- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
kicsihuszar #107206 üzenetére
Az idopont vhogy nem stimmel...
Szerintem a két időpont nem ugyanaz, a küldő szerint sem. A megfogalmazásból nekem az jött le, hogy 2023.02.23 03:38:48 osztották ki számodra a szóban forgó publikus IP címet.Amúgy meg, ez nem Digi probléma. Ha sehogy sem találod a káros tevékenység forrását, próbáld meg elszeparálni egymástól és az internettől az ideiglenesen nélkülözhető eszközöket (xiaomi node, IP kamerák, IoT eszközök). Egyenként engedd vissza őket, miközben valami hálózatfigyelő eszközzel monitorozod a forgalmat. Ez hosszú folyamat lesz.
-
jack982
senior tag
válasz
kicsihuszar #107206 üzenetére
lehet, hogy feltörték a wifidet? valaki azon keresztül garázdálkodik.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
kicsihuszar #54685 üzenetére
Amúgy nem tudom, hogy ezt a hülyeséget honnan szedtétek, de a sima Cat5 kábel is tud gigabitet akár 40-50 méterig is és ezt tapasztalatból mondom, másrészt a többi okosnak pedig akik ajánlgatnak, hogy már sima Cat5 kábelt nem is lehet kapni, szóval ha bemegy a boltba, akkor általában alapból Cat5e-t nyomnak a kezébe, így felesleges a "legalább Cat5e kábelt vegyél!!!444" szöveg.
Inkább azt az észt ossza mindenki, hogy ne CCA, hanem rendes CU kábelt vegyen, mert a CCA-nak valami ritka szar a minősége, kurva könnyen törik és leamortizálódik, nem tudom ki találta ki ezt a szart, de megetetném vele az biztos.
Szóval rendes és tömör réz kábelt kell venni normális RJ45-ös csatlakozókkal, amik rendesen átviszik a tömör réz eret és nem csak mellette mennek el, mert ugye silány minőségűek.
Ami pedig a sima Cat6 kábelt illeti, ha az sincs sokkal drágábban, akkor azt is megéri megvenni, mert azért egy kicsivel még is jobb, egyedül talán az átmérője miatt lehet hátrány, más miatt nem, de pl. ha egy 50-100 méteres távra kell kábel, akkor inkább Cat6, amibe ugye van belül egy elválasztó, így a belső erek között már kevesebb az áthallás.Egyébként ha a kábelből az alap 4 éren kívül (sárga, sárga-fehér, zöld, zöld-fehér) esetleg 1 nem érintkezik rendesen, vagy esetleg meg van szakadva, akkor már csak 100/100-as link van, szóval biztos nem a Cat5 a probléma, főleg nem rövid távon.
-
poli27
veterán
válasz
kicsihuszar #54476 üzenetére
100/100 az kábelesen korlát, véletlenül nem a FE jelölésű portba van dugva az ont-n a kábel? Valahol nincs gigabites link ez okozza!
-
TeeJay
félisten
válasz
kicsihuszar #54474 üzenetére
szerintem már emelték csak ennyit bír a routered ezek szerint
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest