- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
DevKiller
senior tag
válasz
#71835392 #25549 üzenetére
Olyan jó, hogy itt vagy és megmondod a tutit. Remélem még sokat láthatlak.
Végülis sokszor fikázni jössz mindig, és bevágod hogy csalódott vagy...
Felőlem lehetsz bárki aki szeretnél, de döntsd el hogy fikázol vagy érdekel a téma. Vagy ha mind a kettő akkor tudathasadás miatt orvost ajánlok.Arról már nem is beszélve, hogy csak bizonyos emberekbe mersz beleállni.
-
tahepa
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
válasz
#71835392 #25484 üzenetére
Tudom, de ha nem netezek is megszakadozik a szolgáltatás, tehát így nem okés.
Amúgy meg egy Giga 500 Ft? Az lfsz... Úgyse netezek annyit, de azért jó lenne ha stabil lenne. Plusz nem korlátlan, 16 giga, már ha kifizeted utólag érte a 8000 huf-t. Mindegy, a hiba nem az hogy pénzbe kerül hanem a szakadozás, meg hogy 4g kéne legyen de csak 3. -
-
törölt tag
válasz
#71835392 #25431 üzenetére
Mindenki próbálja kitalálni, hogy mi lesz majd, amikor fizetős lesz a digimobil (mikor több frekvenciája lesz).
Az időm 95%-át lefedett területen töltöm, ennek ellenére az én ingerküszöböm akkor fogja elérni a digimobil, amikor a 1080p videók akadásmentesen fognak futni. Havonta 1x beteszem 1 napra a telefonomba a sim-et, és nap végén kiveszem. Mostmár még 720p-ben is előfordul, hogy akad a videólejátszás.
Szóval ha a fenti probléma megoldódik, és 2000 Ft alatt megáll az 50GB (ami szinte borítékolható, lásd jelenleg is működő önálló mobil-netcsomagjuk árazását), akkor biztosan használni fogom.
Addig pedig rácsodálkozom, hogy mennyire pofátlanok a hazai telco cégek: lilák-alacsony havi díjú (1890), önállóan igénybe vehető 3GB-os internetcsomag kivezetése-helyette (500Ft-tal) drágább 4GB-os csomag bevezetése (aki 3GB-nál kevesebbet fogyaszt, az fizessen többet), a másik pedig-kékek- "piaci igényeknek megfelelően" (van pofájukon bőr ilyet kommunikálni) 19Ft-os perc/sms díjú pre-paid csomag megszüntetése, helyette 25Ft-os ....Ez csak az elmúlt 1 hét "termése".
Na ezért várja mindenki a digimobilt, mert ebből a pofátlan áremelésből mindenkinek elege van.
A hozzászólásaidból (a többi fórumtárstól eltérően) én a csalódottságot olvasom ki: te is szeretnél olcsón, jó minőségben mobilozni, de tudod (20 év tapasztalatából), hogy a másik 3-tól ez nem várható el. Ezért vagy elégedetlen a digi hálózatfejlesztés üzemével (ha tévedek a megállapításban, nyugodtan javíts ki). -
PBA
aktív tag
válasz
#71835392 #25431 üzenetére
Már megint a rinyálás.
Olyan vagy, mint egy felhúzott játék, ami ugyanazt ismételgeti. Tökre tisztában van vele itt szerintem a nagy többség, hogy nem alkalmas főkártyának, nincs meglepődés. Ezerszer ki lett beszélve, hogy ezen a frekin nem lesz sokkal jobb (beltéri) fedettség. Kérdem én, mi a meglepődés tárgya, mire döbbentél rá így hirtelen, és miért most, illetve miért megint?
Nem véletlenül nincs havidíj, a Diginél is tisztában vannak vele, hogy ez így mire alkalmas és mire nem.
-
csacsi67
addikt
válasz
#71835392 #25351 üzenetére
Engem meg Te megnyilvánulásaid nem érdekelnek .... Te egy töléletes gondolkodásu és felfogásu ember vagy gratulálni tudok. Ez a baj hogy ilyenek vezetik sajna az országot mit Te meg hasonszörük. Tudod nem le ugatni kell az embert amikor valós tényeket ir le ha nem megcáfolni. Ez olyan mit amikor egy politukus azt mondja ha nem tetszil itt élni akkor el lehet menni az órszágból. Ennyit az rolad mint ember.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
#71835392 #25131 üzenetére
Beltéren...
Most már igazán elárulhatnád nekünk, hogy a kartel melyik tagjához tartozó ellenmarketing csoportba tartozol. Nem haragszunk meg, csak hogy tudjuk melyik szolgáltatónak vannak ilyen eszközei. Illetve hülyeség, mindháromnak. De hogy azon belül melyikőtök szemét szúrja legjobban.
-
törölt tag
válasz
#71835392 #25135 üzenetére
Mit mondtam én? Ha lenne kapacitás -> azzal ki tudnak szolgálni sok ügyfelet -> megéri építkezni.
Ezzel szemben te azt mondod, hogy amennyiben van országos lefedettség, úgy lesz fizető ügyfél, ami által gazdaságos lesz az üzletág.
Hogy nem tudod kiszolgálni az ügyfeleket kapacitás hiányában, az nem számít....verd rá arra a kevés ügyfélre az országos hálózat kiépítését és fenntartását, amennyit a kis kapacitásod elbír.
A közgazdasági alapokat azért tanították neked is, ugye? -
maxima
tag
-
Gyurka6
őstag
válasz
#71835392 #25037 üzenetére
Figyu! az ilyen " birkák" -at szeretettel várják más szolgáltatók, akik kitudja miért minden követ megmozgatnak, hogy ne sikerüljön a diginek egy kicsit olcsóbb szolgáltatást nyújtani úgy tűnik minden lehetőséget megragadsz ennek segítésére. Számodra is meg van a lehetőség, hogy másik szolgáltatót/topikot válasz... Gondolom egy segítő kész ügyfelet mindenhol szeretettel várnak (ég veled).
-
dchard
veterán
válasz
#71835392 #24537 üzenetére
Dehogynem tűnt el. Van itt bárkinek LTE 450 képes telefonja vagy modeme? Látott bárki ilyet egyáltalán megvásárolható, kereskedelmi forgalomban? Nem. Egy zárt kormyányzati hálózat, amihez nekünk semmi közünk, mint ahogy az ELMŰ, vagy a vízművek zárt rádiós rendszeréhez sincs, pedig meglepődnél ha tudnád hogy mekkora kiterjedésük van. Vagy ott a GSM-R. Ahhoz képest, hogy a 90-es években a mobil hangszolgáltatás gerincét adta a 450MHz, ahhoz képest most nincs, és nem csak nálunk nincs, hanem döntő többségében nincs. Remélem érthető. Az orosz példa ott sántít, hogy ahová szánták (YT videókat érdemes nézni), ott 20 elemes Yagi-val, a semmi veretes közepén dácsákban fogják a jelet, és annak a csúcsidőben fél egy megabitnek is örülnek, mert ezen kívül semmi nincs, mobil telefon sem. Ezt a szolgáltatást reálisabb a matáv-os vonal kihosszabbítással összehaosnlítani, nem pedig 21. századi szemmel nézve elfogadható szélessávval, vagy bármilyen mobil szolgáltatással.
-
-
DevKiller
senior tag
válasz
#71835392 #23890 üzenetére
Nem tudom mi alapján mondod, hogy ők termelik a legtöbb profitot, de látnék róla szívesen egy statisztikát
A Hello Data sem azért volt, hogy csábítsák az ügyfeleket és normális áron megszabaduljanak a kócerájtól. A Telenor vagy (TeleNER?) mindig kitalál valamit és ezzel úttörő, pár éve ő lendíti csak a piacot és indítja el a dolgokat(A DIGI-t még hagyjuk ki ebből). Ingyen net stb. Azt mondjad meg nekem, ha ennyire párti vagy akkor mi lesz, ha a 700-as összeborulásból ki maradnak? Volt szerencsém hozzájuk még Pannon-os ként és Telenoros ként is. Nahát elég is volt ennyi köszönöm szépen, akkor se használnám ha az utolsó mobiltelefonszolgáltatás lenne a világon és nem a lefedettség vagy bármilyen hálózati problémák miatt, hanem az ügyféllel való viselkedésük és modoruk elfogadhatatlan. -
viktorhu
veterán
válasz
#71835392 #23568 üzenetére
Olyan megoldás nincs, ami mindenkinek jó lenne, de az emberek jó része pár évenként mindenképpen lecseréli a telefonját, a volte pedig elég alap a mai készülékekben.
Nem tudom, hogy mire alapozod, hogy ennyire el lennénk maradva Indiától - a valóság ennek éppen fordítottja.
-
n00n
őstag
válasz
Pedig az emberek nagy része 2 évente cserél telefont, még ha nincs is semmi baja és ezt nem is tehetné meg anyagilag. Sőt sokan megveszik hitelre a legújabb csúcsmodelleket, aztán győzik törleszteni a részletét. Rakott be valaki egy statisztikát ide nem rég, hogy mennyire elenyésző országosan a 2G hívás már napjainkban.
-
Kuter
senior tag
válasz
Egyik szolgáltató sem úgy indult ,hogy hókusz-pókusz lefedte az egész országot. Több mit 10 évbe került , és még most is van olyan hely ahol a három másik szarul megy ,vagy nem is megy. Ha tényleg folytatják a tornyok telepítését simán használható ,élhető lesz. Nekem most is az. + még vagy 25 családtagomnak és 67 barátomnak, így hirtelen össze számolva.
Senki nem panaszkodik mindenki elégedett. Még a fiatalok is akik folyton a facén meg a youtubon lógnak. Kár is ragozni tovább. Valakinek elég a Trabant is az is el visz minden hová. -
leo81
aktív tag
válasz
#71835392 #23566 üzenetére
Szerintem pont nem a nyomógombos, adatforgalom nélküli 2G-s ügyfelek a cél. Most sem a 5Ft-os percdíjat reklámozzák, hanem a nulla havidíjú korlátlan netet. A 2G hanghívás a jelenlegi percdíjjal lehet nyereséges adatforgalom nélkül? Ha még az összekapcsolási díjat és az Áfá-t is levonjuk belőle akkor nem sok marad. Inkább adnék 5Mhz-en gyorsabb netet, amin VoLTE mellett még telefonálni is lehet.
-
DevKiller
senior tag
válasz
#71835392 #23529 üzenetére
Ezt már egyszer kitárgyaltuk ha emlékszel, lehet nem veled de mondták már. Akkkr is leírtam hogy a fogyasztói oldal érdekel a másik nem egészen mert nem érint. Nem vagyok szerelmes, ha az lennék akkor a TV is onnan lenne. Egyszerűen a hozzáállásuk tetszik a témához pláne úgy, hogy tudom ezt az árazást egy másik szolgáltató sem merné bevállalni.
Ez a gyerekezéses téma meg olyan jó lenne ha igaz lenne
-
Gyurka6
őstag
válasz
#71835392 #23529 üzenetére
Mint felhasználó a szolgáltatás ára egy kicsit jobban számít, mint munkavállaló kerülöm. Ez így működik, jó vagyok a beszállítónak, a felhasználók úgy is kifizetik. Olcsón venni, drágán eladni ez így működik. Menő cégek, cuccaikat gyerekmunkával készítettik. Ez a valóság.
-
Lajosnagy17
senior tag
-
n00n
őstag
válasz
#71835392 #21070 üzenetére
Már ezerszer megbeszéltük, hogy a földrajzi adottságok miatt nehezebben haladnak itt, mint keleten. Tény, hogy míg nagyon foghíjas, de a jelenlegi kondíciókkal egy tök jó kis második SIM kártya lehet egyeseknek. Sőt, ha valaki nem sokat utazik, akkor teljesen jó lehet neki elsődleges kártyának is. Annyira készpénznek vesszük manapság, hogy mindenhol legyen térerő, azért pár éve még ez nem volt így.
-
bksgbr
tag
válasz
#71835392 #20565 üzenetére
Hát azért ha már egyszer elindult az engedélyezési eljárás (gondolom nem olcsó mulatság), akkor valószínű, hogy ott lesz is egyszer új állomás, ha nem is a közeljövőben.
Nézd, én csak megpróbálom a mindenki által elérhető NMHH honlapján lévő információkat a lehetséges új állomásokról összegyűjteni, és azt rendszerezve itt közzétenni. Ha ez valakit (netalán téged) zavar, akkor az nem olvassa el a hozzászólásaimat, fogja szépen és továbbgörget, esetleg letilt, nem fogok kardomba dőlni.
Valóban, abban igazad van, jobb lenne itt már újonnan bekapcsolt állomásokról olvasni, de sajnos arról kevesebb információ található a neten. De ha valaki mégis tud ilyet, ne tartsa magába! -
Adamo_sx
aktív tag
-
viktorhu
veterán
válasz
#71835392 #20410 üzenetére
Mi a baj a digi kompakt szolgáltatással? Normál mobilneten nyomják, magas frekvencián, nem tudom, hogy azon mit kellene fejleszteniük.
A mobilhálózatot meg fejlesztik elég gyorsan, nyilván frekvencia is kellene hozzá, és nyilván kénytelenek elkezdeni kísérletezni az 5G-vel is, túl sok más választásuk nincsen, ha fel akarnak készülni a városi csomópontokon a nagyobb igénybe vételre.
-
sajtjani
tag
válasz
#71835392 #20224 üzenetére
Én nem hangosan röhögök, csak csendben mosolygok, hogy mióta június elején beraktam a Voda mellé a DIGI SIM-et, azóta havonta kétszer jön a Voda sms, miszerint "fontos vagy nekünk" ingyen 15 perc 3 napra+2 giga net 3 napra. Októberre már beerősített a kis erőszakos, mert most már 20 perc 3 napra és 5 giga 5 napra
. De fontos lett a kispénzű magyar telefonozó!
-
DonMaster
addikt
válasz
#71835392 #19547 üzenetére
Minden cég profitorientált,
a különbség a telekom és Digi között, ebben az, hogy a telekom már tegnapra akarja a profitott,
addig a digi 5év-ben gondolkodik, és mondhatni fapados ként legolcsobban rövid távon kis profittal hosszú távon viszont nagy profittal, ez a cég vezér alap elvárása a Digi-nél,.
jah és a Digi KFT az pedig nem tőzsdei cég, csak a Digi NV tőzsdei, de országunkban a KFT van ami max leányválalatnak nevezhető az Rcs&Rds nek ami az Digi NV-nek. szoval hagyjuk a töszdei dolgott, az, hogy evvel akar a Digi frekit pályázni más kérdés, hogy lepaszolná a leányválalatnak a frekit akár bérbe amit megtehet. -
DevKiller
senior tag
válasz
#71835392 #19373 üzenetére
Nagyon erősen gyanítom, hogy a miskolci József Attila úti Auchanban Beltéri! lefedettség van.
Egy ekkora épületben, ahol még a vodafone-os simeken jó ha telefonálni tudok, a DIGI-nél minimum 3 csík van 4G-n. GSM-en nem láttam 4-nél kevesebbet. Kétlem, hogy -90 dBm alatt lenne a jelerősség, hogyha nem beltéri lenne 1800 MHz-nél..
Itt a probléma nem is a lefedettséggel volt. A sebesség is hagyján. 360p-s videót szerintem elindított volna. Ping is 30 és jitter 12 ms. Az volt a baj, hogy le lökdösött a 4G-ről GSM-re. Ezért kérdeztem, hogy létezik-e az, hogy esetlegesen elfogy a kiosztható IP-címek mennyisége. -
törölt tag
válasz
#71835392 #19372 üzenetére
A Roaming Plusz be/ki kapcsolása - ha egyszer már bereszelted az APN-t - olyan egyszerű mint a faék.
Egy 6 év feletti gyerek is elboldogul vele.
Ráadásul kitűnő leírás van róla a DIGI site-ján.
Én Németországban/Münchenben naponta többször ide-oda kapcsolgattam.
... mert a T. Deutchland Roaming plusz-os az E-Plusz meg normál roaming - mint írtam - és kiváncsi voltam a sebességekre.
Naponta többször mértem mindkét szolgáltatót. -
válasz
#71835392 #19283 üzenetére
máshogy fogalmazom meg és ez még csak nem is teszt működéssel függ össze. ha hiba van a számlázásban, jelzed a szolgáltatónak, a szolgáltató elismeri és helyreállítja, akkor nem fogsz pert nyerni vele szemben azért, mert hibás volt az eredeti számla.
a többihez meg azt, hogy próbálj meg odamenni a digihez és kötni vele egy "ötkilences", vagy csak "négykilences" rendelkezésre állásról szóló szerződést és el fognak hajtani. nem is tudom, hogy pl nem magánszemélyekkel egyáltalán hajlandóak szerződni ezen a ponton.
azt látom, hogy jogilag nem létezik a nyilvános teszt fogalma, de az ÁSZF-ben tényleg csak az abszolút minimumot vállalják és "A Szolgáltató mentesül a kötbér, illetve kártérítés megfizetésére vonatkozó kötelezettsége alól, ha a szerződésszerű teljesítés érdekében úgy járt el, ahogy az az adott helyzetben általában tőle elvárhatóvolt."
nos, az adott helyzet az az, hogy tesztüzemben működnek és ezt mind a tarifacsomag neve, mind a hirdetéseik egyértelművé teszik, meg az ilyen mondatok:"A Szolgáltató mobil rádiótelefon hálózata a felsorolt települések esetén eltérő mértékben, de a település számottevő részén elérhető megfelelő vételi viszonyok esetén."
meg amúgy is, ha szerinted megszegték az ÁSZF-üket, akkor menj perelni, vagy legalábbis ezt írd és ne azt, hogy a másik szolgáltató jobb. ha nem tudod elfogadni, hogy ez egy teszt időszak, akkor viselkedj úgy, mint amit akkor csinálnál, ha nem lenne teszt időszak és válts szolgáltatót. az, hogy jelen vagy ebben a fórumban és van még digi előfizetésed az vagy azt jelenti, hogy:
- ár/értékben azért mégis elégedett vagy
- elfogadod, hogy fejlesztés alatt van a hálózat és várod a végeredményt. és akkor a csak elégedetlenséget tartalmazó hsz-eid, csak a türelmetlenségről szólnak.szóval tényleg nem értem, ha szerinted ez nem éri meg, akkor miért követed.
de mindegy, elengedem a témát.
-
MrCsiT
addikt
válasz
#71835392 #19215 üzenetére
Igazad van, az 1,4Mb/s valóban nem sok.
De ne feledd: a 0-hoz viszonyíts, mert annyi volt előtte a fórumtársnak.
Onnan pedig, egy lassú, de már használható szolgáltatás jelentős előrelépés.
Nekem volt szerencsém nyaraláson olyan helyi wifihez (és a TV is rossz volt) hogy a Digi netjén keresztül lehetett bármilyen weboldalt megnézni - ingyen. Ugyanez a T-nél sokkal drágább lett volna.Én kb. az indulástól használom a Digi-s sim-eket, és mint másoknak, nekem is megtakarított jópár ezer forintot, holott előtte is Domino Fix (Most opcióval) és Maraton Net volt mellé (amivel a kevés beszéd miatt eleve kb. 1000 Ft volt a havi mobilköltségem), mert számomra 2019-ben nevetséges, hogy milyen publikus árakat tolnak le a vásárlók torkán a többiek, holott köztudott, hogy ha a mobilszolgáltatóknak valami combosabb flotta alá kell beállniuk, akkor nem ritka a 0-5-10 Ft/perc díj sem. Publikusba pedig a 35-45 Ft/perc. Lol.
(A Telekom domino-s sebesség korlátozását meg ne is említsem, az is milyen már? Ha nem vagy havidíjas előfizető, akkor nyilván másfajta pénzt fizetsz nekik, így jogos a korlátozás.. oh, wait.)Amerre járok, akár Telekomot, akár Vodát nézek, nem egy esetben megszakadt az internet szolgáltatás amíg hazaértem. A Diginél meg tudom számolni 1 kezemen, hogy az indulás óta hányszor volt ugyanazon az útvonalon szolgáltatás kiesés.
Én ezért szeretem a Digit, és mert valóban félhetnek tőle a nagyok, hogy letöri az árakat.Te, a hozzászólásaid alapján úgy érzem, tökéletesen tisztában vagy vele, hogy a Digi a jelenlegi technikai feltételeivel csak korlátosan tud szolgáltatást nyújtani. Ezt a tényt azonban folyamatosan ignorálod a hozzászólásaidban, azért lesz fikázás jellege annak amit írsz - gondold át.
A Digivel szebb az élet (már, ahol van lefedettsége), és még a nap is szebben süt!
Ha meg van 1,4 Mbit/s-em, és spórolok ezzel pénzt, azt el tudom hasznosabban is költeni, így jó nézni ezt az értéket szerintem.
Más: tudom, már volt kérdés, de van valakinek aktuális tapasztalata arról, hogy műholdas TV szolgáltatásra, HA közben a lefedettségi térképen nincs kiírva a település neve, végül igényelhető Digi-s sim, vagy elutasítják az igénylőt?
-
válasz
#71835392 #19224 üzenetére
Attól, hogy valaki elégedett azzal amit - jelenleg - ingyen kap, még nem DIGI imádat. Ha így állnék hozzá ahogy Te, én is jöhetnék minden nap kritizálni, mert hát jó lenne az ingyen korlátlan net - noha kb. 2-300MB-ot használok havonta mobilon- meg az 5Ft-os percdíj a Telekom Domino és a Maraton helyett, de sajnos az én lakóhelyemen nincs még lefedettség, így nem kapok SIM-et. Igaz legalább a beszédre van céges kártyám, így az nekem nem kerül pénzbe, de ez más kérdés. Szóval jahh, röhej az egész, hogy 2019-ben Budapesttől 25km-re ne szolgáltasson valaki. Hogy kaphatott ez egyáltalán bármire is engedélyt?
-
DonMaster
addikt
válasz
#71835392 #19224 üzenetére
hol votl tény az , hogy ujjongás, mikor senkise ujjongot?
7mhz-es blokkal a másik 3 szolgáltató sem tud többet sebességben 4G-n mint most a Digi.
erre írták régebben, hogy a fizikát nem lehet +b...ni
amit irt, az annyi, hogy örül, hogy már házon belül is elérhető, ennyi ez nem ujjongás.
nem kötelező ere reagálnod ha szerinted még akkor is szar, ez van fogad el és kész. Senkinek se kötelező a Digi-t választani, mégis országosan kábelen több efi-je van mint a másikoknak.
ez lesz vezetéknélkül is csak több idő.
és volt határidő ez év vége vagy bukják amiatt indult ez évben.
(#19225) ecobit
papir szerint felmondhatják, és ez nem otthoni internet kiváltására szolgáló csomag , más részröl ha tegyük fel jan1-töl megváltozik lehet hogy már nem is használnád,
persze valószínű. hogy marad még jóideig a teszt csomag. -
-
n00n
őstag
válasz
#71835392 #19215 üzenetére
Unalmas már a károgásod hallgatni. Muszáj írnod? Senki nem ujjongot. Tényközlés volt... Egyébként én meg akár ujjonghatnék is, mert a Diginek hála a család kb. 10 ezer forintot spórol havonta a lejjebb vett Telekomos csomag és a lemondott Telekomos mobilnet miatt...
-
-
-
DevKiller
senior tag
válasz
#71835392 #19068 üzenetére
Nem vagyok naív, mint ahogy itt megírtam,hogy indulni fog a DIGI mèg idèn, ès sokan lehurrogtak, hogy úgysem. Ismerem a DIGI-t és a politikáját is,mint Magyarországon mint Romániában. Ott sem elsők, ès nem volt könnyű a rajt sem. Ha annyira bizonytalanok lennènek a dolgokban, akkor már règ leálltak volna az egèsz dologgal. Egyèbkènt 18 vagyok, ha èrdekel.
Mièrt föccölne a cèg milliókat már egy halott dologba?
-
torma99
aktív tag
válasz
#71835392 #18927 üzenetére
Nem értelek miért kell itt sivalkodnod hónapok óta.
Én jeleztem nekik hibát, amit 10 napja nem vettek észre, illetve nem jelentett nekik senki, konkrétan, hogy egy cellában bár volt kapcsolat adatforgalom nem volt. 48 óra volt kb. míg válaszoltak, kéredeztek több részletet és azt követően kb. további 12 óra volt és megjavult a szolgáltatás.
Sokszor gondolkozom rajta, hogy a prohardver botja vagy és a felhasználók letiltásának lehetősége miatt hörögsz, hogy fizessünk elő a prémiumra
-
törölt tag
válasz
#71835392 #18927 üzenetére
Ha probauzemben a hibak felet MAR javitottak, s a digi hozzaallasa alapjan a tobbi javitasa is nyilvan folyamatban van, az egy kifejezetten jo arany!
Ski nem mondta, h ne lehetne kritizalni, csak amit te muvelsz, az nem kritizalas, hanem... de todmit, menj inkabb pszichologushoz, majd az elmagyarazza, mi a baj veled, es miert valtasz ki ellenszenvet... h miert megy mki veled szemben az autopalyan...
-
dethroner
veterán
válasz
#71835392 #18925 üzenetére
Kékfehér baseball sapkát és ugyanilyen kezeslábast magadra öltöd, kijavítod az általad vélt hibát és utána jelentkezel ennél a béna, a személydhez szinte méltatlan cégnél valami vezető szerelői munkára. Ezek után tuti megkapnád, és a Digi végre olyan tökéletes lenne, amilyennek te szeretnéd.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest