Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Mi hazunkon is lesz antenna..
Ezek tudnak vmit. -
scineram
csendes tag
Hali!
Csak nálam történt az, hogy iOS 14 óta nem működik a VoLTE? (SE)
-
Lajosnagy17
senior tag
Most olvastam, hogy a DIGI Románia mobil lefedettsége jelentősen javult, és nem is igen kell már pénzt befektetni nekik,
ha nem veszik meg a Telekom Romániát és ha em próbálják a 70%-os optikai kábel lefedettséget tovább bővíteni.Remélhetőleg, ha véget ér a COVID19 korszak, tovább élénkítik a befekteteséiket nálunk és befejezik az INVITEL integrációt es a mobil hálózat bővítését 2021-ben.
-
Laccoss
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Az kapja a csekket, akinek a nevén a szerződés van. Bár elvileg megadható külön kapcsolattartó, és számlázási cím is, szóval van rá esély, hogy működjön amit akarnál.
Ha nem mondod le a vezetékes szolgáltatást, akkor semmi. Ha lemondod, akkor bukod a mobilszolgáltatást is valószínűleg.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Az új telefon csomagok kapcsán kérdezném, hogy a feltételek között szerepel:
"A DIGIMobil szolgáltatás igénybevételének feltétele: DIGI, vagy Invitel vezetékes, valamint műholdas szolgáltatásaink közül legalább egy igénybevétele, vagy amennyiben az Előfizető még nem rendelkezik élő szerződéssel, akkor vállalja, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DIGIMobillal lefedett településeink közül."Namost nekem nincs ilyen előfizum, csak édesanyámnak, és én még papíron hozzá vagyok bejelentve - így igényelhetek ilyen kártyát, vagy csak Ő tud magának venni előfizetést?
Utóbbi esetben a családok meg vannak lőve, csak az igényelhet, akinek a nevén van az előfizetés?
-
martonl
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Pedig ez két ponton is ütközik az ÁSZF-el. Egyrészt teszt csomag már nem rendelhető, másrészt kell hozzá más előfizetés is. Úgyhogy gondolom törölni fogják a megrendelést, vagy megkérdezik, melyik új mobil csomagot szeretnéd, és milyen egyéb szolgáltatás kell még. Gondolom valami belsős hiba lehet. Kolléga is jelezte itt, hogy nem tud SIM-et rendelni, mert nem lefedett terület. Pedig már van neki SIM-e arra a címre. A weblapjuk sokáig nem volt szinkronban a saját ÁSZF-el, most nem tudom, mi a helyzet.
-
MadMancs
veterán
válasz
zelikocc
üzenetére
Vezetékes Internet megrendelés - be kell írni a címet kiirja ugye mi elérhető, tovább, van 4 rublika hogy mit kérsz (internet, tv, telefon, mobil) én csak a mobilt pipáltam be) adatok megadása, tovább kérdezi a sim(ek) milyen tarifacsomagban legyen(ek), megrendelés véglegesítése. A sorrend nem biztos hogy pontosan ez de ezek a lépések vannak.
-
greggae
tag
Én pl. azért hoztam el 4 SIM-et, mert így adták a legtöbb kedvezményt készülékvásárlásra. Ha ugyanazt ugyanott olcsóbban megkapom egy nyilvánosan meghirdetett ajánlat alapján, nem kiskapuzva, akkor nehogy szégyenkeznem kelljen emiatt.
A készülékhez egy szükséges kártya maradni is fog, kb. 200-300 MB havi adathasználattal (bár ki lehetne trükközni más szolgáltatónál olcsóbbra, de akkor a megspórolt pénzen túl sok amfetamint meg fruktózszirupot kellene venni
). A többi tesztkártya további nem használatáért pedig elnézést kérek. -
viktorhu
veterán
válasz
TeeJay
üzenetére
Pedig lehet, hogy a Diginek szüksége lesz az 5G-re, mert a nagy forgalmú helyeken
Az az egyetlen extra frekvenciája van, és ahol csomópontszerűen maxon használják a hálózatot, lehet, hogy azzal is be fognak segíteni, a Vodafone is azon a frekvencián fedte le a belvárost 5G-vel. -
Lajosnagy17
senior tag
Ha új szerződést kötsz kábel tv-re vagy internetre, akkor még kérhetsz DIGI Mobil teszt kártyát, amit év végéig használhatsz.
-
TeeJay
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Ne tudd meg milyen sötétek a telepen az emberek, mikor kiteszik a fotókat hogy mennyi repülő jön Ferihegy felől tuti szórják ránk a vegyszert...
Meglátják hogy torony lesz egyből sül az agyuk az 5G-től -
vadpanda
lelkes újonc
válasz
MasterMark
üzenetére
Mert a többi házon nincs, mert ők nem hülyék, mert majd megbontják a tetőt és úgy daruzzák be a szekrényt, mert szombat éjszaka falat fúrnak (mondjuk utóbbiakat telenor megtette), mert mindenféle idegen idemászkál, mert a sugárzás öl.
Azt gondolnád ott, ahol már van 2 szolgáltató a harmadik úgy megy át, mint kés a vajon (talált pénz). Hát nem, épphogy átment. Ilyenkor megjelennek az összesküvés hívők és kiélhetik magukat, a normálisabbja meg távol marad.
-
poci76
aktív tag
válasz
Jester01
üzenetére
Az SMS pontos szövege a következő:
Kedves Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy a DIGIMobilt választotta! A tesztidőszak 2020.12.31-én véget ér, 2021. január 1-től érvényes tarifacsomagjaink részleteit a digi.hu oldalunkon találja. Szerződésmódosításra telefonos ügyfélszolgálatunknál a 1272 telefonszámon, ügyfélkapu felületén vagy személyesen a DIGI Pontjainkon van lehetősége.
Köszönettel: DIGI -
DarkByte
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Mert féle a sugárzástól.. gyíkemberektől, Párhuzamostól, migráncsoktól...
-
n00n
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Mert koronavírust okoz a sugárzás
-
TeeJay
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Pont az hogy tolja tovább a DIGI és még egy tornyot kiépít
A két T-nek van 3-3 tornya a telepen, Vodának 2, DIGI-nek így szintén 3 torony lesz
Térerővel amúgy sincs baj nagyon penge a DIGI egyedül a sebességre kell gyúrni gondolom azért keresték meg a közös képviselőt -
Jester01
veterán
Nem látom, hogy írta volna valaki: én az imént kaptam SMS-t a teszt megszűnéséről szóval úgy is értesítenek ahogy az várható is volt.
-
TeeJay
félisten
Wow nem adják fel úgy látom
Ma jött papír hogy a 18. ker panel telepen a tömbünk utolsó lépcsőházának tetejére szeretne a DIGI egy tornyot építeni és évente mennyi millát fizet a hely bérlésére.
Már van 2 lépcsőház tetején a telepen torony de nem baj az ha lenne 3.-is
már csak a lakók 50%-a kell hogy igennel szavazzon
-
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Meglepve tapasztalom hogy Önállóan is elő lehet fizetni Digi Mobilra (Digi terület).
Ráadásul Teszt csomagra (online). Rendelést leadtam, rendszer vissza is igazolta. Kíváncsi vagyok hiba e vagy végigmegy. 2 sim azaz 2x 500Ft belépési díjat írt a rendszer. -
keram2009
tag
Arra leszek majd kíváncsi ha lesz erről valami adat, hogy mennyi sim kártyát kapcsolnak ki majd januártól.
-
Zssom
tag
válasz
jolti05
üzenetére
Szia, Azt érdemes még a tanácsoltakon túl megnézni, hogy a fogadó készülékén nincs-e véletlenül blokkolva a hívó száma. Nekem sikerült már véletlenül tiltani valakit (annyira egyszerű, hogy észre sem vettem...), az általad leírt foglaltság jelzés pedig ugyanaz volt. Feloldottam a tiltást, onnantól minden OK volt.
-
4Grider
félisten
Olyan dolgokon rugózol, amin nem sok értelme van. Nálunk 2 sim lett a legelején kérve és újabb kettő néhány hónap múlva. Azóta itt nálunk a bázisállomástól 400 méterre 2-3 Mbps-ra csökkent az elérhető sávszélesség, estefelé még karcsúbb. Utazás közben nagyon sok helyütt nem tudjuk használni, így a kettő együtt számunkra nem elfogadható (mindenképp kell még mindig mellé másik szolgáltatótól sim). Mindenki maga el tudja dönteni, hogy mennyit ér neki ez a szolgáltatás, amibe januártól még a hálózaton belüli ingyenesség sem fér bele. Tehát még egyszer: Nem a havi 3500-4000 Ft többletről van szó, hanem arról, hogy ezért milyen szolgáltatást kapunk. Ennyi és nem több.
-
keram2009
tag
Szerintem a sim fő felhasználása és annak használási helye határozza meg marad vagy sem január 1. től. Túlnyomó többségben Pesten használom Spotify, Apple podcast hallgatásra meg böngészésre. Párszor utazok kelet mo-ra ahol egy város kivételével van mindenhol szolgáltatás így neten keresztül a rádiók is simán mennek. Nekem simán megér 1000ft ot mivel ha telenoros flottában amiben vagyok emelnék a net csomagon ugyanennyi összegért kb 3gb-ot kapnék a jelenlegi 800mb helyett. Az még mindig nem 30gb
. Én sem fizetném tovább például ha nagyon gyenge a térerő és emiatt a net vagy beszéd nem igazán menne mert akkor felesleges az 1000ft is. -
törölt tag
Nem szertem megosztani az életem minden mozzanatát a neten.
De legyen...
2 "alvó" számot hordoztam a digihez, abban a reményben, hogy elfogadható, működő szolgáltatás lesz rajtuk.
1 simem céges 1 sim privát ....harmadik sim a digi.
Vagyis a privát simem butatelefonba kellett költöztessem a digi sim miatt.
Egy hónapig használtam így.
Amikor először akadt meg a YT lejátszás (talán már a 2. hónapban), kivettem a digis simet telefonból, és fiókba tettem. Azóta is ott van(nak).
Korlátlan hívás és ingyen 20GB van a céges előfizetésemen. Számomra a digi egy "hobbi" : foglakozok velük, de nincs rá szükségem.
Ennek ellenére nagyon szívesen fizettem volna olyan szolgáltatásért, ami egy minimum szintet elér. A videók újratöltése nem ez a szint.
Egyik digis számon sem használtam havi 1 napnál többet.
Havonta betettem a telefonba, megnéztem, hogy mi a helyzet sebesség tekintetében.Remélem elfogadhatóak az indokaim.
-
-
szpetyko
csendes tag
válasz
poci76
üzenetére
"mert a valós verseny egyértelműen csökkenti az állami bevételeket"
"Miért csökkentené? Ha nem telefonszámlára fizeted, veszel belőle mást, akkor onnan megy az adó az államhoz."
Nem feltétlenül igaz, mert pl.: ha az így megspórolt pénzből külföldre utazol és ott vásárolgatsz, akkor nem itthon adózol. Vagy ha a megtakarított összeget betétbe teszed, gyűjtögeted, akkor majd csak hónapokkal, évekkel később vásárolsz és adózol, de az államnak minél hamarabb kell az adóbevétel.
De ha az így megtakarított összegből idehaza import terméket vásárolsz - amire nagy esély van - hiába adózol utána, de rontod a hazai fizetési mérleget.
-
törölt tag
válasz
Laccoss
üzenetére
Eddig akárkivel beszéltem mindenki azt mondta, hogy visszaadja.
Én is visszaadom/elhordozom mind, és majd kérek egy 50GB-os netes csomagot.
Még a végén használható lesz a hálózat, a sebességet tekintve, miután a sok (csak az ingyenesség miatt belépett) ügyfél kiesik a rendszerből. -
Laccoss
addikt
-
törölt tag
Akkor átfogalmazom: előfordulhat-e, hogy a hatóság megtiltja a "teszt" csomag ilyen gyors, szolgáltató általi 60 napos felmondását?
Amíg van rá szikrányi esély, nem húzom ki magam alól a lehetőséget.
Pláne nem úgy, hogy egy roamning nélküli csomagra lehet csak váltatni.+1: hordozott számaim vannak diginél, amit decemberben ha úgy alakul visszahordozok. Tehát részemről a nyilatkozat tétele értelmetlen.
-
Soma01
veterán
Ha most átváltogatom a csomagokat az ügyfélkapun, akkor az majd csak január 1-től lesz ebben a fizetős csomagban? Addig marad a teszt csomag. Ugye?
Látom, hogy oda van írva, hogy "Válassza ki január 1-től érvényes csomagját" de az is ott van, hogy "Az adatok feldolgozása nem azonnal történik, ha nem látja kiválasztott csomagját nézzen vissza később!". -
domper2015
senior tag
Roaming szolgáltatás lesz/várható vagy mindenki maradjon itthon?
-
domper2015
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Szia, igen. Kapsz új kártyát és azon lesz a hordozott szám. Régebbi SIM inaktív lesz.
-
lorcsi
veterán
Hello!
Van egy dual sim-es telom amiben a digis katryat netre hasznalom
Most ugy alakult, h neha telefonalni is kellene rola, de nem tudom a telefonszamat. Hogyan lehet kideriteni ? -
jolti05
őstag
4Grider + beller:
A mai napon (estefelé) megvizsgálom az átirányítás beállításait, és ha nem találok semmit, megcserélem a kártyákat. Köszi a tippeket.
-
4Grider
félisten
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Mi átgondoltuk a 4 előfizetést, és ennyit számunkra csak akkor ér, ha ezt nemzeti roaminggal oldják meg. Túl sok helyen nem tudjuk használni, a 4-ből egy tervezett junior előfizetés roaming tiltása pedig egyenesen hülyeség, vicc ha a gyereket külföldön nem lehet elérni úgy sem, hogy külön fizettünk eddig is a roamingért. Egyébként meg megy vissza mind a 4 szám, hiába a számmező legelejéről származnak.
-
Lacarr1
csendes tag
Amikor ingyen volt "még van" akkor se volt jó mindenkinek
-
badabum
tag
Jeleztem a Diginek, hogy ügyfélbarátabb lenne ha több junior kártyát lehetne igényelni, majd meglátjuk lesz-e belőle valami.
-
petir
senior tag
válasz
gabor9991
üzenetére
Nem ingyen gondoltam
szokásos DIGI-s jelképes összegért.
Szerintem nem hülyeség ha egy családban mondjuk egy párnak, vagy a két gyereknek bőven elég az 50 GB
Miért ne lehetne ?(#27507) DrBubo77
Mitől lenne ez úri huncutság ?
Mindegyik szolgáltatónak van ilyen opciója. Igény biztos lenne itt is. A jó dolgoktól nem szabad elzárkózni. -
Srácok, egy kérdés. Az ügyfélkapuba ha bejelentkezek, van olyan rész, hogy digimobil. Ott megtalálható az összes kártya, számmal együtt. Ki lehet választani hogy január elsejétől melyik csomagban szeretnék lenni kártyánként, illetve van egy olyan opció is, hogy "januártól nem használom". Ha ezt kiválasztom, akkor januártól nem fog élni az adott szám? És ha nem fog élni, van még más teendőm is? Magyarul be kell vajon majd mennem az üfsz-ra? Vagy ezzel le van adva a szám/kártya és ennyi?
-
kiro76
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ezt sajnos még nem tudom.
-
kiro76
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Lehet. [link]
-
MasterMark
titán
Lehet a Digihez átvinni számot?
-
Lackooo84
nagyúr
Digi net + digimobil off.

-
petir
senior tag
Sziasztok,
A DigiNet Aktív 50-hez lehet igényelni adatmegosztó kártyát pluszban ?
Semmi infót nem olvastam erről eddig... -
jolti05
őstag
Sziasztok!
A családban 2 kártya van jelenleg. Engem tud hívni a családtagom, én őt viszont nem, állandó jelleggel foglaltat jelez neki, majd sms értesítőt kap, hogy kerestem. A kártya igénylését követően jó darabig minden rendben volt.
A telefonok újraindításával próbálkoztam csak, de most szeretnék a végére járni, miért lehet ez.
Találkoztatok már esetleg hasonlóval?
Milyen úton lehet ezt érdemes bejelentenem a Digihez? -
4Grider
félisten
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Magyarországon nem cél a szolgáltatók versenyeztetése, mert a valós verseny egyértelműen csökkenti az állami bevételeket. Rövid távon mondjuk pont nem, de hosszabb távon mindenképp.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A készülékhez egy szükséges kártya maradni is fog, kb. 200-300 MB havi adathasználattal (bár ki lehetne trükközni más szolgáltatónál olcsóbbra, de akkor a megspórolt pénzen túl sok amfetamint meg fruktózszirupot kellene venni
). A többi tesztkártya további nem használatáért pedig elnézést kérek.
Ezt még nem hallottam!