Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
tahepa
üzenetére
Valóban nem vagyunk egyformák. Egy vitorláson sok mindennel le lehet kötni egy gyereket, de nem egész napra. Ha meg a szárazföldön kirándulunk egész nap, és a gyerek még este sem tv-zhet/számítógépezhet, akkor legközelebb nincs kedve jönni, ami sokkal rosszabb, mint ha napi néhány órát engedjük, hogy azzal töltse az idejét, amivel szereti.
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Az E3276 Huawei 4G modem csak nekem nem megy androiddal, vagy tényleg nem képes kapcsolatot teremteni?
Telekomos de független, pc-n, APN beírása után, egyből ment. Természetesen Digi simmel!
Ha nem megy akkor esetleg érdekel valakit?
-
Lajosnagy17
senior tag
http://nmhh.hu/cikk/213503/Ertesites_epitesi_engedelyezesi_eljaras_szunetelteteserol__CS127552020_szamu_vegzes_Sumeg_743019_hrsz_a_VE16146_kodjelu_torony
Ez mit jelent? Kinek van gondja vele?
-
tahepa
senior tag
-
törölt tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
És miért nem jelented be hibára? Magától nem fog megjavulni.
A 70 kunás Telekomos SIM meg biztos olcsóbb, mint a Digi roaming, ellenben korlátlan és működik
-
BlacKSouL
addikt
válasz
üzenetére
Tudom, de ha nem netezek is megszakadozik a szolgáltatás, tehát így nem okés.
Amúgy meg egy Giga 500 Ft? Az lfsz... Úgyse netezek annyit, de azért jó lenne ha stabil lenne. Plusz nem korlátlan, 16 giga, már ha kifizeted utólag érte a 8000 huf-t. Mindegy, a hiba nem az hogy pénzbe kerül hanem a szakadozás, meg hogy 4g kéne legyen de csak 3. -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hiába állítom be az új apn-t, ami majdnem pontosan ugyanaz, mint amit az eredeti apn tartalmazott, valamint akármit próbálok beállítani preferált hálózatnak, jelenleg az A1 csak 3G-t szolgáltat a digis simre, ráadásul ugyanúgy megszakadozik, mint az előző napokban a 4G.
Nem csak a net száll el, hanem a komplett kártya/szolgáltatás.
[kép] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
Egyelőre félórája ok, kopkopp, tesztelgetem, már csak azt kéne kideríteni hogy ha eddig simán volt 4G+, ma reggel óta miért csak H+ van... Ugyanott, ugyanazokkal a cellákkal(oszlopokkal) mint tegnap. Indítsam újra a telefont?
Elszóltam magam. Ahogy posztoltam ugyanúgy megszakadt, szolgáltatás elszállt, majd 1 perc múlva visszajött
-
betyarr
veterán
nálatok működik a vowifi?
-
Lajosnagy17
senior tag
Az elmúlt 2-3 hét hálózat építés sebességével elégedett vagyok, jó lenne így folytatni az év végéig.
Ha így haladnak havi száz települést betudnak kapcsolni. Helyükben én úgy gondolkodnék, hogy átcsoportosítanák munkaerőt a Romániából, hogy itt építsék jobban, mert a koronavírus nagyon megfoghatja megint őket. Ha meg nem jöhetnek, akkor otthon még mindig építhetnek. -
DevKiller
senior tag
Mályi elkezdett bekékülni.
A csalódottság nálam is erős
Borsodban a lakhelyem környéken minden úgy áll mióta van a teszt.
Egy környező település kapott lefedettséget(annak sem az a része, ahol én járok) vagy is igen, de nem működik rendesen...
Most, hogy megint karantén kötelezettség van, megint vissza fog lassulni az építkezés anyatetű üzemmódba. Vannak itthoni szerelők is, de lényegesen kevesebb mint anyaországi. A frekvencia meg érdekes kérdés. Nem hiszem, hogy 900-ból össze tudnak kaparni annyit, hogy megfelelő letöltési sebességet tudjanak adni. Őshazában is épp ugyan ez a helyzet.
5 MHz-nyi 900 van nekik, hát szerintem a lajhár gyorsabb max csík mellett is. Hiába a lefedettség, ha nincs semmi vég sebesség. Van 2100, használjuk azt ami beltéren kuka. Na hát remélem, hogy itt nem ez a plan, mert ha igen akkor már eleve bukta.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Diák66
üzenetére
Én egyetlen ponton állva is ezt tapasztalom, az apartman erkélyen, szóval ezért várnék valami javaslatot ötletet. Mert mondom, a telekom-telekom kártya-háló tökéletes, csak speciel a digi lenne a jóval olcsóbb kvázi korlátlan roaming net. És tegnapig 4G+ volt, ma már csak H+
-
BlacKSouL
addikt
A digis kártya vajon miért dobálja el random az A1 HR hálózatot?? Ha a telefon (xiaomi mi9t) "LTE/UMTS auto PRL" van állítva, akkor kb. fél naponta teljesen megáll a szolgáltatás. Ha hagyom a gyári beállításon(kínait is keres), akkor meg hol kétnaponta, hol 10 percenként megy el teljesen, és vagy 4G jön vissza, vagy csak 3G, de azt dobja el gyakrabban. Térerő 4g-n jó, 3g-n kiváló...
Mindeközben a telekomos kártya a HT HR-el akadásmentes..
Olyan létezik, hogy a simről automatikusan az apn protokol és az apn roaming protokol is IPv4/IPv6? Mert az összefoglalóban a roaming esetén csak IPv4 szerepel mint javasolt(de a jelenlegi beallitast a kártyából vette a teló, semmit nem állítottam). Ez lehet probléma?
-
n00n
őstag
válasz
Lacarr1
üzenetére
Anyósék falujában (nem zsákfalu) kb 2 éve van Telekomos és Vodafone-os lefedettség. És hány ilyen van még az országban. Nekem kb a mostani Digis lefedettség is 99%-ban megfelel, de azt is látom, hogy sok embernek ez nem elég. Viszont, ha lassan is, de haladnak. Sokan nem tudják elképzelni mennyi meló és papírmunka egy-egy állomás létesítése. Ami reménykeltő lehet, hogy ha 1-2 évig még ilyen tempóban folyik a bővítés, kitartanak pénzzel és sikerülne valami jobb frekit szerezni elég ütő képessé válhat a lefedettség.
-
Lacarr1
csendes tag
A vodafone itt van már pár éve de a lefedettsége kritikán aluli, van település ahol téterő sincs nem hogy internet...
-
-
p2pp
őstag
Leányvár és Lábatlan is bekékült!!!
Komárom-Esztergom megyében. -
leo81
aktív tag
Ha a meglévő állomások közé újabbat telepítenek akkor több cella fog kiszolgálni ugyanakkora területet (a területi lefedettség ezzel nem nő), tehát a cellák mérete csökken, így jobban oszlanak a felhasználók a cellák között, tehát nagyobb sávszélesség jut egy felhasználóra. Kérdés, hogy a jelentkező igényeket milyen gyorsan tudják lereagálni. Elvileg pont ezért építettek a városokban eleve 5 vagy 6 cellás bázisokat.
-
fil
őstag
Az ,hogy a térképen bekékül nem feltétlenül jelenti azt, hogy lesz lefedettség az egész területen. Ahol én lakom, már ősz óta elvileg O.K. ,gyakorlatilag kültéri lefedettség is zéró. Igaz a településnek vannak olyan részei, ahol van, de ez nyilván számomra nem jelent semmit.
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A hozzászólásaidból (a többi fórumtárstól eltérően) én a csalódottságot olvasom ki: te is szeretnél olcsón, jó minőségben mobilozni, de tudod (20 év tapasztalatából), hogy a másik 3-tól ez nem várható el. Ezért vagy elégedetlen a digi hálózatfejlesztés üzemével (ha tévedek a megállapításban, nyugodtan javíts ki).
Igen, szó szerint ez a helyzet.
És én semmi csodát nem várok el tőlük, csak hogy tudjam használni az ország bármelyik lakott településén és ne úgy haladjanak a lefedettséggel mint az anyatetű. Ez minden. -
leo81
aktív tag
Megint frissült a térkép. Végre belendültek a Dunántúlon is: Pacsa, Vasvár, Telekes, Surd.
A korábbi Digit elmarasztaló hozzászólásokkal kapcsolatban én csak annyit tudok mondani, hogy max az országrészek aránytalan fejlesztését lehetne felróni, de jelen, szinte ingyenes szolgáltatás keretében még ezt sem nagyon... -
nfsu17
veterán
Üdv.
Ma voltam Pápán, de nem értettem valamit.
Dual SIM-es teló, be van állítva minden, ahogy kell.
Győrben tökéletesen működik a net.
Tehát kilövöm a wifit itthon, átvált 4G-re, van net.
Ha nincs wifi, de van lefedettség (Győrben), akkor is van net.
Ismerem a beállításokat is a telóban, szóval azért nem most látok ilyet először.
De Pápán egyszerűen nem tudtam netet csiholni.
Térerő volt a főtéren, kb max, de semmi 4G felirat.
Teló újraindítva, semmi.
Megnéztem a beállításokat:
"adatszolgáltatás kikapcsolva"
"hálózat: GSM"
4G-re volt állítva a teló...mint ahogy itthon ugyanezekkel a beállításokkal működik is a net (tehát Pápáról visszatérve Győrbe uezekkel a beállításokkal van net).
De ott Pápán mintha nem lett volna 4G. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Mindenki próbálja kitalálni, hogy mi lesz majd, amikor fizetős lesz a digimobil (mikor több frekvenciája lesz).
Az időm 95%-át lefedett területen töltöm, ennek ellenére az én ingerküszöböm akkor fogja elérni a digimobil, amikor a 1080p videók akadásmentesen fognak futni. Havonta 1x beteszem 1 napra a telefonomba a sim-et, és nap végén kiveszem. Mostmár még 720p-ben is előfordul, hogy akad a videólejátszás.
Szóval ha a fenti probléma megoldódik, és 2000 Ft alatt megáll az 50GB (ami szinte borítékolható, lásd jelenleg is működő önálló mobil-netcsomagjuk árazását), akkor biztosan használni fogom.
Addig pedig rácsodálkozom, hogy mennyire pofátlanok a hazai telco cégek: lilák-alacsony havi díjú (1890), önállóan igénybe vehető 3GB-os internetcsomag kivezetése-helyette (500Ft-tal) drágább 4GB-os csomag bevezetése (aki 3GB-nál kevesebbet fogyaszt, az fizessen többet), a másik pedig-kékek- "piaci igényeknek megfelelően" (van pofájukon bőr ilyet kommunikálni) 19Ft-os perc/sms díjú pre-paid csomag megszüntetése, helyette 25Ft-os ....Ez csak az elmúlt 1 hét "termése".
Na ezért várja mindenki a digimobilt, mert ebből a pofátlan áremelésből mindenkinek elege van.
A hozzászólásaidból (a többi fórumtárstól eltérően) én a csalódottságot olvasom ki: te is szeretnél olcsón, jó minőségben mobilozni, de tudod (20 év tapasztalatából), hogy a másik 3-tól ez nem várható el. Ezért vagy elégedetlen a digi hálózatfejlesztés üzemével (ha tévedek a megállapításban, nyugodtan javíts ki). -
kidnou
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Teljesen igazad van,csak arra reagáltam, hogy egy ingyenes szolgáltatástol várják el egyesek, hogy ugyanolyan legyen mint amiért máshol súlyos ezreket fizet ki. Térkép szerint jól lefedett helyen lakom, a net mégis káosz néha. Ettől függetlenül egy rossz szavam nincs rajuk. Magán a beszélgetési díjon több ezret spórolok havonta. Másodlagos kártyának tökéletes
-
pjen
félisten
válasz
üzenetére
Persze igaza van.De a DIGI nek adottak a lehetőségei.Szerintem igen sok embernek még így is nagy könnyebbség.Például az ingyenes net nekem is nagyon jól jön a meló helyen.Ad ajándékba a lakosság minimum 50 százalékának korlátlan netet.Légyszives sorold fel azokat a szolgáltatókat amik szintén adnak.
-
PBA
aktív tag
válasz
üzenetére
Már megint a rinyálás.
Olyan vagy, mint egy felhúzott játék, ami ugyanazt ismételgeti. Tökre tisztában van vele itt szerintem a nagy többség, hogy nem alkalmas főkártyának, nincs meglepődés. Ezerszer ki lett beszélve, hogy ezen a frekin nem lesz sokkal jobb (beltéri) fedettség. Kérdem én, mi a meglepődés tárgya, mire döbbentél rá így hirtelen, és miért most, illetve miért megint?
Nem véletlenül nincs havidíj, a Diginél is tisztában vannak vele, hogy ez így mire alkalmas és mire nem. -
törölt tag
Azt kellene megoldania a DIGInek, így indulás után lassan másfél évvel, hogy végre lehessen bátran főkártyaként használni, ehhez pedig az kellene elsősorban, hogy ha kilépek a városból vagy bemegyek egy üzletközpontba is legyen térerő, megjöjjenek a különböző notifikációs SMSek. Amíg ez nincs megoldva ill. úgy haladnak a lefedettség kiépítésével mint az anyatetű ez így nem több, mint egy aranyos ingyenes játék. Kár érte.
-
akibor000
aktív tag
sziasztok. penteken hoztam ki én is 2 simkartyat 23ker auchanbol. egyiket sajat telomba tettem be, aranytartaleknak,ha lefogyna az 5gb netem a főkartyámrol.
a masik sim meg a 7eves fiamnak megy a honor telojába, de azt valahogy ugy kéne megoldani,hogy csak mobilnet legyen rajta, hivni meg smst ne tudjon küldeni. tudtok segiteni h ezt hogy oldjam meg? köszi
-
PinokkioOld
csendes újonc
Köszönöm a messengerrel kapcsolatos információkat
-
8
senior tag
válasz
PinokkioOld
üzenetére
nem kaptam
-
4Grider
félisten
válasz
kidnou
üzenetére
SMS küldés-fogadás a két oldalon múlik. Ahonnan te elküldöd az sms-t, annak az sms központnak fizetnie kell az sms végződtetésért a Diginek. Ha fizet, a Digi végződtet, ha nem fizet, akkor nem fogadja az sms-t. Ez egy 10 Ft körüli összeg sms-enként, erről nem szívesen mond le egyetlen szolgáltató sem.
-
kidnou
őstag
válasz
PinokkioOld
üzenetére
Többen panaszkodnak, digire nem jön kód, valószínűleg szolgáltatói oldalon van a "hiba"
-
tom01
csendes tag
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Szia. Én úgy tudom, hogy a hajdúszoboszlói Invitel/Digi ügyfélszolgálaton tudsz kérni mobil simet.
-
8
senior tag
válasz
PinokkioOld
üzenetére
Tegnap én sem kaptam meg!
-
PinokkioOld
csendes újonc
Sziasztok!
Nem kapom meg a messenger kódját SMS-ben. Van erről tapasztalat, esetleg csak átmeneti probléma?
Köszönettel. -
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Különben hogy lennénk akkor leCoVlajozva.
ezen besírtam