Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megtollasodik középkategória
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
-
ACE-
addikt
Én is nagyon ritkán látom (talán egyszer fordult elő eddig, de akkor valami központi hiba volt), hogy eltűnne a VoWifi a telefonon... de tény hogy én eddig Samsung telefonokat használtam... én a kínai telókra vezetném vissza a hiba okát...
-
válasz
MDanny #36291 üzenetére
Nem kaptak a telefonok valami frissítést? A kínai telefonoknál előfordul, hogy jön egy frissítés és hirtelen eltűnik a feature. Nem véletlenül samuzunk a családban, azokkal mindig minden működik. Van egy Redmi Note 7 is, amin kezdetektől nem megy a vowifi, hiába kapcsolom kóddal, akármivel. Menüben megjelenik, de nem működik. Pedig tudnia kellene...
Az is le lesz cserélve samura... -
light0416
tag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete az mitől lehet, hogy Telekomos simről indítok hívást 50-es számra akkor foglaltat jelez? Csak egy specifikus 50-esre van ez, más digi-s szám ami számhordozással lett átvíve az teljesen jól működik, valamint ez a specifikus 50-es szám is tud engem hívni, viszont fordítva nem, bekapcsoltam már az LTE hívást is, de ígyis ahogy hívom foglalt, miközben a másik hívható 50-es szám mellett van a telefon.
Köszi.
-
Avayasoft
tag
válasz
MadMancs #36268 üzenetére
Szia!
Nekem a 12-es android frissítése után nagyon össze-vissza működik a Digi-s vowifi. Előtte mindenhol ment, most csak idehaza nem, pedig ugyanaz a router és beállítás, mint szüleimnél (routeten semmit sem változtattam), de ha a szolgáltató modemét használom, azon megint megy. Telekomos vowifi minden megy. Újratelepítés megvolt.
-
gulyasa
őstag
válasz
gulyasa #36281 üzenetére
Csak hogy meglegyen a történet vége is...
Reagált a PÜ-re, valójában mégsem volt beállítva neki, ahogy kell, csak "plug-and-play"-ként használta a kártyát. De hiába pontosította a beállításokat új APN-ként ahogy kell (megírtam neki ezt is), úgy sem működik neki.
Újabb eszköz kilőve...[ Szerkesztve ]
-
-
gulyasa
őstag
válasz
gillka #36269 üzenetére
Csak épp a kérdezőnek ez irreleváns információ, mivel ő mobil routerben próbálta/szeretné használni.
Viszont kíváncsi lettem volna a képen felrakott router APN beállítási felületére, mert lehetnek még csodák, de nem sokat lehet kideríteni róla, mert rákerestem hasonlókra és úgy tűnik, az egy noname router... -
MadMancs
veterán
válasz
winterlove #36266 üzenetére
Digi Mobile HU prohibits the use of most routers. Huawei B525, on the other hand, is 100% working. Experience. If you can possibly get it.
Egyéb, mindenki:
VoWifi működik nektek? 2 napja se otthon a normál VoWifi se útközben a droid 12 es "VoMobilnet" se működik. Meg se jelenik ikon.
-
szemy94
senior tag
válasz
winterlove #36266 üzenetére
With router usually don't work. Try with mobile phone hotspot.
-
slice14
veterán
válasz
PinokkioOld #36261 üzenetére
Ha fent van a Facebook app a telón, akkor azzal tudod hitelesíteni a belépést, ha be van kapcsolva.
Én Telekom-nál vagyok, jön is az SMS ha kell, de általában az app hitelesítéssel lépek be, mert kényelmesebb rábökni a jóváhagyásra. -
user01
aktív tag
válasz
PinokkioOld #36261 üzenetére
Van..., hitelesítő applikáció a telefonon.
-
benzol
aktív tag
Én is a Vodától hordoztam egy 20-as számot.
Nekem eddig csak az SMS-lottó nem működött, mással eddig nem volt gondom. -
PinokkioOld
csendes újonc
Üdv!
70-esről hoztam a számot, csak az FB-ről nem jön a hitelesítő SMS.
Máshonnét nem tapasztaltam hibát.
Van valami kerülő megoldás?[ Szerkesztve ]
-
zelikocc
senior tag
-
4Grider
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
válasz
Robi_73 #36252 üzenetére
Természetesen bankja válogatja. Elég soknál az sms központ csak hálózaton belül tud sms-t küldeni és átállítás nélkül a Telekomos sms gateway-en keresztül nem fognak kimenni Digi irányba az sms-ek. Külföld irányából egyes szolgáltatóktól szintén nem szoktak megjönni számhordozást követően az sms-ek. Tehát önmaga a számhordozás rejt egy kockázatot, megfejelve azzal, hogy Digi irányba nem lehet trükközni a végződtetési költségekkel.
-
ACE-
addikt
Azt kérdezem, aki Telekom-os számát áthordozta DIGI-hez, gond nélkül működik? Számkijelzés, bejövő/kimenő hívások? SMS-eket is rendben megkapja mindenkitől?
-
csacsi67
addikt
Lesz már mühold is a 4iG nek [link] nem kell aggodni.
-
juve600
nagyúr
sziasztok !
vett valaki új előfizetést a napokban ? pénteken voltam bent de nem ment a rendszerük,azt ígérték hogy hétvégén már jó lesz
-
-
5w40
csendes tag
Valaki tudna segíteni abban, hogy a Xiaomi Redmi 6omban a meglévő Digis SIM mellé berakva a Vodafoneos SIMet a VoLTE a Digis SIMen nem működik.
Felcseréltem a SIMeket úgy se volt hajlandó működni a VoLTE.
Kivettem a Vodafone kártyát, azonnal működött a VoLTE.A Redmi Note 8 Promban egy a Digis kártya mellett egy Telenor kártya is van és ott (Redmi Note 8 Pro) nincs ilyen gondom a Digis VoLTEvel.
Ötlet?
-
MadMancs
veterán
válasz
kissvendel #36225 üzenetére
3G nem próbáltam, de igen, többit pont ugyanígy leírtam.
-
kissvendel
csendes tag
válasz
MadMancs #36224 üzenetére
Tényleg működik. Lehet hívni, és bejövő is működik úgy, hogy a Telekomon keresztül megy, "Digi HU Backup Calling"-ra változott a szolgáltatói jelzés, és a kis jelzés a felső státusz sorban egy kis SIM-kártya 2-es számmal, tehát a hívások a Telekom SIMen mennek wifivel
Btw, úgy tudtam produkálni, hogy nincs digis térerőm, hogy egyszerűen átnyomtan "Csak 3G"-re a hálózai módot, és mivel az nincs a Diginek, így térerő sincs -
MadMancs
veterán
válasz
adolfo01 #36221 üzenetére
és kissvendel
Ebben a két HSZ ben vannak képek:
https://fototrend.hu/tema/digi_move/hsz_35642-35642.html
https://fototrend.hu/tema/digi_move/hsz_35595-35595.html
De ha innen olvassátok a topikok kitárgyaltuk már.
És igen, csak nagyon gyenge térerőnél vagy ha nincs digi hálózat akkor vált át.
[ Szerkesztve ]
-
kissvendel
csendes tag
válasz
MadMancs #36190 üzenetére
Ez csak akkor és ott működik, amikor nincs digi lefedettség gondolom... mert én az előbb kipróbáltam s21-gyel és nem ment fel vowifire, maradt volte, pedig a funció be van kapcsolva.
Btw, ahogy látszik a képen is, nálam elég szar a Telekom (SIM2), a Digi (SIM1) sokkal jobb
a[ Szerkesztve ]
-
Diák66
őstag
válasz
csernak75 #36219 üzenetére
Alapvetően az alföldön nem nehéz színezgetni a térképet, más kérdés, hogy az az 1800 MHz a kék paca határán már semmire sem jó. Továbbá valószínűleg kültéri lefedettséget jelent, míg a Vodafone esetében a piros beltérit. Azért az nagy különbség! Az, meg hogy a vodafone abba a pár falucskába nem tett még 4G-t, egy dolog. Valószínűleg ott a 3G, ami pár éven belül úgyis 4G lesz. Szóval nem enyhe túlzás, hanem igen nagy. Kültéri kékpacákat hasonlítottál beltéri piros pacákhoz.
-
adolfo01
tag
válasz
MadMancs #36190 üzenetére
Szia.
Ez biztos igy van,nem kételkedek benne!
De mi a neve ennek a funkciónak?
Probálok utánnanézni az android12 funkciok leirásaban,de semmit sem találok.Pedig ez egy fenemód fontos új funkció!Kizárólag ez érdekel az android12-ben!
A wowifi az ismert,van is leírása,na de ez akkor womobilnet vagy mí?Milyen ikonja van,ha aktiv?
Van erről képernyőkép vagy valami leírás,hogy utánnanézzek....Köszi.
-
törölt tag
-
csernak75
senior tag
Remélem azért megmarad a Digi Mobil szolgáltatás még ha más néven is és ha kicsit drágábban is. Mert ilyen frekvenciával közel Vodafone 4G szintű lefedettséget létre hozni a keleti országrészben azért az nem rossz! (nyilván enyhe tulzással éltem)
De van rá péda ahol jobb is a Digi mint a Voda:
-
torrentszaki
tag
https://nmhh.hu/cikk/225194/Koltay_Andras_az_NMHH_uj_elnoke
Maunika után szabadon -
so_ha
senior tag
válasz
Renwick #36213 üzenetére
"Free nem egy telített piacra lépett be"
Telített piac volt 3 szereplővel, pont mint nálunk: Orange, SFR és a BouyguesA 2014-es cikkből idézet: "Free folyamatosan piaci részesedést szerez, természetesen a három nagy, az Orange, az SFR és a Bouygues kárára. Jelenlegi cél a 15 százalékos, távlati cél a 25 százalékos részesedés megszerzése, ez persze azt jelenti, hogy a nagy szolgáltatók részesedése tovább csökkenhet."
A 2014-es cikkből idézet: "Az elképesztő ajánlatnak meg is lett a hatása: a Free 2012 elején kevesebb, mint 3 hónap alatt 2,6 millió új előfizetőt szerzett, és a január 10-én indított kampányt követően március végén már 4 százalékos részesedést hasított ki a francia mobilpiacból, 2012 év végére 6,1 százalékra, tavaly év végére közel 10 százalékra nőtt a piaci részesedésük, jelenleg már 13 százaléknál tartanak, lassan beérik a harmadik legnagyobb mobilszolgáltatót, a Bouyguest.""Telekom meg a Vodafone mögött is meglehetősen tőkeerős multik állnak"
Ehhez képes Romániában még a "kis Digi" is térdre tudta kényszeríteni a Telekomot. A vezetékes üzletágukat már értékesítették, a mobilt még csak szeretnék, de éppen a Digi vérezteti ki őket (egyetlen érdeklődő), nem véletlenül lehetetlenítették el itthon a frekvenciapályázaton való indulásukat. -
Renwick
őstag
Nyilván ez egy erősen spekulatív cikk, ettől függetlenül tartom magam ahhoz a véleményemhez, hogy organikus növekedéssel nem fognak tudni komoly eredményt elérni, akármennyi pénzzel és spektrummal tömik ki őket.
A francia eset szerintem picit más ritmusban zajlott, máskor. A Free nem egy telített piacra lépett be, és szépen látszik is a számaikból, hogy '17-ben falnak mentek a növekedést illetően. Hogy pontosan mi történhetett - akkor kapcsoltak a versenytársak, vagy telítődött a piac - azt nem tudom, ennyire nem ismerem a francia piacot, de a lényeg, hogy most már kb negyedik éve stagnálnak.Oké, a Reinmetall hoz egy csomó pénzt a 4iG-ba, de azért ne feledjük, hogy a Telekom meg a Vodafone mögött is meglehetősen tőkeerős multik állnak, akik ésszerű üzleti keretek közt meg fogják védeni a befektetéseiket.
-
so_ha
senior tag
válasz
Renwick #36164 üzenetére
Nem állok be a találgatások közé, ahogy a cikked is tette, de a 4iG nagyon komoly tőkeerővel rendelkezik kormányzati hátszél nélkül is, tehát ha lesz frekvencia (bárhonnan), akkor már csak megfelelő árképzés kérdése a hogy gyorsan kannibalizálja a triumviátus (Telekom-Voda-Telenor) évek óta bebetonozott részesedését, ahogy anno a Free Mobile is tette Franciaországban:
2014.08.04. Ez az igazi rezsicsökkentés - Olcsóbb mobilozást mindenkinek!
2021.09.10. Brutális részvény- és kötvénykibocsátás jöhet a 4iG-nél
2021.11.25. Német cég száll be a 4iG-be, százmilliárdos részvénykibocsátás jönA német cég aki beszállt a 4iG-be: Rheinmetall
A tőzsdén jegyzett és több, mint 130 éve működő Rheinmetall integrált technológiai csoport, a németországi, düsseldorfi központtal működő cégcsoport világszerte több mint 25 ezer alkalmazottat foglalkoztat, 6 kontinens 52 országában van jelen 210 leányvállalatával. Két fő szektorban a védelmi- és a járműiparban összesen öt divízióval működik a vállalatcsoport. A Rheinmetall a világ járműiparának közvetlen beszállítója, gyártóként és fejlesztőként is jelen van ebben a szegmensben. A védelmi iparban harci járműveket, komplex védelmi rendszereket, informatikai megoldásokat, fegyvereket és lőszereket fejleszt, illetve gyárt a cégcsoport. A Rheinmetall árbevétele tavaly meghaladta az 5,8 milliárd eurót.
-
válasz
juve600 #36205 üzenetére
A digimobilnál érdemes először kipróbálni a vowifit, mert ezek a kínai (egyébként amúgy nem rossz) telefonok sokszor érthetetlen módon nem működnek olyan feature-el, amit egyébként amúgy tudnak papíron. Általában pl a digi által alkalmazott vowifis profil hiányzik a telefonból és úgy hiába tudja, nem fog működni. Nálunk is van egy Xiaomi Note 7, ami tudja a volte-vowifi párost, viszont a vowifi sem diginél, sem telekomnál nem működik. Akármit csinálok. Pedig használtam kódot, bekapcsoltam, aktiváltam, szolgáltatónál is, de hiába, lemondtam róla. Lehet Poco M3-nál működik, ki kell próbálni.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest