- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
pilipi
aktív tag
válasz
#23310336 #37890 üzenetére
Nem - nem halunk bele, természetesen nem bérminimumból élek, az ár-érték arány ha a ténylegesen nagyvárosokat kivéve tekintjük mobil szolgáltatás szempontjából nem éri el az elégségest sem.
Tehát nem változtat semmit azon a részen, hogy elsődleges kártyának nem megfelelő, másodlagos kártyának ( mert majdnem biztos, hogy az idén lesz még emelés a kormány remek inflációkezelésének köszönhetően) nem éri meg.
Egyszerű mint az 1 ..
Feladták az utolsó kenetet, csak , hogykormányazaz stílszerű legyek.
(A félreértések elkerülése miatt én csak a csapnivaló mobilszolgáltatásról folytatok eszmecserét. ) -
rin33
senior tag
válasz
#23310336 #36347 üzenetére
Van köze mert valamennyi (minimális) jel beszivárog, amíg kevesebb volt a bázis a környéken addig hol volt hol nem volt jel (általában nem), amikor volt akkor sokszor maradt a harmatos 2G-n, nem állt rá a -125dBm 4G-re magától.
Most mindenhol megy az épületben és működik. (Poco F1) -
-
leo81
aktív tag
válasz
#23310336 #34190 üzenetére
Sajnos a Balaton körül is elég sok hely van, ahol még semmi sincs. Ennek ellenére 100-200- fős falvakat és lakatlan főútvonal szakaszokat fednek. Nagyon nincs logika a fejlesztési stratégiában. Pl. Zalakaros vagy Kehidakustány sincs fedve pedig ott is sokan megfordulnak egész évben.
-
kiro76
tag
-
törölt tag
válasz
#23310336 #33419 üzenetére
Talán a szlovák piac lehetett volna érdekes-ott volt valami vezetékes kezdeményezésük is, a többin nem tudtak növekedni-mivel ezen országokban csak műholdas szolgáltatásuk volt, és ez a szolgáltatás Európai viszonylatban kezdett beszűkülni.
Ami maradt: az olasz piac sem valami fényes-nem tudnak nőni. A spanyol leány azonban jó számokat produkál.
-
nyirzoz
aktív tag
válasz
#23310336 #32319 üzenetére
Most zajlott le számhordozásom a BlueMobile-tól. 20 órakor megszűnt a régi szolgáltatónál és másfél óra múlva már a hordozott szám a DIGI-nél volt. Mások SMS elmaradásokról számoltak be hordozás esetén, nekem rögtön jöttek banki- és más szolgáltatói SMS-ek is. Gördülékenyen ment!
-
Fuvaros
senior tag
válasz
#23310336 #32314 üzenetére
azért nem kéne elfelejteni, hogy a digi 1000 ftért ad egy alsó csomagot, amit a Voda 3x áron ad. Nem kéne a Digi felhasználóinak aprópénz fizetése mellett igencsak ugrálniuk. A józan ész azt követeli, hogy toleránsak legyenek, de nyugodtan ármehetnek másik szolgáltatóhoz.
-
Exian
addikt
válasz
#23310336 #29703 üzenetére
Ójaj. Kösz a linket.
Ránáztem a lányom számára, aszongya': Felhasznált adatkeret: 42.62 GB. Ja és ugye még csak fél hónap van!
Lesz gond januártól
Aztán kérdezem tőle, hogy te lányom, hogy lehet ekkora forgalmad? Aztán kiderült, hogy itthon se kapcsolta be sosem a Wifit... mindvégig DIGI mobilnettel ment hónapok óta. Hát most megmutattam neki, hogy hol van a telefonon a Wifi gombóc...
-
kurtuzov
senior tag
válasz
#23310336 #29499 üzenetére
Nekem ez is elég, ha azt látom leírva, hogy "a Digi nem ad lehetőséget az emeltdíjas számok és adományvonalak hívására" akár egy mondatban is, nem kell szétszálazni. De ennek a szabatos megfogalmazását sem látom az ÁSZF mobiltelefon mellékletében. És arról sincs infóm, mi lesz jövőre.
-
n00n
őstag
válasz
#23310336 #26324 üzenetére
És mik ezek a dolgok? 7 éve vagyok Digi ügyfél, régen a feleségem nevén volt a szerződés, költözéskor átírattuk az enyémre, ezek mind intézhetőek voltak online. Nem kötekedni akarok, csak puszta kíváncsiság. Még az internetes eszközüket is 1 perc volt telefonon átkérni brigde módba, tényleg nem tudom mi lehet az, amiért be kellene menni személyesen.
-
pjen
félisten
válasz
#23310336 #25435 üzenetére
Persze igaza van.De a DIGI nek adottak a lehetőségei.Szerintem igen sok embernek még így is nagy könnyebbség.Például az ingyenes net nekem is nagyon jól jön a meló helyen.Ad ajándékba a lakosság minimum 50 százalékának korlátlan netet.Légyszives sorold fel azokat a szolgáltatókat amik szintén adnak.
-
törölt tag
válasz
#23310336 #19364 üzenetére
Igen. Nekem kb. a megjelenése óta van lDIGINet Aktív 50 szerződésem. A sebesség annyi amennyi, de a 15 Mbit/s-et még sosem érte el.
Én általában 8/4 (le/fel) Mbit/s-et mérek. (Bp. Kőbánya)
Az 50 GByte-os adatkorlátot nem veszik figyelembe. (Az csak az ÁSZF-ben van benne.)
Én eddig minden hónapban - kb. 2-3 ónapja van előfizetésem - jelentősen túlforgalmaztam az 50 GByte-ot. Múlt hónapban pl. közel 90 Mbyte lett a forgalom.
-
törölt tag
válasz
#23310336 #16956 üzenetére
azt mondja a nő, hogy ő nem tud mit tenni, ezt a másik szolgáltató számlázta ki, beszéljek a másik szolgáltatóval meg akié a telefonszám, ez ennyi be kell fizetni
Meg a maci fa@át!
NMHH-nál és NAV-nál teszel bejelentést, mindent részletesen leírsz, hibás számlát csatolod. Utána majd lejönnek a leszarom üzemmódról, ha kapnak egy büntetést, meg az a cég is aki a számlázási rendszert fejleszti nekik! -
BYpsilon
csendes tag
válasz
#23310336 #16956 üzenetére
Magyar Telekom ÁSZF - Különleges dijjazású telefonszámok.
A 165. oldalon kezdődik a dijtáblázat és leírás, a 0690825 kezdődő szám hivási díjja pedig 172 oldalon van 363Ft.
https://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/Uzleti_aszf_8_mell_GTS_szolgaltatasok_es_dijazasa_20170101.pdf -
kiro76
tag
válasz
#23310336 #15303 üzenetére
Én nem tapasztaltam problémát a plázánál, ott konkrétan neteztem és telefonáltam is (június elején és kb 2 héttel ezelőtt is).
A kórház igaz csak egy köpésre van onnan, de ott csak "átutazóban" voltam.
Te kültéren vagy beltéren használtad? Én kültéren.
Az elképzelhető, hogy egy bevásárlóközpont jobban le van fedve mint a kórház. -
pjen
félisten
válasz
#23310336 #12649 üzenetére
Nem kérdeztem semmit,csak tovább gondoltam a felhasználást.Nekem például van egy telóm,ami 4 g képes,van rajta megosztási lehetőség,ha igaz még USB s is.Mi hátráltat,hogy torrentezzek.Viszont megint megkérdezem,ha nem torrent,minek az 50 giga?Legalábbis a nagy többségnek.
-
dethroner
veterán
válasz
#23310336 #12101 üzenetére
Egyéni preferenciák és igények terén hatalmas eltérések vannak, maradjunk annyiban.
De az általad említett 3 alkalmazásra a saját véleményem:
Spotify: Elképzelni nem tudom azt az élethelyzetet, hogy én a lefedettségtől és az előfizetésem (ami kártyás, sose volt havidíjas csomagom, így ebből következően mindig terveznem kellett az adatmennyiséggel) adatmennyiségétől függjön hogy tudok zenét hallgatni vagy sem. Van az ország legnagyobb 4G lefedettségű szolgáltatójának is olyan területei az országban, ahol cseszhetem a mobilnetet. Tehát zenét csak saját forrásból, belső memóriából.
Youtube: Amire én a youtube-ot használom, az mobilon értelmetlen. Pl új zenekarok, új dalok megismerése, ehhez pedig jobb szeretem az itthoni hifin megtenni. Vagy van még pár csatorna aminek a tartalmait megnézek a bnőmmel együtt, és azt tévéről tesszük, 55 colon egész más, mint 5,5 colon.
netrádió: Na erre tényleg nem tudok mit mondani, rádiót reggelente 10 percig hallgatok, zuhanyzás közben, mert a zuhanykabinban csak rádió van, sajnos. Soha sehol nem vagyok hajlandó rádiót hallgatni.
Részemről továbbra is bőben elég a pár megabites mobilnet, viber, email, böngésző és vazze ha megy, nekem tökéletesen megfelel. De mint az elején már említettem, mindenkinek mások az elvárásai, ha valakinek 4K stream képes mobilnet kell, ami még torrentet is futtat, az ne a Digi-t keresse. Olcsón ennyit tud, ha több kell, fizesd meg -
törölt tag
válasz
#23310336 #12062 üzenetére
"De gondolod Január 1-jén majd megnyomnak egy gombot és minden ilyen gond egyszerre szertefoszlik csak mert akkormár fizetős lesz?"
Jövő év január 1-én hirtelen a fizetős csomagoknál biztos nem történik földindulásszerű változás a teszt csomagokhoz képest a műszaki fronton, de addig még van kb. 6 és fél hónap. Ennyi idő alatt - szívós, kitartó napi munkával - sok minden javítható, lefedettség növelhető. Sőt, év végén frekvencia árverés is lesz és ott újabb sávokat kaphat/vásárolhat a DIGI, ami már biztos érzékelhető javulást hozhat pl. a sávszélesség tekintetében.
Amúgy, ha elégedetlen vagy a szolgáltatással bármikor visszaadhatod a tesz SIM-et.
-
betyarr
veterán
válasz
#23310336 #11608 üzenetére
pont ezért kell jelenteni hibára.minél többen jelzik,annál hamarabb tesznek érte valamit,mert ez az ő érdekük is.sőt,főleg az ő érdekük,mert pénzt látnak (majd) belőle.
Akkor mi a bánatnak kérnek visszajelzéseket, ha nem foglalkoznak vele, simán csak lepattintanak ilyen sablon szöveggel?
Nem akarok mindent, csak annyit, hovy érdemben foglalkozzanak a bejelentésékkel!
ezzel meg lényegében a nekem adott válaszodat cáfolod meg.
-
betyarr
veterán
válasz
#23310336 #11498 üzenetére
pics@ba...ugyanez nálam is a helyzet,csak más szöveggel.csütörtökön meg szombaton is jeleztem feléjük hibát,a csütörtökire semmi válasz,a szombatira meg semmitmondó válasz.
ma felhívtam a 1272,elmondtam a problémát,de a csaj azt mondta,hogy ebben nem tud segíteni,írjam meg a hibabejelnető linken.mondom már megírtam,de semmi.erre azt mondta,hogy esetleg írjam meg megint,idézzem be az eddigi levelezést és hátha.
na mondom,de jó hogy itt tesztelek nektek nagy lelkesen... -
snowdog
veterán
válasz
#23310336 #10111 üzenetére
A készüléket azt hiszem félreértettem, mert így visszaolvasva a 3 Digi készülékről kérdezhettél. Arra viszont külön nem kérdeztem rá.
Nézegetve a román Digi honlapot azt látom, a saját márkás készüléket 24 hónapos hűséghez kötik, és az ottani ár átszámolva annyi mint amit itt is meghirdettek ára (pl. DIGI C1 22 000 Ft - 349 LEI). Ebből következően ha nálunk is így lesz, akkor az idén nem kezdik őket árulni, mert ugyebár itthon az idén még nem lesz előfizetés.
-
snowdog
veterán
válasz
#23310336 #10111 üzenetére
Nekem nem tudták megmondani mikortól lesznek kaphatók. Rákérdeztem a hálózatfüggőségre, azt mondták függetlenek lesznek. Ez egyébként az árakból is sejthető.
Pl. P smart 2019
Digi ár 70 000 Ft
net bolt 64 990 Ft (azt hiszem a bolt megnevezése itt reklámnak számítana, de ez a bolt nem a legolcsóbb a neten) -
anglergab
addikt
válasz
#23310336 #9564 üzenetére
Jelenleg a VoLTE/VoWiFi megbízhatóbb mint a CS/GSM fallback, ezért ha a telefon támogatja, érdemes aktiválni és azokkal telefonálni.
Vagy folyamatosan GSM-et használni, de akkor nem lesz mobilnet.
A legjobb megoldás a VoLTE és a VoWiFi hanghíváshoz: megbízható telefonálás és mobilnet (akár hívás közben).
A legjobb hangminőség (4G HD hang, ami sokkal jobb mint a 3G HD hang) is csak VoLTE-VoLTE, VoWiFi-VoWiFi, VoLTE-VoWiFi, VoWiFi-VoLTE hívások során valósul meg, hálózaton belül. -
dchard
veterán
válasz
#23310336 #7725 üzenetére
Nekem gyanús, hogy a kollégának mindössze nem sikerült megtalálnia. Ott van az, vagy ott lesz mire elindul.
A VoWIFIa gyászos beltéren tudhat segíteni, de még a VoLTE-nál is macerásabb üzemeltetni, és kevesebb teló tudja. Az alapvető lefedettségi gondokon pedig nem fog segíteni (értsd: kültéren).
-
válasz
#23310336 #4463 üzenetére
Nyáron nem én, hanem családtag. Próbáltuk hívni, körülbelüli számot tudok mondani, 10-ből 6-7x nem sikerült vele beszélni. Net szintén hasonló kimaradással volt, whatsappot próbáltuk, pontszerű lefedettséggel időnként megkapta az üzeneteket. Egy kis településen volt vásárban, tömören az a kép alakult ki bennünk, hogy valószínűleg ennél jobb lefedettségünk volt itthon a '90-es évek végén. Én csak 99-ben kezdtem a mobilozást, akkor már biztosan nem emlékszek hasonlókra. Kb '90-es évek közepi hangulata volt a dolognak.
Arra gondolok hogy azon a helyen egyébként is lehettek lefedettségi problémák, de összességében az oda- és a visszaúton is gyenge volt a hálózat teljesítménye. -
radio100jozs
őstag
válasz
#23310336 #2056 üzenetére
Börzsöny, Cserhát, Mátra, Bükk, Cserehát, Zemplén, konkrétan az egész Északi-Középhegység. Mivel másodtelefonnak Bluemobilos Telekom kártyám is volt, így azt használtam többet a túráim alatt, míg megunva váltottam inkább Telekomra. De ezt a Voda is elismerte, tavaly nyáron ki is adott egy sajtóközleményt, hogy 60 új állomást helyeznek üzembe ebben a térségben.
-
viktorhu
veterán
válasz
#23310336 #2056 üzenetére
Érdekes nekem is, mert én pont fordítva tapasztalom. Ahol a másik kettővel gondban vagyok, ott a Vodafone szokott működni - vannak helyek, ahol a telekom és a telenor is megadta magát, de amióta az egyiket vodafone-ra cseréltem, nincs ilyen problémám. Az egyik pl. a Pilisben van, ahol minimális 2G-m volt, a vodával viszont 3G-n tudtam nézni a turistatérképet, aztán az M1-en Komárom-Tatabánya vonalában van egy hely, ahol a határ közelsége meg a domborzat miatt el-elveszett a 3G/4G, de nem a Vodafone-nal, aztán anyu falujában is csak a vodás kártyát tudom használni, a többivel helyezkedni kell, majdnem az ablakhoz tapadva lehet telefonálni... Eddig egyedül délen az M5-nél találtam egy szakaszt, ahol a Vodánál volt E betű, a Telenornál meg 4G.
-
Diák66
őstag
válasz
#23310336 #1017 üzenetére
Ezek szerint elég sokan követjük itt a Győri antennák életútjait. XD
Amúgy ez így tényleg gáz. Ha egyszer elkezdték, miért nem fejezik be? Illetve ha megvannak a szerződések és épülhetnek az antennák miért nem raknak mindenhová tartó szerkezeteket? Ez így elég keszekusza, hogy valahol antennák valahol csak tartó szerkezetek felbehagyva és máshol meg csak érvényes szerződés az antennáknak.
8 db város meg már van, ahol érvényes szerződésük van bázisállomás telepítésėre.
-
gabor9991
addikt
válasz
#23310336 #671 üzenetére
(#637) kovlaj122 hsz-ben található linken itt a kathrein 742 215- típusú antennák szerepelnek.Nem tudom ez neked mond-e valamit?Milyen színvonalúak ezek?
A #665 és #666 hsz-ben pedig az a lényeg, hogy már a felszerelt antennák bérleti díjában egyezkednek, van ahol kisebb, van ahol nagyobb sikerrel, tehát építenek saját hálózatot, el akarják indítani a szolgáltatást.Ha tippelnem kellene, milyen szolgáltatással indulnak, akkor valami kis sebességű, de korlátlan mobilnetre tippelnék, mellette pedig a voipra ami most is van náluk, egész jó díjakkal, csak ugye nem reklámozzák sehol magukat.Bár ez [link] alapján tényleg kár a csodát várni.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged