Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsirfecske

addikt

válasz Peddy789 #12873 üzenetére

köszi. 24k gold nálad, ncc1701-nél 90k :Y így vagy úgy, tuti nem olcsó. de ha hozzájutok még egy Lo-hoz, simán kipróbálom, minden nap hallom ahogy a 14% ed archon könyörög érte a stash-ben :))

igen a forti az forti, a chilling is nagyon adja, majd 5 percig tart a 20% struck proc. mondjuk én defense volond vagyok, alapból is 5k felett vagyok.

a jalal-ba tett 39% enhanced damage ha jól értem a forti 300-ához képest tényleg smafu, onnantól +13% az már szinte semmi. persze ha van mellette valami más a jewelen akkor lehet jó, addig inkább egy um a resek miatt. jó mondjuk mi eltérő irányból megyünk, nekem a cb miatt a dmg nem prioritás, nem is tudok ilyen onehit-eket mint te a videón. ha eljutok végre solo überig, felveszem én is és kiderül ott kijön-e a diffi. de nyilván ha egyszer lesz jó base-em és rúnám hozzá, kirakok egy botd-t én is, kulcsozásra nyilván gyorsabb. és igen, inkább ez mint a grief (pajzsos build no way), bár mindkettőnél előny hogy nem kell javítgatni a fegyvert. hiába 130 a ribcracker durability-je, néha azért kell kovácshoz járkálni.

amúgy a gear-ed nézve valamit nem értek, mi az a swordback hold pajzs swap-on a limb mellett, mi szerepe van? illetve farkasformára váltás előtt jól értem hogy nincs a torch/jalal/skilleren kívül semmi shapeshift/summon plusszod? nekem +4 ondal swap és egy opcionálisan kézzel cserélt +3 ss amu a prebuff, ez +7 farkaskodást (és nem mellesleg +4 summont) ad, azért az számít. ugyanúgy ahogy a limb is segít az ar-en nálad is meg ad +fire damaget.

ja és látom, nagyon tolod az mf-et charmokon is, van egy 33 ar/5mf sc-m eladó, szólj ha érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák