- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aum
junior tag
válasz gyulaszu #47251 üzenetére
Én arra tippelek, hogy a diginél angol/román átadási rendszer van számhordozásra, és átadáskor átkódolja az "ő"-t valami más, 2-3 karakteres izévé.
Mivel csak 1 db "magyar" ékezetes karakteren bukhatott el nálam a dolog, és a fórumtársnak is pont ennek a karakternek a jelenléte miatt futott zátonyra a folyamat, szerintem ez lesz a megoldás.Előttem volt kinyomtatva volt mind a két szolgáltatónál lévő szerződésem: minden karakter egyezett, ahogy a fórumtárs esetén is.
-
zsolt_64
senior tag
válasz gyulaszu #46810 üzenetére
Ja engem meg ma délután valaki (bemutatkozott, de már elfelejtettem) rejtett számon,
de olyan beszéddel ami kb -6 általános végzettséget sejtet,
hogy egy egészségügy kérdőív kitöltésével akar RAJTAM segíteni, és csak párperc...
Hát inkább segíccsé magadon avval a kezeddel amelyikkel telefonálsz.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz gyulaszu #45064 üzenetére
Azt deflációnak hívják, szarabb, mint az infláció. A japánok tudnának erről mesélni.
És igazad van, az hogy "csökken az infláció" elég pongyola megfogalmazás. Az infláció mértéke csökken, vagyis csak kevesebb százalékkal emelkednek az árak.
Az infláció követő áremelkedést jogszabály szabályozza, ha nem tetszik a Kossuth tér 1-3 alatt lehet reklamálni. -
AtHoS
nagyúr
válasz gyulaszu #44800 üzenetére
Szóval akkor kezdeményezett kimenő hívásnál "digis szám helyett másik számot jelezzen ki" szeretne.
Pont ilyen témák voltak anno, mikor beindult a digi, hogy nem veszik fel az 50es számot. Mire "vége lesz" leesik ez a történet saját tapasztalatból is egyeseknek aztán, hogy a kényelem is megmaradjon jönnek a kerülőutas "fillérbaszós" megoldásokra törekvések...hát, nem vagyunk egyformák...és véletlenül pont most ütötte fel a fejét a linkelt spoofing csalás is, ami miatt eléggé érzékeny most ez a terület
read-only mode on the forum
-
Noukoum
veterán
válasz gyulaszu #44539 üzenetére
Dehogy túlzás, számukra valóban a legjobb szolgáltató a 4iG / vodafone. Hiszen végre közvetlenül tolhatják be a pénzt a narancsos bizniszbe, nem kell kóperálni a hanyatló németekkel.
Amióta nyilvánosságra került a felvásárlás azóta verik a mellüket, büszkék mint a fene hogy végre helyére kerültek a dolgok. És persze nagyhangon kárörvendenek azokon akik leléptek a szolgáltatótól a történések miatt.
Egyébként gratulálok nekik hogy kevesebb mint 1 hónappal az év vége előtt nem sikerült tájékoztatni a szolgáltatásommal kapcsolatban, gondolom az a több száz milliárd adóforint amit a 4iG címen elloptak az nem volt elég ahhoz hogy küldjenek egy darab emailt. Persze én vagyok a bolond hogy nem tölt el elég boldogsággal az új tulajdonos nevének tudata. Ahelyett hogy ilyen apróságokkal foglalkozom majd örüljek hogy január végén megkeresnek hogy amúgy január 1-től miben is vagyok.
Vagy egyáltalán fognak szólni? Vagy csak szónélkül átbasznak egy 20 ezres csomagba és majd küldenek 3 havi számlát? Érdemes volna még ezelőtt lemondani? Vélemény? És most kifejezetten nem a
hívőkettudjukkiket kérdezem, tudom hogy ti annak örülnétek ha mindenki megdögölne.[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
kw3v865
senior tag
válasz gyulaszu #44539 üzenetére
A helyes megfogalmazás szerintem: a legjobb ár/érték arányú mobilcsomag. Az teljesen érthető, ha a nem megfelelő roaming lefedettség miatt megszünteted, bár egy bármilyen feltöltős kártya jó szokott lenni ilyen esetre, én is meghagytam a Telekom is domino kártyámat tartaléknak.
-
BW78
csendes tag
válasz gyulaszu #44505 üzenetére
Ok, nem biztos. Csak rendszerszintű a problémagenerálás. Rutinból úgy intézem régi helyre be, adategyeztetés-->átsétálok az új kiszemelthez és számhordozás. Még így is volt, hogy másodikra sikerült csak. A T. hatóság egyszerűen nem képes eldönteni hol lakom( pesti ltp., jó cifra címzéssel a hivatalos címem)
-
zelikocc
senior tag
válasz gyulaszu #44458 üzenetére
De ha elhordozza, akkor bukja az olcsó Digi Mobilt és az esetleges utána következő ajánlatot (ami vagy lesz vagy nem)
Jelenleg én azt sejtem, hogy még hónapokig velünk lesz a Digi Mobil, én nem bántanám a SIM kártyáimat a kiutazás idejére (de csak abban az esetben ha mindenképpen maradni akarsz a jövőben). Nem hiszem, hogy csak úgy automatikusan megszűnne a telefonszám ha időközben vége lenne és nem lennél itthon. -
zelikocc
senior tag
válasz gyulaszu #44411 üzenetére
Próbáld újraindítani a telefont és repülő üzemmódba tenni.
Nálad van a probléma, mert nálam minden oké évek óta.
Az egyik Digis SIM kártyám rendszeresen német hálózaton van használva és mindig manuálisan van kiválasztva az O2 vagy a Vodafone és mindig működnek 4G-vel.
Automatikusan sajnos általában a Telekomra megy fel, de ott a weboldal is mutatja hogy csak 2G elérhető, ezért mindig manuális hálózat választás kell.
Az O2-n előfordult, hogy nem lehetett SMS-t küldeni, akkor a Vodafone-ra átváltva az működött, azóta nem volt próbálva. -
csaszi75
senior tag
válasz gyulaszu #44411 üzenetére
Hogy írja ki a telefon a kézi hálózatválasztás közben?
Csak egyszer írja az operátor nevet vagy esetleg egy operátor van többször is pl Voda 2G, Voda 4G? stb?
A Vodafone-ra és az O2-re is próbálj rá kézzel többször (Ha az O2 elutasít, akkor is próbálj rá vagy 6 alkalommal legalább..), vagy hagyd úgy éjjelre, ahogy felmegy Vodára 2G-n.. és lehet reggelre felmegy 4G-re is. -
-
beller
aktív tag
válasz gyulaszu #44155 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták nem lehet szüneteltetni. Mondom a Yetinél is és a T-nél is lehet. Igen, de itt nem. A vezetékest lehetne. Még hétfőn személyesen is meg keresem őket, de idáig ez van. Ha nem lesz más, valami prepaidra váltok, mert most a második kártyám vodás. Hm. Nem tom mi lesz.
-
CirrMee
addikt
válasz gyulaszu #43752 üzenetére
Ahhoz képest, hogy azt sem tudjuk, hogy mi lesz a digi mobillal (beolvad a one-ba, vagy akármi) kár még azon találgatózni, hogy emelnek-e a havidíjon.
Ehhez képest közölték, hogy év végén majd kapunk egy ajánlatot - ami nem is kellene, ha nem akarnának mindenkit a nerONE alá beterelni.
Mondjuk valahol várom is a dolgot, mert ha annyi az ajánlat, hogy az egyik komcsi csomag közül választhatunk, már váltok is.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
zelikocc
senior tag
válasz gyulaszu #43651 üzenetére
Semmivel sem változik.
Csak a mobil csomagokra van kedvezmény ha van otthoni Digi szolgáltatásod.
Otthoni szolgáltatásra nem jár kedvezmény mobil miatt.@djsunstealer: természetesen lehet számot hordozni. Fáradj be egy Vodafone üzletbe és intézik.
Nyilván aktiválni kell a kártyát, de lehet hogy üzletben is megtudják csinálni.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz gyulaszu #42159 üzenetére
Nem teljesen így van, az én telefonomon pl. végig van VoLTE kijelzés, akár wifi, alár mobilnet az elsődleges netkapcsolat.
Az, hogy aktivált a VoLTE, még nem jelenti azt, hogy VoLTE-n telefonálsz. Ahhoz az is kell, hogy 4G hálózaton legyél, a telefonod is tudja adott hálózaton a VoLTE-t és itt a Diginél az is, hogy tudja a VoLTE roamingot.
Azért írtam, hogy kikapcsolt wifi mellett a legegyszerűbb megnézned, hogy VoLTE-t használsz-e beszélgetés közben, mert ott a legegyszerűbb ezt - VoLTE kijelzés hiányában - eldönteni. Ha ekkor 4G-n marad a telefon, VoLTE-n beszélsz. -
4Grider
nagyúr
válasz gyulaszu #42142 üzenetére
4G jelzés addig van, amíg nem használsz wifi-t. Nekem eddig az összes androidos telefonon így volt.
A wifivel nem függ össze a VoLTE hívás.
Kapcsold ki a wifi-t (megjelenik a 4G) és indíts egy hívást. Ha nem tűnik el a 4G, akkor VoLTE-n telefonálsz, ha eltűnik, akkor logikusan nem. -
4Grider
nagyúr
válasz gyulaszu #41651 üzenetére
Hivatalosan nem szabadna menjen külföldi ip-vel. Ezt eddig a Digi magasról le... Mostanában sokszor itthoni ip-vel sem működik. Ráadásul a VoWiFi egy vpn csatornán működik, a vpn-t pedig az egyiptomi hatóságok nem csípik, simán előfordulhat, hogy adott szolgáltató ezért nem is engedi (ipsec vpn passthrough kell hozzá az adott hálózaton).
-
Zsoleszhun
addikt
-
-
andrás47
senior tag
válasz gyulaszu #39719 üzenetére
Üdv ! Mobil internet forgalom 1 db hó, nap 01-31 ig 0 Ft, mobil telefon forgalom szintén 1 db 0 Ft összesített híváslista, ,hálózaton belüli hívás, belföldi hívások mind 0 Ft
Fizetési határidő 2022.12.31 Számla értéke 0 Ft nagyjából ennyi meg a szokásos amelyek a számlán szoktak lenni. -
PLaci58
addikt
válasz gyulaszu #39249 üzenetére
Nem kértek semmit, mert majd megjelenik a számlán.
Nem az összegszerűséggel van gond, mert az rendben van, hanem az idővel.
A 23-án készült számla bef. határideje 31-e. Egy hét, addig meg se kaphatja az ember a számlát, emiatt már előre küldhetik is a felszólító levelet és könyvelhetik az adminisztrációs díjat 😁. Egyes szolgáltatók rá is írják a számlára, hogy egy hét mire a csekkes befizetést megkapják, ezt kalkuláljuk bele. Csekkes befizetésnél két hét az átfutás, egy hét amíg megkapja az ember a levelet és egy hét amíg megérkezik a befizetés, ezért az egy hetes határidő teljesíthetetlen!"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
gyulaszu
senior tag
válasz gyulaszu #38976 üzenetére
Nos, voltam bent az ügyfélszolgálaton.
Megcsináltuk mindkét tesztet, másik kártya az én Redmi Note 11-emben és az én kártyám egy listázott készülékben.
Az én telefonom tűnik "ludasnak", vagyis abban a fórumban keresem tovább, hogy mi lehet a megoldás. Miért lehet az, hogy vannak akiknek ugyanez a készülék, ugyanezzel a szoftverrel feladja a VoWifi/VoLTE funkciókat?
Aki felvette a készüléket az itt vezetett listára, annak esetleg van ötlete?gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz gyulaszu #38954 üzenetére
Írtam az ügyfélszolgálatnak és a következő választ kaptam:
Tisztelt Ügyfelünk!
A Xiaomi nem tartozik a támogatott eszközök közé, így előfordulhat, hogy nem működik a vowifi.
Ez nem sim kártya hiha.
Az általunk támogatott eszközök listáját a következő linken találhatja meg:
(http://digi.hu/informacio/keszulekek)
Köszönjük szépen megkeresését!Akkor most passz. Szerintetek van erre megoldás?
A készülék topikjában is írták többen, hogy megy nekik probléma nélkül. Az összefoglaló excel szerint is működnie kellene.gyulaszu
-
veterán
-
ACE-
addikt
válasz gyulaszu #38814 üzenetére
Igen, külföldön is, de nézted már a DIGI honlapját? Ha ránézel akkor elég sok kérdésedre azonnal választ kaphatsz, pl. arra is, hogy az idézett szövegeid mind igazak, az üfsz.-osnak akivel beszéltél pedig fingja gőze nincs... biztos kifogtál egy románt...
És igen, bármilyen Wifin megy, amin nincs tiltva, az olyanon ami a sajátod, azon szinte biztos.[ Szerkesztve ]
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- LEGO klub
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest