Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Vowifi megint off nálam ma. Nemtom mi ez.
-
tutitibi
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
és hová mentél? voda ?
-
válasz
domper2015
üzenetére
Erre szavazott Debrecen is.
Off vége. -
Ákinard
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Erre. Volt. Igény. (Ha jól emlékszem a térkép színezésere.)
Se Digi, se busz, csak hogy on legyek
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
És amikor járnak, akkor szokott a Digi ledögleni?
-
somnia
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
...attamindenit..
-
Lackooo84
nagyúr
Vowifi megy nálatok?
-
ACE-
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
herdsman12
üzenetére
Hát úgy, hogy nem fizet elő sehol gondolom...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
herdsman12
őstag
válasz
Kronos3000
üzenetére
TV + net + vezetékes + 1 mobilért fizetek havonta 7.300-at.
Hogy spórolsz Te 7.500-at másik szolgáltatóval? -
Kronos3000
senior tag
válasz
ggabor02
üzenetére
Mai nappal lezártam az eddigi Digi korszakot, megszüntettem személyesen, mind a vezetékes (optikai) internet és tv szolgáltatást, és a megmaradt egy darab mobil előfizetést is. Újabban a munkahelyemen a mobil, már a használhatatlanságig süllyedt, gyakorlatilag vadásznom kellett egy kis 4g jelet, és így értelmetlenné is vált számomra az előfizetés. Az áremelés volt az utolsó csepp a pohárban. Összevont kedvezménnyel máshol jóval olcsóbban megkapom ugyanezt. 7500ft-ot spórolok így havonta, igaz hűséggel, de nem vagyok tovább a saját magam ellensége. Ha nem adták volna el a céget annak akinek, akkor maradtam volna. Az üzletből még ki sem léptem a mobil megszűnt azonnal. Sajnálom még most is, de nem nagyon hagytak más választást.
-
aldebaran
addikt
Ha a hűséget most kattintom be a weboldalon, akkor is csak jövőre indul, vagy onnantól kezdve, amikor bekattintottam? /jelenleg nincs hűségidőm...
-
the.odzsy
aktív tag
-
b0rZ
aktív tag
Sziasztok,
Tudja esetleg valaki, hogy a Xiaomi Mi 11 készüléken életre lehet-e kelteni valahogy a VoLTE-t? A SIM beállításoknál hiányzik a kapcsolója.
Köszi előre is! -
PLaci58
addikt
-
4Grider
félisten
válasz
sirgeoff
üzenetére
Még azt tudom elképzelni, hogy ügyfélszolgálati pontokhoz kötődnek a késő számlák. Ahonnan nem kaptunk számlát október eleje óta: Budapest XXII., ahonnan kaptunk: Budaörs és Budapest XI.
Bár úgy gondolnám, hogy ezeket központilag állítják ki, még ha a fejlécben a területileg illetékes ügyfélszolgálat is van. -
sirgeoff
tag
Utolsó számlám 11.11-én kelt, van internetem, vezetékes telefonom és két sim kártya.
-
-
dzf007
senior tag
Még nem kaptam Mobilszolgáltatásról számlát, lehet hogy az egy db sms miatt van? 😁
-
joczo1337
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Digi kartyaval nincs,telekomnal itt volt a beallitasoknal,amit kifotoztam.
A masik felulet amit egy appal tudok megnyitni rajta,ott a "volte jelzo" nem a feliratot jelenti,hanem a bekapcsoltsagot,csak magyarra igy van leforditva.
Tehat a funkciot a sima beallitasoknal nem is latom,ebben a network settings feluletben pedig ki van szurkitve,es nem tudom kapcsolni.
Minosegben nyilvan hallani is,illetve latom,hogy visszadobja GSM-re.
-
zichie
senior tag
Nekem is Xiaomi van, sokáig nem frissítettem android 11-re, amíg nem tudtam előre, hogy elveszik-e a VoLTE működés a digivel, sajnos VoWifi nem is ment vele. Sok fórumozás, keresgélés, érdeklődés után kiderítettem, hogy nem fog elveszni, így mertem frissíteni. Frissítés hatására szerencsére megmaradt a Digi VoLTE, de lett Telekom VoWifi is, ami korábbi verzióval nem működött. Most android 12-re frissítenék, itt csak annyit sikerült eddig kinyomozni, hogy Digi VoWifi így sem lesz (rootolni ezért nem akarok), de hogy a VoLTE megmarad-e arról még nincs infó, így nem kockáztattam, nem frissítettem.
Lényeg, hogy Xiaomi telefonok esetében csak akkor szabad frissíteni, ha utána nem veszik el a Digi VoLTE és/vagy VoWifi képesség. Erre oda kell figyelni!
-
válasz
joczo1337
üzenetére
Nem véletlenül Samu telefonom van évek óta. A kínaiakkal rendszeresen előfordul, hogy elvileg tudnak volte-t, vowifit, de vagy mégsem, vagy ha mégis, kapnak egy szoftverfrissítést és annyi.
Jelenleg is van ilyen a családban, egy Xiaomi.
Samu atombiztos ilyen szempontból. A mindennapi működésben is és ha jönnek a frissítések, akkor is. -
joczo1337
tag
Sziasztok!
Realme 8 5G-n Android 12-es frissites ota nem megy a VoLTE,nem engedi bekapcsolni.
Mit lehet tenni,van esetleg valami kod? -
viktorhu
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
Teljesen helyfüggő, hogy hol melyik sim kártya fog működni "nehezített" körülmények között. Általában kétféle sim párosításával elég jó eredményt lehet elérni.
-
válasz
domper2015
üzenetére
Nálam van a digis és a saját is működik, annyi, hogy a sajáton csak 5ghz megy, a digisen csak 2,4ghz. De vannak a házban repeaterek is, mindegyiken biztonsággal működik a vowifi. Samu Galaxy S10+, S10 sima.
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
Arra felé nincs 900 MHz-es 3G, csak B20 4G, amit a yetinek is a Telekom biztosít (a voda meg magának). Gyere el a másik országrészbe, ahol meg a B20-at a yeti biztosítja a Telekomnak. Az ellenkezőjét fogod tapasztalni, mint amit ott tapasztalsz.
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
De bizony ő sincs ott mindenütt, sőt ahol még van alternatív szolgáltatóknak 900 MHz-es 3G-je, ott jellemzően lenyomják.
-
válasz
MadMancs
üzenetére
Egyébként merülés ügyileg fura amit írsz. Mobilnet jobban meríti telót mint a wifi.
viszont a vowifi fenntart egy vpn tunnelt, és ha van térerő, fent van a mobilhálózaton is, hogy gyorsan tudjon váltani, ha elfogyna a wifi. amikor a vowifi volt elsődlegesnek beállítva, nekem is jobban merült a telefonom.
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
Már ahol a hegyekben van Telekom térerő.
-
-
Jim12
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Az otthoni internetem optikai kábelen jön ki van építve az optika, viszont akkor még 3100 Ft volt a havi díja. Nem tartózkodom csak néha a lakásban , viszont pár biztonsági és okos eszköznek szüksége lenne az internetre. Ha jól olvasom akkor a vezetékes telefon ára is emelkedik...
-
Laccoss
addikt
"A fenti ajánlat igénybevételének feltétele legalább egy digi vagy invitel vezetékes vagy műholdas szolgáltatás igénybevétele az ajánlatban résztvevő településeken, melyek elérhetőek a digi.hu/lefedettseg oldalon."
Vagyis ahhoz, hogy maradjon kell egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatás.
-
MadMancs
veterán
Samsungodoknak pont hogy legjobb megoldás a VoWifi. Persze csak ha 2 simet használnak és nem a digi az netes kártya.
Egyébként merülés ügyileg fura amit írsz. Mobilnet jobban meríti telót mint a wifi. Illetve digi FiberHome ONT al is tökéletes VoWifi, router módban és modem módban saját routerrel is (nálunk)

-
Jim12
tag
Üdv. Aki esetleg tudja a választ kérem írja meg.
Szóval.. Van egy otthoni internet előfizetésem ami mellé kihoztam egy DIGI AKTIV 50 előfizut. Nincs hűség egyikre sem ! Az internet előfizuk mellé nincs más , gondolok itt TV és telefon szolgáltatásra . Vissza szeretném adni a vezetékes internetet de viszont a DIGI AKTIV 50-et meg szeretném tartani. Van erre valamilyen mód , lehetőség? -
ACE-
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Anyáméknál DIGI-s routeren sosem ment, itthon saját routeren viszont mindig. Viszont én alapban kikapcsolva tartom, mert úgy vettem észre a Wifis készenlétben tartás sokkal jobban meríti a telefont, mint a mobilhálózat. Ahol meg nincs DIGI mobilhálózat ott meg a folyamatos hálózat keresgélés miatt szar... A DIGI másik kártyára van irányítva ha nincs térerő, ezért a repülő mód nem megoldás, csak a DIGI-s kártya kikapcsolása, de akkor meg persze a VoWifi nem megy... szóval sehogy sem jó megoldás ez a VoWifi.
-
válasz
domper2015
üzenetére
Ahogy én tapasztaltam, vannak szolgáltatói routerek (nem digis), ahol hol működik, hol nem, bizonytalan.
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
Nekem Görögországban az egyik szállás wifijén mindig ment, a másiknál hol ment, hol nem.
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
Digi esetében a VoWiFi működése pont nem függ a földrajzi helyzettől.
-
Lackooo84
nagyúr
Nálatok is darabos a VoWifi ma?
-
törölt tag
válasz
gabor9991
üzenetére
Én úgy tudom, nincs olyan hogy "hol tartanak".
Egy-egy tartományt hozzárendelnek adott ügyfélszolgálathoz, és azt nem adják ki máshol.
Napokban bementem Bp. 15. ker kirendeltségre, és megmondták, hogy van pár tartományuk, amiből lehet mazsolázni: 1051xxx, 1112xxx, 1287xxx, 1360xxx. Szóval nem válogathat ügyfél kérésére szabadon a teljes számmezőből az adott ügyfélszolgálat. -
djsunstealer
aktív tag
Köszönöm srácok a válaszokat!
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest