Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
4Grider
félisten
A gyárilag független S9-em van hogy hónapokig gond nélkül használja a Digi VoWiFi-t, és van, hogy egy-két hétig nem, akármilyen wifire teszem. Kb. másfél hónapja nem volt gondom itt a VoWiFi-vel. Az eddigi tapasztalatom az, hogy a készülékre rákerülő gyártói frissítések szokták a leginkább befolyásolni az új Vo szolgáltatások működését, VoWiFi esetében pedig a wlanok alatti/előtti routerek ipsec vpn alagút átengedése is elengedhetetlen a működéshez.
-
riki
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Szerintem pedig lehet benne valami,hogy a szolgáltató a saját maga általforgalmazott Digi programokkal megtűzdelt készülékeket, megpróbálja leválasztani a mobil hálózatról. Az itthon található középkategóriás telók, mind támogatják a VoWifit és be is van állítva ,hogy használják is ,de ezt nem teszik,míg az R2-es amíg van WiFi térerő csüng rajta.Tudom soha nem lesz publikus Digi részről a történet,mert nem egy bőbeszédű cég.
-
törölt tag
Most olvastam, hogy a digi romániában az eu-s irányba indított hívások díját 2eurocent/percről (7Ft) 1,2eurocentre (4Ft) csökkenti.
Nálunk pedig nem elég a 77 Ft a telenornak....emelik a törvény által megengedett maximumra, azaz 81Ft-ra (euro/ft változás miatt).
Komolyan mondom eszem megáll...ekkora kapzsiságot! -
p2pp
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ahogyan a térképen van úgy van a valóságban is.
A múltkor arra jártam, akkor nézegettem.
Lábatlan már megy. Tát meg nem értem, mert év elején
Már volt, de azóta sincs. -
szabonagyur
félisten
Nyergesujfalu kornyekerol tapasztalat? Terkep szerint van terero.
-
kiro76
tag
Dunakeszin, dunai oldalon ma egész nap nincs hálózat.
Bejelentettem, sablonválaszt kaptam. Tesztüzem.
Néha összeerőlködik valami minimális térerőt a telefon, de használni nem lehet. Egy nagyon-nagyon távoli toronyra csatlakozik fel ilyenkor, de esélytelen. A helyi adók nem mennek.
Egyszer már csinált ilyet pár héttel ezelőtt, de az éjszaka volt és néhány órán belül megjavult. Most nem akar megjavulni.
-
4Grider
félisten
Az szép ha VoWifin keresztül megy fel a saján wlan-odra. Abban biztos lehetsz, hogy a szolgáltató nem oldott meg semmit, a kulcs a hard reset lesz. Az ügyfélszolgálaton nem tudom, hogy milyen dolog lesz, de biztosan így lesz. A hálózat terheltsége meg folyamatosan nő, de ez nem csoda...
-
riki
senior tag
Sziasztok.
Pár nap óta furcsa dolgokat produkált a Digi R2 mobilom. Ette az aksit mint az állat ,dobálta a hálózatot,a wifit. Mint régebben írtam hogy nem használta a VoWifit ,csak külön alkalmazással.Kínomban csináltam egy hard resetet,és lám csodát, egyből felkapaszkodott az itthoni wifi hálózathoz VoWifin keresztül, és ragaszkodik hozzá amíg csak bír,az akku ismét két napig jó. Igazából nem értem a szolgáltató ,hogy oldotta meg a hirtelen változást, mert frimware frissítés nem volt.Ha másnál is így zajlik le a dolog ,és nem "gyakorol" a telón,akkor az ügyfél szolgálaton lesz dolog.logikus döntés,hogy a szolgáltató megpróbálja csökkenteni a hálózat terheltségét ,csak legalább küldjenek egy sms-t ,hogy mitévő legyen az ember.
-
nokiauser
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Így a hely, ahol kicsit hosszabb ideig leszek , éppen a kék folt szélére került.
Mennyire megbízható ez a térkép, tényleg lesz térerő a kékség határán, de még azon belül? -
Lajosnagy17
senior tag
Ahogy látom a Dunántúlon is bekapcsolásra került egy két torony, Csepreg és környéke, Nemesnép és Szombathely környéke.
-
Ginderek1
csendes tag
Baranya dêli rêszên tegnap bekapcsoltak egy tornyot. Mivel Baranyában êlek ezt a rêszt kōvetem.
-
Lajosnagy17
senior tag
Milyen gyakran frissítik s lefedettségi térképet? Mintha a héten nem frissítették volna még.
-
domper2015
senior tag
-
DevKiller
senior tag
válasz
lugosi
üzenetére
Én semmi féle problémát nem tapasztaltam, bár igaz, hogy én nem roamingolok ott.
Meg természetesen nem mind1, hogy kukutyin falvát hasonlítjuk össze Budapesttel,
Vagy az alföldet a kárpátokkal. Én Nagyvárad és vonzáskörzetében járok inkább, mindenhol elérhető vagyok. És nem annyi zsózsóért használok gigákat, mint itt. Nem kell védeni a szolgáltatókat, a verseny az itthon nem létező fogalom. Érdekes módon, minden nagynak a csomagjában ugyanaz van. Még érdekesebb, hogy nagyjából megegyező áron.
Nem lenne erős kijelentés, hogyha nem lenne a méltányossági használati díj, megérné egy román feltöltős kártyát használni az itthoni feltöltő kártyás csomagokkal szemben még roaming alatt is. Ezeken kell változtatni, és nem a szemünket lehunyva bekajolni az adatokat. Lehet, hogy a főút mellett ahol csak áthaladóban vagyunk jön a 300mbps de egy 5000-es településen koránt sem. Így van ez nálam is. Koránt sem nagyon érdekel, hogy 300 mbps legyen. De azért legalább egy 720P-s youtube videó azért induljon már el ha már olyan nagyon elöl vagyunk mint lefedettség mint letöltési/feltöltési sebességben.Szerk:
Nem csak Telekom létezik. Mondhatnám ezt minden itthoni szolgáltató áraira. magyar és román vodkafon áraira is. -
válasz
DevKiller
üzenetére
"Ajánlom összehasonlítani a Telekom Magyarország és a Telekom Románia árait. Az egyik az egekbe van, a másik meg a földön nyílván nem kell részleteznem, hogy melyik kéri el a többet ugyan azért a szolgáltatásért."
Húha. Hát amennyire én tudom, nagyon nem ugyanaz a szolgáltatás, minőségre, sebességre, lefedettségre legalábbis. Csak roaming infóim vannak lefedettség szempontjából Romániáról, de nagyon durván nem ugyanaz mint itthon. A hazai mobilszolgáltatás lefedettségre, technológiára és sebességre, egyebekre tehát minőségre eléggé jónak számít (tudom, hogy szemétül hangzik, de ez a 3 nagyra vonatkozik és nem a digi itthoni szolgáltatására, de feltételezem hogy ez nem vita tárgya).
Szóval az ugyanaz, ráadásul aláhúzva, én úgy érzem, hogy átgondolandó. -
DevKiller
senior tag
válasz
üzenetére
Ha indulni tudnak, abban 100%-osan biztos vagyok, hogy hoznak el valamit. És ez nem a hozhatnak kategória, hanem hozniuk kell, márpedig ha hoznak az rengeteg pénzbe fog fájni mert nem értéktelen frekvenciákról beszélünk. De mindent megold az idő, vagy nem. Itt már csak akkor tudunk biztosat, ha lefolyt ez az egész. Bár akkor sem, mert ugyebár minden megtámadható.

-
válasz
üzenetére
Olyan a Digi a rezsimnek, mint egy fejős tehén. Úgy írják a szabályokat, tendereket, hogy a Digi még véletlenül se nyerjen és mellé még fizetnie kelljen mindig valami bírságot. A többieket is meg szokták azért vágni, de érdekes módon úgy, hogy őket azért ne kelljen kizárni sehonnan sem, akkor ki venné meg a frekvenciákat?

Korrupció a köbön. De legalább a felhasználók jól járnának... De nem így van, pont fordítva...
-
törölt tag
Úgy látszik nem bízzák a véletlenre: a tendert megkezdik úgy, hogy az előző, 2018.11 havi GVH bírság 24 hónapos korlátozó ereje sújtsa a digit [link]
-
törölt tag
-
DarkByte
addikt
válasz
ggabor02
üzenetére
Mondjuk én kb. megkarmolnám magam ha ennyi feltöltő kártyásra évente meg kellene csinálni állandóan újra és újra a SIM adat egyeztetést. Főleg hogy ki is lehet szedni jó eséllyel, mert az SMS ellenőrző kódot nem tudod kiolvasni sokszor az ilyen beágyazott eszközökön.
-
DevKiller
senior tag
válasz
Ginderek1
üzenetére
Az a baj, hogy ezt mindenki tudja.
Most itt már nem csak ténylegesen a DIGIMobil a tét, hanem a szolgáltatás ára is.
Ajánlom összehasonlítani a Telekom Magyarország és a Telekom Románia árait. Az egyik az egekbe van, a másik meg a földön nyílván nem kell részleteznem, hogy melyik kéri el a többet ugyan azért a szolgáltatásért. De jöhetnék a román feltöltős kártyák konstrukcióival, ahol az orange mint piacvezető jobban megbecsül egy ügyfelet legalább is árban, mint itt egy előfizetésest bármelyik szolgáltató. A sebesség? Kijelenthetem, hogy a DIGI-n kívül egy sem leterhelt ott. Ezt még is hogy csinálják? Talán úgy, hogy arra építenek, hogy az emberek sokat használják? És nem matekoznak, hogy pontosan le legyen fedve egy terület, tök mind1, hogy milyen módon de le legyen fedve? Nálunk a szolgáltatók a lehető legkevesebb eszközzel fedik az országot, mert hát úgysincs nagy forgalom. Lásd balaton, Telekom halott.
UI: Úgy lehet Magyarország toplistás a mobilnet letöltési sebességben ha senki nem használja, mert nincs rá zsozso.
A nálunk folyó versenyt azt pedig egy az egyben hasonlítanám a Forma 1-hez. Van Hamilton meg Hamilton is, de még Hamilton is akad
-
lor
tag
Egyre inkább az gyanúm, hogy a telefon a hibás.
Kivettem beraktam cseréltem mindent és úgy tűnik, hogy a slot1 az ami eltűnik.Köszönöm a segítséget.
-
Ginderek1
csendes tag
Ez ám a rezsicsökkentés,magyar módra.Valamit megint találtak,hogy kizárják a Digit. Mondhatjuk,hogy balfékek ,hogy ilyen hibát elkövettek megint. De itt az a cél,hogy a 4. szolgáltató ne lépjen ki a piacra. Mert ha az volna a szándék segítenék, pl:mint Csehországban, garantált mennyiségű frekvencia az új piaci szereplőnek.. Aki olcsón akarja adni a mobilinternetet és a percdíjakat, azt nem engedik kibontakozni. Támadják szóban a multikat,miközben ,tömik őket pénzzel, a határon túli magyar vállalkozót meg ellehetetlenítik. Bennünket meg lerabol a "3 nagy". Megjegyzem az "egy nagy" Sim kártyája nálunk csak tartalékként van a telefonba. De akármilyen lassan is építi a Digi a hálózatát amerre járok ,már majdnem mindenhol használhatom a Digi mobilt.Persze tudom,hogy egyelőre nem minden Digi mobilos ilyen szerencsés.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
funkygee
üzenetére
"Sziasztok. Jól tudom, hogy a digi mobilnet kizárólag 4G? Ki nyújt még Mo. 2G szolgáltatást lehetőleg kártyás csomagban? Okoskütyühöz kellene. Köszi"
Ha jót akarsz, akkor Telekom domino kártyát raksz bele. Veszel rá egy maraton csomagot, aztán hajrá. 9 db-ot használok. (autókban gps, poc rádiók, gprs-es riasztó átjelzés)
Vodafone-t nagyon nem javaslom, mert elég "érdekesen" számolja az ilyen kis sávszélességet igénylő adatforgalmat (többszöri tapasztalat). -
funkygee
aktív tag
Sziasztok. Jól tudom, hogy a digi mobilnet kizárólag 4G? Ki nyújt még Mo. 2G szolgáltatást lehetőleg kártyás csomagban? Okoskütyühöz kellene. Köszi.
-
törölt tag
válasz
bendegruz
üzenetére
~70 milliárdot költöttek a mobilhálózatra. Többet, mint amit a digi az elmúlt 20 év alatt, az emktv-s idők óta profitként realizált.
Csakis a vezetékes üzletággal együtt lenne hajlandó bárki átvenni a mobilt. 1 potenciális vevő akad: akinek a pénz nem számít, hiszen nem az övé, hanem az adófizetőké (lásd Mátrai Erőmű).
A jövő évi tenderen eldől a digi sorsa, mert az nem csak a mobilt fogja érinteni: 70 milliárdot nem lehet veszteségként leírni (abban az esetben, ha nem sikerül indulni/nyerni az aukción).
Itt csak az előre menekülés maradt: minden áron frekvenciát szerezni. -
Ginderek1
csendes tag
Valakiknek nagyon útjában van a Digi cég. Túl olcsón adja a többiekhez képest a szolgáltatásait. A Digi mobil ellehetetlenítése is megér pár gondolatot. Nem is működött még a Digi mobil szolgáltatása amikor az Invitelt megvette a Digi. Ha valóban voltak szabálytalanságok akkor miért nem a vezetékes szolgáltatás vásárlásában korlátozták? Apák bűneiért az utódokat, legutoljára a kommunisták büntették .Nem politizálni akarok. Aki ismeri a történelmet tudja mire gondolok.De másként is megírom, ha gyalogosan szabályt szegek pl, a tiloson megyek át,azért nem veszik el a "B" kategóriás jogsimat. Itt elvették!
-
Diák66
őstag
Nem tudom mi lesz a vége az egésznek, ez így sokáig nem mehet szerintem. A Diginek egyébként van egy érdekes bevett számlázási szokása. Az ügyfelek gyakran kapnak 2 havi számlát ugyanazzal a befizetési határidővel. Az okát nem tudom, de mindenesetre érdekes.
-
sifarr
senior tag
válasz
DevKiller
üzenetére
Vagy a teljes bedöntés a cél?
Egy szereplő számára igen, ez a Telenor. Nekik elengedhetetlenül szükséges a vezetékes láb a szolgáltatácsomagjukhoz. Egy kivéreztetett Digi akár eladhatóvá is válhat.
Viszont az teszi érdekessé a helyzetet, hogy a Digi Telenor általi felvásárlása nem érdeke a Telekom-Voda párosnak.
A Digi vezetékes fronton jó pozíciókkal bír. Komoly riválisa a párosnak. Nagyon sok helyen párhuzamosan szolgáltat a Digi és a Telekom/Voda (UPC). Nekik nem érdekük, hogy a Telenor riválisuk legyen vezetékes ágon. Viszont érdekük, hogy a Digi vezetékes árszinvonala elérje, meghaladja az övékét. Nekik jó egy döglődő, ráfizetéses, a veszteséget a vezetékesből finanszírozó Digi Mobil. -
törölt tag
-
Renwick
őstag
válasz
qnadam
üzenetére
Ezek a büntetések kivétel nélkül tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt születtek, az NMHH ezekkel szemben elnéző az értékesítési eljárások kiírásakor.
Az mondjuk érdekes helyzetet szülne, ha a Telekom és a Telenor LTE800-as sharing ügyletéről a következő értékesítési folyamatig jogerősen kimondanák, hogy versenykorlátozó volt, mert akkor a Voda maradhatna az egyetlen induló.
-
lor
tag
Sziasztok!
Lehetséges,hogy az újonnan berakott digi SIM kártya üti ki a Telekomos kártyát?
Telekom céges éppen lejárt rajta az internet.
Ma reggel kicseréltem a vodás privátot digire és újraindítás után nem sokkal eltűnik a Telekom.
Nem biztos de mintha este már a voda mellől is eltűnt volna a Telekom amikor lejárt az internet.Xiaomi note 10 lite a telefon.
Valaki tapasztalt már ilyet?
-
DevKiller
senior tag
válasz
Kenderice
üzenetére
Otthonról hozott "Szakmai" tudás. A ketté vágott 900 óta romániában is csak a nyüszítés van. A végsebessége lassabb mint az itthoninak 900 on ott. Csak hát kicsit többen vannak rá, így még szarabb a helyzet. Nem tudom miért játszanak mazoistásat. Nem lesz jó vége sehol sem.
-
Kenderice
senior tag
Én azt nem értem, hogy amilyen profi módon kiépítettèk az optikai hálózatot, annyira amatőr módon csinálják a mobilt...
-
p2pp
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
A GVH is tudja ezt, h itt verseny kell?
Megbeszélted velük? 🙂
Eddig k....a nem úgy néz ki, h ezt segítenék fentről!
Sztem éppen pont szembeszél van.
Ott fent kéne vmi nagy változás, ami nemtom lesz e vha?
Nekünk "kisembereknek", ami estleg netán tán jó lenne.
Az nekik vmiért éppen nem jó.
Nézd meg a benzinárakat pl.
De még hosszan sorolhatnám.
De itt megye szinten csak 1 bizonyos Stratégiai (Magenta) partner
kapott (nyert) az agyon emlegetett SZIP pályázaton.
A Digi meg semmit. Így kénytelen saját pénzen (zsebből) építkezni.
Halkan megjegyzem a 2x annyiba kerülő államilag támogatott Magentára alig fizettek elő. A Digire meg szinte mindenki.
Mobil fronton szerencsére sok helyre felengedik.
Már ahol. Volt olyan, ahol év elején még volt. De most nincsen és előtte, utána építik a Bázisállomásokat. De ezt fordítva még 1x sem láttam olyat, h a Digihez más is beköltözött volna.
Pedig hát el kell mondjam itt a többiek sehol sincsenek.
De miért van az, h nálunk is csak a Digi tudott (akart) Bázisállomást építeni? A többi 3 hol van? Itt sehol. Nem az 5G hiányzik, de legyen használható 4G! Nem "E"!!!
Hajrá Digi! -
4Grider
félisten
válasz
DevKiller
üzenetére
2 év, de ezek a büntetések még nem zárják ki őket, csak azért gázosak, mert emiatt a GVH vizsgálat újraindul, így annak végeredménye fog majd számítani. Ennyi sumákolás után viszont a GVH vizsgálat eredménye valószínűsíthető, hiszen a Digi nem véletlenül hallgatott el dolgokat...
Mindentől függetlenül én úgy gondolom, hogy meg kellene oldani, hogy ott lehessenek a következő frekvencia árveréseken, mert akármennyire is nehezen tudnak megfelelni a hazai versenyjognak, akkor is szükség van itthon a versenyre, amit igazából pont a Digi jelent. -
Halászbá
csendes tag
Szevasz tavasz.
Ennek annyi.
Mindegy, hogy van kummantás vagy nincs, aki ilyen szeretetnek örvend az nem hibázhat ekkorát.
Ez vezetői hiba. Gyenge főnök gyenge csapat.
Minimum egy ujj minusz. -
Márton
nagyúr
Na megyek, befizetem a csekkem

-
petir
senior tag
Húszmillió forintos versenyhivatali eljárási bírság a DIGI-re . Azért ez egy vicc... Talán előtte figyelmeztet vagy felszólít hibás adatközlés miatt az oké. De így...
Kit zavar a piaci jelenléte egy teszt szolgáltatónak ? -
csacsi67
addikt
Mi már 2 hónapja ujra az Inviteltöl kapjuk a számlát. Konyvalék ez az egész ezen senki nem tud ki igazodmi. Sajnálom a Digit de nem nagy jövö látok neki nálunk mobil üzletágba nálunk. Szánalmas mint az egész ország. Nemrég volt a családban egy haláleset Iviteles volt majd Digis lett ,de most átiratni már az Invitelhez kell menni.
-
DevKiller
senior tag
Akkor mostmár nyugodtan ki lehet írni az árverést, csak írják bele a megfelelő részt. Egyszerűen szerencsétlennek tartom őket, hogy ugyanazon hasalnak el.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bejelentettem, sablonválaszt kaptam. Tesztüzem.