- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
válasz
Peddy789 #14911 üzenetére
Igen, a mostani játékban kb ezt az utat jártam végig a barbárommal.
Most nézegettem videókat és elbizonytalanodtam. Találtam több érdekes buildot is: hidra wiz, summon necro, summon druid. Ezek pl nem közelharcosok és mégis jónak tűnnek.
Van már patch notes valahol? Megnézném mit erősitenek a summon nekrón. Mondjuk azzal úgy emlékszem pont az volt a bajom, hogy travincalt meg bossokat nem birták a csontik, de lehet tévedek. Kiváncsi lennék, hogy átlag cuccban mit tud majd. -
shotika
őstag
válasz
Peddy789 #14896 üzenetére
Annyit hozzatennek, h ugyan en nem neztem utana a mateknak de erzesre joval tobb magas kategorias cucc esik 400 koruli mf-fel, mint 200 korul. Annyival tobb, h megeri ennyit felpakolni a karira, de abban meg Vismajor ir jokat, h csak addig eri meg mfre gyurni amig az erdemben nem csokkenti a karakter erejet. Assassinra eleg jol lehet mfet pakolni, mig egy amazonnal mar nehezebben tudom elerni a 400 korulit - legalabbis a speci ovét nehez potolni.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Peddy789 #14901 üzenetére
Ez hülyeség, a game nem nézi ki hol van, az számit hányan vannak a játékba, még partiba sem kell lenni. P2-ben pedig ugyanúgy tud nagy semmit dobni meph mint p1ben, p3ban viszont már nem.
Tehát ahogy mondtam, p1-p3-p5-p7 a lépcsők, főboss már p3-nál 0% sima white mob pedig p7-nél se lesz 0%. De p7-nél vagy a legközelebb a 0%-hoz, viszont nagyon marginális a különbség p3hoz képest.
+ A kulcs dobás az teljesen más mint a normál item drop, playerszámmal párhuzamosan növekszik az esély, de kb elhanyagolhatóan szal p1ben érdemes runolni.
-
Vismajor01
addikt
-
Amartus
senior tag
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #14453 üzenetére
lol
mire amúgy? überre max, de pvm-re azért ropi. tudom, van. kérdés amúgy hogy változik ettől a különböző sebességű fegyverekkel a gyakorlatban. elvileg összemossa őket, de ha tényleg mind lassú lesz tehát eredő nerf jön, akkor szopó van.
megnézem ezt a ptr-t majd, és kiderül. ha valaki tolja és tud adni próba fegyókat (stalagmite/thunder maul/great poleaxe/ogre maul) tesztre, szóljon. sima fehér is jó.
-
maajsz
senior tag
válasz
Peddy789 #13302 üzenetére
Az lehet, hogy te unod a gamblit de az még nem jelenti azt, hogy a repair költség nem lehet az egekben. Egy forti AP full repje lehet akár 1,5M, abból gheedel meg edge-el jó pár circ/ring/amu kijön gambliból, amiből aztán akár lehet több tucat HR-t érő cucc is. 2-3M-et meg elgamblizni egy perc se. Régebben ladder közepe-vége fele dobálták a HR-t 1-2M-ért.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Peddy789 #13295 üzenetére
Traviba is ömlik a pénz, de még ott se esik annyi amennyi a javításhoz kell.... persze, ha akarsz néha gamle-ezni is. Lényeg, hogy 5 perc játék után már ilyen 300k a javítás... persze van ral rúna....
Ez egyébként mit jelent: 1 Repaired/Recharged Armor. ? Mi az hogy recharged? Mármint tudom mit jelenet a szó, csak armoron nem tudom mit jelent.
zsirfecske - már eladtam 1,8k fg-ért.
de nem bánom, mert kell a toll is a mercnek, fortimat meg megkapja, ha találok jót. Enigma armorom úgyse lesz... valamint mindennek megy le az ára, így gyorsba eladtam inkább.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #13155 üzenetére
nemtom de ez most para, eléggé érint
majd nézek pár videót, hogy mi változott, pl az IAS calculator eddig se volt túl elérhető, most akkor wtf mi a szitu.
amúgy próbálta valaki már a quick cast / active skill bar újításokat? én azóta még nem játszottam.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #13136 üzenetére
légyszi rám ne légy mérges a fórummotor miatt meg amiatt se hogy mit hordok a karin
nem írtam olyat, hogy a fury druidnak jó csak a CoH, és abszolut tudom hogy akarok olyat, különben minek pörögnék annyit a hülye armorokon, meg minek larzukoltam volna egy um-ért vett hauberket. mondjuk a sorci torch-ot 2 napja nem viszik ber-ért szóval a CoH még egyelőre elméleti síkon pörög
ha lesz, akkor viszont a fortim mehet végre a csicsónak, szóval nem vész kárba az sem, oda a legjobb cucc, nem kell annyi res de dmg annál inkább!
amúgy köszi a szimulátoros infókat, azért vastag betűs szarnak egy coh-ot meg crapnek egy ribcrackert nevezni erős túlzás szerintem. értem hogy a flat dmg az isten sokak szemében, de nekem jelenleg nem, meg talán épp azért sem hogy én más legyek. ha figyeled én mindig az egyedibb, racionális ár/érték bajnok cuccot tolom (kivétel a perfekcionizmus a def-ek meg upolások terén, próbálok leszokni róla, de egyáltalán nem hajtom az extrém magas defet). írtam korábban, hogy biztos kipróbálok majd egy botd gp-t de az nem most lesz.
egyelőre amúgy örülök hogy szereztem egy jó kis normal dusk shroud-ot a 444.hu ajánlásával, 1200 körüli gold/dura javítással wealth-hez a gold find barbnak és tolom őt kicsit:
aztán ha lesz rá módom megnézem az übereket, hogy lássuk tényleg gyatra-e a coh
-
MikeWazowski
veterán
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #13090 üzenetére
ezt értem, és ahogy leírtam ennek mond ellen amit tapasztaltam. de akkor most külön megnéztem pár páncélt, íme az eredmény összegezve:
- superior great hauberk,
15% ed 0% dura: 1181 gold/dura
13% ed 14% dura: 845 gold/dura
(tehát az increased durás páncél javítása az olcsóbb!)- normal great hauberk: 592 gold/dura
- duriel's shell (unique great hauberk): 67 gold/dura- normal archon plate (fortival benne!): 769 gold/dura
- superior archon plate: ??? gold/dura (ilyenem nincs épp, ha valakinek van, árulja el pls)- shaftstop (mesh armor): 225 gold/dura
- normal boneweave: 619 gold/duraami még fontos, hogy ahogy én megfigyeltem cuccok és főleg az armor a halállal veszítenek sokat (mondjuk egy chaos run egy elite páncélnál 1-2 dura mínusz*, egy halál meg 3-4, kb ilyen nagyságrend), illetve hogy elvileg mindegy mennyiről javítom ugyanannyi a /dura költség. ezen kívül vannak érdekes felvetések, hogy az ed nem is számít, csak az inc. dura, de az én esetem és ez is ellentmond ennek. meg olyan hogy maga az rw is számít, de ez szerintem megdőlt a linken.
normal ap-ba lenne értelme tenni CoH-ot, 500 feletti def-el már 850 felett ad, az már mutatós. és fentiek alapján nagyon is szopi tud lenni a 15%ed archon javítása. lehet hogy jobban megy ha el akarom adni ap-ben, de nem akarom, endgame armor. azért nem fogok vex/ohm/Lo rúnát adni hogy igazán kapós legyen trade-ben ha esetleg mégis eladnám, a sima archonból meg a legjobb roll is kevesebb mint a meglévő hauberkjeim szóval értelme sincs.
nekem nem az a fun, hogy maxolom a überre a druidot, jó az allround karinak is. lássuk be egy ilyen kari sima hell game-ben bármit lenyom, oda tökre nem kell tovább tápolni. az hogy 10 másodperccel gyorsabb legyen egy travi run tökmindegy, amúgy se farmolok úgy mint mások, jobb szeretek trade-elni, új build-eket csinálni és azzal tölteni az időt meg ahhoz összeszedni a cuccokat kevesebb grind útján.
*én is így tapasztaltam, igen, nem számít, de azért 1 milla fölött javítani, az nem esik jól meg milyen már hogy a stílusolás miatt egy full javításhoz kell 10 perc gold find, miközben egy másik páncéllal nem téma (50k vs 1,5 milla javítás, ilyen szélsőséges példákat olvastam).
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #13090 üzenetére
Én a kovácsnál adok el mindent. :-) Ugye aki régen játszik, az ránézésre tudja, hogy “ez 35.000 gold”. Ed-s Duskban Zerkerrel tolom és a bőröndben átlag 800-900k szokott lenni. Egyáltalán nem érzem vészesnek a javítást, úgy, hogy közben amúgy is szoktam még gyűjtögetni a gamblehoz. A durás cuccokat én nem eröltetném.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #13086 üzenetére
találtam egy ilyet:
Repair Cost = [ item_value * (max_dur/dur) * (128 / 1024) ]
item_value depends on a number of variables such as staff mod tier, base item class, skill charges, affixes and modifiers etc, I don't think any of this specific information has been extracted to an online resource, most people just have a general idea of it from experience of playing the game
Skill charges and enhanced durability are by far the biggest item_value modifiers, you can't really avoid skill charges but you should try to make all runewords in non-enhanced durability bases. I don't think Blizzard calculated it properly or wanted the work of fixing it, there are some items that can cost more at extremely low durability (or broken) than a character can hold on them, it might even be the reason they created the repair recipe in the cube :P
If you want the exact answer to your question then you will have to navigate the MPQ files and retrieve all the item_value data yourself, as I said, nobody else has taken the time to do it since it has never really been deemed necessary or useful.
érdekes, de ennek ellentmond a great hauberkem, hogy az increased durás javítása az olcsóbb. de meg fogom nézni, mert mindenki ennek az ellenkezőjét mondja, és elvileg nem csak az alapján, hogy több pontot kell javítani mikor lerobbant. illetve érdekes de simán vannak több millió goldos dusk shroud/ap javítós fórumbejegyzések, többnyire nem is javasolnak pl fortit superior high level armorba. azért engem az is érdekelne, mennyire kopik egy 15 ed ap egy 15 ed great hauberkhez képest. -
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12894 üzenetére
pedig a 156 str nem nagy cucc ha már flat dmg a build és ahogy mondod nem kell a hp. illetve a +2 to all skills lehet önmagában visszaadná a hp különbséget farkasformában. tényleg, nincs vhol egy jó skill táblázat a 20+ skill levelekre? nem vagyok gépnél, egyáltalán mennyi pluszt ad egy lev35 werewolf egy lev25-höz képest?
igen a legózást én sem szeretem, a +3 ss amu bent van kockában de még 1x sem használtam, nyilván übernél ez változni fog, ott minden számít. ezért jó az ondal, swap és cast, végig így toltam bár most hogy kipróbáltam a limb-et, muszáj lesz cserélgetni.
a lawbringer baromi jó, csak nemtom mibe raknám (phase blade túl nagy req). teszik az elv hogy csak swap, ütés és jön a decrepify, visszaváltás után is még bő 10 másodpercig üthetsz megtört immunitással. persze ha valahogy túlél a csicsó mindent, akkor a reaper azért egyszerűbb.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12873 üzenetére
köszi. 24k gold nálad, ncc1701-nél 90k
így vagy úgy, tuti nem olcsó. de ha hozzájutok még egy Lo-hoz, simán kipróbálom, minden nap hallom ahogy a 14% ed archon könyörög érte a stash-ben
igen a forti az forti, a chilling is nagyon adja, majd 5 percig tart a 20% struck proc. mondjuk én defense volond vagyok, alapból is 5k felett vagyok.
a jalal-ba tett 39% enhanced damage ha jól értem a forti 300-ához képest tényleg smafu, onnantól +13% az már szinte semmi. persze ha van mellette valami más a jewelen akkor lehet jó, addig inkább egy um a resek miatt. jó mondjuk mi eltérő irányból megyünk, nekem a cb miatt a dmg nem prioritás, nem is tudok ilyen onehit-eket mint te a videón. ha eljutok végre solo überig, felveszem én is és kiderül ott kijön-e a diffi. de nyilván ha egyszer lesz jó base-em és rúnám hozzá, kirakok egy botd-t én is, kulcsozásra nyilván gyorsabb. és igen, inkább ez mint a grief (pajzsos build no way), bár mindkettőnél előny hogy nem kell javítgatni a fegyvert. hiába 130 a ribcracker durability-je, néha azért kell kovácshoz járkálni.
amúgy a gear-ed nézve valamit nem értek, mi az a swordback hold pajzs swap-on a limb mellett, mi szerepe van? illetve farkasformára váltás előtt jól értem hogy nincs a torch/jalal/skilleren kívül semmi shapeshift/summon plusszod? nekem +4 ondal swap és egy opcionálisan kézzel cserélt +3 ss amu a prebuff, ez +7 farkaskodást (és nem mellesleg +4 summont) ad, azért az számít. ugyanúgy ahogy a limb is segít az ar-en nálad is meg ad +fire damaget.
ja és látom, nagyon tolod az mf-et charmokon is, van egy 33 ar/5mf sc-m eladó, szólj ha érdekel.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12867 üzenetére
na te vagy az én emberem, pont ilyet akarok az 598 def superior archonomból, az éppen 1800 felett lenne. van 700+ def 4 socket eth is stashben, de inkább odaadnám a csicsónak a meglévő non sup fortit 26 allressel. gondolom eladni könnyebb a non eth verziót ha aztán mégse kéne.
kérdés: ennek mennyibe fáj a javítása? mondjuk durability-ként.
-
wm2
őstag
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12703 üzenetére
néztem, és van új calc, már kitárgyaltuk (calc az elején linkelve, +20ias meg végén említve, meg amúgy ennek a hsz-nek a környékén sztem beszéltünk erről. illetve korábban az is felmerült, miért nem shael-el socketeltem a ribcrackert, hát arra is elvileg magyarázat a bugged calc, mivel így is bőven megvan a 4.4/5 frame attack speed a két támadó skillel, lejjebb meg ilyenekkel már nem lehet menni).
ilyen demon dmg kesztyű meg hasonlók sosem érdekeltek, mindig allround karit akarok nem külön helyeken farmolós célgépet.
attack rating sztem érezhetően nagyon is fontos, ezért is baromi drága minden max dmg/life/ar charm, de ugye a CB miatt én itt dobtam a max dmg részét és úgy 2 statos sc-ként már megfizethető lett.
hearth of wolverin és oak sage sincs még tesztelve (1 hard pont van benne), sőt a maci sincs maxolva, egyelőre még a cuccokkal foglalkoztam, aztán ha megvan még a lev 87 legalább, majd optimalizálom. de őszintén, már most is op az egész, lassan meglesz az 5000 hp spirittel, és a life tap/steal annyir zord hogy szinte sosincs para sehol.
traviban a segéd nem bír semmit, oda gondolom treachery fade kéne vagy talán forti is elég, én nem is használom ott, a fire dmg elfekteti azonnal. viszont a szép pont az ebben a buildben hogy aura nem kell hozzá csicsóból, csak a reaper a fizik immunok megtörésére.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Peddy789 #12654 üzenetére
Igazabol nagyon is hasznos az infy a cold sorkra.
Immun töresre? Nem.
Viszont eleg 1 pont cmre mivel az mar -80 siman skillekkel es akkor convi levesz meg 85ot. Igy marad 20 pontod amihez meg van amugyis folos szal kb 30 pontot beletudsz tenni fireball-firemastery-firebolt trioba es barki cold immun van letudod gyakni a 2ks fireball+convival :) Igy ll baalrunolni is siman tud mrrt csak w2 csontik fix coldimmun
-
Vismajor01
addikt
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #12643 üzenetére
Jó kis beszélgetés alakult ki ebből.
Jók ezek. Kellenek. 6-8 multiban leosztom a pofonokat az 50 ias-el, bekábulnak és futok tovább. Nem emberkedek. A meló nagy részét hammerdin vagy ele dudu végzi úgyis. Mint a vaj. Nem kell oda nagy segítség. Én max. azzal szoktam “vagánykodni”, hogy bárhova beállok. Régen persze, ameddig volt iron maiden, ez másképp volt.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Peddy789 #12643 üzenetére
Nem hat rá semmi ilyesmi, mert a crushing blow nem a sebzéseden alapszik hanem a szörny életének a %-n. Vagyis mindig 1/4 életet fog elvenni, tökmind1 mekkora a dmgot. Ezen felül érvényesül a bevitt sebzésed. Szóval ha 10k élete van a szörnynek és te 3k-t sebzel és bejön a cb akkor először a CB-t applikálja, szóval 10k-ból 2500=7500 és utána a sebzésed ami ha 3k akkor 7500-3000=4500 a maradék élete.
-
Blizz
őstag
válasz
Peddy789 #12627 üzenetére
Szerintem nem így működik, de lehet neked van igazad.
Ha pl diablonak van 100 hpja és proccol a CB akkor 12.5% hpját veszíti el szóval marad marad neki 87.5hpja, ezután proccol újra akkor a 87.5-nek a 12.5%-át veszíti és így tovább..
nyilván kell más fajta dmg is hozzá hogy megöld. -
ncc1701
veterán
válasz
Peddy789 #12598 üzenetére
Bossok ellen szeretnél egy 75% blockot is. Én fleshripperen gondolkodom a smiteremnek black flail helyett.
-
zsirfecske
addikt
válasz
travi vicc nálam, tolom kövi hsz-ben a videót. nihlathak farmolást is megnéztem most emiatt, hasít és nem lehet meghalni vele, csak a csicsó életbentartása lehet gond a physical immune-ok megtörése miatt. nélküle is megy csak lassú, mert a torch fire dmg és egyéb kis elemental dmg-ekkel tud csak sebezni. mondjuk ha farm, akkor el kell kutyagolni mellettük és kész, karcolni se tudnak.
gearek: jó hát nekem forti egy Gul-ért cserélt Lo-ból lett, az nem számít. de ez a Zod téma is megdöbbentő, ahogy a botd-d is, grat hozzá. diablo szegény hamar kapitulál
majd egyszer mérjük már össze a két karit egy game-ben, biztos érdekes lenne!
ias: az off weapon ias nem teljesen felesleges, max épp a te esetedben. ha megnézed mondjuk 50% weapon ias mellett a highlord amu +20-s pont átdob 5.4-ről 4.6-ra. amúgy nekem meg épp a metalgrid volt a dilemma, 9000/9600 most az attack ratingem, ezen elég nagyot tolna, de nekem a ribcrackerrel meg vsz pont a deadly strike segít be a mob-ok elleni dmg-be. szóval itt még majd lehet próbálkozni a másikkal mindkettőnknek, nyilván überre cserélnem kéne metalgridre (CB-hez nem kell deadly de attack rating és allres annál inkább) , majd ha oda ill hozzájutok egyszer.
-
Peddy789
őstag
válasz
meg egy aprosag: ez az elit radasul mana burn volt, ez a ww barbal tok problemas volt anno..( azt a vacak manald heal ringet lekell cserelnem valamie ertelmesre majd ,mmert szerintem a fegyveren levo 7% is boven eleg. Egy dwarf star vagy esetleg wisp projektor es hatha menne worldstone keep level is ?
A segednel meg reapers toll van, igy hiaba jon stoneskin physical immune, az leszedi, igy kb 3-4x addig el mint mas mobok, de nem idegesit hogy nah most ezzel nemlehet mit kezdeni.
Meglepoen tetszik ez a kari, az egyetlen problema hogy szinte semmi mf nincs rajta, de lassan ugyis csak a hr-ek ernek valamit.
Szinte halhatatlan a maci tok jo golyofogo, elvezheto a sebesseg, (oke igen players1) es viszonylag olcso, nincs ra immune chaosban.. egeszen korrekt.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12585 üzenetére
én is stormshield + grief kombót néztem elsőre, ez az eth gp botd nyilván beteg hozzá képest is. viszont a ribcrackert bagóért vettem, az upolása kb drágább volt mint a majdnem perfekt cucc maga, szóval még a grief setuphoz képest is olcsó. kíváncsi lennék mit művel über bossok ellen a brutál fenti flat dps-ekkel szemben. pvm-re nyilván jobb a dps, bár így se mondanám hogy szenvedek. lehet felveszek egy travi run-t mindjárt és majd ti megmondjátok
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12583 üzenetére
itt volt a bugged attack speed calc.
fury druid-om van, bizony, de nekem a 65% CB köré épül és nem a dps-re megyek.
a meglévő 10/4 dual leech blood gyűrűm még nemtom hordani, de nyilván annál még lehetne jobb, csak olcsó volt. a charmok nagy részét nagyon jó áron vettem a 2 BO-s cta árából, olyan ésszerűbb life gyúrós, attack ratinges irány max dmg/allres/mf nélkül, az egyetlen mf-es sc saját drop volt. offhandben +4 ondal, saját drop, itt mutattam.
az eredmény egyelőre:
vérfarkas formában 3671, whisp-el 4350 life. szeretem mert a 2x5 fhr sc-vel megvan a 86% / 6 frame breakpoint, a highlord* és az ias jeweles ribcracker intézi a 4.4 / 5 frame attack speedet (fenti calc alapján a jelenlegi 35 werewolf skill mellett, rendre fury / feral rage attack esetén).*ha jó a kalkulátor, 30+ werewolf skill mellett ez a +20% ias már nem számít, alatta miatta van meg a 4.4 frame a 4.6 helyett.
szóval kis géppuskamancsú kutyus, szeretem. már csak játszani kéne vele
-
Peddy789
őstag
válasz
Peddy789 #12584 üzenetére
Nah jo megvalaszolom magamnak
Csinaltam par szimulaciot a d2.maxrollon, nagyon sok alitgatas nelkul ez jott ki:
Csak a fegyvert(mindig eth) valtogatva, a fury kepesseg dps-e (nem damage, hanem dps!)
feral axe perfekt oath: 50k
feral axe 270% (kozepes) oath: 45k
perfekt giref + stomrhsield 40%ed jewel: 55k
kozepes grief 34%, 360 + stomrhsield 27%ed jewel: 50k dps
giant tresher breath of the dying perfekt: 62k dps
eth tomb reaver 2 socket de eprf jewel: 62k dps
champion axe perf breath of the dying: 62kdps
great poleaxe breath of the dying perf 70k dps
great poleaxe kozepes (370%) breath of the dying: 66k dps
Hat ezen most teljesen lehidaltam, en abban eltem hogy a grief az micsoda egy imba vadallat fegyver a farkasnak, ehez kepest kozel se. A damage szinte alig novekedbe, persze a stromshield damage % nagyon fasza. De a botd eleg komoly lifesteal mana stealt is ad, amivel levan tudva a double leech gyuru problemaja is, meg van rajta szexi stat, es -25% target defense, ami oszinten nemtudom hogyan mukodik, de az attack ratiung eddig se volt akkora hihetetlen problema metalgriddel, ugy hogy meg a charmok se annyira jok.
asszem elkezdem keresni azt a vex zod runat -
Peddy789
őstag
válasz
Peddy789 #12583 üzenetére
Elfelejtettem megkerdezni, tudja valaki hol van olyan kalkulator ami mar a "bugos" atack speedeket mutatja ?
Szamomra nem tiszta hogya egy egykezes -30as fegyver melle shieldet rakunk, akkor lassitja az attack speedet? Mintha halottam volna valamelyik videoban ilyet. Vagy tok mind?
Azthittema. phase blade lassu adruidanak, de mint latom -30, igy joval jobb mint a feral axe -15. Gondolom akar egy 30ias grief phase blade is jobb, mint a -15feral axe 50ias oath speedre, a damage meg aztan foleg jobb.
Ami meg eszembe jutto az egy breath of the dying egy 2kezes -10es champion axeba, mivel a vex zod annyira nem draga? A guide mondjuk great poleaxeot emlit, ami 0 attack speed 86avg damage szemben a -10 76 cmapion axe-al, de akkor mar csak az ujrahasznalhatosag miatt is polearmba erdemes valoszinuleg, hiszen akkor hasznalhato segedeknek is -
shotika
őstag
válasz
Peddy789 #12193 üzenetére
Ezt még nem vágom annyira, viszont ezzel a trapes assával egészen Travincialig baromi jól tudtam haladni. A Chouncilek viszont a light immune miatt már nagyon kemények voltak, és a csicskám még a CV ellenére is lassan ölte őket. Mefityisztó lepfeking amúgy, de odáig eljutnom kész rémálom volt. Most Act 4 uccso sárkányos pecsétjénél ragadtam le, mert annyi hp-jük van, h állandóan lecsapják a csicskámat, én meg futhatok az immunok elől.
Nagyon kellene vmi plusz skilles cucc, mert kb 24-25 van össz a Death Sentry-n, a Lighting Sentryn még ennyi se, aztán hiába nem LI, mert act4-ben ha minionok, akkor már rengeteg a hp-jük.
81-es Assa jelenleg leragadt itt.
66-as Lighting Fury Amazonom Hell elején maradt.
77-es Nekroval Hell Act 3 eleje, de itt már one hitelni is képesek a mobok, és hát kegyetlenül lassan haladok vele.
77-es Wizzem is hiába dual ág, Act 3 azon is kifogott.Van még egy 32-es barbárom, de elfáradtam kicsit a game-ben.
Azon gondolkoztam, hogy inkább visszamegyek soloba, mert ott nem rajzolja újra a térképet és hát amúgy is inkább egyedül játszom.
-
vaakuum
addikt
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12116 üzenetére
Ezert nem igazan ertettem amikor gyuruket akartal kerni valakitol, hogy majd 5-10 drab ringel te megoldod a craftot
ezt csak most olvastam, tegyük helyre. mivel végül 64x pruby+sol+jewel kellett a kísérletemhez, örültem hogy volt itt aki nagylelkűen segített benne, azért ez nem kis mennyiség, még egyszer köszi nekik
(és ugye miattuk is töltöttem ennyi időt a dokumentálással és screenshot összevágással, hogy lássanak valamit vissza). gyűrüket meg minek kértem volna mikor a gamble a legegyszerűbb része az egésznek, csak arany meg -30% vendor price item swap kell hozzá. nem akartam 5-10 ringből csodát tenni, pont úgy kezdtem, hogy állítólag 30+ craft után már esélyes a dual leech, ezért kíváncsi leszek mit mutat majd nálam. ki is jött annyiból a dual, más kérdés hogy nem lett jó/ használható sajna, ezért néztem végül szét trade-en.
nyilván ber/jah körül lehet venni baromi OP dual gyűrűket, de megláttam ezt ma um-ért, azonnal lecsaptam rá:
sztem ha a res megoldható máshogy, lev 87-ig még el tudok jutni és akkor ennyiért van egy fasza gyűrűm és mehetek solo überezni. meglátjuk mi lesz belőle, most legalább van miért szinteznem
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12116 üzenetére
amut sose kezdtem volna ott túl nagy a varia, de a blood ring király mert a fix 3 stathoz kell csak mana leech/+life leech, és 2-3 jó más roll, amiből a választék széles (str/dex/vita/allres/resek/mana after kill).
de ja, nekem pech után nagy mákom volt a rúnákkal, ha hazaértem mutatom milyen blood gyűrűt vettem.
-
Blizz
őstag
válasz
Peddy789 #12031 üzenetére
de lehet irányítani, ahova kattintasz arra pörög, rövid úton kell kattintani, hogy minél hatásosabb legyen
mindig kisebb csoportokra kell vele koncentrálni nem pedig 20 mobon keresztül nyomni, mert akkor nem olyan hatásos
#12034 mechanikán nem változtatnak, ezt már írták már bőevn a megjelenés előtt
D3at hasonlítani a D2höz olyan mint a focit a sakkhoz, nincs sok közük egymáshoz
-
tiborv
aktív tag
válasz
Peddy789 #11965 üzenetére
Nekem az ovemben mindig van 1 sor mana meg life poti es csak utana jon a reju
Igy mana burn mellett is tudok wwzni olyan hogy ne essen ujabb mana potion mig elfogynak meg sose fordult meg elo. Traviban szarasig esnek az itemek, csontikkal meg csak pitben talalkozom (ancient tunnelst nagyon ritkan futom mivel oda nincs bevett utvonal macera megkeresni) ott is 1 pakk csontvazra jut 3 fallen 3 nyilas csapat altalaban.
Akik szivatni tudnak azok a summoner elotti illetve countess elotti fiz immun es mana leech szellemek (nevuk nem ugrik be) azokat meg kerulom ha veletlenul oda tevednek. -
tiborv
aktív tag
válasz
Peddy789 #11963 üzenetére
Szerintem csak szokas kerdese. Ha nagyon egymason vannak a mobok akkor leapelni szoktam egyet, akkor knockbackkel annyit hogy a ketto kozotti helyre tudok klikkelni es megy a WW. Amugy ww jobb kikk nalam leap meg bal.
En annyibol elvezem IK barbot hogy merc nelkul is siman lehet vele menni, nem igenyel aurat 1 playerben nagyon es eleg igenytelen a gearelese mert a ring-amut leszamitva mindent lefed. Meg hcban sem erzem a blokk hianyat a leech ill. a damrednek hala. Switchre meg 2 alibaba es kesz az mf, tulzasnak erzem hogy berakjak 12 istes pb-t item finddel kiabalgatni.Berserkkel annyi a bajom hogy az nem aoe dam es az allando travi-pindle-elricht is rohadt unalmas egy ido utan igy meg legalabb ha raunok akkor tudok tolni egy pitet vagy tunnelst akarmit. Berserkkel ezeken a helyeken enigma nelkul a falat kaparnam.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #11832 üzenetére
A bow amazon amugy mindigis is inkabb csak fun karakter volt…
Vagy PvP. Futottam már bele néhányba, hogy csak lestem. De már ez a Diadem kész vagyon hozzá, és utána jön még egy perfect Diamond Faith, hogy a 451 psn sc-ról, meg a 12x 3frw/3max/15+ar smallokról vagy 24x 3max/10+ar/20life smallokról ne is beszéljünk. Teljesen más szint, mint egy nm PvM.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Peddy789 #11829 üzenetére
enigmaval birnia kene a golemnek.
gondolom az a trukk is megvan, hogy ha van revive ami nagyobb a karinal (pl A2 crushing blow bunkosok), akkor csak az sebzodik a csoporton belul teleport utan (ha nem AoE / piercing a dam), viszont pl a nekro es a golem sem. meg erre meg ra lehet menni idezeskor +IG + GM handdal es offhanddel, a golem szintje kizarolag az idezestol fugg, utana a jatek nem szamolja ujra. pl Nihlathak CEje, a fire enchantedek es a soulok piercing lightning damja tovabbra is tudja sebezni a stackot, de kb semmi mas.
iron maident ahogy emlekszem 1.11ben kiszedtek, egyebkent elotte a megoldas a leheto legkisebb damu fegyver IGve alakitasa volt.
esetleg teleportos valami es TP is jo, csak az ugye macera.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #11711 üzenetére
sosem próbáltam, de ez csak az alap stat, mellé még 1-4 affix jöhet. ha az épp mana leech affix, ami 6%-ig mehet, meg life leech ami 8%-ig megy (bár ez állítólag túl nagy level req-et eredményez), plusz valami értelmes egyé stat, akkor az már nem rossz.
mondjuk olvastam most egy ilyet, épp level 87 vagyok, lehet rápróbálok:
"A crafted ring with 6% mana leech should have a level req of 96, as 10+3*x are added to that when crafting, with x being the number of random affixes (IIRC), being capped at 99 or 98. That affix has an affix level of 86 and alvl = ilvl for rings. If you don't want 6% ML for that reason, you have to take care that ilvl/2 + charlvl/2 is less than 86, with ilvl being the original item level of the magical ring to be used for crafting. When assuming that your rings come from regular monsters in L85 areas, it means that it's best if the crafting character is below L88, but at least L58, so you will get 4 random affixes all the time."de akkor valakinek trade-re van esetleg valami közepesen jó gyűrűje?
-
Vismajor01
addikt
válasz
Peddy789 #11461 üzenetére
"A lightning shock ugye nem megy egyszerre a convi auraval ami megtorne a lightning immunokat alegtobb esetben. A lightning aura meg ugye cuccbol jonne, 2 dream runaszobol."
Ha neked ebből az jön le, hogy "ha te skillezed a lgt shockot akkor nem megy együtt a convi aurával, de ha rajtad van 2 dream akkor igen" akkor elnézést kérek, de szerintem nem ezt jelenti.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #11446 üzenetére
Ezért kell a ladder. Nemcsak a több rúnaszó / item miatt, hanem mert non-ladderen ha az item nem perfect vagy nagyon közeli hozzá, kuka. Szinte körberöhögnek ha egy 105 def-es Shakot akarsz eladni. Vagy jó példa a Zaka és Titans. Aki játszott ott, tudja miről beszélek. 5-ös cta-t néhány pgm-ért veszel. Csak a 6-6-4! Tele van láma játékosokkal. A non-laddert nem is használjuk másra, csak PvP-zni meg fan überezgetni (ha nem 20-xx a Torch free vagy kuka!). A Resurrected is full unalmas lesz ha nem vezetik be a laddert. Már pedig van rá esély.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #11282 üzenetére
ja nekem még egyik csicsón sincs rw mellvért, szóval ignoráltam, jó felvetés.
_drk:
szerintem ilyenre felesleges elpazarolni. többet ér ha találsz egy socket nélküli monarchot, vagy később egy jó rare peltet, vipermagit stb. szóval én nem pazarolnám el, főleg nem hell előtt. karinként a 3 larzuk éppen lefedi az igényeket, vagy ha trade-hez kell mondjuk eth item base-hez, ott kihozhatod a teljes budget gear-ed egyetlen jó soceket nélküli találatból (eth cv, vagy eth pala shield exile-hoz stb). -
Elims
veterán
válasz
Peddy789 #11156 üzenetére
Azigen!!!! :-))))
Ncc: "Nekem olyan 350%..."Ilyen számoknál már folyamatosan csak sárga cuccokat adhat a legutolsó faodu is. :-)
Nekem is adja szépen.Egy-egy sima corps vagy csontváz átkutatása is sárgát ad.Pénzben jó..
Egy ideig elrakosgattam őket,mert szerettem volna szétszedni/átalakítani,de még nem jön össze. (Lehet,hogy nem is lehet. :-/ )Az eszem megáll..300-400%-ok.
-
Reinhardt
őstag
válasz
Peddy789 #11138 üzenetére
Erdetileg csak Eldritch/Pindle-t akartam, de az gyorsabb volt mint a generalos limit, ezert bevettem Shenk-et is, nem mertem de olyan 90-110mp lehet 1.
valoban nem szamoltam, de mar almomban is ez van, szoval sokat mentem, de csak becsles.
kb 3x haltam.
Csinaltam parszor lost city andariel mephisto runokat, de ez mind online karakter, es nem szeretek idot pazarolni a lejarat keresgelesre (annyira meg nem vagyok jo, hogy tudjam, ha erre all az ugro ko akkor arra kell keresni a lejaratot). -
tibcsi0407
félisten
válasz
Peddy789 #10564 üzenetére
1. Igen, kizárólag Bneten, jelenleg 87-es a sorcom, csak MF megy kb 65-ös szint óta. Pindlerun, Mephisto, River, Cs, WS, AT, Hellcow. Szóval igen, párszáz kreált game már van mögötte...
2. Eddig összesen, de az új patchcsel sincs gondom.Ismerősi körben kb 8-an játszanak vele, senki nem panaszkodott crash-re. A queue mindenkit irritál, ez tény, de crashekkel nem volt gond.
Mindjárt elnézést fogok Tőled kérni, mert nálam nincs probléma. Persze, nyilván, ha Neked van, akkor másnak is legyen szar, jogos! -
Peppo
őstag
válasz
Peddy789 #10544 üzenetére
Ez a része tényleg egy rossz vicc. AZ rendben van, hogy ne indíthass új játékot félpercenként, de, hogy sikertelen csatlakozáskor is ki kell várni az egy percet, az annyira szánalmas, hogy szavakat nehéz rá találni.
Én pgemből csak ametisztet és esetleg rubint tartok nagyobb mennyiségben. Előbbiből ha összejön egy 40-es tétel, akkor akár egész jó áron is el lehet passzolni. Ill. még a ral rúnát szeretik nagyon, azt is lehet kötegelve árulni. Abból még csak 20-25 van, várok vele még egy kicsit.
-
-
ncc1701
veterán
válasz
Peddy789 #10220 üzenetére
És sokan azt csinálják, h kamuból csinálnak mondjuk egy baalrun05 gémet, majd mikor belépsz, látod, h lower kurast, majd hate lvl 2, meg ilyenekbe mászkál, azaz a dop esélyét növeli. Én meg anyázok.
Na, ezért mondom, h kéne csinálni sajátot. Ha esik valmi komolyabb, annak az árát meg szétdobjuk. Az apraját meg el lehet használni csapatban. -
vaakuum
addikt
válasz
Peddy789 #9915 üzenetére
Én a lightnig trapperral most hell a1 második mapon is secperc halok, a lándzsás light immun csajok azonnal kinyírják a csicsót, utána meg engem
NYilván elég szakadt gearben tolom, mert MF-re akartam vele rámenni, de itt az a1q1 után félek semmit nem tudok egyedül megcsinálni. Most gondolkodom, hogy hibridizáljam-e a trappert light-fire kombóra, de nem vagyok meggyőződve, hogy jobban járok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Amazon Fire TV stick/box
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Windows 11
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest