- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #12890 üzenetére
az én damage-em sehol nincs peddy-éhez képest, de tény hogy a cb/ias statok mellett ezek elég jók a bordazúzón:
50% Faster Hit Recovery
+100% Enhanced Defense
+100 Defenseszóval a dracul/string of ears/dual leech és a 4k hp nagyon durván mindenbe beleállóssá teszi a ribcracker fury druidot, élvezem hogy amióta respeceltem rá, nem halt le a kari.
-
Peddy789
őstag
válasz
Lokids #12890 üzenetére
jo hogy ezt olvasod, mindenki azt hiszi az kell a druidnak, emiatt nem draga a zod runa
Ha visszaolvasol par oldalt, vagy rakeresel az en posztjaimra levezettem pontosan mennyit sebez a crushing blow. Az osszegzes hogy nem rossz a ribcracker kezdo fegyvernek, hiszen olcso stb, de nagyon messze van a szimpla flat fat damagetol. Az osszes ability stb ami + damage % ot ad sokkal kevesebbet er mert a fegyvered alap sebzese sokkal kevesebb.
Uber bossok ellen top fegyver ez teny.
De lassan igy akkora damagem van hogyha bejon a max damage, player 1ben 1-2utes a furry 5utesebol egy venomm lord (14k hp). Ha meg bejon egy 1/4 sebzes kszamoltam az elobbi posztokban mennyit er.
Plusz a nagy kulonbseg hogy megvaltoztak az attack speed breakpointok. A great poleaxe botd igy a 60% ias-al gyakorlatilag semmi mas off weapon ias nem kell es megvan szinte a max elerheto attack speed eros fegyverrel.
Nekem ezt dobta legnagyobb damagenek a szimulator. Nemtudom van e jobb ennel, szeritnem tippre nincs a jatekban.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest