- Milyen okostelefont vegyek?
- Elindult a One UI 7 béta program
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Van különbség ha a neten, vagy személyesen az ügyfélszolgálaton kötöm meg a szerződést a digivel? (árban persze )
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
Üdv.
A két hetes bekötést mennyire szokta tartani a Digi?
Hétvégén lesz 2 hete, hogy vár a haver, viszont nekem sajnos már nincs ismerősöm akivel meg lehetne siettetni az egészet.[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz herdsman12 #77238 üzenetére
600e laptop mellett csak nem a 2500ftból lenne baj.. szerintem ezt fel sem kellett volna hoznod.
-
Dictator^
veterán
Most voltam ismerősömnél (FTTH), ahol szolgáltatás áthelyezés miatt sikerült elérnie, hogy valamilyen Wifis ONT-t kapjon. Laikus a témában, azt hitte, hogy így megússza a wifis router vásárlást...
Viszont a jó öreg ZTE ZXA10 F625-t lecserélték, valami fehér (nem néztem típusszámot) wifis ONT-re, ami előtt még van egy FTTH reciever.Mióta csinálják így az FTTH részt? Miért jobb külön egy reciever amin még a koax is külön megy, és külön tápolni két eszközt?
Az, hogy ha külső routerrel akarunk netet, azt telefonon kell engedélyeztetni, hogy a router kapcsolódjon közvetlen a netre?
Nálam még a régi ZTE F625 van, de kopp-kopp, sosem volt vele problémám..
[ Szerkesztve ]
-
-
Dictator^
veterán
válasz s1999xx #70778 üzenetére
Nem emlékszem pontosan, de szerintem több mint 6 éve Digim van. UPCről váltottam.
A UPChez nem lenne elég a két kezem, de még a két lábamon lévú ujjak száma, hogy megszámláljam hányszor volt problémám velük.
A Digihez talán elég az egyik kezem. Egyedül egyszer volt nagyobb problémám, ami szerintem területi probléma volt. Ennek a megoldása talán volt 1 hét is. Közben működött a net, csak packet lossos volt.
Előtte, és azóta sem volt semmi nagyobb jellegű problémám velük.
Eleinte 80/25-ös net, aztán 200/50 (talán), utána 500/200 majd 1000/200 -> és most 1000/300.A legtöbbször próbáltam meggyőzni az embereket, hogy váltsanak, mert megéri.
Most csak annyit tudok mondani, hogy ha igaz is a digi ügyfélszolgálatosokról szóló hírek, akkor nekem eddig nagy szerencsém volt.Szóval ha úgy érzed válts. Aztán majd jelezz vissza évek múlva, hogy mennyire voltál megelégedve az új szolgáltatással.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz szaboi6512 #53600 üzenetére
Én is ma váltottam, viszont még nem aktív (holnapra írták).
Azt nem tudod, hogy a weboldalukra ha bejelentkezel akkor ott már átírták a szolgáltatást 500-ról 1000-re?
-
Dictator^
veterán
válasz #29810560 #53479 üzenetére
Jól megkaptam, köszi srácok
Kb. fél éve lehetett, hogy a 200-as netet megemeltettem, mert olcsóbban jöttem ki anyagilag az 500-assal..
De így akkor még jobban járok majd ezzelKöszi!
Utolsó kérdés: a 2012-ben kapott ONT-t vajon cserélni fogják az 1000-es váltásnál?
Nekem még ez a fekete ZTE van (a model számra nem emlékszem, talán 660).. viszont ha jól tudom, FTTH-hoz, már csak ezt a fehér gyárilag wifis ONT -t adnak..[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz vittorio7 #53474 üzenetére
Hát igen, bár az ottani 2000-es net 11k amint látom..
Na jó, akkor szerintem lehet emelni a netet, aztán olcsóbban kijövünk
Az 200-500-as netet azért nem látom vajon a listában, mert be vagyok lépve és 500-as netem van?
Bár most kiléptem, de így sem látom a kisebb fajta csomagjait a Diginél..Köszi
Szerk: FTTH-ban vagyok, családi házas övezet, ONT a házban.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Üdv.
http://digi.hu/ajanlat/internet/lan
Srácok, normális, hogy hűség nélkül 2500 FT az 1000-es net? Vagy ez valami promo?
Nemrég kötöttem át a 200-as netemet ami 4700 volt, 500-asra ami akkor 4500 ft volt hűség nélkül..
-
Dictator^
veterán
Én szerintem olyan 20 után kezdtem volna ma bele, az első fél óra jó volt, aztán láttam, hogy 550-650 közötti ms-em van. Először azt hittem, hogy a game... aztán látom, hogy nem, mert a legtöbb EU szerveren ez van :\
Remélem hamar rátalálnak a hibára, már ha keresik, vagy egyáltalán kibukik valahol és észreveszik.
1 hetes intenzív 38-39-es láz után most olyan jó lett volna....És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
-
Dictator^
veterán
Mostanában nem szokott vacakolni az net (ONT) a 29-es körzetben nektek?
Elvileg a jel nem megy el, de net nem jön. Egy újraindítás és olyan 5 perc és van újra net.
Nem szűrtem még ki, hogy mi lehet a hiba.. lehet, hogy csak a router vacakol.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz Varszegig #42908 üzenetére
Nekem még a régi fekete színű ZTE van (típust fejből nem tudok), de akihez ma mennék beállítani annak már a fehér Wifis van..
Remélem felhasználónév jelszó ott lesz hozzá, mert ha jól tudom ezekbe már be lehet lépni..(a feketébe nem tudtam)És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
FTTH övezetben a fehér ZTE optikai terminálra ha rádugok egy Tplink routert akkor kell valamit állítanom?
Elvileg Wifis routerként működik az új ZTE (fehér - típusát nem tudom) terminál..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
-
Dictator^
veterán
Hűségidőm lejárt, viszont ha lemondom a netet a 3 szolgáltatás közül, akkor várnom kell 3 hónapot mire újraköttettem a netet?
Az ügyintéző azt mondta, hogy ha bemegyek és lemondom, azonnal meg tudom kötni hűség nélkül azt a netet amelyiket akarom.
Most 4700-at fizetek a 200/100-ért.. viszont 4500-ért hűség nélkül van 500/200-as..
Lehetséges még ez? (Vagy más névre kell kötni?)És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz poli27 #27096 üzenetére
Hát esztétikailag eléggé gány lett.
Amúgy milyen csatira gondolsz?
Mert az összes jel elszáll... Maga az optika csatlakozása az ONT-be?Ma kb. olyan fél órán belül 5x szállt el az összes szolgáltatás nála.. LOS pirosan világított.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz Lin3Lord #27086 üzenetére
Az a baj, hogy unokatesómék nem igen vágják a dolgokat, az analóg adások mentek.. a neten lefutott a speedtest... működött minden.. majd elmentek otthonról és mire hazaérték akkor vették észre a hibát..
Persze rákérdezett erre, akkor mondták, hogy nincs ezzel baj, még megy így ez, csak esztétika...És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
Unokatesómnál bekötötték a netet, átfúrták a falat és az optika így megy be..
Tegnap voltam fent, néha az ONT pirosra vált, teljesen elmegy a jel....
Az összes HD adás kockás, közvetlen 1 TV-n nézve is (DVB-C tunerrel)... + (HD media boxxal is (hbo miatt megrendelve))
Mivel a kábel mozgatásnál az ONT néha pirosra vált, minden szolgáltatás szakad...Köze lehet ehhez a kábelhez?
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz Flashget #22352 üzenetére
200/50 egy TPLINK 1043 V1-el.
Legújabb gyári FW van rajta a tplink saját oldaláról.Megint nyomtam egy tesztet:
TL-WR1043ND_V1_140319
Published Date 3/19/2014Ez van fent, ez a legújabb FW V1-hez.
1-2 év gari még van rá, szerintem meghirdetem hamarosan olyan 7e körül.. nem tudom mi a reális ára. Én még olyan 14-ért vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Létezik tényleg, hogy a 1043 V1 csak 110mbitet visz át a gyári FW-vel? Nem lehet, hogy az optikai terminálba (ZXA10 F625A) rossz lan portba van dugva ami nem visz át csak 100-at ~?
-
Dictator^
veterán
válasz HoryThePooh #18890 üzenetére
Igen, Én is emiatt szívtam be. Digi oldalán derült ki nekem is, hogy már átálltak.. csak a 1043 V1 nem bírja nekem se.
-
Dictator^
veterán
válasz HoryThePooh #18880 üzenetére
FTTH övezet? Optika bemegy a házba?
Lehet a routered fogja meg a sebességet.[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Regisztrálsz olyan e-mail címre amid van. Majd miután beléptél a szerződéseknél megadsz két adatot az utolsó számládról és ha minden oké, akkor látni fogod mikre fizetsz.
Én is így vettem észre, hogy már 200/50-em van, mert a 1043 V1 nem igen akarta azt a 200mbitetÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
A számlán ugyanaz a szerződés szám van rajta mint a szerződésen. 6 számból áll.
Itt kell megadni a legutolsó számla sorszámát, évszám nélkül. A havi számla fejlécének a jobb oldalán található.
Sikerült, a legutolsó számláról kellett megadni a számla sorszámát (évszám nélkül)!
Programcsomag: DIGINET 200
Programcsomag havidíja: 4 700 Ft
Fizetési mód: CSEKKIlyenkor mi van, akkor már Diginet 200-am kéne legyen?!
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz VillMernok #18298 üzenetére
Akkor most felhúzták már? Merre fele laksz?
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz Tournament #18016 üzenetére
Mikor emelték meg neki?
-
Dictator^
veterán
Újraindítások után 11/25mbit lett a TopNet, de kapott még egy restartot most már szerencsére ok.
-
Dictator^
veterán
Nekem a 80/25 stabilian 87~/24-26mbit..
Visszaolvastam, de ennek most tuti emelkednie kéne, vagy mi?
-
Dictator^
veterán
válasz radi8tor #15940 üzenetére
8000~ körül fizetünk most, hogy lejárt és ahogy leírták, 5600-5800 körül lenne. (2évig ennyit fizettünk, és nem fogunk váltani már innen)
Majd kiváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle nektek, mert úgysem fogunk váltani.
Telefonon nem lehet intézni, vagy külső ügyintézőtől?
Mert a 29-es körzben ha jól tudom nincs irodájuk.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
-
Dictator^
veterán
válasz leslieke #15934 üzenetére
Majd értesíts már légyszives.
Mikorra mész?Ezekszerint te is akörül kötötted a szolgáltatást mint Én. Nálatok még volt DigiFon 500-as telefoncsomag (magyarországon belűl mindenhova ingyenes)?
Ez megmarad ha lejárt a hűség, vagy ez is elveszik azonnal?
-
Dictator^
veterán
Üdv.
Diginél végre "meglévő ügyfeleknek" is lehet hűséget hosszabbítani, így olcsóbb lesz a havi csekk.
Valaki próbálta már ?
-
Dictator^
veterán
válasz PeterPH #15008 üzenetére
Mi történik amugy karbantartáskor panelekbe ahol csak UTP-d van?
Nálam FTTH van, ha karbantartás ki van irva, néha alapból elszáll a cucc, ilyen 50-150es pingek jönnek vissza BIXtől, játék is laggolni kezd, fogom resetelem az ONT-t és oké.
Ez panelbe, hogy néz ki?[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
80/25-nél normális, hogy 1.5mb feltöltés körül 200-as pingem van EU szerverre amire feltöltésnél nélkül 40-50ms-em van?
Annó amikor kötötték a netet (FTTH övezet) akkor 10mega le, 2 mega feltöltés körül is alig volt 50ms-em mérve akárhova.
-
Dictator^
veterán
válasz radi8tor #14923 üzenetére
Ezírtam Én is.
Legalábbis erre akartam ultani, kép meg amit linkeltem, pont nem az amit akartam, mert ott meg épületes panel volt, és nem családi ház. /Csak nem látszott rajta az optika, hogy meddig megy./[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz #16729600 #14918 üzenetére
FTTH családi házas övezetbe kapsz egy optikai terminált.
Panelekbe meg csak az UTP megy fel, oda mehet azonnal a router (ide nem, mert az optikai kábel amit az oszlopról behúznak a terminálba van kötve ;bár ezt megválaszolták)És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz Flashget #14912 üzenetére
Közbe újraindítottam az optikai terminált akkor amikor írtam, de semmi nem változott.
Majd 1 órája megint kapott egy resetet és most jó lett.
Ping visszaállt bixen 1-5ms-re (50-100ms-ről), illetve a packet loss is megszűnt.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
Valakinek vacakol ma a net?
Reggel óta packetlossom van, az oldalak is lassan töltődnek.. illetve a ping is megugrott.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
Utolsó részhez szólnék, ahol 80/25 van, ott általába picit több mint 80/25 van, viszont a TV-ben talán igazad van, de az meg engem nem érdekel.
Nincs olyan ismerösöm akinek 80/25 van megrendelve és alatta lenne a sebesség.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
Nap szinten szakadok mostanába Digiről (topnet, 1043 tplink router).
181 Feb 22 19:55:49 PPP WARNING LCP down
180 Feb 22 19:55:49 PPP ERROR LCP down
179 Feb 22 19:55:49 PPP INFO rcvd [LCP TermReq]Igy kezdödik, kb 5 mp alatt újra fent vagyok neten.
Ötlet?(Legújabb firmware, eddig jó volt fél évig)
-
Dictator^
veterán
válasz NoOne1976 #14289 üzenetére
Legtöbb családi házas övezetes most a 29-es körzetből van (ott épít a digi).
Akkor viszont nem kábel lesz, sztem területi, vagy terminál hiba. (Mint írtam, családi házas részen vagyok én is, és néha naponta 1x, egy miniszakadásom volt (nem minden nap, de volt, hogy 3db a héten, utána meg csak 1 a következő héten), kb 10mp alatt vissza is reconnectelt (router hiba szerint a kapcsolattal van gond azaz nem a router kezdeményezni az újracsatlakozást / bontást).És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz NoOne1976 #14287 üzenetére
Sebességnél amúgy nem mind1 milyen kábel, bár nem tudom, milyen UPC-d volt előtte.
Mivel családiházas, gondolom 29-es körzetbe vagy valamerre, igazából a terminállal is lehet gond, de nálam is pár napja szakarodik.. Szóval valószinüleg területi hiba.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
FTTH övezeten nincs senkinek problémája? Naponta szakadok ilyen 5mp-re és már aztán azonnal van net.
Restartolva volt minden.LCP down hibaüzenet, ami oké , hogy sync loss van, de mitől?
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
üdv.
naponta szakadok legalább 1x netről, általába este 7-8 között.
ftth övezet, nincs kiírva karbantartás.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz gyáliSanyi #13757 üzenetére
Torrentet próbálj ki, hozni fogja.
Ezeket a tesztereket nem erre találták ki.. bár lehet helyes is.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz leslieke #13749 üzenetére
17 ker mellett, Ecser, Maglód.
Speciel Én sem kaptam kódot, elfelejtették leírni. Cégen belül a melósok se kaptak, illetve Fater sem kapott.
Nekem és Faternek csak a bekötő csávót kellett hívni , mert aztmondta 7 napig mindenre tud válaszolni, illetve visszajön ha valami gond van, utána már csak az ügyf. segíthet.
Szóval a melósok meg hívhatták az ügyfélszolgáltot.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz gyáliSanyi #13725 üzenetére
Azért nézz rá a Digi.hu-ra hátha karbantartás van felétek.
(Bár kétlem ha net lett volna, akkor kábelen jó, wifin nem)[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz palagonya #13691 üzenetére
9 hónapja vagyok FTTH övezeten Digi felhaszáló.
3x ment el a net 5 percre, illetve tegnap egy fél órás kimaradás volt.
Azóta ismént 10megával töltök..Ismerös Maglódon ugyanerre panakszkodott mint te.. Fent a körtér fele.. lehet valami hiba lépett fel.
-
Dictator^
veterán
válasz radi8tor #13519 üzenetére
A semminél jobb, az ügyfélszolgálatos ezekről a bővítésekről sz@rt se tudott, így inkább felvette a hibát, hiába magyaráztam, hogy már volt szerelő, és valószinüleg túlterlhelt lesz a hálózat (meg hát nem nálam lesz a hiba)
De mind1, kiküldte a szerelőket, akik egyből rávágták mi lesz, mivel a jelszintem jó volt (előző alkalommal is)..
Ők november végét célózták be.. szóval folyt köv november vége(Hozzáteszem, szerencsém volt, mert itt többen bejelentették, persze náluk teljesen szakadt a net, párunknál meg csak a csomagvesztés volt..)
Szóval ja, pozitív, hogy igy alakult!
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz Dictator^ #13511 üzenetére
Na végre értelmes szerelők jöttek ki.
Kiderült a mi részünket bővítették, a és a fejállomáson kéne még hangolni, szóval felvették a hibát.. és nem ráírták, hogy nincs semmi hiba, mint az előző szerelők..
Király.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest