- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Küszöbön a One UI 8 béta program
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
Foremi #34348 üzenetére
Természetesen a sebesség a távolsággal csökken. De leginkább attól fog csökkenni, ha egy cellán belül többen úgy neteznek, hogy stabilan terhelik 1-2 Mbps-al a cellát. Ha pl. 3-4 előfizető néz egy Digi cellán valahol valami HD streamet, akkor garantáltan nem fogsz 5-ös térerővel sem 10 Mbps-ot mérni.
-
Foremi
tag
válasz
Warface #34344 üzenetére
Szia Warface!
- Teljes (5-ös) térerőnél átlagosan 10-15 Mbit/s körül szokott lenni nálam a sebesség. Olyan szerencsés helyen lakunk, hogy nálunk stabilan 5-ös a térerő, így 10 Mbit/s alá sosem ment a sebesség (otthon). Ez böngészésre, Facebookra, Messengerre, és YouTubera bőven elég. Ha valami gond van a vezetékes internettel, ideiglenesen pót internetnek is bőven jó.
- 4-es átlagos térerőnél 6-10 Mbit/s körül szokott lenni a sebesség, még ez is bőven jó böngészésre, Facebookra és YouTubera, bár lehet, hogy 480p-re leveszi.
- 3-mas átlagos térerőnél 3-6 Mbit/s körül van a sebesség, böngészésre, Facebookra még mindig bőven jó ez, YouTube 360p-n nem szaggat.
- 2-es térerőnél 2-4 Mbit/s szokott lenni a sebesség, böngészésre és Facebookra jó, bár egy nagyobb oldalnál kell várni egy kicsit, mire teljesen betölt. De arra, hogy elolvasok pár cikket, meg felnézek a Facebook hírfolyamra tökéletes. A YouTube is megy vele, 240p, jó esetben 360p felbontással.
- 1-es (de még stabil) térerőnél 1-3 Mbit/s között szokott lenni a sebesség, ha stabil a kapcsolat (1-2 egység között váltogat) akkor még használható.Én ár/érték arányban meg vagyok vele elégedve. Ahol használom, mindenhol jó a térerő (nálunk a városon belül mindenhol van lefedettség, vidékre meg nagyon-nagyon ritkán megyek).
A 30 Gb elég nagy adatmennyiség, bőven kitart egy hónapra, pedig nem keveset használom.
Nem bántam meg, hogy szerződést kötöttem, mert egy csomó pénzt megspórolok vele, és ugyanolyan jó, mint az előző szolgáltatásom volt, csak ez sokkal olcsóbb és nagyobb adatkeretet kapok. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Tök jó hogy az ügyfélkapun belépve láthatom pl. az adatforgalmamat, ráadásul az adatok óránként frissülnek. Csak éppen ez jut eszembe: "Mennyi? Harminc. Mi harminc? Mi mennyi?"
Szóval amíg nincs mikortól dátuma a mérésnek, számomra nem sokat ér.
Tehát, mikortól mér? -
trec12
addikt
válasz
Warface #34344 üzenetére
Országjárás; a lefedettségi térképet érdemes megnézni vannak hiányosságok; mobilnet; több 10 Megabitet sehol ne várj, ahol jó a lefedettség ott többnyire a mobilnet is ok, viszont pl. youtube akadós lehet. Böngészésre, rádiós stremaekre, spotyra pl. tökéletes. Hangminőség hálózaton belül tökéletes más irányba is használható simán. Nekem bejött voda flotta mellé a 30 GB miatt használom de én olyan helyeken mozgok 90%-ban ahol a Digi Mobil is hibátlan.
-
Warface
csendes tag
Sziasztok, vodafone-ről váltanék digimobilra.
Telefonálás szinten mi a véleményetek a Digi mobilról (értem itt országjárás, ilyesmi, mobilnet telefonon)? -
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #34332 üzenetére
Muhiban épül a torony. DIGIS kocsi fordult kis markolóval
Magyar volt, amin meglepődtem -
4Grider
nagyúr
válasz
szpetyko #34339 üzenetére
Az EU-s jogszabályban van apró betűs rész is, ami azzal foglalkozik, hogy mi van akkor, ha az előfizetés havidíja nem fedezi a roaming során jelentkező - egyébként szintén a jogszabályban maximalizált - roaming költségeket. És ezekre pont jó példa a Digi Romániában és Magyarországon alkalmazott díjcsomagjai. Ilyenkor a szolgáltatónak meg kell kérnie az engedélyt a fizetős roamingra, ezért nem voltak még decemberben meghirdetett roaming lehetőségek az új díjcsomagokhoz (meg kellett várni az engedélyt az eltéréshez).
-
4Grider
nagyúr
válasz
Siriusb #34333 üzenetére
Igen, kell a hívásfogadásért is fizetni roamingban.
https://digi.hu/roaming -
Willie
őstag
Sziasztok!
Ma utazunk Horvátországba, korábban már használtam DIGI-s roaming szolgáltatást. Elviekben csak fel kell csatlakoznom az "A1, Croatia" vagy a "Hrvatski Telekom d.d." hálózatára? Van más teendő, hogy működjön a dolog? A roaming szolgáltatás kezdetén, ~2019 nyarán éppen Portugáliába utaztam és rengeteget kellett telefonálnom az ügyfélszolgálattal, más beállításokat kellett használnom, mint ami a weboldalon van. Végül sikerült beállítani, de elég sok időbe telt, mire összejött. Remélem azóta már fejlődtek és csak rá kell csatlakoznom a fenti szolgáltatók valamelyikére. Van esetleg friss tapasztalatotok?Előre is köszönöm a választ.
-
Siriusb
veterán
Nekem ez új, a hívásfogadásért is fizetni kell roamingban?
Üdvözöljük Szlovàkiàban, az O2 hàlòzatàn!
Külföldröl magyarorszàgi telefonszàmok elérése 06 helyett a +36 elöhìvò tàrcsàzàsàval lehetséges. A hìvàsfogadàs dìja 3,5 Ft/perc. A hìvàsindìtàs dìja DIGI és egyéb magyarorszàgi hàlòzatokba egységesen: 7 Ft/perc. Az SMS küldés dìja DIGI és egyéb magyarorszàgi hàlòzatokba egységesen: 21 Ft/SMS. Az adatroaming hasznàlatànak dìja: 0,5274 Ft/MB. Tovàbbi informàciòkért kérjük hìvja a +3617070707 szàmot vagy làtogasson el a digi.hu/roaming weboldalra. Segélyhìvàs: 112 dìjmentesen hìvhatò.
Kellemes idötöltést kìvànunk!
Üdvözlettel:
DIGI -
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #34325 üzenetére
Ez az infó honnan?
Jártál esetleg errefelé? -
p2pp
őstag
-
gabor9991
őstag
Biztos megvan az oka sajnos...
Ahol élek a település közepén van a víztorony rajta a mikrós internetszolgáltató antennáival, laikusként úgy látom lenne hely rajta pár plusz antennának, a tápellátás megoldott, ott a hűtött elosztószekrény a víztorony mellett.
A település mértani kozepéhez nagyon közel van egy templom és egy 4 emeletes panel, ennek a tetejére települt a Telenor, itt kizárt hogy ne lenne alkalmas hely ahhoz hogy a digi feltegye az antennáit.Ezek ellenére nincs digi lefedettség nálunk , bár az összes többi környező települést lefedték már. -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
mezois #34321 üzenetére
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1nSSQdP3XCGLF9HQ6Y0Y2qwQ3VKjpSamp&usp=sharing
Nézd meg itt,mert volt engedélyezés. Térkép is ott van.
Értesítés építési engedély hatályának meghosszabbításáról – CD/34952-29/2017.: Pátroha 679/5 hrsz., SZ16380 Hajnal kódnevű DIGI Kft. Távközlési Antennatartó Acél Torony létesítése
Közzétéve: 2021. március 4. -
torrentszaki
tag
Tiszaburán
nemsokáig marad meg a torony...
-
MiB
tag
Sziasztok
A "Digi Aktív 50" mobilinternet a "TP-link TL-MR3020" routerrel szeretném használni. Van esetleg valakinek ezzel tapasztalata?
Milyen egyéb mobil router-t tudnátok ehhez ajánlani amivel biztosan működik? Nekem csak a wifi megosztásra kéne ez a router szóval semmi extra nem kell bele, lényeg hogy költséghatékony legyen és persze a wifi kapcsolat is tartós legyen.
Mi a Digi dial number-e azaz a betárcsázási szám ehhez a "Digi Aktiv 50"-hez?
Köszönöm!
-
Beniii06
addikt
válasz
Lajosnagy17 #34317 üzenetére
Debrecen mellett is lesz majd egy kész torony. A torony már állt, csak a szektorsugárzók hiányoztak róla + ketten dolgoztak is éppen rajta(kb jelölés, +/- 100m eltérés lehet az úttal párhuzamosan, de ott lesz):
Azért gondolom, hogy Digi torony lesz, mert jellegzetes feszítőkábeles torony volt és a magasság is stimmelt az átlag Digi tornyokhoz képest.
-
Lajosnagy17
senior tag
A havi budai oldali fejlesztések Budatétény, Üröm, Mom park, Halásztelek és Farkasrét. (source Cellmapper) és Csepel is kapott újabb állomást.
-
Diák66
őstag
válasz
Lajosnagy17 #34314 üzenetére
Mezőörs - Kisbér közötti semmilyen települést se igazán lefedő Telenoros adótoronyra mikor települtek fel?
-
Lajosnagy17
senior tag
Köszönet Bakos Gábornak a heti mentésekért a lefedettségi térképről, most már látható, hogy hamarosan újabb településeken lesz a DIGI mobil elérhető:
-Tiszabura
-IpolydamásdBaja(55-ös út) és Komárom(13-as út) környéke is jobb lefedettséget kapott.
Ami ismert volt már az M85-ös Fertőd és Mór környéke.
Budapest is sokkal több új állomást kapott.
-
-
DJGABI
addikt
válasz
qnadam #34307 üzenetére
Routerben? Ott is ugyanúgy átvált, úgyhogy szerintem igen. Az a gáz utána már semmilyen eszközben nem működik a stick. Kolléga az előzményben nem tudom hogy oldotta meg ezzel. OpenWRT van rá, de azzal nem akarunk bohóckodni, elég körülményesnek tűnik vele belőni az USB modemet. Inkább arra tippelek valami olyan módba teszi valamiért a router ahonnan nem bír kijönni, ÜFSZ se bírt semmit mondani, egy rohadt reset gomb nincs ezen a kacaton (stick)...
-
trec12
addikt
válasz
Lajosnagy17 #34302 üzenetére
Én is meghallgattam már; érdekes....
-
DJGABI
addikt
válasz
csacsi67 #31912 üzenetére
Sziasztok!
Kollégát sajnos nem érem el (április óta nem lépett be). A fenti setup-pal (D-link N300 DWR-116 és ZTE MF833V) próbálkoztunk, egy sticket már hazavágtunk. Röviden: gépben működött, egy Asus routerben próbáltuk, működött. Bedugtuk a fenti D-linkbe, utána semmit nem csinál a stick, vagyis bekapcsol, pirosról kékre átvált, de se CD meghajtó, se ethernetre nem vált át ugyanazon a PC-n ahol előtte ment (és más gépben sem). Megtaláltam ezt a posztot: [link] Windows alól a DC unlocker semmit nem lát, Linux alól is próbáltam, [link] ebben a 0016-os módban van, AT parancsokat simán ki tudtam neki adni, de cseszett visszaállni alapra. Ma ismét próbálkoztunk vele, a D-link a csere sticket is kinyírta.
Ezekkel a beállításokkal próbáltuk. Támogatott listájában [link] nincs ott ez a stick (Asus-éban sem), de most egy noname stick-el simán megy a D-link-kel a digis kártya. Mit rontunk el?
szerk: router IP-je át van írva 192.168.1.1-esre, hogy ne ütközzön a stick oldalával.
-
Lajosnagy17
senior tag
Túl sok a ha a 4iG és a Digi násza körül.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest