- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképen a Poco F7
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laccoss
addikt
válasz juhaszmarci #115654 üzenetére
Tedd olyan helyre, ahol nincs útban, ha nem kell a wifije, akkor bárhova eldugható. Ha pedig osztani akarod tovább kábelen, vannak kis méretű switchek.
-
-
Laccoss
addikt
-
Laccoss
addikt
válasz MarciKING24 #114405 üzenetére
Amikor próbáltad, akkor a digis ont lan1 és a vezérlő lan1/wan portja volt összekötve utp kábellel?
-
Laccoss
addikt
válasz MarciKING24 #114403 üzenetére
Ha tudja a pppoe kapcsolatot, akkor nincs gond, ha nem tudja, akkor viszont nem kellene modem módba kapcsolni a digis ont-t. Ha ez utóbbi a helyzet, akkor a telekom oldalán le van írva, hogy mit, hogyan.
-
Laccoss
addikt
válasz MarciKING24 #114401 üzenetére
Ha a digis ont router módban van, akkor ő végzi el a te azonosításodat (pppo kapcsolódás), meg a router funkciókat, dhcp, wifi, portnyitás,stb Szükséged lesz a digis pppoe felhasználónévre és jelszóra. Ha nincs meg, kérd el az ügyfélszolgálattól. Ez után vagy az ügyfélszolgálattól, vagy a digis appban/ügyfélkapun van olyan, hogy szolgáltatás-eszközkezelés, ott az ONT-t tudod router és modem mód között kapcsolgatni. Kapcsold modem módba, várj kicsit, közben a tplinknél a pppoe kapcsolatot beállítod a kapott pppoe felhnév és jelszó párossal. Amint ez megvan, a tplink veszi át a router funkciókat, a digis eszköz csak egy átjáró lesz. Ez után próbáld a mesh hálózat beállítását a tplinkek között.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz MarciKING24 #114397 üzenetére
A digis ont modem módban van? Így a master mesh lesz a router(tplink1), kösd össze kábellel őket (lan1-wan port), majd pppoe beálllításnál állítsd be a digis felhasználóneved és jelszavad. Utána ha ez működik, állítsd be a mesht a tplinkekre.
-
Laccoss
addikt
válasz Doky1988 #114038 üzenetére
Az összehasonlítás akkor lenne jó, ha kipróbálnád a telekomos nettel a routered, hogy ott mit produkál. Egyébként ha a prociban bőven van tartalék, ill. a memória sem telik meg, akkor bírnia kell többet is, csak ugye a gigabites portok korlátozzák. Belső hálón, wifin másolva lehetne tesztelni, hogy mennyit bír.
[ Szerkesztve ]
-
-
Laccoss
addikt
válasz Dragon3000 #113719 üzenetére
Arra ment a válaszom, hogy írtad, hogy a torrent kliens használja, hiába nyitott a port más nem fér hozzá.
-
Laccoss
addikt
válasz Dragon3000 #113717 üzenetére
Kivéve, ha a torrent kliensben van egy biztonsági rés..
-
Laccoss
addikt
válasz RocketSWET #113676 üzenetére
Szerintem a kliensbeállítás nem az ONT függyvénye, ha pedig mégis, akkor azt érdemes modem módba hajtani.
-
Laccoss
addikt
-
Laccoss
addikt
válasz tamas.nick #112495 üzenetére
IPv6 DNS szerver is be van állítva (pl. a google-é)?
-
Laccoss
addikt
válasz D-LAN|FuRioN #112165 üzenetére
Azért itt nem a 100m-es kert végében a 300/300as wifi volt a legdrágább kiadásod. A leírás alapján azt gondoltam, hogy arra kellett 5 év és min. 1,5M forint. De lényegében egy fél vármegyét átszeltél a net miatt, ami azért szép teljesítmény.
Gondolom akkor még nem volt Starlink.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz D-LAN|FuRioN #112160 üzenetére
Ha segítséget kértél volna olyan embertől, aki ért is hozzá, töredék áron és pár nap alatt összehoztad volna. Amúgy szomszédok mit szólnak, hogy besugárzod a környéket?
-
Laccoss
addikt
válasz akaszajanos #112012 üzenetére
A szerződésszám lesz az.
-
Laccoss
addikt
Szerintem nincs semmi probléma azzal, hogy egységesíteni akarják az eszközeiket. És ugye manapság már jól hangzik, hogy az adott eszköz tud wifi6ot is. Egyre több az wifis eszköz, tévé, tablet, ahova kell a wifi sebesség. Az más kérdés, hogy mi támogatja és mi nem.
Az átlagfelhasználó számára, akinek nem kell portnyitás, vpn, dinamikus dns, fejlett tűzfal, csak gyors net kábelen vagy wifin, arra megfelel. A szociális média, homeoffice, streaming szolgáltatásokkal nem lesz gond.
-
Laccoss
addikt
válasz garga01 #110197 üzenetére
Akkoriban volt digis szerelő, meg alvállalkozó. Állítólag az utóbbiak kókányoltak.
l1k3_1t: Még nem emelik. Én úgy tekintek erre az időszakra, mint átmeneti időszakra, amikor még próbálják a rendszert megfelelő szintre hozni, összeolvasztani. Persze, benne van a pakliba, hogy ez csak rosszabb lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz sebijani1982 #110080 üzenetére
Megnézed böngészőben is, és kiderül, hogy az app e a hibás, de valószínűbb, hogy a stream folyam, vagy túlterhelt.
-
Laccoss
addikt
válasz beach head #109391 üzenetére
Letöltő van? Nem több 10 vagy 100-szorosan túlseedelt a torrent?
-
Laccoss
addikt
válasz Dragon3000 #108508 üzenetére
A digi Nekem csomag meg 6900ft.
-
Laccoss
addikt
válasz Dragon3000 #108487 üzenetére
Eddig nem volt, de már nem az a digi többé, mint régen. Ahogy a vodafone sem.
Én ha váltani akarnék, mindenképp megvárnám az összeolvadást és a ONE megjelenését.
-
Laccoss
addikt
válasz Dragon3000 #108447 üzenetére
Ha a Vodafone vette volna meg a Digit, akkor talán, de annyi erőforrást elpazarolni, ha nem akarnak gigabites netet, hát...
A ONE egy összeolvadás lesz új csomagokkal, díjszabással szerintem. De majd kiderül.
-
Laccoss
addikt
válasz adika4444 #108167 üzenetére
De egy ügyfélszolgálatos is csak kb. azokra a kérdésekre tud válaszolni, amit kiadnak neki, amit megtanult. Nem fog önállóan problémát megoldani.
És ricogsm írásából következtetve nem írt semmi olyat, amire tudott volna a gép válaszolni.
ricogsm: Próbáld azt, ami olyan népszerű, hogy a szavak első és utolsó betűje van csak a helyén, a szó többi betűje pedig össze van keverve.
-
Laccoss
addikt
válasz Dragon3000 #107918 üzenetére
Igen, én is furcsálom. Lehet csak egy hiba a mátrixban
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz hiddenroth #107665 üzenetére
Az igen, nem is tudtam, hogy ilyet is osztogatnak.
-
Laccoss
addikt
válasz hiddenroth #107659 üzenetére
Milyen szuper ZTE eszköz az? Mert a Huawei HG8147X6-en kívül mást nem érdemes használni, csak Bridge módban.
-
Laccoss
addikt
válasz hiddenroth #107649 üzenetére
Valószínűleg valaki már nyomott rajta egy resetet, vagy állított már be jelszót amit senki sem tud és a digi sem ossza meg veled. Kérd/állítsd bridge módba, rakj mögé egy routert és használd.
-
Laccoss
addikt
válasz KRoli92 #107407 üzenetére
Pontosan mit írsz be? Üresen hagyod a username-t és passwordnak beírod, hogy admin?
651 hibakód általában azt jelenti, hogy a kapcsolat nem építhető fel, legtöbb esetben ez abból következik, hogy az adott kapcsolat még nem szakad meg, vagyis foglalt, ezért nem tudsz rögtön újrakapcsolódni. Ezért kellene lecsatlakozni előtte és csak utána újraindítani, kikapcsolni stb. a routert.
-
-
Laccoss
addikt
válasz dilajoska1 #107021 üzenetére
Iktasd ki a routert és kiderül.
-
Laccoss
addikt
válasz sludgeboyx #106946 üzenetére
Nem tudsz ott olyasmit beállítani, ami hatással lenne rá.
-
Laccoss
addikt
válasz janakbacsi #106909 üzenetére
Google Translate addont rakd fel, nem kell más.
-
Laccoss
addikt
válasz sludgeboyx #106910 üzenetére
A neted nem lesz gyorsabb, de... pl. ha kihasználod a gigabites netsebességet, és mellette még mondjuk LANon másolgatsz, esetleg filmet nézel helyi hálón, stb. akkor jól jöhet a plusz sávszélesség.
-
Laccoss
addikt
Ha fix eszközparkkal rendelkezel, akkor a dhcp nélküli hálózat sem nagy probléma.
-
Laccoss
addikt
Ezzel nem is lenne baj, bár én megvárnék egy hitelesebb forrást.
Az itt írtak szerint, ha hűségben vagy, akkor 45 napot adnak, hogy eldöntsd, hogy akarsz e továbbra is hűségben lenni, vagy bontod a hűséget? Akkor hűségből nem is lehet majd utána kilépni? Vagy bejön a kötbér? Engem az jobban érdekelne, mint ez a rémisztgetés.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Intruder2k5 #106509 üzenetére
Nekem sincs. Kábeltv 2850ft, Net 2899ft, telefon 250ft.
-
Laccoss
addikt
válasz Intruder2k5 #106504 üzenetére
Nem lehet, hogy az epack miatt változott meg? Mert ugye, akik benyomták kaptak szerződésmódosítást, vagyis újra kezdődött az előfizetés, nem?
-
Laccoss
addikt
válasz Intruder2k5 #106501 üzenetére
Miért változott volna, ha hűségben vagy?
-
Laccoss
addikt
válasz Livercool07 #106345 üzenetére
Akkor meg ügyfélszolgálat, lehet rossz profilt állítottak be neked.
-
Laccoss
addikt
válasz sakal83 #106072 üzenetére
Van, hogy nincs átjárás a wifi és a lan között. Saját lejátszó szerintem csak usb-ről képes lejátszani, nem? Vagy DLNA-ra gondolsz?
Egyébként nem hiszem, hogy ez digi probléma.
UPC/Vodafone-nál van úgynevezett ügyfélmegtartó szolgálat, amikor fűt fát megigérnek, adnak ajándékot, csak hogy az ügyfél ne lépjen le. Diginél nincs ilyen elvileg, mert nincs rá szükség.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest