- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
adman
tag
válasz
tibor23 #45713 üzenetére
tehát menjen el mindenki, mert mindenki el fog menni. aki marad az is menjen el, mert szar és csak szarabb lesz. akinek ez tökéletesen megfelel az is menjen el, mert tuti emelni fognak. "igaz én már régi átmentem máshová mert okos vagyok, de azért visszajárok osztani az észt, mert okos vagyok".
ezt csak azoknak akik az elmúlt fél évről lemaradtak volna
-
Bogyi007
veterán
válasz
tibor23 #43426 üzenetére
Nincs semmi gondom a Samsung A52s 5G telefonmmal, de amióta a Digi mobilt átvette a Vodafone, azóta mind a Vodás kártyámmal és a Digissel is akár Szegeden és például Kelebián is naponta többször elveszti a hálózatot és akkor kuka a rendszer...
Január közepéig van még hűségidőm a Vodafonennál - már várom hogy ezt az egyetlen nem Telekomos érdekeltségemet is azzá tegyem...
-
leo81
aktív tag
válasz
tibor23 #43426 üzenetére
Nekem sincs bajom. Samsung telefonokkal teljesen használható. Itt Zalában csak jobb lett a helyzet. Vodának vannak hiányosságai, de lényegesen jobb lett lefedettség szempontjából, mint a korábbi hálózat.. 1480-ért marad mind a 4 SIM, ha valami durva áremelést belengetnek akkor elköszönünk....
-
keresztg
csendes tag
válasz
tibor23 #43426 üzenetére
Dunántúlon örömmámor minden? Nem jártam mindenütt a Dunántúlon, de ahol visszatérő vendég vagyok a Balaton déli partjának közepén, ott:
- 3 éve a Vodafone pazar volt
- kb. 2 éve (vagy három? összefolynak az évek) ősszel megjelent a DIGI Mobil is, az is pazar volt
Most ismét arra jártam.
A DIGI mobil főleg esténként átlag 0,1Mbps sebességet produkált, azt is szakadozva.
Emiatt kipróbáltam a Vodás kártyámon is a mobilnetet. Azon is ugyanilyen kritikán aluli volt a mobilnet.
Én ezt dupla visszafejlődésnek élem meg.
(Bónusz keserű pirulának pedig ott van az a tény, hogy a DIGI-től vásárolt Huawei mobil képtelen a VoLTE roaming-ra...){rant}
És nem, nem fogom bejelenteni hibára, mert vagy krónikus kapacitáshiánnyal működik ott a cella, amivel úgy sem kezdenek most semmit, vagy szimplán ignoránsak a saját monitoring rendszerük jelzéseivel szemben és éjjelre akkor is lekapcsolnak sávokat, ha épp volna igény többre...
{/rant}A felhasználók percepciója gyökeresen különbözhet...
Lehet, létre kellene hozni egy online szavazást...
-
sifarr
senior tag
válasz
tibor23 #35000 üzenetére
Akkor viszont miért öntik bele a 100 milliókat, és állítják az újabb és újabb tornyokat?
A DIGI már a mobilrész indulásánál hibázott. Az 1800-ból bármi áron többet kellett volna vásárolnia. Utána várt, össze akarta várni a beruházás indulását az újabb frekipályázattal, hogy legyen alacsonyabb frekije is. De itt az induláshoz kellett létező előfizetőszám. Muszájból beindult a beruházás, utána indulás, előfizetők gyűjtése bagó bevétel árán is. De az új pályázaton elkaszálták (Telenor felszólamlása, nem véletlenül).
Mivel elindultak, pénzt raktak bele, innen nem lehetett már visszalépni: nyomni kellett a beruházást tovább. De ez csak növelte a veszteséget. Kényszerpálya, kivéreztetés.
Kiszállni szinte reménytelen volt, mert
- a mobilrész önmagában senkinek sem kell,
- az egészre vevő külföldről nem volt reális,
- belföldön pedig az egész DIGI-re a Telekom, Voda nem jöhetett szóba a vezetékes rész miatt (nem engedte volna GVH), azaz egyetlen reális vevő csak egy Telenorral összekapcsolódó társaság lehet.
Ez lett a 4iG. Ők addig vártak az ajánlattal, amígf lehetett, hogy még beférjen az ügylet 2022-ig.
Viszont közben a DIGI-nek folytatni kellett a fejlesztést. Biztos hosszabb távú, már megkötött szerződéseik voltak/vannak a beszállítókkal, kivitelezőkkel. Ezek futnak most is. Muszáj csinálni.
Ezek a fejlesztések azért befolyásolják a vételárat is, növelik a könyv szerinti értéket. Az előfizetői számot is érdemes növelni, mert ez is árnövelő tényező. -
Lajosnagy17
senior tag
-
Lajosnagy17
senior tag
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
tibor23 #34123 üzenetére
Igazad van, én viszont csak a tapasztalatokat osztottam meg. De aki tud továbbiakat a Balcsi mellől, szívesen veszem. Én csak a Keszthely-Balatongyörök viszonylatról tudok beszámolni, nagyjából rendben van kül- és beltéren, persze nyilván vannak helyek, ahol erre is rá lehet cáfolni.
-
viktorhu
veterán
válasz
tibor23 #33902 üzenetére
Szerintem elég valószínű, hogy most a diginek és a telenornak is egyszerre ad versenyhátrányt, hogy nem tudnak "4play"-t adni, amikor a másik két nagy cég csomagban kínálja a mobil és a vezetékes szolgáltatásokat.
Ugyanez volt úgy egy-két évtizede a 3play csomagokkal, akkor használták ezt a nevet is rá, hogy egy helyről tudjanak jönni a vezetékes szolgáltatások, most ennek a következő lépésénél tartunk.
Sokan mondják, hogy x szolgáltatónak pl. jobb a térereje náluk, de nem tudnak váltani, mert y szolgáltatónál van minden egy csomagban.
-
sifarr
senior tag
válasz
tibor23 #33888 üzenetére
A Telenor rendszeréhez szinte teljesen feleslegesek a Digi tornyai, és infrastruktúrája, ...
Ezek részletkérdések, bár fontosak.
A fő kérdésnek kell először eldőlni. Ebben pedig csak 2 lehetőség van szerintem.
1. A fúzió, amiről írtam. Ez politikától függetlenül is egy üzletileg racionális döntés.
2. Nincs fúzió. Ebben az esetben lesz 2 cég (Telenor, DIGI), amelyek versenyhátrányban lesznek a Telekommal és a Vodával szemben.
2/a (Csak elméletileg vizsgálva.) Tételezzük fel, hogy az önálló DIGI jelentős mennyiségű frekit szerez (szerintem ez kizárt). Ezt csak a többi kárára történhet, sok tyúkszemre rálépve. A DIGI ekkor versenyezhetne a T-V párossal. Viszont ez leértékeli az állam tulajdonrészét a Telenorban. Valamint - bár nem értek hozzá - 4 szolgáltatót nem bír el a felosztható freki mennyiség, csak mindnél a minőség rovására.
Én nem foglalkoznék a választásokkal, hogy milyen hatása lehet a folyamatokra egy esetleges váltás (ma megjósolhatatlan, hogy mi lesz). A politika csak az idő szempontjából tényező. Ami más területeken is látszik: mindennek minél gyorsabban el kell dőlnie a választásig, cél a biztonsági játék, a kész tények elérése.
A technikai kérdések pedig megoldhatók utána.A Digi mobilt beintegrálni egy másik hálózatba szerintem szinte elképzelhetetlen, ...
Én fordítva írtam.Ha lenne kormányváltás, akkor az is megtörténhetne, mint pl. Romániában, hogy 5G-ről Kína hess. EU-s szinten is lesznek cserék. Nem olyan értéktelen a DIGI svéd 2-4G-s rendszere.
-
dchard
veterán
válasz
tibor23 #33848 üzenetére
"Te azt állítod, hogy a signal pucukák nem érnek semmit, meg a RSRP/RSSI dB mutatója sem"
A pucukák nem érnek semmit, főleg összehadonlításra nem, az RSSI sem mivel abban is benne van az összes szomszéd, nem csak a kiszolgáló állomásod. Az RSRP és az RSCP az ér valamit, mert ez csak a kiszolgáló állomást méri (és nem függ az értéke a forgalmi terheléstől, mint például az Ec/No, RSRQ vagy SINR), de ezeket sem lehet direkt módon összehasonlítani. Nem hitéleti kérdés, levezettem hogy miért nem.
Telenornak elég kevés B8 3G-je van, Telekomnak annyi sem. Vodának van értelmezhető B8 lefedettsége. Az összehasonlítás itt is fals, mert van egy csomó rész vidéken, ahol vagy B8 3G van, vagy B20 LTE. De ugyanez igaz a B1 3G vs. B3 LTE-re is: nem minden állomáson van mind a kettő, és a kiépítéstől függően nem azonos teljesítménnyel tolják őket (elárulom: van állomás nem is egy, ahol még a szektorok között is van különbség, sőt: a B3 LTE más felé néz mint a B8 3G). Akkor ezeket hogyan gondolod összehasonlítani? Attól, hogy ránézel a telefonodra, látsz két számot, de nem érted a mögötte lévő tartalmat, még nem fogja kiállni az összehasonlítás próbáját. Ügyfélként annyi következtetést tudsz ezek hiányában levonni, hogy adott helyen adott készülékkel az egyik jobb mint a másik, de hogy itt az almát az almával hasonlítottad-e össze vagy a fogkrémmel, már nem derül ki --> téves következtetés az eredmény.
-
Foremi
tag
válasz
tibor23 #33500 üzenetére
Nálunk az egész városban használható. A nemzeti roaminggel (vagy más szolgáltatóval történő összevonással) én semmit sem nyernék, mivel ahol használom, ott jelenleg is kiváló a térerő és a sebesség. A kedvező ára az, amiért ez a szolgáltatás megéri a számomra.
Viszont ha minden kötél szakad, találtam alternatívát, és mindössze 600 Ft-al lenne drágább (igaz ezért csak 13Gb-ot adnak, de a jelenlegi használati szokásaimat figyelembe véve ez elegendő lenne nekem). Tehát ha árat emelnek, havi 2000 Ft lenne az a határ, aminél még maradnék, felette átmennék a másik szolgáltatóhoz, ami havi 2100 Ft.
-
pjen
félisten
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
válasz
tibor23 #32265 üzenetére
Részletek az ászf-ből:
"DIGI belföldi hálózaton belüli mobil és DIGI mobilhálózatból magyarországi DIGI és Invitel vezetékes előfizető VoWIFI technológián keresztül kezdeményezett hívás díja 0 Ft/Perc."
Tehát román Digiről nincs szó az ászf-ben.
"A DIGIMobil PLUSZ tarifacsomagban foglalt lebeszélhető percek belföldre és 1-es
nemzetközi díjzónába indított normál díjas hívások esetén használható fel."
1. NEMZETKÖZI DÍJZÓNA
Andorra, Ausztria, Azori-szigetek, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Feröer szigetek, Finnország, Franciaország, Francia Guyana, Gibraltár, Görögország, Guadeloupe, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Kanári-szigetek, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Madeira, Málta, Martinique, Mayotte, Monaco, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Reunion, Románia, Saint-Martin, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Törökország -
viktorhu
veterán
válasz
tibor23 #28663 üzenetére
Egészen konkrétan ellátási kötelezettségük volt a koncesszióért cserébe. Amiben benne volt nemcsak az, hogy kötelesek voltak a zsákfvakba is telefont vinni, miközben korábban még városokban sem volt telefon Magyarországon (nem volt vonal, kb. az orvosnak meg a tanácselnöknek jutott, szóval a kilencvenes években szó szerint a nulláról építették ki a hálózatot), hanem ahol ezt nem lehetett, ott telepített mobilon adtak vezetékes áron szolgáltatást. 30 ezres városban 1996-ban tudtuk a telefont beköttetni, előtte egyszerűen nem létezett az utcában, de ahol volt a városban, ott is csak pár vonalnyi már rég lefoglalt kapacitás volt.
-
trec12
addikt
válasz
tibor23 #27225 üzenetére
Akkor sem tudna annyi és olyan szolgáltatást nyújtani mint a nagyok. A magyar lakosság szolgáltató váltási hajlandósága sem túl jó. Állóvíz lenne. Itt kizárólag a hatóság hozhatná (hozhatta vona) helyzetbe a Digit. Az előző tenderen világossá vált, hogy ezt nem akarják, most meg azt mondták burkoltan a Digi nem alkalmas a szolgáltatás nyújtására. Amiben jórészt éppen ők akadályozták meg eddig is....
-
törölt tag
-
trec12
addikt
-
dchard
veterán
válasz
tibor23 #26343 üzenetére
Szerinted igen, szerintem meg nem
Két állomás minimum hiányzik, 1800-on a normális fedéshez legalább 5-6. Ennek ellenére a kerület nagy része kék. Ez itt a gond. Nyilván mucsröcsögén olcsóbb és gyorsabb állomást építeni, pedig itt saját optikájuk is van a kerület nagy részében.
-
n00n
őstag
válasz
tibor23 #26344 üzenetére
Én Dunántúlon használom (Pécs), de második SIMnek tökéletes. Lassan-lassan azért itt is készülnek a tornyok. Pl. végre Orfű is lefedett. Ami fura nekem, hogy Szigetvár és Pécs között Szentlőrincen van egy nagyon magas torony, ahova szerintem felférne a Digi is, és mégse lépik meg, pedig ott egy elég nagy fehér foltot fedhetnének le vele.
-
bathoryp
újonc
válasz
tibor23 #14892 üzenetére
Ez az épülő torony Ábrahámhegyen érdekelne, pontosan hol található? Pár napja jártam Ábrahámhegyen, de csak a strandon találtam bázisállomást, a viharjelzés oszlopán. Szerintem Telenor és Telekom lehet rajta. A beazonosításhoz támpont lehet a Cellavadász súgója, bár a képeiden elég rosszul kivehetőek az RRU-k. Minden esetre nagyon örülnék ott egy Digi állomásnak
-
törölt tag
válasz
tibor23 #14984 üzenetére
Ja-ja. Most egy s9-em van. Nem hiszem, hogy lecserélném még 3 év múlva sem.
Az s7-et csak azért cseréltem le, mert a munkáltatómtól kaptam az s9-et. Máskülönben még mindig az s7-et használnám.
Mióta 4GB RAM van a telefonokban az emberek nem cserélik olyan sűrűn, mint az előtt. -
DonMaster
addikt
válasz
tibor23 #14978 üzenetére
Ebreszto nem azt irtam hogy nem megy a teszt sim modemben de avval megszeged a fair use polycit perszr ha majd a Digi oda ver neked emiatt 20e szamlat majd elfogadod hogy a teszt sim mobilba valo az aktiv 50 mifi stb be.
Nem mellekesen nem irtam hogy nem megy azt irtam mobilba hasznalatos az nem azt jelenti hogy mifi router stb ben nem megy de ettol meg digi buntetheti azokat akik nem mobilba hasznaljak.
A digi szerzodest nem art atolvasnod ujra. Az összefoglaloban is benne van hogy a teszt sim mobilba valo a szetzodes ol let kimasolva , én azt nrm kis tiltasnak tekintenem a helyedben. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tibor23 #14955 üzenetére
a szóhasználat tényleg megtévesztő... "korlátlan"... de még sem... hogy miért?!
50GB adatforgalmat írnak, max.22/7.5Mbit le-/feltöltés... mind 2 korlátoltság... a 4G technológia 150Mbit-et tud,ehhez képest korlátozott a letöltés is, hisz a 150Mbit helyett csak 22Mbit a letöltés... -
tomp
félisten
válasz
tibor23 #14959 üzenetére
Azért a magyar T lefedettsége a fővárosban nem kiemelkedő! Oké a nagy tereket/csomópontokat lefedték 3CA-val és megy a 300+Mbit de ha már távolodsz akkor úgy csökken a térerő.
Itthon a lakásban a T térereje -105dBm-nél mozog B20-al! Sebesség 3-6/1Mbps.(miközben a közeli téren 300+Mbit van...)
Ellenben a másik T(elenor) a nagy pontokat nem látja el űbermegabrutál 3CA sebességgel de azoktól távol is van rendes sebesség. Itthon 2CA 110/10Mbittel.
Magenta nem is tervez fejleszteni a környéken(elmondásuk szerint jó a lefedettség...) ellenben a kékek év elején fejlesztettek.
Szóval ha a Digi követi a kékek politikáját azaz a lakó negyedeket látják el rendes hálózattal, máris jobb helyzetben lesznek mint a magentáék. -
DonMaster
addikt
válasz
tibor23 #14959 üzenetére
a T-nek oylan lefedetsége van , hogy 4G szinten a telenornak van a legtöbb frekije, és a telekom közösen van vele egyes helyeken, enynit rólla.
és mint irtam jön az 5G. 5G-n a telekomnak a lefedetsége országos szinten 0% telenornak 0% vodafone-nak 0% digi-nek 0% tehát a verseny mint a 4 szolgáltatónak 0-ról indul, 0 elönye van a t-nek a Digi-vel szemben etéren. és a jövő ez nem pedig a 2G 3G 4G .
700MHZ-en 0 van kiosztva, tehát, jol terül simán behozhatja a Digi a másik 3-mat ha jol bevásárol. -
DonMaster
addikt
válasz
tibor23 #14955 üzenetére
lefedettség 1 dolog, de másrészről , az 5G bevezetése jön hamarosan, ha a Digi arra épít lásd 700MHZ ami jól is terül, akkor jobb is lehet a lefedettsége mint a t-knek persze ez csak feltételezés, de realitás is, mivel a pályázat elindult már , és van rá ráció közel 400MHZ dual blokk került pályázatra, és van olyan amire a Digi voda van elsőbbséggel mint licitáló, és olyan is amire a másik 3bol az egyik hosszakitás miatt nem licitálhat, szóval igen szűkös az hogy olyan lefedettséget, mint a t-k. mert szerintem ez nem azon múlik, hogy mennyi frekije lesz most, hanem mikorra lesz engedélye és hw-ja hozzá a Digi-nek ez lehet 1év de lehet 1-2év is, ez már az Ericson-on múlik.
-
DonMaster
addikt
válasz
tibor23 #14955 üzenetére
kotlátlan most is a Digi mobilnetje mobil teszt csomagban.
országos lefedettségben nem reménykedünk, ez tény, lesz országos lefedettség, de te is a károgok táborát erősíted, ettől függetlenül, lesz országos lefedettség, lesz rá most frekvencia is, a kérdés csak az anyag és az engedélyek beszerzésének idején múlik, , hogy mikor.ha szerez 700mhz-en sávot az elég jol terül és 5G-n még jobb is lesz. 1-2év.
-
DonMaster
addikt
válasz
tibor23 #14952 üzenetére
jelenleg a Digi-nél 0Ft-ért korlátlan net van, 5Ft-os nem hálózaton belüli hanem eu1-es díjzóna és országon belüli + free hálózaton belüli hívás .
nem a mostani lefedettséggel számolunk, nagyon elvagy tévedve de te flottás vagy, szóval 0 tapasztalatod van.
lesz országos, főleg most a freki pályázat után , persze utána engedély és eszköz függő a többi de lefedettség lesz, és utána lesznek csomagok amikről beszéltünk irtunk hogy 5-15euro.
valamit nagyon benéztél, vagy nem olvastál elégé vissza. -
sfdrakex
nagyúr
-
DonMaster
addikt
válasz
tibor23 #14948 üzenetére
élőfizu nem egyenlő hűséggel, tehát ott is ki-be lépkedhetsz.
lényegében a flotta pont ugyan olyan mint az élőfizu mivel havi x ezer ért kapsz x szolgáltatást,
a feltöltő kártyás nah az kötetlen. de remélem olyan nem lesz a Digi-nél mivel a várható árakkal semmi értelme, csak félévente lenne sok nyűg velük a Digi-nek , ön szívatás lenne feltöltő kártyás csomag/kártya a Digi-nél.persze mert nem reális az 1000ft-os ár.
föleg korlátlan beszéddel és nettel,
telefonhívásnál 27% áfa van netnél 5% áfa, és telefonhívásnál külön adó ként havi maximum 700ft-is.
igy korlátlanként nem reális az 1000Ft-os bruttó ár. a 2800Ft-os sokkal reálisabb persze az se korlátlan hívással, az inkább 5e Ft-ba abban is sokan használnák. -
DonMaster
addikt
válasz
tibor23 #14938 üzenetére
miért lenne szánalmas?
flotátt amúgy is lassan megszűnnek pont az új árpolitikák miatt,
11euro-ért mennyi perc hívásod van? 0perc? nah ugye
én teljes mobil csomagot írtam nem only internetet. és nem flottárol beszélünk,de akkor nézzük 5-15euro a publikus digi csomag,
"mennyi lesz a digi flottás csomag? 2-5euro jah várj a többi most is több hát igen ez van". De ezt a flottás olcsóbb meg izéket hagyjuk már ez a Digi topic.
-
kiro76
tag
válasz
tibor23 #14900 üzenetére
Hát ez gáz. Most akkor a független eszköz nem független.
Azért jövő héten rákérdezek a Huawei-nél, de nem vagyok nagyon bizakodó.
Egyszer már voltam a budapesti Huawei Experience Store Hillside-ban a MOM-nál telefon ügyben. Akkor nagyon segítőkészek és rendesek voltak. Hátha most is tudnak segíteni vagy tanácsot adni. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tibor23 #14663 üzenetére
mivel telenoros(volt) nyilván a szoftvere megmaradt telenorosnak, így függetlenre kell(ene) frissíteni a szoftverét...anno nekem telekomos stickem volt, azt függetleníettem progival(mert azt még lehetett),a telekomos fw-el nyögve nyelősen mentek a konkurens kártyák, de amint lecseréltem szolgáltató függetlenre, egyből ment mindegyik... anno volt a vodánál meg a telekomnál ,a (ha jól emlékszem) huaeri e220 3g modem... azt is lehetett progival függetleníteni,meg volt hozzá szolgáltató független fw... a függőkkel régen az volt a baj, hogy nem lehetett manuálisan állítani a csatlakozási konfigot
ha megoldható, megérne egy próbát a szoftver csere
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
tibor23 #14663 üzenetére
Mivel 1. nemzetközi díjzóna, ezért 5 Ft/perc. (Nemzetközi hívások)
-
anglergab
addikt
válasz
tibor23 #13692 üzenetére
A 700 MHz-es 5G sáv csak 2020 szeptembere után használható.
Amúgy 4G-n is használható ez a sáv, de abban az esetben a készülék támogatás túl alacsony. Ez igaz a 2600 TDD, 3500 TDD sávok esetében is.
Más: valaki tudja esetleg hogy Nyugat-Dunántúlra, ahol foltokban/egyes városokban van lefedettség milyen átviteli hálózatot használ a Digi? A városon belüli és különösen a városok közötti érdekelne. Optika, mikró, bérelt vonal, Invitech felhordó hálózata?
Illetve az Invitel felvásárlása után az Invitech is a Digihez tartozik?
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest