-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
Vismajor01 #14902 üzenetére
Szorakoztat milyen meggyozodessel irod az uzeneteidet barmifele vizsgalat / utananezes / gondolkodas nelkul. Mintha te irtad volna a kod nagy reszet.
Az elozo uzenetben se volt igazad: "Sztem a diminishing return miatt meg ennél is rosszabb"
Ez nem velemeny kerdese, hogy most akkor mi az exact szam. En legalabb egy weboldalon megneztem a szamokat, es nagyabol az alapjan irtam m a szitu, te meg rairod hogy szerinted ez nem is igy vanOK.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Vismajor01 #14902 üzenetére
Van még egy faktor party drop esetében, mégpedig az hogy hányan vagytok partyban és a monster közelében a kill pillanatában.
(max 2 képernyő távolság ha jól emlékszem)Player settings @ d2.maxroll.gg:
"The number of Partied Players near you when a monster dies has a larger impact on No Drop than unpartied members in the same game. P5 Settings with unpartied members is equal to 3 Partied Players in the same area."Ezt amúgy nagyon sokan nem / rosszul tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest