- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #11714 üzenetére
köszi, de a fenti idézetből most az olvasom ki, hogy nekem inkább kisebb levelen kell gambliznom az alábbiak alapján.
ha lev83 area droppból szedem a magic gyűrűt és azt használom az éppen 87-es karimmal , akkor így alakul a képlet: (ilvl+clvl)/2 = (85+87)/2 = 85 ami a max level ahol még nem jön a 6%-os Vamprire, csak a Wraith 4-5%-os Wraith affix, ami miatt nem száll el a level req a gyűrűre. mondjuk nem tudom mi a szitu a life leech-el, az nem okoz-e hasonló gebaszt max affix szinten. utána kéne olvasni még ennek, mert eléggé feleslegesen bonyolult a matek mögötte. mondjuk pár próbálkozásból amúgy is kétlem hogy bármi használható eredménye lesz, vagy hogy olyan gyűrűt craftolnék amit nem tudok viselni.
Peddy789: így vsz inkább rare dual leech gyűrűt vennék majd. ugye sárga cuccon max 6db valódi affix lehet, nagyobb a varia, de azok mind teljes értékű statok.
-
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #11670 üzenetére
Csak Meph convi aurájával (über) kell vigyázni. Nihlathak sem a legjobb hely emberkedni (még natures peace gyűrűvel sem). Meg a dollok is gyorsan kerülendők. Ezért szoktam begyűjteni vagy 2db 7 frw Pc sk-t is (én nem szeretem az enigma-t, ha hiszed, ha nem, tele amut használok coh-al). Nem árt ha tudod néha szedni a lábad.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ncc1701 #11625 üzenetére
Marhára vicces vagy....
Ember...
Hétvégén minimum 10 órát farmoltam.Hétfőn 12 órát játszottam.Kedden illetve szerdán is kb ugyan ennyit. Csütörtök, péntek 1-2 órát. A mostani hétvégén is minimum 10-12 órát elbasztam a Diablo 2re.
Őszintén.Mennyit játszak vele, hogy essenek normális cuccok???? Szerinted ez normális dolog?
Emeljenek a drop raten, mert ez igy a mai világban vicc kategória.
További jó röhögést. -
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #11636 üzenetére
Azér ha találnál egy ilyet, tedd el nekem légyszi. Köszi.
-
Joco_77
senior tag
válasz
ncc1701 #11613 üzenetére
Azért maradjunk annyiban, akárki akármennyire hardcore játékos, az hogy az eredeti d2ben évekig mehettél mire egy szem random HR kiesett finoman fogalmazva túlzás volt...
Értem én, hogy minél többet kell "melózni" 1 itemért annál nagyobb az öröm ha kiesik(ezért rühellem, hogy Diablo3ban a legendaryk szó szerint minden sarkon esnek, Borderlands 3 meg egyenesen vicc ilyen téren), ez világos és pl egy DF/GRIFFON óriási öröm lehet ha hosszú idő után kiesik, de egy random HR ért éveket farmolni azé na....gyakorlatilag Trade nélkül BÁRKI csak álmodozhatott az Enigmáról pl hogy egy Infinityt ne is említsek. NA mondjuk ez annyiban hülyeség, hogy Trade nélkül mostis -
-
vaakuum
addikt
válasz
ncc1701 #11536 üzenetére
#11544Kiss_R ezt úgy kell érteni, hogy mondjuk 5 set spirit rúnacsomag? (5*4=20db rúna) vagy 20 set 4-es rúnacsomag? (ami meg 20*4=80 db rúna)
más: spirithez monarchot honnan lenne érdemes vadásznom? 3 hete nem lelek, bocizok mindenhol, meg hellen is farmolgatok mindenfelé. Szégyen, de egy kapott monarchot lukasztottam, és elsőre belement egy 34-es fcr, de kellene a jawazonnak is valami, így lehet a sorcinál lidlessre kell átállnom, ami meg inkább visszafejlődés. Bár abba meg rakhatok slotot...
-
sto1911
veterán
válasz
ncc1701 #11536 üzenetére
Koszi, az a resze megvan, hogy kell eljutni oda, viszont ha beteleportalok melle/kozelbe, elobb utobb beszorulok, es kaputt. Utana jon az, hogy elbukok fel szintnyi xp-t
Masreszt meg nem blizzarddal megyek, hanem orb+meteor/fireball, mert zavart, hogy egyedul jatszva a cold immuneoknal elakadok.
Jut eszembe az osszes csatlosa cold immune...
-
Peddy789
őstag
válasz
ncc1701 #11388 üzenetére
en vettem egy 5 socketes eth CV-t 25fgert 1 hete. Nem is ertettem miert adja ilyen olcson de nagyon orultem neki, nagyon baszo lett a Azal Mohamed Hazir, egy igazi 3. generacios Arab Terminator... = Arabinator??
Sajnos kicsit szomi mennyire ertektelenek lesznek a cuccok amikor mar mindenkinek megvannak. -
-
Vismajor01
addikt
válasz
ncc1701 #11437 üzenetére
Arra figyelj h spawnolni kell őket pl1ben. Nem elég megnyitni a portalt, le is kell menni rajta egyedül. ÜberTristre elég ha lemész, akkor már spawnoltak és jöhetnek a többiek. A miniübereknél viszont ez nem igy van, ha pl1ben akarod spawnolni őket akkor elkell menni és meg kell őket keresni. Ha aggrozod őket akkor lesznek pl1 és a többiek akkor léphetnek csak be.
-
vaakuum
addikt
válasz
ncc1701 #11309 üzenetére
Én sem nézném ki belőlük, hogy bárm,ilyen értelmes úton levezethető elv van a háttérben
De ez a megoldás egyben bukó is, mert ezmiatt meg keletkezik egy csomó fölösleges mule karakter, aminek szintén tárolni kell az adatait valami adatbázisban a rajtuk lévő itemekkel együtt...
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #11268 üzenetére
grat! 40fg? én ugye shako-t adtam érte (bár kaptam vissza pul-t meg még vmit), amire 240 fg-t mondtál anno. most akkor mennyi fg a shako?
amúgy az elite polearm sebesség/dmg kapcsán help. ugye itt nincs más olyan stat aminek kedvez a gyorsabb csapkodás, ergo a speed hasonlítás csak dmg output miatt érdemes. íme a két eth insight-om, kvázi azonos (perfekt) ed-vel:
noob kérdés, de hogy is viszonyul egymáshoz a két cucc a csicsó által kifejtett sebzésben az alap normal és very fast attack speed miatt? megnézni most nem tudom azt se mit ír ki dmg-ben a merci karakterlapján.
-
-
Elims
veterán
-
Joco_77
senior tag
válasz
ncc1701 #11187 üzenetére
Azt döntöttem el, hogy 1 karakterem lesz. Blizz sorc és pont. Nem akarok éveket megint beletolni, szeretem a Diablo2t de most csak 1 karakterem lesz. Azt viszont lassan öltöztetem legyen fullos közeli ruhája. Tart ameddig tart.
Amikor fullos (közeli) lesz, ledobom a ládába az MF rucit fel a Death Fathomot és társait és csak időnként előveszem a D2t és letolom Act1-5 öt + baalrunok/ néha boci.
Ez a terv legalábbis -
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #11162 üzenetére
hát ja, pár száz de még akár pár ezer def is tökre nem számít a legtöbb futkorásós karinál effektíve semmit, csak jól mutat.
amúgy nyilván én is akarok majd enigmát egyszer, nekrónál van hozzá 3 socket nem superior 522 defes arcon / 250 defes mage plate félretéve, de még fogalmam sincs addigra milyen cucc lesz mellette, mennyi strength-re kellene respecelni a karit, akinek a spirit monarch miatt van vagy 130 str hard pointban. gondolom final gearben torch+anni+enigma ad annyit hogy alig kelljen tenni rá, illetve hát monarch mellé akkor már mindenképp az archon dukál.
mondjuk ez a perfekcionizmus a runewordöknél is érdekes, részemről ha nem múlik breakpoint rajta akkor tökre nem fontos pl. a fullos fcr spiritben stb. a druidom épp most ért át hellre, és nekem a kezében kinézetre tök fura a kék crystal sword, hiába 35 fcr. így mivel a monarch-om is csak 33 fcr lett, inkább a 33 fcr broad sword spiritem tettem most átmenetileg mellé, mert az nem csicsa. no meg 2x33=66 mégiscsak kerekebb mint a 33+35 :)) aztán majd ha lesz rendes amu/gyűrűk, és el kell érni a 99%-ot nélkülük, jöhet a 69+.
-
-
tPedro_
őstag
válasz
ncc1701 #11068 üzenetére
Baal runokat csináltam, egyik indult a másik után. Egyszer elgépeltem a játék nevét.
Persze olyan játék nem volt, 1 perc pihi. Mire letelt, már tele volt a csapat. Hiába próbáltam megtippelni, hogy mikor kezdik a következőt, már nem sikerült eltalálnom, ugrott a sorozat. -
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #11033 üzenetére
aki mer az nyer
én asszem eladom ha lesz hasonló, sima cv-ket szoktam kockával socketelni, eddig egy lett a max 4 socket, többi kuka.
illetve a témában egy tanulságos sztori
találtam hell bocin egy crude archon plate-et, 372 def-el (normal verzió defense: 410 - 524). kicsit agyaltam rajta, hogy felvegyem-e, aztán rájöttem, hogy egy kis trükkel ez kincs lehet. nemtom hányan szoktatok ilyet, de tessék a recept hozzá:1 El Rune + 1 Chipped Gem + Low Quality Armor --> Normal Quality Armor of same type
ilvl = 1.This recipe is useful to upgrade a low quality armor to normal quality. It can then be used in other recipes to add sockets, in preparation for turning it into a runeword. Any sockets and items in those sockets will be lost after using this recipe.a kulcs az hogy amellett hogy a defense rerollol, a cucc ilvl=1 lesz utána, ami miatt a kocka garantált 3 socketet ad.
így lett egy kis mákkal (El + Chipped Gem + Tal + Thul + Perfect Topaz árán) majdnem perfekt alap defense-es enigma alapom:
-
vaakuum
addikt
válasz
ncc1701 #10923 üzenetére
De az online játéknak is van egy kvázi single módja, ott akkor ez nem él? Elvileg ahhoz is lehet beállításokat eszközölni, hogy hány játékos legyen a pálya. Azt hittem, ez ugyan az a funkció.
[link]
(amikor nem lobbyba lép az ember, hanem simán a start-ot nyomja, és alatta a beállítás fogaskerék)
szerk: akkor ott a fogaskeréknél tök mindegy, hány player lesz beállítva, nem változtat semmit igazából? -
vaakuum
addikt
válasz
ncc1701 #10912 üzenetére
Oda ugye elég az, ha az online karakternél a NEM lobbyból indított DE ONLINE karakternél single játékhoz beállítom a player 6, 7 vagy 8-at? A mobok 3-4-szer erősebbek lesznek, meg nagyobbakat is ütnek, de kis kis szerencsével túlélhető, ha nem kell velük harcolni... vagy tök mindegy, hogy indítom, a map legenerálódása után ehhez kell használni a /player8 parancsot is a chatben?
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #10832 üzenetére
dee, na ezeket is kb 1 hónapja keresem... +3 +2 +2 lehetetlen, szóval simán kérem szépen
Amartus:
hel rúna + tp scroll + item = kipucolt item és lehet újra socketelni. luykakból minden elvész de a tárgy megmarad. insight-nál nem para, low rúnák, csak épp kifogytam így várni kell -
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #10814 üzenetére
a múltkor esett shako-ért tradeltem (ezért nem adtam el neked), és ebből adtam vissza az itt kölcsibe kért pul-t is
amúgy socket nélküli volt és én larzukoltam a druidommal, amit tolnom is kéne nm felé.
na megyek is és reroll-olom. ma szabin vagyok, játszom napközben a lev 29-es duduval, el kéne érnem a lev 42 (gc skiller) és lev 45 (jalal) szinteket. ha valaki ráér és csatlakozna, szóljon.köszi srácok hogy vagytok, jó ha ilyesmikben tudunk egymásnak is segíteni
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #10761 üzenetére
wm2: azért ez nem éppen hit kérdés, fix a működés mögötte. vagy ha élő szóban akarsz részleteket, itt egy mrllamasc videó hozzá.
tldr: lev 90+ karival érdemes craftolni, de ha tutira akarsz menni, lev 93+ kell.
ez a képlet a craftolt itemre:
ilvl = int(0.5 * clvl) + int(0.5 * ilvl)lényeg, hogy úgyis gamble-özött magic amut fogsz craftolni, a gamble pedig a clvl (character level) -5 és +4 közötti ilvl (item level) itemet ad. a +2 char skillekhez pedig affix level 90 kell, tehát ha az ilvl a végén 90 vagy nagyobb, jó vagy.
ugye ez clvl 93 esetén legrosszabb esetben így néz ki:
ilvl = int(0.5 * 93) + int(0.5 * 88) = 46 + 44 = 90illetve ide tartozik még, hogy ugye a max 4 affix kell kerüljön az itemre, de ez már ilvl 71 felett garantált:
szerk:
Vismajor01 nem minden tényszerű abban amit írtál, a karid szintje igen is számít, lásd fentebb. plusz itt vannak a prefix-ek, ilvl 90 kell, és a gamble felső tartománya +4 (bár ez mindegy itt). mondjuk végeredményben clvl 93-at írtál, szóval ugyanaz a vége, csak menet közben ment félre -
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #10708 üzenetére
Vagy a másik út a klán. Vettem egyszer egy perf upped Zakát (579 def) 1 Jah-ért Ladder közepén. Elmentem vele Larzukhoz lyukasztani, hogy tegyek bele egy Ber-t (mai napig megvan ez a Ber-ed Zaka). Ekkor bejött egy jsp-s arc és előadta magát, hogy 1xx fg-ért van neki egy perfect rolled Zaka. Mondom most vettem 1 Jah-ért. Hát ő azt nem hiszi. Mai napig ismerősök vagyunk a sráccal akitől vettem. Ő csak Ama-ra fejleszt, én csak Paladin-okra. Van, hogy hónapokig nem látjuk egymást, mégis rakunk el egymásnak cuccokat. Ez is egy út.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged