- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
crue
őstag
válasz
knuckle #70015 üzenetére
Nálam ugyanez történt kb egy hónapja, megfeleződött/harmadolódott a sebesség, azóta is úgy van. De mindjárt megmagyarázza valami okos, hogy ez csak sírás, mert a garantált minimum megvan, mire nem elég annyi, bezzeg régen mi volt, más szolgáltató drágább/lassabb, ez nem bérelt vonal stb.
-
válasz
knuckle #66047 üzenetére
TP-LINK routerekben 1480 a default érték. Bár lehet nem mindben, de pl. a WDR4300-ban igen.
-
TeeJay
félisten
válasz
knuckle #65514 üzenetére
Gondolom folyamatosan haladnak a központ felől a határ felé. Nálunk még 18-ban ahol most vagyok albiban még optikai kábel sincs a lépcsőházban másik tömbben ugyanezen lakótelepen meg már tavaly nyáron is be volt húzva. Ahol lakást veszek most ott is bent van már és remélem hamarosan indulni fog
-
adakiller
senior tag
válasz
knuckle #57268 üzenetére
11 nap után most kaptam választ a teljesen normális stílusban feltett kérdésemre:
"Köszönöm szépen a válaszát, mégha ez nem is pozitív.
Egy dologgal kapcsolatban kérném szépen a segítségét még. Ha az 500-as csomag sem megoldható akkor a szerződés felmondását lehet szkennelt dokumentum alapján intézni vagy be kell menni személyesen egy Ügyfélszolgálatra?
Előre is köszönöm szépen a válaszát!"
Válasz :
500-as kérdésre válasz nincs, helyette az ászf-ből ctrl+c, ctrl+v beillesztett válasz a felmondással kapcsolatban amin még egy nyomorult aláírás sincs hogy kitől kaptam
-
törölt tag
válasz
knuckle #57270 üzenetére
Semmit nem adnak elő.
Új szelek fújnak.Minden korlátozás megszűnt. Simán köthetsz új hűségszerződést az új csomagárakon - ha, lejár a régi - de, már csak egy év időtartamra.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
knuckle #38582 üzenetére
Ha vissza olvasol akkor megtalálod, hogy a kézi beállítást már kipróbáltam, és nem működött teljesen, azt sikerült elérni hogy már osztott belső hálózatra is ip-t, de csak úgy ha az épp azelőtti csatlakozás IPv6-os kapott címét manuálisan bemásoltam, de ez nem 100%-os, mert ogye mikor ezt beállítom akkor már nem lesz érvényes az az IP cím, ezért van már belső IPv6 cím osztás, de kifelé ezt a címet már nem használja csak az IPv4-es működik kifelé a 6-os nem, szóval házi barkács megoldás, csak arra volt jó, hogy teszteljem hogy egyáltalán képes e IPv6 címet osztani.
-
törölt tag
válasz
knuckle #38582 üzenetére
A IPv6 DNS szerverek publikusak. A Technikai információk lenyílóban vannak.
-
-
törölt tag
válasz
knuckle #36513 üzenetére
Akkor tehát mégiscsak jó az account, hiszen "másik eszközről" (a BlueStacks egy virtuális Androidos okostelefont hoz létre. Úgy emlékszem Samsung-ot.) beenged.
Tuti, hogy a telefonon nem gépeled el a jelszót?
(Az ügyfélkapun egyébként látni lehet egy-egy jelszónál, hogy mi a legutolsó belépett eszköz.)
-
DonMaster
addikt
válasz
knuckle #33914 üzenetére
igen és meg modnják hoyg már csak 20% a kedvezmény és a szorolapon is szerepel,, hogy vissaz vonás-ig, szoval tök nyolc hogy most dobta be, ugy hoyg már enm élnek azok az árak, de végül is tök mindegmax 1 honapot klel várjon és lesz digis internetje gondolom ftth-s környék(kertes) szoval joljár föleg ha tudja 2évig az okoscsomagban emg rendelni. már ha kell neki tv bár a kérdésöböl adodoan ara gondolok, hoyg kell, a telefon ért 24x140ft meg nm nagy ár, végül is a szomszéédot ingyn lehet hivni hoyg agyjon kölcsön cukrot mert elfogyot
-
bzoley
veterán
válasz
knuckle #33707 üzenetére
A meglévő sorok mintha jók lennének, az utolsó két sorban lehet valami trükk, bár nem ismerem még a Digi számlázási szokásait. Az utolsó sorban a csomagváltás miatt(ha jól értem váltottál) törölték az előző csomaghoz tartozó kedvezményt, mivel azt előre számlázták. Mindössze az új csomag kedvezménye hiányzik a módosított két hónapra. Vagy valami ilyesmi.
-
Flashget
félisten
válasz
knuckle #33656 üzenetére
az 5.191 Ft végösszeg nekem maxi jó.
de ami benne van teljesen homályos...3x szerepel a digi1000 pl. ami jún.16-tól van. :p
és mint látható amit mondtam, 1db eszköz sincs feltüntetve ami a Digié (ZTE, CI+CAM)
email nekem sem jött még.
páron csacsogott Kolozsvári rokonnal 13 percet, ami a román digié ezért a 0Ft (mielőtt valaki megkérdezi) -
*H*
aktív tag
válasz
knuckle #33532 üzenetére
Ahogy a fórumtárs már írta és levezette, a 6. és 7. havi már kifizetett net árát jóváírták, tehát levonták a számla összegéből (-4700Ft. x 2). Vagyis arányosan 627Ft.-ot kell fizetned. Nem fizettetik újra, mínuszos előjellel szerepel. A többi tételt már leírta a kolléga miért annyi amennyi.
Ami gond ezzel a számlával, hogy a 6. és 7. hónapban kapott kedvezményedet (2400Ft. x 2 - 320Ft.) most felszámolták és a 8. hónapra már nem szerepel a -2400Ft. Úgy néz ki, mintha már nem lenne hűséged a módosítás óta. Listaáron számláznak és a módosítástól számítva azt a majdnem két hónap okos csomag kedvezményt amit kaptál kiszámlázták utólag. Levonva azt a 4 napot ( 320Ft.=(2400/30)x4 ) a 6. havi 2400Ft. engedményből. -
Calogero
addikt
válasz
knuckle #33522 üzenetére
Először is júniust és júliust törölték neked (kétszer -4700 Ft, valamint a hozzátartozó kedvezményt kétszer +2400Ft)
Csomagot váltottál június 5-től DigiNet 500-ra
Ezért neked kiszámláztak jún 1-jún4 ig Diginet200-A-t (627Ft ) plusz a hozzátartozó hűségkedvezményt (-320 Ft)
Majd kiszámlázták a júniusban a DigiNeT500-at 3900Ft
Illetve a július havi 500-as netet 4500 Ft-ért.Illetve kiszámlázták az esedékes 8 havi szolgáltatásokat (TV,NET,TELEFON)
Az utolsó szerződést nézd meg hogy azon jelölve van-e a hogy akciós vagy nem akciós az előfizetésed.
Mert így számla alapján olyan mint ha csak június 4-ig lennél az okos csomagban. -
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
knuckle #31947 üzenetére
Ha aláírtam 2 évre fix díjakkal amit garantált a cég, akkor egyik iranyú változásnál sincs jogom kapálózni.
Gejza1981: akiknek nincs érvényes hűségnyilatkozatuk, minden további nélkül válthatnak az új díjcsomagokra. Természetesen nem azonos kategóriásra. (Digi500-A ->Digi500) Itt kell egy csomaggal feljebb lépni, majd pedig vissza. A visszalépés évente 1 alkalommal díjmentes.
-
-
Flashget
félisten
válasz
knuckle #31945 üzenetére
Számomra a történetben az zavar csak, hogy ahány üfsz,fb,1272 annyi félét mondanak. és milyen már az is, hogy egyedi elbírálás alá esik az illető, hogy kap vagy sem?
Tegnap nekem azt mondták szerződést írtam alá 2 évre mely még nem telt le. Ez igaz is nincs is ezzel semmi gond. De azt is mondták azzal, hogy hűség alatt feljebb váltok nem jár az új ár -30% mert nem új szerződés köttetik csak a meglévő módosul.
Ezzel sem lenne semmi baj, ha a változás amit kihirdettek tartalmazna kivételeket, de ilyen nincs. Még. -
Gejza1981
tag
válasz
knuckle #31924 üzenetére
nincs hűségem...
ha lenne, akkor más lenne a történet, akkor azt mondom aláírtam 2 évet így jártam, de listaáron vagyok vagy 2-3 éve már
vajon az miért nem ment át a digi marketingen, hogy aki aláír hűséget újra az kapja az új áron, aki nem akar hűséget az meg marad a régin (úgy is minden második facebook bejegyzés erről szól a digi oldalán, hogy jaj mért nem lehet újra hűséget kötni)
még így is maradna jó sok lusta, aki nem ballagna be az ügyfélszolgálatra újra szerződni...
de így elég mókás a történet, hogy nincs semmi hűség mégis drágább a csomag a régieknek...
-
törölt tag
válasz
knuckle #31710 üzenetére
Amennyiben NOMADIKUS telefonszolgáltatást kérsz - és nem kábeles analógot - külön drót sem kell és a telefon is megmarad.
(Telefonálhatsz az interneten keresztül Zoiper-VoIP szoftverrel. ... akár az okostelefonodról is.)
-
-
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Pajac: tpm.msc
- Autós topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest