- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #12890 üzenetére
az én damage-em sehol nincs peddy-éhez képest, de tény hogy a cb/ias statok mellett ezek elég jók a bordazúzón:
50% Faster Hit Recovery
+100% Enhanced Defense
+100 Defenseszóval a dracul/string of ears/dual leech és a 4k hp nagyon durván mindenbe beleállóssá teszi a ribcracker fury druidot, élvezem hogy amióta respeceltem rá, nem halt le a kari.
-
Peddy789
őstag
válasz
Lokids #12890 üzenetére
jo hogy ezt olvasod, mindenki azt hiszi az kell a druidnak, emiatt nem draga a zod runa
Ha visszaolvasol par oldalt, vagy rakeresel az en posztjaimra levezettem pontosan mennyit sebez a crushing blow. Az osszegzes hogy nem rossz a ribcracker kezdo fegyvernek, hiszen olcso stb, de nagyon messze van a szimpla flat fat damagetol. Az osszes ability stb ami + damage % ot ad sokkal kevesebbet er mert a fegyvered alap sebzese sokkal kevesebb.
Uber bossok ellen top fegyver ez teny.
De lassan igy akkora damagem van hogyha bejon a max damage, player 1ben 1-2utes a furry 5utesebol egy venomm lord (14k hp). Ha meg bejon egy 1/4 sebzes kszamoltam az elobbi posztokban mennyit er.
Plusz a nagy kulonbseg hogy megvaltoztak az attack speed breakpointok. A great poleaxe botd igy a 60% ias-al gyakorlatilag semmi mas off weapon ias nem kell es megvan szinte a max elerheto attack speed eros fegyverrel.
Nekem ezt dobta legnagyobb damagenek a szimulator. Nemtudom van e jobb ennel, szeritnem tippre nincs a jatekban.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- D-Link DGS-108 8 portos fémházas GB Switch sose használt
- Unifi USW-Flex-Mini 5 portos GB Switch, PoE betáplálás
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest