- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
herdsman12 #112964 üzenetére
Köszi szépen!
-
peterxxx
csendes tag
válasz
herdsman12 #103841 üzenetére
Köszi az utánajárást
Közbe rájöttem végre mi a gond, most hogy jobban beleástam magam.. Panasonic hordozható telefonon be volt kapcsolva egy olyan opció h a hívó fél által megadott információk alapján állítja be az órát (órabeállítások közt találtam), ezt kell manuálisra állítani. Tényleg nem a Digi hibája
This feature allows the unit to automatically adjust the date and time each time caller information including date and time is received.
To turn this feature on, select “Caller ID”. To turn this feature off, select “Manual”. -
zelikocc
senior tag
válasz
herdsman12 #103446 üzenetére
Friss infó:
Tegnap (péntek 12 óra) óta telefonon is lehet hűséget hosszabbítani a Digi Nekem csomagra annak, aki 2021.12.01. előtt kötötte be a szolgáltatást, tehát nem szükséges mostmár személyesen bemenni. -
trec12
addikt
válasz
Telefonon és írásban is lehet. A lényeg, hogy akinek nincs hűsége 06.30-ig legkésőbb szerződjön ha a mostani árakat szeretné még egy évig. Amikortól vállalod a hűséget onnantól indul az egy év.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Szerződésszámmal és 6 számjegyű pinkóddal (vagy itt minek hívják) léptem be a telefonos menübe és kértem munkatársat. A hűség kapcsán felolvasta a szerződés szövegét és a végén egy "tiszta, hangos" igen-t kellett mondanom. Azért várom azt a megerősítő e-mailt, hogy nyugodt legyek
-
Joe123
senior tag
válasz
herdsman12 #103371 üzenetére
Én úgy tudom csak e-számla esetén 3000 az első hónap, de elvileg megy mindenkinek, újnak, meglévőnek egyaránt.
-
cinemazealot
addikt
válasz
herdsman12 #90102 üzenetére
A négyzet keresztmetszetű, bordázott részt.
Bár én pl. tegnap óvatlanul lehúztam a kör keresztmetszetű burkolatot, meg is állt bennem az ütő egy pillanatra (főleg miután a mester vagy fél órán át szívott az oszlopon meg a lakásban az üveg hegesztéssel), de vissza tudtam csúsztatni.
-
mpo
veterán
válasz
herdsman12 #85243 üzenetére
Nem kell álmodozni.
Dubajiként havi 3000 dollárnyi dirham az apanázs (a két valuta között 3,67 az állandó váltószám). Ez mindenkinek alanyi jogon jár. Az oktatás és a betegellátás ingyenes, emellett a telefon- és vízszámlára sincs gond helyiként, 23 évesen pedig mindenki földet, azzal együtt házat kap.
[link] -
pw12345
aktív tag
válasz
herdsman12 #82684 üzenetére
Hasonló remekművek nálam is születtek.
Volt, hogy kombinált fogóval ráncigáltam ki a beletört szárat, szerencsére nem maradt a furatban, a tövében tört. Egy kiváló, külpontos, kínai szár volt az...
(#82685) TeeJay
Mert egy hiltist fogtál ki. A hilti már csak ilyen, nem állítja meg nagyon semmi. Itt is volt már szó, hogy a tag nem fúr komolyabban vasbetont (mondjuk nem tudom mi a frászt keres, akkor panelban), nálam, rokonnál, ismerősnél, meg havernál is az ajtósarkokat, meg az ajtótokokat cseszték széjjel.
Jó, hát én biztos nem fogok a szerelőhöz igazodni (hát akkor jöttünk volna) és, ha már összebarmolják a hálózatot, behúzatok velük még két UTP-t, mert nekem gyanús, hogy az IPTV lehetőség és a Diginekem csomag nem a véletlen műve.
Azt tudom, hogy az ONT-ot fel lehet fúrni, de egyrészt hülyén nézne ki,
a csávó tuti, hogy a villamoskábelt fúrná el nekem, valahová a maradék optikait is lepakolnám, meg lehet router is menne mellé (aminek jó esetben szintén vannak felfogató hornyai). El tudod küldeni, mennyik a furatközép távolságok az ONT-on?
Ha Makitád van, akkor nem xarral gurigázol.
8-as és nagyobb fúrásnál kb. mindig beszoptam a vasat.
Nem is volt mélyen, volt, hogy 1-2 centi.Amúgy, ha most a nagyobb tömböket túrják ide nem tudom mikor jutnak el (amilyen a formám az x. hullám közepén), itt házszámonként a semmitől a ritmón át a H-ig bármi lehet.
-
szaboi6512
őstag
válasz
herdsman12 #81982 üzenetére
Ez jó hír.
Köszi. -
Flashget
félisten
válasz
herdsman12 #81982 üzenetére
Gondolom onnan ez a velemeny, hogy a Digi 2008 ota az ASZF-ben megvaltoztatta azt a reszt, hogy a bejarattol szamitva 1 meterig viszi be a kulonbozo kanocokat. De azt elfelejtik sokan, hogy lehet kerni barhova lakason belul, csak kikell fizetni a tobblet anyag arat. 2008-ig nem igy volt mindenki kerte a legtavolabbi pontig +10 metert meg le is tekertek.
-
válasz
herdsman12 #81364 üzenetére
A konkurencia topikjában megtalálod.
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #81304 üzenetére
Ja, értem
Egyébként kíváncsi voltam rá. Azt mondta az egyik szomszédom, hogy a ház előtt állt még ömlött az eső a kocsi sokáig. Ő látta, én nem. De ez akkor is elfogadhatatlan hozzállás, hogy nem hív fel akkor a kocsiból, hogy itt vagyok, és ha elmegy az eső akkor kezdünk, vagy holnap, hanem ránéz a naptárra, és azt mondja: hmm ennek nem volt szerencséje, jöjjön a következő. 4 órás időintervallum volt megadva. Szerintem 1 óránál többet nem vesz igénybe.
A másik meg a társasházra való felépítmény (ami szerintük szükséges volt, és amit kiépítettek - mondták ők), nos egyfelől akkor remek volt az idő, másfelől a társasház 1 emeletes, és tudom, és a többi szomszéd is megmondta, hogy senki nem volt fent a tetőn. Magam onnan tudom, mert amikor a UPC kötötte be, bizony hallottam a lépteit.
Szerintem az történt, hogy akkor meglátta, hogy ez egy társasház. Gondolta kell majd közösképviselői engedély stb... csak a valóságra nem számított, hogy ez nem olyan társasház, ahol ilyesmi kellene, mert nincs közösképviselő, közösköltség sem. Lényegében apartmanok. Akkor sem jött be, hanem elhúzott, majd gyorsan mondta, hogy hogy nézne már ki ha egyenként húzzák be az optikát a lakásokba. Ki kell építeni mondta... mindegy akkor elment, pedig megcsinálhatta volna. Aztán felhívatott az ügyintéző csajjal, hogy kész van a kiépítés (haha
), majd kaptam a második időpontot mára. Várhattam itt..., még fel sem tudtam hívni, mert
csak ezt az SMS-t kaptam. Egyébként 2009-ben volt DIGI-s tányéros tévém. Az sem a minőségéről volt híres. A mostani dolog, meg az akkori között az a párhuzam, hogy rájuk hivatkozva tudtam, jó ajánlatot elérni, akkor SAT TV-m volt
Az egyetlen amit pozitívumként fel tudok mellettük hozni, hogy lenyomják a konkurensek árait. Ahol megjelennek, egyből lehet jól alkudozni
A telefonszolgáltatásuk, olyan mint az Invitelé, nem hiába vásárolták fel azt
Jó, az Invitelé erősebb volt, mert havi 1200 Ft-ért az összes vezetékes ingyen hívhattad
Csak mobilirányba volt kuka... a Telefon nekem értékelhetetlen volt, a TV lett volna érdekes, de páran mondták autentikus személyek, hogy alacsonyabb bitrátával dolgoznak, mint a UPC DVBC-n.
Ami meg a szerelést illeti: Jó sokáig úgy voltam vele, hogy vagy befér a koax mellett (egyébként szerintem befért volna), vagy a koax és az optika helyet cserélnek. Most már teljesen másként gondolom, mármint abban a tekintetben, hogy ilyen kellemes áron, mint amit sikerült kiharcolnom, nekem nem kell optika. A T-t sem fogom megkörnyékezni, mert egyfelől még 1+ év mire lesz Telekom (most megtorpant a COVID miatt talán), másfelől én nem fúratom a zsírúj műanyagnyílászárókat sem, a 15+1 záras ajtómat megint nem, és a falat sem. Szerencsére az új ablakok a Koax után kerültek be.
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #81302 üzenetére
DIGI alkalmazott vagy ?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
herdsman12 #81176 üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz
herdsman12 #81008 üzenetére
Remek, akkor várom a mailt. Most kell majd először fizetnem és nem akartam lyukra futni. Köszi!
-
válasz
herdsman12 #79558 üzenetére
Persze tudom, de nekem ez így szimpatikusabb. Ha helyzet volt, akkor mindig is írásban kommunikáltam a szolgáltatóval. Te pl. most le tudnád írni a beszélgetésed azonosítószámát, amit az ügyfélszolgálattal való utolsó beszélgetésed alkalmával diktált az automata? Én biztos nem.
-
nrg_52
addikt
válasz
herdsman12 #79494 üzenetére
Ahhoz a konkurenciahoz ami "bekeidoben" is szar volt? Kossz nem, onnan jottem, meg igy is ezerszer jobb a digi. Ez egy atmeneti idoszak, meg fogjuk erte kapni a kotberunket.
-
joey04
titán
válasz
Sokan erre a szarra is éveket várnak. konkurencia nuku.
-
wanted5
őstag
válasz
Nyilván mert nincs konkurencia, konkrétan megírtam nekik e-mailben, hogy 3-5x annyit is fizetnék a telekomnak, ha lenne...
-
TeeJay
félisten
válasz
herdsman12 #79234 üzenetére
és akkor az otthoni karanténban honnan fognak majd tölteni az emberek?
-
TeeJay
félisten
válasz
herdsman12 #78638 üzenetére
mert ha annak a környékén jön be akkor lakáson belül nem alakítjuk át csak bejön az optika oda megy az ONT és a koax meg LAN marad ahogy eddig. vagy lehet LAN nem is kell mert az ONT-ben van wifi
-
sajog159
aktív tag
válasz
herdsman12 #77191 üzenetére
Kissé megkésve még 1 kérdés: a telefon is DIDs, maradhat a "szokott helyen" az ONT-ban, ha DIGIs ONT bridgeben lesz esetleg?
Vagy erről volt már szó?... -
Dictator^
veterán
válasz
herdsman12 #77238 üzenetére
600e laptop mellett csak nem a 2500ftból lenne baj.. szerintem ezt fel sem kellett volna hoznod.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
De ettől még fennállhat az a szituáció, hogy a routere messze van az ágyától, árnyékolva van, sok router van a környéken, stb.
Na mindegy, a kérdező tud tenni az ügy érdekében. Másnem közvetlenül a router mellett is ki kéne próbálni a wifi sebességét. -
viktorhu
veterán
válasz
Ők eleve csak vezetéken garantálják a garantált sebességet is, így az első kérdésük nekik is a "kábelen mérte-e" lesz. A wifit pedig mindenkinek magának kell megoldania.
Szerk:
Ha jól figyeltem, pont a saját 40 rugós router szórja lassan az áldást.Igen, egyebek között ezért is kéne megnézni kábelen, mert valószínűleg a diginek semmi köze a problémához.
-
sajog159
aktív tag
válasz
herdsman12 #77191 üzenetére
Kösz.
CAT5e-el tisztában vagyok, de a CAT5 már be van húzva, nem könnyú kicserélni -
sajog159
aktív tag
válasz
herdsman12 #77185 üzenetére
Értem.
A HG8121H-nak csak 2db UTP csatlakozó van: 100Mb és 1Gb. A 100-ra TV van dugva, 1GB pedig asztali géphez megy CAT5-el. Gondolom, ha másik routert akarok, meg kell osztani az 1GB-ost és WAN-ra UTP-el kapcsolni a „jobb” router (pl. ASUS RT-AC57U). Így van?Lehet, hogy hagyom az egészet, ahogy van most...
-
sajog159
aktív tag
válasz
herdsman12 #77159 üzenetére
Ha jól emlékszem a HG8121H 5GHz-t is tud, igaz?
-
4Grider
félisten
válasz
herdsman12 #77159 üzenetére
Ez már inkább ac lesz nem?
-
owen23
tag
válasz
herdsman12 #76626 üzenetére
Mi az a digi sim?
Másik ismerős ezt írta:
Nem sikerült, kb 1 órát szarakodtam vele, megpróbáltam 3 különböző e-mail címmel. Az a baj, hogy átvettem az előfizetést, és az az előző tulaj e-mail címéhez van hozzárendelve, így már nem lehet másikhoz hozzáadni. -
szaboi6512
őstag
válasz
herdsman12 #76633 üzenetére
Kiderül. H/W Ver.:A az a v1.
-
owen23
tag
válasz
herdsman12 #76556 üzenetére
Nincs digi net csak tv.
-
m_kovacs
tag
válasz
herdsman12 #76571 üzenetére
Android 9 magyar.Én a Viasat Historyt mondtam. Most is angol hangsáv.(7:22)
Legalább tízet kipróbáltam, azok magyar hanggal mennek.
Android 8 magyar, szintén angol hangsáv a Viasat History. Ha lesz rá hangulatom, megkérdezem az ügyfélszolgálatot. -
m_kovacs
tag
válasz
herdsman12 #76561 üzenetére
20:12, most is angol!
-
owen23
tag
válasz
herdsman12 #76535 üzenetére
Sim kártyáért?
Amúgy nem nekem van Digim ismerősnek, csak ha segítek elintézni akkor én is használhatom a telomon.
-
owen23
tag
válasz
herdsman12 #76523 üzenetére
Ja kell hozzá digi net is az meg nincs csak tv.
Így nem jöhet össze gondolom. -
alratar
addikt
válasz
herdsman12 #76262 üzenetére
Holnap amúgy is hívom a sebesség miatt, így ezt is elintézem.
-
nfsu17
veterán
válasz
herdsman12 #76226 üzenetére
Nem tudom, hogy akik akadékoskodnak a FTTB>FTTH átalakítás miatt, azok olvastak-e ÁSZF-et. Ha nem, akkor is elfogadottként kell tekinteni rá, mert használják a szolgáltatást.
2.4.3. A szolgáltatás létesítésére vonatkozó egyéb szabályok
[...]Az Előfizető, illetve az ingatlan tulajdonosa a kiépített hálózaton nem szerez tulajdonjogot, viszont biztosítani, illetve tűrni köteles, hogy a Szolgáltató a hálózathoz hozzáférjen, és azon - szükség esetén - hibaelhárítási munkálatokat végezzen, vagy a hálózatot fejlessze, valamint, hogy a hálózathoz való hozzáférés jogszerűségét ellenőrizze.[...]Ha ezt nem fogadod el, akkor:
12.3.1. A Szolgáltató rendes felmondása, vagy 12.3.2. A Szolgáltató rendkívüli felmondása
(nem vagyok jogász) -
Foose
addikt
válasz
herdsman12 #76226 üzenetére
Gondolom én legalábbis.... Felmondhat, szankciókkal. Mint ahogy pl mobilelőfizetést is fel lehet bontani a lejárta előtt, persze akkor az ügyfél fizet is ha felmondja hamarabb. De mivel én már lecseréltem a régi netet, ezért nekem most ez nem téma.
-
BullZeye
veterán
válasz
herdsman12 #76191 üzenetére
Van eszámla, és ott nincsenek számlák. (digi.hu ügyfélkapu).
Tájékoztatást nem kaptam, csak számlák vannak emailben, úgyhogy akkor beszélek velük hétfőn.
Köszi
-
adika4444
addikt
válasz
herdsman12 #75882 üzenetére
Lehet valami cli-t érintő Speedtest oldali gond, délután nekem is az 1000/1000 Telekom szerinte felfelé 5 Mbps-t tudott, szerintem olyan 700-800 körül.
-
Laccoss
addikt
válasz
herdsman12 #75371 üzenetére
Komoly baj van ott, nálam 10%os csomagvesztés volt a netmero-nél most reggel.
Packets: Sent = 100, Received = 90, Lost = 10 (10% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 6ms, Maximum = 2735ms, Average = 53msBixnél viszont semmi gond
Packets: Sent = 100, Received = 100, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 6ms, Maximum = 21ms, Average = 6ms -
dkess
őstag
válasz
herdsman12 #75365 üzenetére
Lmh
Kérlek jelentsd azért - az az egy-két perc beleférhet és talán gyorsabban is lesz fejlemény általánosságban is.
Egyébként, ha visszanézel, akkor ezen a lapon is pont panaszkodott más is előtted. Augusztus 29 -e óta van a jelenség. Szeptember elején volt tele igazán eme topik ezzel a problémával. Talán ennek is köszönhető, hogy egyes topiklakók az utóbbi időben már csak rövid félmondatos válaszban "zavarnak" az ügyfélszolgálathoz - mint azt tették az ezen lapon szereplő utolsó esetnél is ...
herdsman12
Ezt tényleg szó szerint értsd. A családban van FTTH és FTTB -sek is vegyesen - nekem FTTB. Ismeretségi körömben is van vegyesen. Van, hogy egy barátom TeamSpeak -en (Ő FTTH) nem panaszkodik amikor nálam katasztrófa éppen a net. Játékban is látni a pingjét illetve TeamSpeak -en is a client info -nál. A család és említett ismeretségi kör egy városból (vidék) valóak.
A TeamSpeak/Discord "csodájának" hála meglehetősen sok emberrel kapcsolatban vagyok szerte az országból. Köztük rengeteg Digi -snél. Sokuknál ugyanez a probléma. Egyik nap volt, hogy nekem 22 üra körül megjavult - az ország másik felében az addig jó net "hasalt el" és a kollégának lettek folyamatos 2000 feletti pingjei órákra ...
Ezt tényleg úgy képzeld el, hogy pl.: 3 tized mp -re van net - aztán 2,5 mp -ig semmi - aztán 0,5 mp -re van net - 1,5 mp -re elmegy - 6 tized mp -re van net - aztán 2 másodpercig nem - stb. stb. stb. Ez megy úgy egy nap 2-3 órát - nálam például most is.
Ez már böngészésnél is őrült zavaró - pl. most a ph oldala 3 mp alatt sem jön be. Van hogy csak félig tölt be - van hogy egyáltalán nem ... Persze ez nem ph specifikus probléma ...
-
herdsman12
őstag
válasz
herdsman12 #74572 üzenetére
Reklamáltam emailben, telefonon a 3 hónapra visszamenőleg, egyben kiszámlázott régi-új csomag különbség miatt.
Közben augusztus végén kötöttünk új hűséget, ahol egy pillanat alatt átlátta az ügyintéző, hogy mi a bánatom és törölte a visszamenőleges számlázást.
Majd pár napja jött az üzenet:"Továbbá tájékoztatjuk, hogy egy sajnálatos adminisztrációs hiba miatt az OKOS csomag kedvezmény leállításra került szerződésén, így a kedvezmény visszaszámlázására került 2019.06.12-2019.08.31-ig terjedő időszakra vonatkozóan.
A szükséges korrekció időközben már megtörtént."Aztán, hogy mennyi köze volt az egész cirkuszhoz a helyi üfsz-nak, az már örök titok marad. Egy alkalommal megjegyezték, hogy lejár vagy lejárt a hűség, de akkor nem erőltették, hogy mi legyen.
-
castiels
addikt
válasz
herdsman12 #75142 üzenetére
Nem ezzel van baj, hanem hogy pl a Digi Animalnál folyamatosan kockásodik a kép, be-be villan valami nem oda illő színes képsor a többinél meg csak szimplán ha húzódii a kakera akkor kivehető, hogy akadozva megy a kép de csak olyankor látható.
-
varso
tag
válasz
herdsman12 #74760 üzenetére
-
Angel2014
addikt
válasz
herdsman12 #74714 üzenetére
Tegnap megtettem a diginél...igaz csak egyes számba akarták de kivertem a hisztit és mondtam több száz ember kezdi észrevenni így kértem írja be ezt is...nem tudom hogy meg is tette.
sfdrakex : +1
-
ToBeY
nagyúr
válasz
herdsman12 #74714 üzenetére
Valaki írt már esetleg a diginek (és kapott is rá választ),hogy mi a fene van?Ha nem,akkor írnék!
Mobilnettel nem fogok lerántani 4-500mb updatet! -
ToBeY
nagyúr
válasz
herdsman12 #74712 üzenetére
Ok,és a samsung update miért nem megy?eddig jó volt az is.
-
DonMaster
addikt
válasz
herdsman12 #74625 üzenetére
tudom hiszen olvastam,
hivd öket ujra, és menj be személyesen is, mivel számla felveszik a panaszodat és 30napon belül választ kapsz, ha ott is rád hátrányosan hat akkor lehet menni a szervekhez, de elöbb ezeket a köröket lekel furni.
én is irtam személyesne panaszt, amiután kaptam 3honap jováirást. -
DonMaster
addikt
válasz
herdsman12 #74620 üzenetére
okos csomaggal igen.
okos csomag nélkül számla bug.
mert ez az okos csomag lista ára, nem az uj csomag-é tehát bug, emaitt a digit kell felhivni hogy javitsák,
mostanában elég gyakori a számlával kapcsolatos probléma diginél, emiatt nem a hatoságot kell elsöre hivni hogy roszszámlát kaptam hanem a digi-t.év elején kb 3orányi számlám lett üszf hivásból . elején még szépszoval utána már elgurult az a bizonyos.
és végeredményben megoldodott, vissza számláztak és mgé jováis irtam több honapot. -
DonMaster
addikt
válasz
herdsman12 #74586 üzenetére
"... A csomagok változása a határozott idejű szerződés lejáratát követően automatikusan történik meg. ..."
ezt irtad
A határozott időtartamú előfizetői szerződés helyébe lépő új, határozatlan idejű szerződésben meghatározott, az előfizetői szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak a korábbi határozott idejű szerződésben szereplő szerződési feltételeknél
de nem hátrányos, 1000/200-bol lett 1000/300 0 spiler tv-böl lett spiler tv, ahogy a telefon is változott,
az mind elönyös, más kérdés, hogy árban is változott az hátrány de valamit valamiért. -
DonMaster
addikt
válasz
herdsman12 #74582 üzenetére
nem kell vitázzunk, megszűnt és elő csomagok és azok lista árai.
az egész év eleje erröl szolt a topicban olvas vissza, mást is okos csomagbol átraktak, hüség lejárta után.
de mivel új csomag és nem csak névben hanem más is, így jogában ál az árváltozás
internetnél lásd okoscsomag 1000/200 helyet diginet ftth2019 1000/300 van.
tv-nél okoscsomagban nincs spiller , uj digitv2019-ben meg van. ahogy régi digitel200 helyet is digitel250 lett más árakkal .
mind 3 más vagyis új csomag, ha viszont átkerülsz új csomagba akkor jogosan kérhet érte többlet költséget,
főleg úgy hogy megszűnt az okos csomag.kár volt bejelentened, mivel év elején többen is megtették, és nem lett semmi.
(#74584) Laccoss
én is igy gondolom, akiknek jár azok x év hüséggel vannak, hüségnélkül mindenkit átraktak már évelején, engem is nem véletlenül küldték akkor a tájékoztatást is, erröl levél melelt csatolva, hogy miért.
aki meg kivétel és lejárt okos csomag hüsége van és mégis anynit fizet az meg örüljön mert adminisztrativ bug,
mostanában elég gyakori ez. -
Multibit
nagyúr
válasz
Milyen csomagod van jelenleg?
-
Laccoss
addikt
válasz
Nem ugyanazok a csomagok vannak már, ezért nem sértik a törvényt.
-
herdsman12
őstag
válasz
herdsman12 #74474 üzenetére
Pár napja érdeklődtem itt lejárt hűség ügyben. (lejárt: 2019.06. hó)
Megérkezett a legújabb számla 8700 Ft-ról. Visszamenőleg 3 hónapra leszámlázták a (3x) 700 + 445 Ft kedvezményt.
Még a márciusi számlával érkezett előfizetési díj módosításáról tájékoztató dokumentum "g" pontja szerint:"... A csomagok változása a határozott idejű szerződés lejáratát követően automatikusan történik meg. ..."
Ezzel a húzással vajon jogszerűen felülírták a hírközlési tv 127 § (6) pontját, amelynek célja pont az automatikus emelések megfékezése volt?
"A határozott időtartamú előfizetői szerződés helyébe lépő új, határozatlan idejű szerződésben meghatározott, az előfizetői szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak a korábbi határozott idejű szerződésben szereplő szerződési feltételeknél."
Ügyfélszolgálat csak nézett nagyokat, majd kiderül mi lesz.
-
csiki52
tag
válasz
herdsman12 #74474 üzenetére
Hát én nem tudom hogy müködik de nekem pl már tavaly decemberben lejárt és még mindig az okoscsomag kedvezményeit számlázzák
az üfsz azt mondta örüljek mert amig a központban valami csoport észre nem veszi addig igy marad , meg azt is mondták, hogy ebben az évben az FTTB-t átkötik FTTH-ra és akkor ugyis változik. /ezt szerelő mondta nekem/
-
twine
veterán
válasz
herdsman12 #72983 üzenetére
Nyilván csak egy szimpla üzletkötő,,, és alap esetben én is inkább "központilag" szeretek mindent intézni... Mint ahogy ez meg is történt....
De most valahogy azt logikáztam, ha ő köt a környékünkön, bedobta a szórólapot, talán a helyi viszonyokkal is tisztában van....
Ami akár még igaz is lehet, csak én el lettem hajtva, mert belőlem nem esett le jutalék... -
WaterWave
veterán
válasz
herdsman12 #72315 üzenetére
Kínjában nem tud mit csinalni... Van ilyen...
-
worxland
addikt
válasz
herdsman12 #72256 üzenetére
Budaörs: itt is megjelent.
-
forten
aktív tag
válasz
herdsman12 #71966 üzenetére
Elnézést,ha úgy tűnt bántólag írtam,nem állt(áll)szándékomban.
Egyszerűen amit írtál, hogy a idő pontos,a hívásnapló viszont -1ó ,nem gondolom hogy szolgáltatói hiba.
Viszont,ha szülitik megoldás, illetve válaszol a szolgáltató,írd meg légyszíves. -
forten
aktív tag
válasz
herdsman12 #71946 üzenetére
Csak 99,9%-ig.Ha,nem a telefonodon szabályozod az időt,hanem a szolgáltató" által kiadott impulzus",akkor minek a telefonodon a téli-nyári átváltó? S például ezt hogy kell elképzelnem,nyáron lassabb a pulzus,vagy fordítva?
Csak úgy ,kérdezem,de komolyan. -
4Grider
félisten
válasz
herdsman12 #71950 üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
herdsman12 #71950 üzenetére
Azt csináltam, teljesen korrekt volt az időpont.
Látja is a netet? -
4Grider
félisten
válasz
Mi is ilyen telefonokat használunk az összes telephelyünkön, de még senki nem jelezte a problémát. Itthon is ez van, itt sem jelentkezett.
Be van állítva a settings_management_date_n_time.html oldalon az "Automatic adjustment of system time with time server:" yes-re és meg van adva egy timeszerver a szinkronhoz? -
Csaba No. 1
tag
válasz
"...Az óraimpulzust a főközpont adja ki, a híváskor. A szolgáltatónál kell jeleznie ezt a problémát..."
Úgy látom, hogy ez megint egy magyaros probléma. Küldözgetik egymáshoz a gyártók, és a szolgáltatók az ügyfeleket, és közben a probléma nem oldódik meg.
-
DonMaster
addikt
válasz
herdsman12 #71352 üzenetére
A kaosz az ur mindig. Legalabb tisztazpdik az 1000 es 1024 fogalmak is mert mint kiderult van aki lemaradt 11nel hogy itt maskep vannak es emelet kutalalt fantom milibit eket kepzel . most amugy mar kaosz ide oda a
Kicsit mar tulvan offolva a digi topicja .Hogy a digirol is szo legyen uj teruleteken nem Bp. Masnal is javult a ping? 3ms re? Bar ez a letoltesnel ami k.. lasan indul meg speedtestnel lefele nem latszik viszont a feltoltes meg 1000rol porogle ami epic bar 340nel al meg ami jo .
Amugy is ha livius szerint az mb/s nem letezik akkor entalsltam fel es az a megabyte/s roviditese . ennyi .
-
válasz
herdsman12 #70746 üzenetére
Dehogynem. Először a webes bejelentőjükön keresztül, aztán telefonon kétszer, majd emailen. Az utolsó mailem után sikerült az első bejelentésemre új számlát kiállítani, szintén sz*rul.
De gyorsan beugrottam a Pólusba, hátha sikerül személyesen megértetnem velük, hogy mi a problémám.
Szerencsére egy nagyon kedves és értelmes ügyintéző hölgyhöz kerültem, aki megnézte a szerződésemet és a rendszerükben lévő dolgokat és elismerte, hogy sajnos a munkatársának, aki az első bejelentésemmel foglalkozott, nem igazán sikerült értelmeznie, hogy mi a reklamáció tárgya.
Sajnos a helyszínen nem sikerült korrigálnia a számlázást, de vagy 5 percig gépelt (nem azért mert lassú volt, hanem elég sokat írt) egy emailt, amit a háttérosztályuknak el is küldött rögtön ígéretet kaptam rá, hogy napokon belül mindent rendbe raknak.(#70743) qqcqqc: köszönöm a tanácsot
. Nem gondoltam volna, hogy a személyes ügyintézés eredményre fog vezetni...
(#70747) ArGab: egyszerűen érthetetlen számomra, hogy ilyen egyszerű dolgot képtelenek normálisan elvégezni. Sima lakossági szerződésről van szó, nem egy 100 telephelyes cégről.
Na mindegy, remélem jövő héten pont kerül az ügy végére és elfelejthetem a témát.
-
pw12345
aktív tag
válasz
herdsman12 #70561 üzenetére
Nézd, írhatnám, hogy tapló, de fogalmazzunk inkább úgy, hogy trendi, nem PC (illetve PC, nem MAC, csak nem úgy PC, sz'al érted...), maradjunk, annyiban, hogy közélet ihlette stílus. Egyébként te minek neveznéd azt a nyálverést, amit pl. a Spílerek hiánya miatt kapott korábban a Digi?
-
Andralin
aktív tag
válasz
herdsman12 #68834 üzenetére
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat kábelhossz kérdésben.
Most már megnyugodtam, hogy nem lesz gond. -
El Gringo
senior tag
válasz
herdsman12 #68834 üzenetére
hűség alatt hogy változna?
amúgy nálam is emeltek 3100-ra. Pont le akarom cserélni a csak internetet csak tv-re
a net ára nő, a tévéé csökken
-
nefertiti95
csendes tag
válasz
herdsman12 #68407 üzenetére
Köszi
a számot nem tudtam, de emailt már írtam, hátha segít
-
ToBeY
nagyúr
válasz
herdsman12 #67320 üzenetére
Majd írok nekik,hogy mi legyen vele.De én biztos nem fogok szaladgálni utána...
-
TeeJay
félisten
válasz
herdsman12 #67304 üzenetére
Vagy te fizess kevesebbet és csak 200-as csomagod legyen úgysem használod ki az 1000-et én meg fizessek többet és többet is használom. Garantált minimummal számolva is lepkefing fogalmam van havonta neked még akkor 0,3% sincs minek fizetnél nagy csomagot.
Vagy tegyenek p2p-re csúcsidőben limitet és kész éjjel meg limit nélkül, engem az se zavarna -
TeeJay
félisten
válasz
herdsman12 #67299 üzenetére
oké és honnantól gátlástalan valaki?
fizet 1000-es csomagot mondjuk a plafon legyen 940megabit
azzal havonta max 307TB-ot lehet tölteni
aztán ha én töltök 15TB-ot akkor gátlástalan vagyok mert 5%-ra ki merem használni amire fizetek?
akkor lennék jó előfizető ha 0,1%-ra használnám ki és havi 300GB elég lenne?
akkor a 32-es osztáson mindenki használja ki 0,1%-ra az összesen 3,2% a többi 97% meg legyen csak úgy poénból...ha garantálttal számolsz ami 300megabit akkor havi 15TB-nál 15%-ra ki merem használni a hálózatot akkor mocskos gátlástalan vagyok?
szerintem kicsit gondold átamíg a garantált 300/50 adatmennyiségének a harmadát sem érjük el addig hadd ne legyünk már pofátlanok
-
Gézengúz
addikt
válasz
herdsman12 #67299 üzenetére
Pontosan.
-
tibike8
őstag
válasz
herdsman12 #66765 üzenetére
Szegeden is ez volt egész éjjel meg napközben is, de most jó.
-
válasz
Nem működött egy ideig, de már jó.
-
Joe123
senior tag
válasz
Nálam tegnap este óta nem megy a digionline, most már legalább a csatornalista bejött, tegnap este még az sem (500-as hiba). dgi.hu megy, csak nagyon be van lassulva.
-
MasterMark
titán
válasz
Digi.hu kicsit lassú, de nálam is mindkettő bejön. Cloudflare DNS.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Nálam mindkettő bejön. Budapest, Kőbánya-Újhegy.
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #66687 üzenetére
Már bocs, de mi az okoskodás abban, hogy a DIGI - amúgy az ONT-d admin jogosultságú tulajdonosa - nem állítja be nekeked az IPv6-ot az eszközön, Te pedig - akinek csak user joga van az eszközhöz - nem tudod átállítani, mert ez a funkció nincs benne a jogosultsági szintedben?
adika4444 a megoldást is leírta. Amennyiben az ONT BRIDGE módba kerül attól kezdve transzparens (semmit nem kell/lehet rajta állítani).
A saját routereden pedig már simán beállíthatod az IPv4/IPv6 dual-stack támogatást. .. feltéve, hogy olyan routert veszel ami tudja ezt.Amúgy meg sok sikert! Várd a szakértőt aki megoldja a problémádat! ... mert tudod, én csak a szobafestő vagyok.
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #66663 üzenetére
Én kérek elnézést!
DE! Beállítani akkor is csak Te tudod senki más, de amennyiben nem látsz a menüben WAN IPv6 beállítási lehetőséget akkor nagy valószínűséggel Te sem tudod beállítani, mert nincs ilyen lehetőséged user szinten.
(Amúgy az eszköz a maga a piaci mivoltában - tudomásom szerint - képes az IPv6-ra. DE, hát ugye a DIGI firmware, meg a DIGI által a felhasználónak biztosított jogosultsági szint egy más tészta.)
-
adika4444
addikt
válasz
herdsman12 #66661 üzenetére
Hali!
Szerintem az a ZTE nem támogatja routing módban az IPv6-ot, vagy ha támogatja is, te nem fogod tudni működésre bírni, hasonlóan az F668-hoz. Rakasd bridged módba, és vegyél egy jó saját routert.
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #66661 üzenetére
Te éred el a saját ONT-d beállításait user szinten. Keresd meg az IPv6 beállító menüt, ha van ilyen állítsd be, ha nincs akkor vagy nem támogatja vagy user szinten nem férsz hozzá a beállító menühöz.
Amúgy jelenleg az ONT-t BRIDGE vagy ROUTER módban használod?
... mert, nem mindegy. -
válasz
herdsman12 #66082 üzenetére
A szakadozás.
WaterWave: Ne érts félre nem a DIGI-nek dolgozom, még közvetve sem.
Én is Újpesten lakom és ahhoz képest, hogy ebben a házban konkrétan kiírta már idén tavasszal a DIGI, hogy április 11-én jönnek optikázni, azóta sem történt semmi, továbbra is csak koax + LAN lóg a szekrényben.TeeJay: Hétvégén nem nagyon szoktak hívni - csak végszükség esetén -, így az elmúlt 2 nap passz, de abban maradtunk, hogy ma késő délután, vagy este kezdik el majd küldeni a logokat, utána kiderül, hogy mennyit változott a helyzet.
-
4Grider
félisten
válasz
herdsman12 #65714 üzenetére
Nincs beállítva. Kettő DNS elég szokott lenni. De beállítható harmadiknak a Cloudfare, az opendns vagy a Google is...
-
nfsu17
veterán
válasz
ezt jól kicentizted
én még csak 381628 sec-nél járok
-
TeeJay
félisten
válasz
FTTB van nincs még ONT sajnos
-
MasterMark
titán
válasz
herdsman12 #65065 üzenetére
Ez normális, valószínűleg le van tiltva, hogy a szerver válaszoljon ping-re.
Soma01: Inkognitó módban működik?
-
Benőke
őstag
válasz
herdsman12 #64836 üzenetére
Nálam a ZTE eszközök mindig anomáliákat csinálnak.
A digi jelszót felejtette el mintha reseteltem volna de amúgy minden beállítás maradt.
Fél óra telefonos zenehallgatás után jöttem rá hogy a bekötési papíron mintha láttam volna felhasználónevet és jelszót. Azzal megint megy...Nekem függőlegesen van felszerelve de gondolom ez nem oszt nem szoroz
Ez a wifi hogy minden ki és bekapcsolásnál ha akarom ha nem mindig bekapcsol...
Menüből meg nem lehet kikapcsolni fixen...Nem akkora dolog ez hogy ne lehessen megcsinálni.
Na de ez ZTE...No de bridge módban nem lesz baj a wifivel fixen ki lesz kapcsolva... Remélem.
-
Benőke
őstag
válasz
herdsman12 #64825 üzenetére
Szuper ez a wifi gomb. Elfelejtette a felhasználó nevet és a jelszót is egyben.
Igazán fos ez a zte...
Monjuk legalább tartják a szintet mert bármilyen eszközük akadt a kezembe az egy kalap sz@r volt, ez most sincsen másképpen...
Na és persze minden ki és bekapcsolás után újra lesz wifi... Tragédia ez az egész működése. Hogy a huaweivel semmilyen gond nincsen... -
Spet
addikt
válasz
herdsman12 #64738 üzenetére
Hogy írjak az ügyfél szolgálatnak? Jah ok
Hogy idézzek az ÁSZF-ből:
A határozott idő leteltét megelőző 90 napban a
Szolgáltató 3 alkalommal értesíti az Előfizetőt a
határozott idejű Előfizetői Szerződés határozatlan
időtartamúvá átalakulásának időpontjárólEredmény: háromból 0 alkalommal értesítettek, csak a csekk jött, elszámolással.
-
4Grider
félisten
válasz
herdsman12 #64596 üzenetére
Nincs kedvük, nem tudnak, mert a ház nem engedi vagy egyéb okból nincs rá lehetőség, stb...
Nomadikus neten is megy, mondjuk voippal meg lehetne oldani az analóg telefont neten is. -
fcc
aktív tag
válasz
herdsman12 #64154 üzenetére
Na kb. hasonlót vártam volna én is.
Nálam W7 van. -
DonMaster
addikt
válasz
herdsman12 #64014 üzenetére
itt az a kérdés hogy digi ont routermod vagy bridge ha bridge akkor lehet több saját routerrel ha router mod, akkor valami hálozati gebasz van ott több idben kell mérni.
ugye bridgenél a gép viszi a ppope-t ami elégé terhelö de ha router átveszi akkor easy-n megy.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
herdsman12 #64014 üzenetére
Jól látod ha a gyári ONT nem tud 600Mbit körüli értéknél többet akkor másik routerrel sem fog jobban menni.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest