Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok! Múlt héten előfizettünk DIGI Mobil Max-ra. Galaxy A52s-ben szeretnénk használni a kártyát, de nem nagyon akar sikerülni. APN beállítás rendben van, de beállítva alapértelmezett mobilinternethez a sim-et egyáltalán nincs internet, hívás indítás összesen 1x sikerült, máskor a térerő helyén áthúzott kör jelenik meg, hívásfogadás egyszer sem. Lefedettséggel nem kéne gondnak lennie, Budapest belváros. Próbáltam hívni 1272-t de elérhetetlenek. Sim hiba lehet, vagy tényleg ennyire szutyok a szolgáltatás?
-
Debilon
addikt
Van itt valaki olyan aki barcson használ digi-s simet?
Másodlagos SIM ként használtam eddig a mobilnet miatt
Pár napja nem talál a telefon semmit, mindjárt a horvát hálózatra csatlakozik roamingba
Telefon újra indítás sem segit
-
petir
senior tag
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Gézengúz
üzenetére
Szted? Azóta volt még egy szép levelezésünk, kötötték az ebet a karóhoz, hogy írjam le még a vércsoportomat, a telefonomat összeszerelő kínai nevét, valamint a gps koordinátáimat... aztán írták, hogy ők próbálták és nekik jó bla bla bla. Aztán csináltam nekik egy bizonyíték videót, amivel végre én nyertem a szócsatát, elnézést kértek, és türelmem kérték. Persze a számot még mindig nem lehet hívni (vonalasról sem, arról állandóan foglaltat jelez).
-
Gézengúz
addikt
Csak úgy itthagyom.
Lidl-el intézni kellett egy garis ügyet. Ügyfélszolgálat hív. Kaptam egy telefonszámot amit, nem lehet hívni Digiről.
Érdekes, ügyfélszolgálat tud róla, az adott számon nem.+3680021536
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Hülye kérdés.
De amikor hívnak engem és nem veszem fel (vagy ki van kapcsolva a telefon, vagy hívásblokkolót használok de kapom az értesítést hogy xy hívott) ugye jön az sms értesítés.
Ezért én fizetek? Amúgy nem szoktam sms-t küldözgetni.Nem régóta vagyok Digis, a számhordozás közben jött egy sms a Digitől hogy elhárították a hibát és a számlakivonaton van egy sms számlázva.
-
Ed McLeves
tag
ááááá bocsánat mindenkitől, rossz topikba került

Sdi, köszi, igen, az A52s lett volna -
slice14
veterán
válasz
Ed McLeves
üzenetére
Minden mobil rádiófrekvencián kommunikál a hálózattal.
-
Sdi
addikt
válasz
Ed McLeves
üzenetére
Az A52s-ben nincs FM rádió, csak online.
-
MadMancs
veterán
válasz
Ed McLeves
üzenetére
Miben?

Digi mobilszolgáltató (ebben a topicban), nem médiaszolgáltató
-
Ed McLeves
tag
Jól (nem) látom, hogy nincs benne rádió...?
-
MadMancs
veterán
válasz
Ed McLeves
üzenetére
Nincs hardveres követelménye. Android12 től az összes Samsung képes rá.
-
Ed McLeves
tag
Sziasztok!
Samsung A52s telefont vennék, 11-es Andrioddal. Kijött rá a 12 és 13 is, ha frissítem, vajon tudom használni rajta backup call-t? (nincs annak valami hardveres követelménye is?)
Köszi! -
gg07
tag
Közben valami csoda történt...egyszercsak elindult.
-
ferfer
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy a havi net aktiválása hányadikán történik? Digimobil és aktív50 is érdekelne.
A választ előre is köszönöm. -
gyulaszu
senior tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Van más szolgáltatás is náluk vagy csak ez az egy?
Egyébként jóvá kellene majd íródnia... -
snooze
veterán
sziasztok!
ti tudtok appbol bankártyával fizetni simpleyvel számlát? -
pollack
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Realme készülékekkel van-e valakinek tapasztalata Digis szempontból? Gondolok mindenek előtt a Vowifi-re. Nem a mostani hibákra értem, hanem úgy általában megy-e?
Üdv: Sanyi -
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már a téma elnézést előre is.
Kihoztam egy sim kártyát, egy havi összeget kifizettem helyben, most megint jött egy számla ugyanerről a hónapról, később azt az egy havi összeget jóváírják vagy az csak a beugró volt?
-
Titan3344
tag
Ez be van kapcsolva nálam is, de köszönöm.
Nem tudtam mi ez a funkcio
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
Ígyígy.

-
válasz
Kenderice
üzenetére
Nekem van egy Samsung Galaxy S10+-om. Egyik sim slotban van egy Telekom Domino kártya, másikban a Digis előfizetés. Ahol van digis térerő, minden oké, de ha hosszabb útra megyek, akkor bekapcsolom a dominós mobilnetet (Telekom szinte mindenhol van 4g-vel) és van olyan funkció, hogy ha nincs digis térerő, akkor a Telekom mobilnetjén keresztül működjön a digi vowifi. Egy telefonon belül. Olyankor egy másik ikon jelenik meg, mint a sima vowifinél és kiírva Digi helyett "Digi Backup Calling" van. Így mindenhol van digi elérhetőség, ahol van Telekom. Mindkét telefonszámon elérnek. Sőt, ha ilyenkor digivel hívok digis számot, ingyenes a hívás, hiszen vowifin keresztül megy, csak adat fogy a telekomos netből, de elenyésző a fogyasztás. Telekomos mobilneten keresztül telefonálok digivel.
Ezt Samsungok biztosan tudják Android 12 óta. -
Kenderice
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Hát ennek semmi köze a vowifi-hez...
-
dzf007
senior tag
Samu A52 VoWifi működik.
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem még mindig nincs a Honor 50-el.

-
endrúdí
tag
válasz
ballazol
üzenetére
Szerintem meg nem. Bocsi srácok a digis fórumban lehessen már a digiről beszélni. Igen, olcsó, kicsi, gagyi, köszi az észrevételt, fel sem tűnt eddig. Mamának tökéletes aki egy helyben ül az ezres optika alatt wifi6-al, nem roamingol a nagyvilágban, de neki jó, ha megy a VoWifi, mert jobb a hang, ha felhívom. Ennek a tapasztalatai miatt kerültem ide, hogy megtudjam másoknál mi a helyzet és kiderült, hogy felesleges a telefonbeállításokat böngésznem, mert egy hete nem ment a cucc.
-
Doggy dog
senior tag
Reggelre nekem is lett újra vowifi.
-
Titan3344
tag
Nekem is volt vowifi ma reggel.
Fold4 -
Lackooo84
nagyúr
Most meg a Honor telómmal nem megy, hát ez beszarás....

-
gyulaszu
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Tévedsz: Mikulás elvette, Gabriella visszaadta
Egyébként nálam is visszatért Redmi Note 11-en -
endrúdí
tag
Yeah
Köszönjük! -
Jelentem újra működik a VoWiFi Samsung készülékeken.
Nyomjatok egy repülő üzemmód be és kikapcsolást. -
vkp
aktív tag
válasz
endrúdí
üzenetére
Ne legyenek illúziók.. egy olyan cég olyan szolgáltatásáról sírtok folyamatosan, ami sosem működött olyan szinten, ahogy egy szolgáltatástól elvárná az ember, cserébe nem is kerül annyiba, mint a konkurencia ténylegesen működő szolgáltatásai. 2. simnek megfelelhet, ha éppen olyan területen élsz, ahol van lefedettség, de erre bízni mondjuk azt, hogy felhívjon a családom, ha bajban vannak, azt nem merném kockáztatni. Szerintem sosem árultak zsákbamacskát, aki egy kicsit is utána olvasott a cégnek, pontosan tudta a korlátokat. Aki ennek ellenére mégis áthordozta a számát abban a reményben, hogy majd jön a csoda és hirtelen kapnak frekvenciát és kinő 5000 bázis a földből egy-két hónap alatt, az szerintem nem ebben az országban él. Nyilván, lehet azt mondani, hogy "de pénzt szednek, akkor szolgáltassanak", ők meg azt mondják, hogy "el lehet innen menni, nincs hűség". Merthogy ez lenne a cél.
-
endrúdí
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Ühüm, de annyira nem megszokott a lassan 1 hetes szolgáltatáskiesés a távközlési szektorban. "Józsi" elvitte a Bixes kulcsot magával a szabira és nem férnek hozzá a gépekhez?
Bár, ha jobban belegondolok a Voda tavaly nyáron egy hétvége alatt cserélte az ügyviteli rendszert és azóta sem tudnak számlázni a webes részét pedig hagyjuk![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lackooo84
nagyúr
Nemtom, de nekem kicsit gyanús ez, hogy pont a 3 legnagyobb gyártó készülékeivel nem megy...
-
-
4 forintért telefonálhatsz így is. A vowifi a lefedettség miatt kell, meg ha digis számot hívsz vowifin, az ingyenes.
Lenne. Ha lenne vowifi. -
endrúdí
tag
Szerintetek meg fogják csinálni a VoWifi-t, vagy az lett az új céges policy, hogy maradjon így, nehogymá' 4 forintért telefonálgassanak az emberek havi 1000 mellett, lefedettség úgy sincs szokjanak le róla, vegyenek vodás kártyát?
-
wisti
csendes tag
Sziasztok. Kettő db Mi 8 asom van.
Egyiken sem működik kezdetek óta a vowifi.
Ezek még hívásrögzítősek.
A Mi Note 10 emen most is működik.
Poco F2 nem működik.
Van egy pici aranyos Huawei P 20 is.
Ezen működött még pár hete de most már nem.
Nagyon gyenge a térerő a házamban kívül belül csak a Huaweijen műxik a 4G.
A Xiaomikat 100 méterrel odébb tudom 4G használni -
ACE-
addikt
Eseti jelleggel előforduló hiba lehet csak hogy működik

-
MadMancs
veterán
Jelentem ma délután 3 óra körül életre kelt VoWifi, legalábbis nalam. Xiamomi mi 11 Lite 5G NE és 21 ultra is.
-
trec12
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Lehetséges nem olyan egyszerű a történet és - mivel állítólag mindenképp létrejön a Voda deal - nem biztos, hogy prioritás ez már.... de ezt lehet csak én gondolom...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hát, hatalmasat röhögtem 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)