Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
e.vid
senior tag
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Hívd fel az Invitel pontot, hogy tudnak-e adni.
Én pont tegnap jártam úgy, hogy váci lévén elautóztam Dunakeszire (digi pont) ahonnan szépen visszaküldtek a váci Invitel pontra (ami nem szerepel a listájukban), hogy ott kell Invitelesként kártyát igényelnem.
-
mzso
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Jó, de nem érdeklődted meg, hogy milyen feltételekkel tudod megvenni a Digis mobilt?
-
4Grider
félisten
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Van közöttük Invitel pont is.
-
4Grider
félisten
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Az alábbi Digi pontok közül ott kapsz sim-et, ami meg van jelölve DigiMobil értékesítési helyként:
http://digi.hu/ugyintezes/elerhetosegek/ertekesitesi-pontok?province=BU -
PhoenixSzG
tag
Invitel ponton tudnak adni Digi SIM-et (csak Invitel előfizetésen van)?
-
törölt tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
A Motorola éppen a kínai államé.
-
-
ggabor02
aktív tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Jók ezek a mostani Motorola telefonok? Van infód erről a G8-ról?
-
-
mzso
veterán
Helló!
Kb milyen a megítéltsége a Digi C2/R2 (Oukitel) telefonoknak? Mennyire érdemes ezeket venni?
Manapság szab valami feltételt a Digi ezekhez? Vagy csak bemegyek és megveszem?
-
napey
tag
válasz
üzenetére
Áh azt a stickes mondatot kár volt odaszerkesztenem, teló kell mindenképp, a hálózaton belüli ingyenesség meg az 5 Ft-os percdíj ki van használva
És akkor úgy általánosságban milyen telefonoknak jók a képességeik ilyen szempontból? Bizonyos márkák? Vagy az új készülékek? Vagy a flagshipek? Vagy bizonyos márkák új csúcsmodelljei?
-
törölt tag
Van köze, óriásiak a különbségek a telefonok (és egyéb eszközök) antennái, és egyéb, releváns hardverösszetevői között. Ugyanott, ugyanakkor az egyik telefonon nincs hálózat, a másikon 03/01 mbps, a harmadikon 2/1 mbps a sebesség. Aki azt mondja, hogy minden telefon egyforma, az annyit ért hozzá, hogy sötétben minden tehén fekete.

A sticknek sincs méretéből adódóan megfelelő antennája, viszont asztali routereknek már igen, arról nem is veszélve, hogy az asztali routert máshova is el tudod helyezni, mint pl. padlás. -
napey
tag
válasz
vpanangin
üzenetére
Köszi a választ és fcby-nek is
Pont a Rácalmás melletti részen vagyunk, összenőtt már a két település
Valami köze mégis lehet a telefonokhoz, ha az s10-zel megy a net a régivel meg egyáltalán és soha nem de pesten meg igen
A stickes megoldás is jó lenne de lehet, hogy az sem fogna semmi jelet -
vpanangin
senior tag
Tőled pár km-re vagyok, Rácalmáson. A Martinász lakótelepen csak foltokban kielégítő a szolgáltatás, net és telefonálási lehetőség. Nem véletlenül nem vagyunk rajta a lefedettségi listán. Egyenlőre nem telefon függő a dolog. Fenn a Beugró étteremnél stabilabb, 300 m-re a Rózsa utca közepén néha 4G, de inkább a 2G üzemelget. Szórási körzet szélén vagyunk.
-
napey
tag
Sziasztok!
Van 2 digis sim kártyám, egyik egy Samsung s10-ben másik egy s6-ban
Bp-en mindkettővel megy a mobilnet de vidéken (Dunaújváros melletti falu, Kulcs) az s6-os csak telefonálásra alkalmas, net nincs. (Apámnak kéne a telekre mobil hotspotnak a laptopjához)
Vmi frekvenciát nem tudhat ez a régi készülék? Illetve ha vennék egy samsung A10-est azzal menne vidéken is? Az S10-essel is elég gyengén működik vidéken, lassú és néha meg is szakad, akkor egy olcsó mobillal milyen lenne a mobilnet? Vagy ez független a teló árától? -
DevKiller
senior tag
válasz
csacsi67
üzenetére
Nem azért van így a helyzet mert a DIGI nem akar előfizetőket.
Egyszerűen az a helyzet, hogy könnyen bedönthető a hálózat.
1800 van, amivel építkezni nehéz van ahol akár lehetetlen is. Ha meg van lefedettség, sokra nem mennek vele, ha túl sok felhasználó rá szabadul. Mindenki elkönyveli majd a "legszarabb" mobilszolgáltatásnak, mert lassú nem működik rendesen és stb.
Fog a DIGI nyitni, mikor lesz freki véleményem szerint. Addig nem hiszem, hogy változás fog beállni. -
Dave1984
őstag
Az is elég morbid helyzet, hogy ahol lakom tökéletes Digi lefedettség van,csak épp semmilyen szolgáltatással nincsenek jelen, és a panelben pedig nincs rálátás a műholdra! Tehát megvagyok lőve

-
csacsi67
addikt
válasz
qnadam
üzenetére
Ezt megértem látod de igy meg ez nem sokáig mehet a mai világban. Pl a mai nap olvasom hogy a hiteligémyléseket teljesen online modon lehet majd intézni a bankoknál. Tudom ez nem ide való de a XXI. században élünk digitális világ az emberek kényelmesek szeretnek mindent otthohonrol elintézni. Én drukolok a Diginek hogy fent tudják tartani a mobil üzlet águkat is mert talán igy a másik 3 is észbe kap. Pl vezetélesröl bármely mobilt kivitel a Digi mivel az ingyenes 6 ft hivhatok.
-
csacsi67
addikt
válasz
qnadam
üzenetére
Akkor erre válaszolj jelen pillanatba a másik 3 szolgáltatómál tudsz online vásárolni? Ugye tudsz. Pedig még olyan feltétel sincs hogy csak akkor vásárolhatsz online ha már van náluk valamilyen szolgáltatásod. Vissza lehet vele élni .Vissza. De a Digi itt is helyzeti elönyben lenne mivel csak annak ad kártyát aki már valamilyen szolgáltatással rendelkezik náluk. Érthetö voltam.
-
válasz
csacsi67
üzenetére
azért van korlátozva, hogy ki kaphat kártyát, mert nem cél, hogy még többszázezren rászabadulva összedöntsék a szolgáltatást, bevétel meg ne legyen belőle.
egyébként nem tudom, most hogy van, de pár éve t-nél mobilügyintézéshez közjegyző által hitelesített meghatalmazást kértek, nem a digi találmánya. -
csacsi67
addikt
válasz
üzenetére
Engem meg Te megnyilvánulásaid nem érdekelnek .... Te egy töléletes gondolkodásu és felfogásu ember vagy gratulálni tudok. Ez a baj hogy ilyenek vezetik sajna az országot mit Te meg hasonszörük. Tudod nem le ugatni kell az embert amikor valós tényeket ir le ha nem megcáfolni. Ez olyan mit amikor egy politukus azt mondja ha nem tetszil itt élni akkor el lehet menni az órszágból. Ennyit az rolad mint ember.
-
-
törölt tag
válasz
csacsi67
üzenetére
"Az sem értem miért csak az kaphat kártyát ahol van lefedetség "
A megfejtés az lesz, hogy a "digi teszt" sim-mel össze lehet hozni mínusz 700 Ft-ot havi szinten (matelcsi adó). Ha van más szolgáltatásod, akkor az azokon keletkezett profitból viszi el a mobil a mínuszt. Ha nincs más szolgáltatásod, akkor az nettó ráfizetés a szolgáltatónak. -
ggabor02
aktív tag
válasz
csacsi67
üzenetére
"Anno emlékszem amikor a Westel 900 be indult mind1 volt hol lakom adtak kártyát pedig csak Bp,Kecskeméten volt lefedetség."
Az egy (keményen) fizetős szolgáltatás volt. Azt is tudom, hogy mennyibe került, mert 1995 február elején lettem előfizetőjük. Csak a belépési díj volt 37.500 Ft. Ez pedig egy tesztüzem, szerintem a kettőt ne keverjük. Amennyiben neked ennyi bajod van egy szolgáltatóval, akkor miért szeretnél kártyát tőlük? -
csacsi67
addikt
Másik érdekesség közeli rokon most halt meg májusban egyedül élt Digi Invitel én intésztem neki a mult év novemberében egy olyan csomagot ami 5000 ft a csomog bekapcsolását 90 napra vállalták a csomagváltás idöpontja 2020 május lett. Közben a rokonom korházba került a májusi számla nem volt befizetve .Felhivtam Öket hogy a rokon meghalt az elöfizetést szeretném átirtani. Erre az ügyintözö hölgy közli ,hogy a májusi számla még nincs befizetve.Én meg közlöm velük ,hogy majd amikor jóváirják a 2019 nov-2020 májusig terjedö havi 3000 ft akkor hajlandó leszek fizetni. Egyböl kus lett erre ök tettek igértetett ha 90 napn nem valosul meg akkor ök majd utolog vagy nem küldenek számlát vagy olyan összegröl fognak küldeni a mi jogos.Persze természetesen ez 2020 májusában érkezett az 5000 ft számla az elött mindig 7900 ft volt.
-
csacsi67
addikt
Nem értek vele egyett igaz nekem adtak /de azt ne várja el a Digi hogy 82 éves apámat X km utaztassak akinek egyik lába hiányzik a meg egyik szemére nem lát .Ennyit erröl a meghatalmazásos dologról.Azért nem fogom az én nevemre átiratni a Digi régi elöfizetést hogy 4 db mobil simet kihozzak.Rossz üzlet politika mint sok más a Diginél. Az sem értem miért csak az kaphat kártyát ahol van lefedetség oké az rendebn van ,hogy Digi Invitel elöfizetők kapnak de ez is necces. Bene van ,hogy mobil szolgáltatás nem biztos hogy azon személy aki ki hozza a kártyát állandoan a lakohelyén tartozkodik na meg ott a Wofi. Anno emlékszem amikor a Westel 900 be indult mind1 volt hol lakom adtak kártyát pedig csak Bp,Kecskeméten volt lefedetség.
-
etrop01
tag
válasz
DevKiller
üzenetére
Igen, elolvastam a weboldalon található feltételeket csak mivel egy előfizető 4 kártyát igényelhet feltételeztem családtagoknak például lehetne. Mivel 4 kártyát gondolom egy személy nem használ normális keretek között. Már megvan a kártyám csak furcsállom illetve érdeklődtem.

-
Vangelis
félisten
Hálózati bővítésről nincs hír? Hozzánk meg most sem hoztak be .... Se híre se hanva.
-
leo81
aktív tag
Frissült a térkép: Hévíz, Badacsonytomaj, Ábrahámhegy, Vép, Vát (M86) is kapott lefedettséget. Teljesség igénye nélkül, mondjuk ezeket nem volt nehéz észrevenni, az amúgy is hiányos Dunántúlon.
-
etrop01
tag
Sziasztok!
Anyumnak van digi előfizetése, a lakcímünk egyezik így én kérhetek saját névre szóló előfizetést vagy csak az ő nevére lehet kihozni kártyát? -
kiro76
tag
Emailben csak értesítés jön, hogy e-számlád készült. Csak a végösszeg és a fizetési határidő van benne. Sem link vagy pdf vagy bármi egyéb a számlához. A számla közvetlen bankkártyás kifizetéséhez van egy link, de ott csak fizetni lehet. Ügyfélkapun bejelentkezve lehet megnézni illetve letölteni magát a számlát.
-
Biztos van köztetek olyan, aki a havi számlát elektronikus úton kapja meg. Mit jelent ez? E-mail-ben küldik a számlát (az email maga a számla), az e-mail-hez csatolnak egy pdf-et (ha igen, jelszóval védett), vagy csak egy linket kap az ember az e-mail-ben, és a digi honlapjáról kell letölteni (gondolom bejelentkezés után) magát a számlát.
Köszi!
-
Tomikaa.
tag
válasz
Tomikaa.
üzenetére
Megpróbáltam, nem sikerült (tudom, csak személyesen lehet a mobilt intézni, de próba szerencse). Viszont az üzletben láttam egy hirdetést, hogy lehet ügyfélkapun is igényelni SIM-et. Ez vonatkozik az ingyenes teszt SIM-ekre is? Csak az eddigi Digi előfizetés címére kérhető? A szerződés elfogadása hogy megy?
-
petir
senior tag
válasz
Nagya21
üzenetére
Tiéd a pont
úgy volt!
Megmondom őszintén nem is gondoltam erre
Már csak ez a 3G marad a kérdés. Mondjuk amúgy nem is értem. Nekem Samsungom van ha ki van kapcsolva a mobilnet nem is jelzi a hálózat típusát ha bekapcsolom akkor jelenik meg , hogy Edge (E) , 4G vagy 4G+ . A telenor kártyán nincs internet tehát kikapcsolva állapotban van a mobilnet és azt írja 3G holott itt azért jócskán 4G hálózat van ( Bp XIII. )
-
petir
senior tag
Sziasztok,
DiGi R2-es készülékbe telenoros kártyát téve csak 3G hálózat van pedig 4G-re van van állítva... Tapasztalt valaki hasonlót? SIM1-es slot nem tudom számít e...
Kieg: van 4G mert mellette két készüléken is elérhető még 4G+ is.Másik kérdésem :
Bejövő hívásnál csak 1 sorban jelzi a hívást nem teljes képernyőn. Ha lehúzom megjeleníti teljesbe de következő hívásnál újra visszaáll ilyen 1 sorosba és mivel a készülék használója idős a kicsit nem látja. Sehol nem találtam rá beállítást esetleg valaki tudja hol lehet beállítani? -
gillka
csendes tag
Sziasztok!
Redmi 8-on sikerült valakinek működésre bírnia a vowifi-t?
Hiába írom be a kódot, és kapcsolom be a beállításoknál, valamiért nem működik.
Gyári globál ROM van rajta.
Esetleg valami más beállítás is hiányzik még? -
thomas77
senior tag
Angliában az O2 hálózaton két napja nem megy a hívásindítás. A fogadással nincs gond. 2 kártyával 2 különböző készülékkel próbáltam.
Másnak nincs gondja a kimenő roaminggal akármilyen eu-s országban? -
bendegruz
őstag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
mosonmagyaróvárig is jó végig, kisebb kihagyásokkal az autópálya mellett
-
4Grider
félisten
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Mivel az autópályákon építkeztek először, ez nem újdonság.
-
Franky2Ster
senior tag
Srácok tegnapi nap voltam Siófokon a térerő maximumon volt. Az autópályán is szinte végig volt térerő.
-
csiki52
tag
válasz
bksgbr
üzenetére
Harkány, Siklós, Villány vonalon és amugy a déli részen egyáltalán nincs Digi /a dunántult jobban hanyagolják mint az alföldi részt/ az M6 -on többnyire van csak Szekszárdtol délre Bátaszék fele nincs, Pécs jó de az 58 ason már nincs.
Ha Harkányba mégy készülj fel Telekom vagy Telenor kártyával, én nem rég voltam 3 hetet utókezelésen Harkányban, amugy is sokat járok Siklósra , szoval a Digire egyáltalán nem lehet "hagyatkozni " nem szabad hogy főkártya legyen ha stabil netet akarsz /ez persze csak az én véleményem/
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Crimson Desert
- nVidia tulajok OFF topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

napi 12 perc/sim/digi irány, és kijön a 700 Ft (havi 350 perc). Hogy sok, vagy kevés nem én döntöm el.