Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
Lacarr1
üzenetére
Régiófüggő, amerre én járok, a Vodafone-nak szokott a legmegbízhatóbb lefedettsége lenni.
Viszont meglepő, hogy a Diginek mennyire jó a helyzethez képest a lefedettsége. Nemcsak Budapesten próbáltam, hanem pl. Ócsán, Ózdon, Mátraszentimrén (útközben is a dimbes-dombos utakon)... Ócsa szélén a Voda tökéletes volt, a Telenor szinte használhatatlan, viszont a Digi szintén teljesen jó térerővel ment.
-
Lacarr1
csendes tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Vodafone a legszánalmasabb szolgáltató a négy közül, van olyan terület ahol még térerő sincs 4-5 falun keresztül. Sümeg 80 km-es körzetében mászkálok a 4G kb 30% van csak 3G meg használhatatlan.
-
törölt tag
-
FistXL
senior tag
válasz
DevKiller
üzenetére
Tudtam hogy egyébként korlátozva van, bár én 15/7-re emlékeztem. 🤔
Csak arra voltam kíváncsi hogy olyan korlátozás él-e itt, mint a Voda HomeNet esetében hogy ha sok ember van egy cellán akkor a mobilos előfizetéseket priorizálja-e a rendszer a HomeNet - jelen esetben Aktív 50 - előfizetőkkel szemben. Vagy itt ilyen nem létezik? Van most 5-10mbps-em a telefonos teszt simmel le, felfelé 2-3 körül, jó lenne ha ugyanennyi meglenne az aktív 50-nel is. -
FistXL
senior tag
Az Aktív 50-ben alkalmaznak valamilyen hátrasorolást a sima mobilos sim-mel szemben? Ha már mindkettő ára egy ezres és úgysem telefonálok digiről, akkor miért ne legyen a nagyobb csomag? De ha a mostaninál is lassabb lenne mert QOS-t használnak, mint a Vodánál, akkor inkább marad a mobilos sim.
-
4Grider
félisten
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
A Vodafone cellák egy részén a mai napig nincs bekapcsolva a 4G, mert még mindig nem 4G képes az összes bázisállomásuk.
-
Lajosnagy17
senior tag
Érdemes a Vodafone 4G lefedettségére is ránézni és hasonlitgatni a DIGI-vel.Ott sincs minden 100 százalékban lefedve, legalábbis 4G-vel nem.
https://www.vodafone.hu/hasznos-informaciok/lefedettsegi-terkep
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Torony lehet, hogy csak annyi van Romániában, ám de állomás sokkal több.
Gondolkozz, a 2100,2600 miatt úgy telepítik az eszközöket főleg a városokban mint az őrült.
900-ra ott sem tudnak sok előfizetőt ráengedni, mert ugyanazzal az értékekkel dolgozik a hálózat mint nálunk 1800-on.
Itt sem lesz másképp, még ha szereznek 900-at akkor sem. 2x5 MHz-nél eleve nincs esélyük többet elhozni(már ha erre is nyílik lehetőségük) szóval 1800,2600 kell megoldani a sebesség problémát. Ezért van a nagyokkal szemben is előnyük, mert a sürü telepítés miatt több helyen van térerő, mint a többieknek kint.Nálunk is mivel 1800-al van lefedve minden, ha jön a 900 akkor szinte a település minden zugában lesz térerő, míg lehet, hogy a többieknek nem. Ez is egy helyzet, ami nekik kedvezhet... Bár erre építeni nyílván nem éri meg.
-
dchard
veterán
válasz
kurtuzov
üzenetére
Naná hogy van. Az állomás (vagy lokáció) azt jelenti, hogy az adott operátornak van az adott helyen állomása, ahonnan szolgáltatni tud. Ez az esetek nagyobbik részében nem torony, főleg nem saját torony. Épületek, irodaházak teteje például nem torony, nem a szolgáltató tulajdona (hiszen bérli), viszont szolgáltatást nyújt innen is. Ezért nem érdemes a tornyok számát nézni. Lajos ott követte el a hibát, hogy nem sikerült pontosan értelmeznie a cikkben szereplő információt: a vodafone nem összesen 2000 állomással, hanem 2000 saját toronnyal rendelkezik. És ezt hasonlította tévesen a Digi cellmapperes 1700 "tornyához" (ami valójában állomás), hamisan azt a látszatot keltve, hogy a két szolgáltatónak összemérhető számú állomása van, ami egészen egyszerűen nem igaz.
-
kurtuzov
senior tag
Van különbség az állomás illetve a torony között? Mert egyikre ezt a számot a másikra azt a számot írtátok. Aztán simán lehet ilyen irredenta irányba megy el a topic milyen területeket számítunk Digi Mo alá
-
dchard
veterán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Én nem tudok publikusan elérhető adatról (esetleg az NMHH-nál lehet valami, mert a rádióengedély miatt oda mindent be kell jelenteni, de hogy ezt ők publikálják-e azt nem tudom).
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
Diák66
üzenetére
Olvasván több hozzászolását én is egyetértek veled, nem is kételkedem a szakmai tudásában, félre ne értsetek. A kérdés csak az 5000-es számra vonatkozott, mert én soknak tartom. A DIGI-nek van ennyi tornya kb Romániában, ami majdnem két és félszer nagyobb ország hegyekkel.
-
n00n
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Köszönöm
-
Diák66
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Dchard ért hozzá, hidd el. Látott már mobilhálózatot közelebbről is.
És nem csak úgy, hogy felment egy panel tetejére és megnézte magának közelebbről. -
sysrq
őstag
Üdv! Januártól már nem lesz ingyen a Digi hív Digit? Arra is percdíj lesz ha elindul az előfizetés?
-
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Nekem van egy gyanúm, hogy nem mennek maximumon. Én nagyrészt vidéken tesztelek, egy faluban lakok, ahol szerintem kb egyedül vagyok a toronyra digis, mégis mindig ugyanúgy (nappal is és éjszaka is) stabil 12 Mbit/s a letöltési sebesség. Míg a szomszédos városban, ahol a város egyik felében van 1 szem adó és 6x annyi ember, ott átlagosan 18 Mbit/s (egyszer 20 is volt) értékeket mérek.
Ez nekem eléggé fura, mert egy szinte előfizetőktől mentes településen az elméleti maximális sebességnek a felénél is kevesebb a valós sebesség és tuti van még valami tartalék ezekben (ami miatt nem közelíti meg a maximumot), legalábbis nem akarom elhinni, hogy itt ennyi a plafon. -
dchard
veterán
válasz
Diák66
üzenetére
Édes istenem... Ugye a cikk a towerco miatt született. Értelemszerűen minden ami betelepülés és bérlemény, az nem a voda towerco-jánaka tuladjona. Ahogyan azért mert a voda bérel helyet egy társasházon, azt se nem értékesítheti tovább, se nem lesz a sajátja.
Valójában sokkal több, 5000-es nagyságrendű állomása van, ezek láthatóan jelentős része nem saját tulajdon, így a towerco-nak sincs köze hozzá.
-
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Volt itt kerdés milyen csomag van (ha van) október 1 és december 31 között. Na gyakorlati tapasztalat, teszt csomagot adnak továbbra is, csak felhívják a figyelmet hogy december 31 ig át kell váltani valamelyik január 1 től érvényes csomagra, különben Január 1 0:00 kor megszűnik. Tegnap lett kérve 2 sim, akkor mondták.
Illetve rá lett kérdezve számlázásra, 2 havi számlázás lesz jelenlegi állás szerint. -
Diák66
őstag
válasz
bociusz
üzenetére
Főleg úgy, hogy pl. Nyúl - Pannonhalma adótornyokat megint valaki macerálta. Nem értem miért kell törölni és egy másik cellát odatenni, ami nem is ott van. Boldog-boldogtalan beregisztrál és hozzáértés hiányában szerkesztgeti a térképet.
Amúgy akkor a 2000 lehet valós szám a tornyokat illetően. Bár, nem egy helyen AH-s adón vannak az antennáik pl.
-
bociusz
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
A számszerű összesítés teljesen fals Cellmapperen, ha változik egy torony Location Area Code-ja, azt rögtön új toronynak érzékeli. Főleg 3G-s tornyokból van, hogy 4-5 különböző pint is kitermel az évek alatt egy állomás. Nincs 2800 lokáció.
-
Diák66
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Az a 2000 szerintem mindössze az adótornyokat takarja, gondolj bele a KSH adatai alapján "A 2019. január 1-jei állapot szerint az ország 3155 településéből 346 város (ebből 1 főváros, 23 megyei jogú város), 2809 község (ebből 128 nagyközség)."
A nagyobb városokban pedig több bázisállomása van a Vodának, mint 1 db Veszprém 11db, Győr 30db felett stb....
Szóval itt a 2000 bázisállomás valószínűleg csak a rácsos szerkezetű tornyokat takarja. Hacsak nem kivonták a betelepüléses bázisállomásokat a listából, mivel ugye ott a passzív elem nem a sajátja. Nem tudom, de 2000 bázisállomásnál egész biztosan több van. Szerintem
-
p2pp
őstag
Dunaalmás felé jár vki?
Vagy tud vmit róla?
2 éve kapott Építési engedélyt. -
Lajosnagy17
senior tag
Cellmapper.
A filter alatt kiválasztod
1. Date filter : first seen
2. Start: 10/01/2020
3. End 01/01/2030Ezek után a térkép már csak azokat a tornyokat mutatja, amelyekhez október elseje után kapcsolódott a Cellmapper.
Olyan helyeken, ahol sokan Cellmappereznek ott viszonylag hamar felkerülnek az új tornyok például nagyobb városok, valamikor hamarabb mint a DIGI térképre. Persze vannak olyan helyek is például Mohács ami még mindig nincs a térképen.
-
n00n
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ezeket hol nézed? Van a Cellmapperen ilyen lista, hogy hol lett uj torony?
-
szaboi6512
őstag
-
sfefe
addikt
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Lefedettseg van a 6.-7. keruletben is csak epuleten belul szinte semmi nincs....
-
Lajosnagy17
senior tag
A Pesti rész kapott 3 új antennát
Sibrik Miklós- Bányató utca
Harmat- Szőlőhegy utca
Ifjúmumkás - Hurok utcaAzért javítgatják a lefedettséget.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ez a Vowifi pontosan hogyan működik külföldön? Pl Ukrajnában nincs a Diginek roaming partnere akkor csak annyi hogy simán felmegyek bármilyen wifire és tudok telefonálni, smsezni? A Digis SIMnek bent kell lennie a telefonban, hogy működjön?
-
DevKiller
senior tag
A tisztelt hatóság továbbra is nagy figyelemmel végzi munkáját.
Kattintsatok a linkben szereplő PDF-re. [link]
Ez tuti jó helyre mutat?
Gondolom teljesen hivatalos így is.
Hajrá NMHH!
(de ha első volna....) -
viktorhu
veterán
válasz
RoyBatty
üzenetére
Amióta itt van a laptopomban a Digi SIM kártya (nagyon örülök, hogy a céges készletből le tudtam csapni egy sim slotos darabra), nagyon szeretem ezt a digis netet.
Teljesen mindenre nem lenne elég, pl. nyilván a Windows vagy az office telepítőt nem ezen tölteném le, de pl. amerre járok munka miatt, a cégeknél és a szállodákban nem is szoktam már a wifi jelszóval foglalkozni, mert böngészésre tökéletes a digis sim. Nem egyszerűen "használható", hanem érzésre ugyanúgy azonnal megnyílnak az oldalak, mint az otthoni neten, egy-egy youtube videó is belefér simán, outlook is működik, egyedül a sharepointról a nagyobb dokumentumok lassabban nyílnak meg, ha asztali alkalmazásban akarom megnyitni, de az sem vészes - már nem foglalkozom azzal, hogy előre letöltsem az út közben szükséges mappákat, hanem online megnyitom, amire épp szükségem van.
Szerintem egy átlagos hotelwifinél jobb netet ad a digis sim.
Ezt biztosan folytatni fogom az 50 gigás adatsimmel jövőre.
-
martonl
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Gondolom egy határon túl felesleges, ugyanis kétirányú a kommunikáció, a telefonoknak is "vissza kell szólniuk". Tehát hiába fogja a jelet a telefon, ha a saját teljesítménye miatt nem éri el a bázisállomást, mert az nem "hallja". Meg gondolom erre vannak is törvényben lefektetett maximumok is.
-
Geth
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
30 GiB 256 kilobit/s-el ~11,66 nap alatt meg is van

-
totron
addikt
Magas labdának bizonyult, nem is tudom mit vártam. Lapozzunk.
szabonagyur: Soma01 válaszát ajánlanám figyelmedbe, nem nehéz (vagyis úgy tűnik de). Lapozz!
MasterMark: A gyorsabb lassítás emitt meg a komótosabb töltögetést, böngészést támogatja - kompromisszum az is persze keményen, de máshogyan. Kevesebb live kontent fullon vagy egy kimértebb, hosszabb felhasználhatóság. De ne kelljen már magyarázni.
-
-
totron
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Facepalm jelleget ölt a reakciód. A 2 lassítás mértéke nagyban eltér. De mint javasoltam: hagyjuk..
-
Lajosnagy17
senior tag
Kérdés, minden torony a maximum teljesítményen megy szerintetek vagy lehetne ezeket feljebb tekerni?
-
szabonagyur
félisten
válasz
totron
üzenetére
Ez továbbra is olyan tényező amit rajtad kívül ki tud megmondani? Senki.
Mivel a 30GB nem elég valószínűleg a lassított DIGI is kevés lehet, így egyik sem megoldás számodra.
Bár ez nem igazán DIGI téma kitalálni a semmiből mire akarod használni és az jó e neked.
Majd előveszem a varázsgömböt és tippelek valamit

-
totron
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Több változó van: lassítás mértéke is ott figyel. You know?
-
Lajosnagy17
senior tag
Vodafone -"A Vantage Towers néven megalakuló cég Európa piacvezető torony-infrastruktúra vállalata lesz, Magyarországon mintegy kétezer bázisállomás kezeléséért fog felelni."
A DIGI 1720-nál.
Mennyivel egyszerűbb a helyzetük.
-
totron
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha megválaszoltam volna, nem teszem fel kérdésként fórumon. Széltében vagy hosszában nagyobb? Nem véletlen a dilemma. De hagyjuk...
-
-
-
martonl
senior tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Ha a torony közel van, még átjön a jel a falakon. De ha kilométerekre lenne, akkor csak a lakáson kívül tudnád használni. Kb. ugyanúgy megy, mint a wifi, csak kicsit alacsonyabb a frekvencia, meg persze nagyobb a teljesítmény. Rengeteg torony kéne a teljes lefedettséghez, és csak azért nem éri meg a beruházás, hogy mondjuk napi elmenő 20 autót vagy 5 turistát kiszolgáljon.
-
totron
addikt
Mit választanátok? Flottában 4GB dedikált forgalom után 256kb/256kb 1800Ft-ért vagy a Digi 1500Ft-os opcióját 30Gb után 64kbit/64kbits lassítással? A kinek mire kell semmitmondást ugorjuk át.
-
n00n
őstag
Annyit tennék hozzá a tornyok költségéhez, hogy a Digi nem minden tornyáért fizet díjat. Egyébként biztos, hogy nem éri ez meg nekik egyelőre. De lehet, hogy bevállalnak X évet, ha utána nyereséges lehet. Azt a pénzügyi beszámoló elemző cikket, aki megírta, halvány fogalma nincs a dolgokról, többen levezették már itt, hogy miért.
-
PBA
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Nem, vidéken sem lesz elég az 1800Mhz a megfelelő beltéri fedettséghez, sem a rentábilis hálózathoz. Itt most nem csak a kapacitásproblémáról beszélünk.
A 3600Mhz pedig helyhez kötött szolgáltatáshoz való elsősorban. Beltéri fedettségre teljesen alkalmatlan. A mostani felhasználási mód is az a Diginél, hogy kiraknak antennát és kültéri eszközt az előfizetőknél. A max sávszél 30/5, nem eget rengető, persze az általános felhasználásra elég. A gond az, hogy kültéren megy, falon nem nagyon fog átmenni neked.
Ahogy írták már a szaktársak: álmodozni lehet, meg okés, nem akarjátok megérteni a tényeket, de attól még a helyzet nem változik.
-
törölt tag
válasz
dchard
üzenetére
Hát tehetek én arról, hogy az emailben az állt, 72 óra a fiókmegszüntetés ideje ha nem lépek be, de 100 óra elteltével még mindig aktív maradt....Beléptem megkérdezni az illetékestől miért aktív a fiókom, és ide evett a "fene" 
Aztán kiderült, hogy változott a ph! eme szabályozása, és mostmár 168 óra a türelmi idő.A "matelcsi" adó bevezetésével kezdtem el a ph!-n fórumozni, és a digi ellehetetlenítésével szándékozom befejezni.
-
szabonagyur
félisten
Este megnéztem Nyíregyházán mit megy a mobilnet. Toronynál 13 Mbit le, 3-4 felfele, de tőle távolabb azért a 3/3 Mbit amit tud stabilabban.
Holnap vagy szombaton megnézem vidéken milyen.
-
dchard
veterán
válasz
üzenetére
Nem arról volt szó, hogy értelmetlen ide kommentelni?

"Ti nem akarjátok megérteni, hogy:"
Ez pontosan így van: nem akarják megérteni. Eddig minden amit leírtunk többszörösen bejött műszaki/gazdasági/politikai oldalról, sőt egy-két esetben a valóság még a saját borús nézőpontunkon is túlteljesített...
Ez ennyi. Nem kell újra és újra megpróbálni elmagyarázni azt, amit már számtalanszor, rengeteg megközelítésből leírtunk.

-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
DevKiller
üzenetére
A DIGI ügyfeleinek nagyobb része városlakó és itt van a kapacitás probléma főleg. Itt kell kiépiteni a 3600Mhz-és hálózatot előbb vagy utóbb. Vidéken elég lesz szerintem az 1800Mhz is. Szóval nem akarom a 3600Mhz-cél lefedni az egész országot. Most meg elég drágák a telefonok és gondolom az antennák is, most nem is igen feszegetném az építését.
-
dethroner
veterán
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Csak úgy érdekességből kérdezem:
Esetleg a 3600-al lefeded az országot?
Esetleg 5G képes mobilokat is szerzel?
A boomereket és stb meggyőzöd, hogy nem káros az ötgé? -
Lajosnagy17
senior tag
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a 100 ezer embernek elég, hogy került kiszámolásra.
Csak az 5Mhz 1800 -as frekit vetted figyelembe, vagy a 20Mhz 3600Mhz-et is. -
adolfo01
tag
válasz
DevKiller
üzenetére
Vagy úgy....hát a hátterét nem ismerem a dolgoknak,csak a végeredményt!
Ez sok mindent megmagyaráz....itt van a kutya elásva!
Lehet a piaci versenyt segíteni,vagy konzerválni a viszonyokat,ráadásul úgy,hogy az előfizetők jobb kiszolgálására ,az ő érdekeikre hivatkoznak!
-
törölt tag
válasz
adolfo01
üzenetére
Nem, ez nem így működött.
2007-ben indult a digimobil 2100MHz-en. Sokáig ugyanaz volt a lefedettség, mint most nálunk. A különbség az volt, hogy ott (RO-ban) 2*15MHz-ük volt, ami azt eredményezte, hogy ahol volt hálózat, ott a sebességgel nem volt gond.
2014-ben a román nmhh (ancom) minden indulónak alanyi jogon "adott" 2*5MHz frekvenciát 900MHZ-en, így lett a diginek is egy blokkja. Ekkor a digi nem licitált + blokkokra sem 900-on, sem 1800-on. A 800MHz-es tenderen 6 db blokk került kiírásra (szemben a magyarországon alkalmazott 3 db blokkal). 2 blokkot elvitt a vodafone, 2 blokkot az orange, 1 blokkot a telekom. 1 blokk bennmaradt az államnak...a digi nem is licitált rá.
Ebben a tenderben az ancom kötelezte a vodafone-t, hogy 2 évig (2014-2016) roamingot szolgáltasson a diginek.
Tehát nem megállapodás volt, hanem törvényi előírás! -
törölt tag
válasz
snowdog
üzenetére
Nem kalkuláltak 10 milliárdos veszteséggel, ugyanis azt hitték nem sz*patja be így őket az nmhh.
Tehát amikor felvették az ~500 embert, akkor egy sikeres üzletág megteremtésének képe volt előttük. A veszteség azért van, mert a jelenlegi frekvenciával ~100ezer ügyfelet lehet kiszolgálni, miközben a "vas" ugyanannyiba kerül 1 millió ügyfél esetén is.A fizetős (1000Ft-os) szolgáltatásra nem tudok mit mondani. Max. annyit, hogy járulékos veszteségek csökkentése.
Rólót lehúzni akkor szokás, ha minden fórumon kimerítették a jogorvoslat lehetőségét (pl. EU). -
adolfo01
tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Ez Romániában úgy müködött az elején ,amig voltak lefedettségi gondjai a diginek ott,hogy kötött egy roaming szerződést a helyi vodafone-al és úgy adta a netet a vodafone a digiseknek is,a csak 2G lefedettségi területeken!Persze volt egy limit adatmennyiség,hogy ne mértéktelen fogyasztás legyen,de működött a dolog!Érdekes,ott nem volt ennyire ellenséges a viszony ugyanazon cégek között mint itthon,Magyarországon?!

-
snowdog
veterán
válasz
üzenetére
Ha éves szinten 1 milliárd bevétel van és 10 milliárd kiadás, akkor ennek mi értelme folytatni?
Ha viszont nincs értelme folytatni, akkor rögtön adódik a kérdés, miért indítanak el egy fizetős szolgáltatást? Valamiben mégis csak bízhatnak, ha nem most azonnal húzzák le a rolót.
Kalkulálnak évi ~8-10 milliárd veszteséget, majd ennek ellenére felvesznek ~500 embert 500-1000 ezer bruttó bérért. Ez nem tűnik túl ésszerű döntésnek.Nem vagyok a Digi ellensége. Digi előfizetésem van TV-re, netre, telefonra, és a mobil előfizetésre is jeleztem szándékomat. Az eddigi szolgáltatással megvagyok elégedve. A kérdéseim egyszerűen abból adódnak, hogy úgy tűnik van egy olyan döntés, aminek látszólag semmi értelme. Jó lenne tudni, mi is van a háttérben.
-
törölt tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Még 1x leírom: ~500 embert vettek fel digimobilos üzletágra. Ebből sokan a telekomtól igazolatk át: tervezők, akvizítorok, hálózatépítők...stb. Ezek az emberek nem a vezetékes digből lettek "átrakva".
-
törölt tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Jártál a Váci központjukban? Ezek magyar emberek, magyar digimobil munkaszerződéssel.
-
sifarr
senior tag
válasz
DevKiller
üzenetére
Tudomásom szerint a tesztcsomagok értékesítését a DIGI október elsejével lezárta.
... az új csomagok pedig Január 1-től képnek életbe.
A megoldás szerintem (!) a következő.
Október 1-től csak az új csomagokra lehet szerződni. De - és itt a lényeg - az új előfizetők promócióban a teszt csomag feltételeivel használhatják az előfizetésüket. December végén a kedvezmény megszűnik és januártól életbe lép a leszerződött csomag. -
-
törölt tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Mert ahogy vége a "covid"-nak, máris:
- lesz frekvencia nem
- megéri sűrűn rakni a tornyokat a frekvencia hiánya miatt nemTi nem akarjátok megérteni, hogy:
- ennyi frekvenciával nem lehet annyi ügyfelet kiszolgálni, ami túlmutatna a súlyos milliárdok égetésén. A hálózat fenntartása egy bizonyos ügyfélszám alatt nem rentábilis.
- semmi jel nem utal arra, hogy az nmhh meggondolná magát, és támogatná a digit / a versenyt / az emberek pénztárcáját -
DevKiller
senior tag
válasz
Invader Cent
üzenetére
Tudomásom szerint a tesztcsomagok értékesítését a DIGI október elsejével lezárta.
Azért érdekes ez, mert az új csomagok pedig Január 1-től képnek életbe.
Mindenképp kérdezd meg a DIGI pontban, hogy mi a helyzet most, kavarkád van ezerrel.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
És nem csak úgy, hogy felment egy panel tetejére és megnézte magának közelebbről.
Szerintem azzal éjjel-nappal nonstop forgalmazva se érsz el ennyi GB-ot.