- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
wanted5 #79508 üzenetére
Nem is kell kiabálni, egyszerűen nyilatkozz a rögzített beszélgetésben arról, hogy nem járulsz hozzá a hibajegy lezáráshoz, mert szerinted a hiba nem lett elhárítva, és amennyiben letelt a bejelentéstől számított 72 óra, akkor igényt tartasz a kötbérre. Amennyiben a szolgáltató nem fogadja el a Te mérésed, akkor küldjön technikust aki a helyszínen kivizsgálja azt. Igen tudom, hogy most ez is egy kényes pont, de ha nem tudtok zöldágra vergődni online vagy telefonon, akkor valamerre tovább kell lépni. Ennek persze megvan az a kockázata, hogy ha kijön valaki és sikeresen kiméri a garantált minimumot, akkor kifizettetik a kiszállást. Ilyenkor egy dologhoz mindenképp ragaszkodni kell, ne az ő saját pppoe adataival kapcsolódjon, hanem a tieddel, és azon mérjen. Sőt én ilyenkor már inkább írásban intézném ezt a hibabejelentő email címen, mert ugye a telefonbeszélgetést te jogszerűen nem rögzítheted, viszont az email ügymenet nálad is megmarad.
-
nubreed
veterán
válasz
wanted5 #79495 üzenetére
A Telekom IPTV -től az isten mentse meg az embert. Nekem már volt régebben, soha többet nem kéne ingyen sem. Persze csak ha netet akarna az ember az más. A DIGI féle DVB-C sokkal jobb és kényelmesebb, viszont sajnos a net tényleg nagyon szar az utóbbi időben. Egyébként Intruder2k5 -el értek egyet, én sem értem, hogy most hirtelen mitől döglött le a DIGI hálózata csak azért mert vírushelyzet van. Én főleg esténként tapasztalom a nagy sebességcsökkenést, szvsz esténként naggyából a vírus előtti időkben is annyi ember netezett mint most. Akkor mi az isten változott, mitől lett ilyen szar a DIGI hálózata?
-
-
JKJ420
tag
válasz
wanted5 #79252 üzenetére
Ráírva nincs erről semmi az eszközön. De miért lenne csak egy port gigabites? Huawei az eszköz.
Eddig nem használtam a Digis eszköz wifijét, de most próbaképpen visszakapcsoltam. Mobil eszközről (N-es), 102/108 lett az eredmény, szóval mégis van valami a hálózati résszel.
Eddig viszont ment 100Mbit felett, szóval nem értem mi változott.
Elnézést kérek az értetlenkedésért.
-
-
DonMaster
addikt
válasz
wanted5 #75673 üzenetére
1.port 1gbits 2.port 100mbits.
és nincs másik ez van. 4eFT 1gbits sw.
tévedsz ha azt gondolod, hogy nekik kéne biztositani routert, mert nem kértél wifi szolgáltatást a wifi szolgáltatási áron ami ászf-ben megtalálható szerintem
akkor miért kéne routert adjanak, amit adnak az csak grátisz, hogy megy router modban is, és nem azonnal bridge-vágják oda mindenkinek, aztán oldja meg a wifi és lan problémáját mindenki.
[link] ez elég neked, nem 15-20-30-40-50-60 stb ezer Ft hanem 4e FT -
CirrMee
addikt
válasz
wanted5 #75673 üzenetére
Nem lehet az ügyfélszolgálatot kérni, hogy cseréljék valami normálisabbra?
De lehet. Kérni bármit lehet. Mindent lehet, max egy jót röhögnek rajtad.
Nincs arra felesleges pénzem most, hogy 15-20-30 ezerért vegyek egy routert, amit alapvetően nekik kéne biztosítani.
1.: nem a Digivel kötöttél szerződést
2.: ha mégis azzal, akkor nem ártana elolvasni, mit írtál alá. Ígértek egy (ethernet) szolgáltatási végpontot, amit megkaptál. Az egyéb igényeidet kénytelen leszel magad megfinanszírozni, ahogy mindenki más is.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged