domper2015
üzenetére
nem rettentő unalmas ez már? hetek óta erről szól a topik, hogy lesz olcsó csomag, nem lesz olcsó csomag, de igenis lesz, mert az nekik is jó, de biztos nem lesz, hogy direkt rossz legyen mindenkinek, de akkor is lesz, de nem, de igen, de nem
-
válasz
domper2015
üzenetére
Ááá nem hiszem. De, hogy nem ennyi lesz a havi díj, az is biztos. Meglátjuk. Ha nem éri meg, lemondjuk a kártyákat. De nem hiszem, hogy előfizetőket akarnak veszíteni. Szerintem, ha tippelnem kellene, lesz egy kedvezményes ajánlat a mostani digiseknek, ami a még elfogadható kategóriában lesz. Lesz térerő mindenütt, cserébe lesz egy kis áremelés, de még mindig olcsóbb lesz a konkurenciánál. Meglátjuk.
-
gabe_
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Digimobil max net
-
válasz
domper2015
üzenetére
"A rohadék álságos nemzeti baromság teljesen szétveri ezt az országot és az emberekből ellenségeket kreál."
Nem a témához tartozik, mégis a nap igazsága, amit leírtál. -
válasz
domper2015
üzenetére
Most kötöttem saját román Digis előfizetést (a páromnak már eddig is volt) 11 lej havonta (900 Ft) a legnagyobb csomag, tehát minden korlátlan (80 GB net), mostmár van roaming adatforgalom is és eSIM + az ország legjobb lefedettsége.
Ez a csomag a neten 5 eurósként van, de a vidékieknek kedvezőbb árakat adnak.Próbáltam egy hónap oranget is az 40 lej (3300 Ft) és korlátlan beszéd, 150 GB internet, de azon a környéken amin mozgok, a Diginek sokkal jobb lefedettsége és sebessége van.
Magyarországon a Digi már 2011-ben próbált indulni mobil frekvenciákért, de már akkor is kvázi kizárták őket.
Ha akkor a Digi frekvenciához jut nálunk, akkor semmi kétség afelől, hogy a jelenlegi magyarországi áraknak csak fele, harmada lenne mindenhol.
Köszönjük szépen ezt is a nemzethy kormányunknak.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest