- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
válasz
bociusz #33595 üzenetére
Pontosítva: a B7-es (2600 FDD) blokkokat elvitték, a B38-ra (2600 TDD) nem licitált senki.
https://www.spectrummonitoring.com/frequencies.php?market=HNGLeghamarabb csak a 2026-ban lejáró B1 (2100 FDD) lesz majd aukción valószínűleg a kimaradt B38-al együtt és az újonnan érkező 2300Mhz, 26Ghz és 32Ghz-el együtt kb. 4 éven belül.
https://www.vg.hu/vallalatok/reklam-es-media/progressziv-strategiaval-keszul-az-nmhh-3446062/ -
rin33
senior tag
válasz
DevKiller #33597 üzenetére
Román DIGI fórumon azt írják hogy ahol B38 van ott jó a (downlink) sebesség de erősen preferálja a hálózat minden telefonon így aki cellahatáron van annál elfogy az uplink, és csak a kb. -120dBm körüli küszöb átlépésekor vált le B1-re vagy B8-ra, VoLTE híváskor pl. nem ( így szakadozik a hívás közben az egyik irány)
Itt a Telekomnál is így van de lényeges különbség, hogy ha nagyobb adatforgalmazás vagy VoLTE hívás kezdődik akkor pl egy régebbi telefonon villámgyorsan visszavált B20-ra egy időre, utána vissza B1, B3-ra. -
vasskos
csendes tag
Sziasztok! Ma reggelre 0.02 Mbit/sec-re esett a “savszeleseg”, Gyöngyös vonzáskörzetéről lenne szó. Tapasztalt valaki hasonlót, esetleg lehetséges, hogy elfogyott az adatkeret? Digimobil Max elofizetes. Esetleg van lehetoseg ellenorizni, a fennmarado adatkeretet? Koszi
-
tibor23
senior tag
válasz
Lackooo84 #33571 üzenetére
Nekem nincs Digi sim-em jelenleg, de Telekom és Voda van, bejön a fenti csevegési menüpont, de fogalmam sincs hogyan tudom ezt használni, sehol sem találtam róla egy rendes leírást. Természetesen a fizetős része nem érdekel. Telefon egy Samsung J5 2017.
Tudom használni ezt a szolgáltatást a meglevő gyári üzenetküldővel? És hogyan tudom kipróbálni? -
AtHoS
nagyúr
válasz
F.B.I. #33583 üzenetére
"Vonat felejtős, Miskolc-Budapest semmi"
Azért ez így eléggé túlzás. 2-3 helyen kívül (Mezőkeresztes, Isaszeg...Pécel környéke ami hirtelen beugrik) azért nem volt digivel problémám december eleje-közepe magasságáig, míg digis sim-et használtam. Pedig hetente kétszer megjártam ezt az utat vonattal. Azóta csak nem lett rosszabb a helyzet
-
F.B.I.
veterán
válasz
djsunstealer #33577 üzenetére
Vonat felejtős, Miskolc-Budapest semmi, ugyanez kocsival, pályán, végig 4G, online játékkal.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #33581 üzenetére
És ez a térképen is megjelenik majd vajon?
Ma épp ottani emberrel beszéltem, nagyon nem volt jó még a térerő, szerintem továbbra is Vácról kapják a delejt. -
Lajosnagy17
senior tag
Tahitótfalu is úgy látszik lefedettséget kapott.
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
djsunstealer #33577 üzenetére
Bocsi, új hozzászólás akart lenni.
-
djsunstealer
aktív tag
-
4Grider
nagyúr
válasz
Saskakas18 #33574 üzenetére
USB modemet telefonnal összekötni nem túl jó ötlet. Ha független a telefon, akkor abba kell betenni a sim-et.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Saskakas18 #33572 üzenetére
Pontosan ugyanazt tudja, mint bármelyik Digi mobilelőfizetés, csak épp nem hang- hanem adatcélú sim.
-
Saskakas18
tag
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni, hogy milyen ez a diginet aktív 50? Tapasztalat érdekelne
-
Ryder1
senior tag
válasz
MasterMark #33565 üzenetére
Oh, érthető, erre nem is gondoltam. Köszi.
-
MasterMark
titán
válasz
Ryder1 #33564 üzenetére
Normális, mert részarányosan kapod meg a hónapra a maradék részt. Következő hónapra az egész lesz.
szerk.: Mármint hogy ez mennyire normális az megkérdőjelezhető, de így van.
Fizetni is csak részarányosan kell majd, ha jól gondolom. Illetve itt mindenkinek ugyanakkor van a fordulónap, nem pedig egyedi.
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Ma kötöttem Digimobil Pluszt, az előbb hívtam az ügyfélszolgáltatot, hogy állítsanak be nekem 6 jegyű PIN kódot a netes ügyfélszolgálat regisztrációhoz.
Be is léptem és a forgalmi adatoknál az látszik, hogy az adatkeret 5 GB, elérhető percek, pedig 66,66. Pont a harmada annak, ami elvileg szerződés szerint járna. Ez mennyire normális jelenség? -
mzso
veterán
válasz
Foremi #33397 üzenetére
"Ez kb. olyan, mintha én megvennék egy jól menő boltot, majd azt mondanám, hogy bezárom az üzletet, a vásárlók pedig menjenek át a másik üzletembe, ami 5 Km-re van."
Vagy olyan mintha az egyik országos nagy TV csatorna tulajdonosa, például TV2, megvenné a TV3 csatornát, hogy utána másnap le is kapcsolja. Esélytelen, hogy ilyen megtörténjen.
-
mzso
veterán
A diginek vannak csomagjai amibe a mobil is beletartozik? Mondjuk vezetékes telefon helyett, ami nekem érdektelen lenne. (Ha lenne már végre itt is lefedettség...)
Amúgy az összes igényelhető SIM az előfizető nevén kell hogy legyen, mert elég béna az, hogy ruházzam át annak a nevére a számomat akiére az előfizetés szól és majd ha váltani kell akkor járkáljak meghatalmazásokkal. (Már ha egyáltalán megoldott az ilyen jellegű a számhordozás...)
-
akibor000
aktív tag
köszi fiúk
-
akibor000
aktív tag
sziasztok! a digi 50gb netkártyát be lehet regelni viberbe??
-
szpetyko
csendes tag
-
Masooo
aktív tag
válasz
4Grider #33550 üzenetére
Estét!
Hát a következő az állás.
Asus ac56u: (lelövöm a poént, régi bútordarab ez a router itthon, de szeretem, most még jobban)3g/4g beállításoknál amit ki kellett tölteni:
usb mód: bekapcsolni
(ekkor mivel a korábbi beállítások nem voltak megfelelőek, a net elmént, ebből arra jutottam, hogy a router ilyenkor megszakítja az kábeles netet és kizárólag usb-ről húzná a netet, de ez tűnik a helyes működésnek)APN szolgáltatás: internet -re állítani
(jelzem más nem is volt)Betárcsázási szám: *99***1#
(ez lett a helyes formula)Hitelesítés: PAP
(az ima bevált)Pin kód: a sim pinje került ide
Alkalmazás gombra izgulni és MŰKÖDNI LÁTSZIK.
Tehát az ASUS AC56u és a zte833v digi barátok lettek. -
4Grider
nagyúr
válasz
Landsmann #33551 üzenetére
141/1995 korm. rendelet
A-B-C típusú akadályfények vannak, a rendelet alapján kell őket használni. -
Landsmann
addikt
A tornyok között van külömbség attól, hogy van amelyiken a jelzőfény folyamatosan világít, és van amelyiken villog?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest