Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
-
rin33
senior tag
Mostanában a hálózat üresjáratban időnként átrak egy gyengébb, távolabbi, alacsonyabban lévő bázisra. A térerő ikonon látszik hogy ugrál a jelszint.
Ha elkezdek adatot forgalmazni, akkor 1-2 másodperc és visszaáll a legerősebb, legközelebbi bázisra.
Ez nem gond viszont a még mindig előfordul komplett szolgáltatás kiesés ritkán, kb. fél percre. (Amit már sokszor jeleztem nekik)
-
válasz
csernak75
üzenetére
“inkább a maradék 700 Mhz”
akkor újra leírom, mert én sem mondtam másként:
“először szinte biztosan a közelgő frekvencia aukció eredményét akarják megvárni. De ilyen nevekkel a vállalatban és kormányzati hátszéllel biztosan eredményesen fogják zárni az aukciót”
Tehát az elkövetkező frekvencia aukciók szinte biztos sikerek lesznek. (Ebbe beletartozik a 700 is)És ezután említettem meg a 900-at, (tehát a 700, 1500, 2300, 2600 stb stb-n túlmenően) amire akkor is szükség lesz, ha az összes frekvenciát megveszik az aukciókon, mert a 900-asból nem lesz aukció még jó két évtizedig. Az 1800-at sokkal több értelme van 5 MHz-el nyomatni 4G-re vagy 5G-re, mint 2 MHz GSM es 3 MHz LTE, vagy mondjuk 5 MHz GSM…
Sokkal több értelme van a 900 GSM-et bérelni valamelyik nagytól, pont ezért, mert már a háttérbe szorul a jelentősége, DE nem elhanyagolható! (Ez megvalósulhat frekvencia bérlésként is és roamingként is, utóbbi a percdíjak miatt lehet problémás, előbbi pedig az üzemeltetési költségek miatt, ezt majd ők kimatekozzák)Szóval nem konkrétan egy irányba fognak mozdulni, hogy csak saját frekiket használnak, vagy csak béreltet, vagy csak roamingot, hanem valószínűleg ezek kombinációja fog megvalósulni attól függően hogy milyen frekvenciáról van szó. Én személy szerint északon már több jól működő példát is láttam a frekvencia megosztásra a szolgáltatók között és nálunk erre legesélyesebb pont a 900 GSM. Meg persze nálunk is van már az LTE 800-on példa rá.
Ebből kiindulva a Yettel-DIGI 5-5 MHz 700-asa sem elképzelhetetlen együttműködés. Sokféle lehetőség van még mindig.“a hívásforgalom 15,3%-a történt 2G hálózaton.”
Igen, aztán most jön a 3G lekapcsolás szóval emelkedni fog.
Illetve sok a kompatibilitási probléma a VoLTE-vel is, ami egy készüléken vagy működik, vagy nem. -
adman
tag
érzesem szerint ha nem lenne digi a másik 3 már kooperálna 2g-n, mindenki jól járna vele
-
csernak75
senior tag
válasz
zelikocc
üzenetére
2021Q4-ben az NMHH szerint a hívásforgalom 15,3%-a történt 2G hálózaton.
Nem hiszem hogy akkora létszükséglet lenne, inkább a maradék 700 Mhz 4G-re ami nagyon fontos, illetve magasabb frekvenciákból ami csak van.Illetve a jelenlegi kis rész az 1800-ból maradhat 2G az is több mint a semmi
-
válasz
dzf007
üzenetére
Utóbbi a valószínűbb hosszútávon, először szinte biztosan a közelgő frekvencia aukció eredményét akarják megvárni. De ilyen nevekkel a vállalatban és kormányzati hátszéllel biztosan eredményesen fogják zárni az aukciót.
A 900 MHz GSM kapcsán a jövőben biztosan lesz valamilyen frekvencia bérléses vagy roaming megállapodás, mert ez a frekvencia jelenleg még az évtized végéig biztosan létszükséglet. -
trec12
addikt
-
dzf007
senior tag
Talán a legjobb és leggyorsabb megoldás a Yettel és Digi (4iG) összeolvasztása, vagy kölcsönös együttműködése lenne.
-
trec12
addikt
Hát nem tudom srácok, de egy ilyen nagy céget átalakítani ("gyenge" mobilszolgáltatással ami égeti a lóvét) ráadásul integrálni is újra brandelni - ebben a mai gazdasági, piaci környezetben - szerintem elég nagy kihívás. Nem véletlenül kell hozzá profi szakember gárda. Persze, hogy ez nem lesz zökkenő mentes meg hát nem is tetszhet mindenkinek...
-
Lacarr1
csendes tag
Nem a dolgozókat kellene leépíteni hanem a krémbe kellene ritkítani lassan minden alkalmazottra jut egy fejes, anyag nincs nem is lesz mostanában "nem az ő hibájuk" takarítanak a románok után, leállt a fél világ is közben.. Szerinted ki fogja a végpontokat bekötni ha megtizedelik a melóst, javíts-telepíts a sok apróság mellett, igények jönnek torlódnak a terület nő és eszköz nincs ? Ami pozitív az új vezetésben, hogy kommunikálnak a pórnéppel lehet kérdezni javaslatokat tenni sőt el is várják, meghallgatnak és megválaszolják a kérdéseidet még ha az idétlen is, na ez nem volt az elmúlt 15 év alatt egyszer sem.
Mobilos tervekről nem mondanak le ez biztos kell nekik nagyon, de ahogy írtad egy szeget sem ütnek el évvégéig miatta. A Digi most is virágozna ha nem húzták volna őket f...ra vagy ha kapcsolt volna valaki hogy na most itt állj mert halott ügy, elvett minden pénzt az összes részlegtől, ami hozta a profitot.
Béremelés vicc... inkább ne adjanak emelést ha ez mások elvesztésével jár, mert most az történt hogy kirúgott embereken spórolták ki azt a kis forintot, de mi lesz később ha minden helyre áll, ki tudja ezt a rengeteg igényt bekötni mert ennyi pénzért csak azok maradtak akikre mindig lehetett számítani de közben teljesen mazochista lett, már hangosabban hörögnek ők is, normális embert ennyiért nem fognak találni aki érti is a dolgát és mellette dolgozni is tud akár önállóan. Ez egy nagyon rossz irány most úgy látom, az előfizető is megérzi hogy nem 24h belül történik majd a javítás hanem 2-3 napon belül , telepítést nem is említem inkább mert így nem marad idő rá
-
Mate
nagyúr
válasz
zelikocc
üzenetére
Leépítések vannak, lesznek.
Mobilt lehet, úgy értelmezni, hogy visszanyesik. Jelenleg minden fejlesztést leállítottak, míg kiderül, hogy mi lesz (Teljesen logikus lépés)
Közeljövőben nem tudok róla, hogy lenne áremelés. Jövőre, azután persze, hogy lesz. Mindenki emel, minden drágul, ez nem egy nagy megfejtés.
Fizetésemelés van valamicskeAmi meg a sztorit illeti: Aki picit is ismeri a céget, az tudja, hogy szinte semmi nem működhetett úgy, ahogy anno a románok csinálták. Vicc volt, amit csináltak.
-
válasz
worxland
üzenetére
Ezek egészen biztosan fals infók. A szerelőktől én még sose hallottam valós információt a belső cégről egyik szolgáltatónál sem, csak saját maguk között pletykálnak mindenfélét.
Mégis hova nyesnék vissza a mobilt? Olyan veszteséges mint a huzat. A DIGI új vezérigazgatója (és nem csak ő) nyilatkozta hogy így vagy úgy de versenyképes mobilt fognak csinálni, lehet hogy kell hozzá 2 év, de valamilyen formában meglesz, ezt a lábat már nem akarják elengedni. Amíg kitalálják hogyan tovább, addig szünetel a fejlesztés. Az NMHH-től is függ, mikorra írja ki a frekvencia aukciókat.
Pont hogy hatalmas munkaerő bevonzás van a konkurens szolgáltatóktól.
Egy sztorit talán elmesélhetek: valószínűleg sokan tudjuk milyen káosz és irreális bekötési idők voltak eddig, sok esetben 30 napon is túl nyúló. A 4iG odaküldött egy embert aki leült a laptopjával és egy munkanap alatt úgy megtervezte a szerelők útvonalait, hogy lecsökkent az átlagos bekötési idő 3-4 napra. Ez nem vicc. Egy ember kellett hozzá, egy "ész" aki megtervezi mit, mikor, hova. És ilyen dolgokon spóroltak eddig a románok.
Nagyon korai még bárminemű következtetést levonni az új tulajdonosról és annak cselekedeteiről, bármennyire is nem szeretem a pénztáros lőrincéket.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
worxland
üzenetére
Ha ez igaz akkor ott rohadjon meg az egész... Látszik, hogy magyarok kezébe került, amivel ez megtörténik arra keresztet lehet vetni. Meg mit hisznek, ilyen gyenge mobillal, meg elszart minőségű kábeltévével az emberek le fogják nyelni, és fizetik a nagyobb havidíjat?? De nemám, úgy otthagyják ezt a szarkupacot, mint a villám...
-
worxland
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Hát...
Most voltam lent kutyát sétáltatni, két digis szerelő meló közben beszélgetett egy emberrel, a fő topikok ezek voltak:
- új tulaj 10% profit helyett 40%-ot akar,
- ezért leépítések vannak
- és a mobilt visszanyesik rendesen
- jönnek még áremelések
Nem tűntek nagyon elégedettnek, nem úgy néztek ki, mint akik éppen fizetésemelést kaptak volna. Vagy olyant kaptak, mint én: az infláció harmadát elérőt.
Régi motorosként pedig pontosan tudom, mit jelent az "átszervezés"... -
dzf007
senior tag
Nyíregyháza, Dugonics utca 10.
Kültér-Beltér
-
pelenka35
őstag
Sziasztok !
Ausztriából hány forintért telefonálok Magyarországra ha 30 számot hívok ?
Illetve a mobil internet működik ausztriában ?
Köszönöm -
_csocso_
senior tag
válasz
csernak75
üzenetére
Nekem még ha 4Mb/s összejön néha, már örülök neki, de inkább csak 1, max. 2. Igaz, csak viszonylag kisméretű fileokat mozgatok, ehhez elvileg elég ( volt ). 2 napja használom intenzíven, tegnap délután 5 körül használhatatlan lett, majd este 9 körül újra tudtam vele forgalmazni ( ez egy Nokia 8.1 ). A másikon ( Huawei Nova 1.gen ) viszonylag használható. A Nokián olyan is van, hogy óránként a telefon és a laptop között megszakad az internetkapcsolat. Nem tudom, hogy ez normális e. Mindig meg kell újitani az USB kapcsolatot.
-
-
_csocso_
senior tag
válasz
csernak75
üzenetére
Azért is kérdeztem, mivel van két előfizetésem is, amelyiket sűrűbben használom(tam) azon eléggé belassult a megosztás, a másik pedig ahhoz képest használható. És előzőleg a sűrűbben alkalmazott is elfogadható volt. Dolgoznom kellene róla, van ugyan egy vodás is, de azt még nem élesíttettem ( feltöltős, biztos jobb lenne ).
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, telefonról meg lehet osztani a netet laptopra egyéb eszközre, vagy az is szabályszegés, és szankcionálják? Amennyiben igen, mivel ( lassítás, letiltás, pénzbünti stb. )? Köszönöm.
-
sirgeoff
tag
válasz
Márton
üzenetére
Ezt azért mondjuk, mert az EU-s általános roaming irányelv úgy szól, hogy 4 egybefüggő hónap átlagában kevesebb időt eltöltve roaming környezetben mint otthon, az otthoni díjcsomag szerinti árak és adatmennyiség szerint kell működjön a szolgáltatás.
Azaz a 4 hónap 50%-a 2 hónap, eddig tudsz felár nélkül kint mobilozni. -
Márton
nagyúr
-
Márton
nagyúr
üdv,
nekem DIGIMobil MAX, lányomnak egy Junior csomagja van. Nem sokat használjuk netre, az ügyfélkapus forgalmi adatok most éppen 1.3GB-ot mutat. Roaming 1-es díjzónában most akkor hogy is van ez? Az utolsó 4 hónap átlag adatmennyiségét használhatjuk az előfizetési díjért, afelett pedig 540Ft/GB? Vissza tudom keresni valahol az utolsó 4 hó adatmennyiségét?
Többet kéne használni itthon, akkor többet adnak külföldön is?
-
Lacccca87
addikt
Nalam p30 pro ba csinalja. Akkor szoktacamikor huzamosabb ideig vagyok gyenge vagy 0 tererovel rendelkezo helyen. De volt mar hogy normal korulmenyek kozt is megszenvedtem vele, olyankor segitett ha kiszedtem a sim et es visszatettem.
Nekem csak adat sim-em van, de ezek miatt gondolkozom hogy kerek egy uj sim kartyat mert lehet az is problema. -
bigrob
őstag
Ti nem tapasztaltok mostanában olyat, hogy folyamatosan eldobálja a Digi SIM-et? Se telefonálni nem tudok anélkül, hogy megszakadna, se netezni normálisan.
Pixel 6 telefonról beszélünk, próbáltam android 12 és 13al is, stabil és beta carrier services-el is. -
Wasquez
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Most néztem, hogy a voda is H+ on megy, hiába választom ki a 4g hálózatát.
Lehet, hogy ez a telefon sosem ment 4G-n!?
Még egy gyári visszaállítást kipróbálok rajta, hátha!
Valamt olvastam, hogy a stock rom kínai hálózatot ismer csak, de global firmwaret raknak rá Európába történő eladáshoz. -
MadMancs
veterán
válasz
Wasquez
üzenetére
Azért egy 7 éves telefon lassan csoda ha működik, nem csodálom ha hálózati inkompatibilitás van. Mikor a telefon készült még nem is volt Digi, így nem lepődnék meg ha nem lenne hozzá profil. Egyébként leírás szerint tudnia kellene a digi által használt B3-at, de ez így önmagában kevés.
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Vettem a gyereknek egy digi + előfizetést. A telefonon Lenovo vibe shot z90 a40, valamiért nem akar működni a 4G.
A specifikációk szerint az 1-es sim foglalat 2G/3G/LTEA hálózatok közt nem is jelenik meg a DIGI 4G, csak DIGI 2G van a listában.
A többi szolgáltatónak ott a 4G hálózata.
Van valami 21603 4G ennek van köze a DIGI-hez?
APN beállításokat kipróbáltam már a hivatalos leírásból, a másik telefonból, amin működik.
Van valami ötlet, hogy mi lehet a hiba?
A kártya a másik telefonban működik.
A másik kártya ebben a telefonban nem működik! -
válasz
domper2015
üzenetére
Már nem egy cégcsoport.
-
domper2015
senior tag
Erdélyben gyengén muzsikál a magyar Digi. 7,2 / 0,2. Régebben nem így volt, mérve Nagyváradon.
-
rin33
senior tag
A román Digi egyre több B38 és B1 cellát kapcsol be, sokszor a villanyoszlopokon jelennek meg az újabb és újabb pico cellák kisvarosokban is.
De ez már itt másik cég így off -
gabor9991
addikt
válasz
Fecó88
üzenetére
Akkor nagyjából egyetértünk.
Volt korábban pár felhasználó flottás topikban akik havi több TB adatot forgalmaztak mobilneten és mikor mások megkérdezték hogy ezt a hobbit miért mobilneten űzik akkor arra csak annyi volt a válasz hogy korlátlan netért fizetnek így ki is akarják használni.
Gondolom mennyire volt használható adott helyen mások számára a szolgáltatás.
Na ezért írtam hogy korlátlan netet én nem várnék épp emiatt viszont nagy adatkeret jó áron lehet vonzó.
De ehhez kellene jobb lefedettség illetve olyan frekvencia ami beltéri használatra is alkalmassá teszi a szolgáltatást.
Havi 5000-ért elérhető bárki számára a yettel bumm tarifa flottában, ebben korlátlan a beszélgetés és van 50GB adat, a lefedettség és használhatóság pedig a digi/yettel összehasonlításban jelenleg még nem a digi számára kedvezőbb.
Ha most lenne egy ugyanilyen tarifa a diginél ugyanilyen áron akkor az nem számítana jónak.Igen olvastam erről is, nálam még az inviteles kábelt nem cserélték le így műholdas tv van csak, szerencsére amennyit nézem még romló minőséget nem vettem észre
-
Fecó88
tag
válasz
gabor9991
üzenetére
Én most per pilanat a yettel othon net lite csomagot használom. A mult honapba az 500 giga adat bol 230 giga ment el az éjszakai 500 bol meg 50 giga ugy hogy a tv müsorokat meg sok YouTube videot is nézek vele rádásul ha van 4k akkor ugy szoktam nézni. De ha jol végig gondoljuk akkor az 500 giga csomag is korlátlanak tekinthetjük csak nem annak van ki mondva. De pl egy ilyencsomag a digi mobil nál is nagyot dobna a latba.
-
gabor9991
addikt
válasz
Fecó88
üzenetére
A korlátlan adatkeret eddig nem nagyon vált be sehol és én is azt gondolom kell egy határ ami felett le kell lőni az embereknél a netet mert egyébként ész nélkül használják a másik ember kárára mert ki van fizetve.Voda vagy yettel példája teljesen jó sokszáz giga jó áron de ha elfogyott akkor nincs tovább.
-
Fecó88
tag
Sziasztok pedig ha most tudnànak frekvenciákat szerezni plusz pár normális csomagot ösze tenni akkor a vodafone tol biztos tudnának most sok ügyfelet szerezni de szerintem nem csak onnan de ahoz legalább egy korlátlan netes csomag minimum kellene. Én még máinapig nem értem hogy mikkor indulás elötti test idő alatt korlátlan nettel promozták a szolgáltatást aztán meg 30 giga a legnagyobb csomag az lo turó. Az a baj hogy elöbb utobb az alacsony ár sem tart ott mindenkit. Én szurkolok azért nekik
-
csernak75
senior tag
válasz
snowdog
üzenetére
Nyilván a magasabb ár arra vonatkozik ha sikerül frekvenciához jutniuk és tudnak egy 85-90% területi! lefedettséget csinálni. Viszont ezt a mostani 100-300ft emelést
inkább csak infláció követésnek nevezhetjük. Most pl. nekem 1500 ból 1600ft lesz és ugyan úgy 30gb/4ft a percdíjj. És a lakhelyemen jó a lefedettség épületen belül 4/3. 10-15 mbps sebesség Melóhelyen 4/1-2 és 5-10 mbps de stabilan. Útközben melóba meg simán megy az online rádió. 2 számjegyű főúton. Nekem teljesen megfelel céges kártya mellett, azért is hoztam át a 20 as számom. Yettel nél hasonló csomag 6-8k lenne -
snowdog
veterán
válasz
zelikocc
üzenetére
Ha a jelenlegi áron nem sikerült több ügyfelet szerezni, akkor a magasabb áron miben bíznak?
Honnan lenne még több ügyfél? Valami nagyon nagyot kell alakítaniuk ahhoz, hogy vonzóbbá tudják tenni magukat. Kíváncsian várom a fejleményeket. Én még egyenlőre kitartok, de nyilván lesz egy olyan pont, ahol már mérlegelni fogom az egyéb lehetőségeket is.
Csak halkan jegyzem meg, hogy nálam jelenleg is a T-Com az elsődleges mobilszolgáltató, a Digi csak másodlagos. Viszont a TV és az internet (most még) Digi. -
válasz
snowdog
üzenetére
Hát én is csak remélni tudom.
Viszont a mobilt érintve gondolom világos mindenkinek, hogy nagyon nyomott áron van, ha lesznek frekvenciák akkor emelés is lesz és új csomagok is.
De szerintem figyelni fognak arra, hogy még úgy is náluk legyen a legolcsóbb, hiszen sok új ügyfelet kell majd bevonzani. -
válasz
trooper44
üzenetére
Nem is állítottam olyat, hogy látni jelenleg bármilyen javulást.
Amit hallottam a háttérből, hogy nagyon megy a felkészülés a háttérben és ha eljön az idő akkor "durrantani" fognak.
Folyamatosan jönnek a jobbnál jobb tapasztalt szakemberek és befolyásos emberek pl. a Telekomtól is (kb. mondhatni toborozzák őket). Azért nem látni semmit jelenleg, mert a háttér szerveződések mennek. Teljesen átszervezik az egész vállalat működését mind szervezetileg, mind technológiailag. Fejlesztésekre is most érkezett be sok-sok milliárd amiből ugyan csak egy kisebb része lesz a konkrét technológiai fejlesztés, jelenleg leginkább a belső fejlesztésekre kapcsolnak rá, mint ügyfélszolgálat, online ügyintézés, szervezeti felépítés, új stratégiák kidolgozása, fizetés emelés a legalsó szinten levő munkavállalónak is, illetve csak hogy egy kicsit ON legyek: pl. mobil frekvenciák vásárlása, bérlése stb stb.
Konkrét terv még nincs kialakulva, függ a frekvencia aukción szerepléstől is hogy mi lesz a stratégia, tehát jelenleg több irányú is lehet a végkifejlet. (de ez utóbbit ugye a DIGI új vezérigazgatója is elmondta egy interjú során).Jelenlegi álláspont, hogy amíg nem alakult ki az új stratégia, (kvázi nincsenek új frekvenciák), addig sajnos nem fejlesztik a jelenlegi mobilhálózatot, nem telepítenek új bázisállomásokat.
Nyilván árazás tekintetében (valószínűleg) sajnos nem maradnak a nyomott árak hosszú távon. Legalábbis a hatalmas átszervezésből úgyis az fog kijönni, hogy nem fenntartható a nyomott ár.
Ha eljön az ideje, mindenki leszűrheti magának majd hogy mennyire pozitív vagy mennyire negatív ez az egész. -
aldebaran
addikt
Németországban működik a Digi mobilnet?
-
A jelenlegi stratégia (belső céges körből származik az idézet)
“A mobil termékvonal jövőjét átgondoljuk, a lehetőségek teljes körű felméréséig leállítjuk a jelenlegi mobilhálózat bővítését.” -
Lackooo84
nagyúr
válasz
RoyBatty
üzenetére
Nézzél át a tv topikba, erről meg a diszkurzus + adatgyűjtés egy ideje...
-
Kivonult Magyarországról, helyette Belgiumban terjeszkedik a Digi.
-
UHHH
őstag
Sziasztok!
Az 1. roaming díjzónában történő időszakos utazási célú felhasználás során a magyarországi hívószámokra irányuló, illetve az 1. roaming díjzónába indított hívások, SMS-ek mennyisége, illetve az 1. roaming díjzónában felhasznált adatmennyiség mértéke nem haladhatja meg a belföldi használat négyhavi számlázási ciklusonként vett átlagát, valamint a vizsgált időszakban a szabályozás hatálya alá eső ország roaming partnerének hálózatán forgalmazott napok száma nem haladhatja meg a Szolgáltató hálózatán forgalmazott napok számát (méltányos használat).Szeretnék külföldön "DIGIMOBIL MAX NET" (asszem ez a 30 GB-os csomag, de neten nem találok már ilyen néven semmit) segítségével netezni, 1. zónában - EU-ban.
Ha eddig idehaza "nem nagyon" használtam a netet rajta ( pár kilobyte per HÓ ),
akkor a méltányos használat (ha az a négyhavi számlázási ciklusonként vett átlaga) is "nagyon kevés" lesz, s számlázni fog nekem sok-sok forintot?
Hívni nem akarok, csak netezni. Mit javasoltok, mennyit netezhetek az EU-ban "ingyen"? Így is lehet a 3,5 GB -ot ingyenesen használnom / hó? -
válasz
domper2015
üzenetére
Horvátországgal van tapasztalat? 4G-5G téren?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest