- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
DjDanee87 #37051 üzenetére
Ezért is nehezményezem, hogy egy szintre tették a javítási költséget. Magasabb szinten nehezebb játszani ranged karakterrel...csapatban is. Így költség szempontjából sokkal nagyobb szopi...
(#37053) Sirandrish: Ezen miért akadtál ki? Semmi meglepő sincs benne. Sokkal nehezebb ezekkel a kasztokkal haladni...
(#37057) vhunor: Javítva...
-
mikromanus
veterán
válasz
DjDanee87 #37028 üzenetére
Act 3-at én nem a nehézség, hanem a ráfordított idő az elit killhez és a drop minősége közti "jellegzetes" arány miatt hanyagoltam korábban.
Elitek élettartalma (Kb 20k DPS-em lehetett amikor ílyen idők voltak és frenzy alapú közelhrcba bonyolódtam)
Act1: megmutatom a fegyvert és szívrohamot kapnak
Act 2: Kicsit azért egyengetni kell a habtestüket mielőtt kiköhögik a kék és néha sárga cuccot
Act 3: keményen küzdenek a szolid erőszak ellen, Lekevernek neked pár sallert (néha padlófogás beütemezve emiatt). 5-15 perc múlva 0,5% életnél felhúzza a kalózzászlót és elfut előled, te meg belehalsz ebbe. vagy lenyomod és dob 1 db kék, vagy 3 fehér tárgyat. (vagy lvl 57-es, vagy lvl 40-re is gyenge iLvl 61-63-as).Egyértelműen Act 3 a nyerő. Ha taktikázni akarsz és szereted a kemény küzdelmeket.
Azóta sok tápot és E betűs adalékanyagot fogyasztott a barbim, így kicsit lazább a menet, de a fenti dam nerf előtti állapot elég jól érzékeltette mennyire éri/érte meg az act 3 run...
-
priti
addikt
válasz
DjDanee87 #36427 üzenetére
Dunakeszi. Routert kihagytam, egyből modem, alaplapom két hálókártyás, átdugtam az UTP-t a másikba ugyanez, szóval tonhal. Lehet direkt csinálják, vagy valahová megint betettek az utcában egy xar coax osztót ami leveszi a jelszintet. 3 éve addig hisztiztem amíg csak kiderítették miért nincs netem, mondjuk akkor gyakran elment és egy alkalommal ők sem látták a végpontot. Nálam hálózati eszköz más nincs. Kinyomtam a modemet teljesen, kihúz, kaptam végre új IP-t a nyomorék DHCP-jüktől el se hiszem, azóta egy fokkal jobb, lehet csak bedumálom magamnak, de játszottam fél órát zsinórban egy csapattal és nem volt DC, eddig ez a csúcs nappal
-
mikromanus
veterán
válasz
DjDanee87 #36345 üzenetére
Szerintem picit szűkre korlátozza a cuccokat ez a szűrés. jobban jár a 100 dex,5 vagy 6 crit chance, 50Crit dam szűréssel. Úgy talán lesz is valami. Lehet nem mindenben éri el a saját amuját, de másban meghaladhatja így is. Legalább értékben nem lő nagyon mellé. Így lehet lesz 2-3 elszállt találat ami sose menne el.
A másik lehetőség, hogy talál egy rakat olyat ami tuti jobb az övénél. Aztán árazgathat. Megérzésre, vagy olyan árra, hogy inkább a többi találatot viszik inkább... -
Coyot
őstag
válasz
DjDanee87 #36345 üzenetére
Na egy kicsit kifejtem jobban a kérdést, mert csak bevágtam ide.
Tehát megnéztem rmah-ban mennyiért mennek, be is raktam kurva drágán, hátha alapon.De valami olyasmi kérdés van bennem, mivel nagyon nem látom hogy RMAH menne, hogy a benn levők feléért bedobom elviszik? vagy ne is álmodjak róla hogy eurot kapok érte?
-
mephi666
nagyúr
válasz
DjDanee87 #36025 üzenetére
épp ez az: számolgattam, hogy mondjuk a megálmodott thorns barbim minden cuccára kellene str+++, vita++, allres++, thorns+++, armor++ meg mondjuk critdam/critchance/ias/akármi... lényegében 6 tulajdonságnak kellene együtt állnia normális értékekkel... +-okkal jelöltem, hogy mik kellenének maxközeli értékkel ahhoz, hogy jól működhessen a dolog és mik lennének elegendőek átlaggal... nagyon durva... és több tucat tulajdonságból kellene összesorsolnia egy jó 6os pakkot lehetőleg nagy értékekkel... lottóra több esély van, mint egy durva szettet összerakni, amire azt mondanám, hogy "na ez már igen"
(és nem csak én mondanám rá: brutális lenne... látok potenciált a thorns-ban, mint kiegészítő sebzés: fillérekből felküldtem 12k-ra, hell a4ben csak úgy pattognak le rólam a népek... infen mondjuk szívás resistek miatt, de jó lesz ott is idővel)
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
DjDanee87 #35955 üzenetére
azt vágom hogy jól számolja,de minek kell bele számolni a sebzésbe,mivel megvan adva hogy mennyi százalék az esélye hogy bejön...
jobb lenne e nélkül látni a valós sebzést és a details fülnél pedig fel lenne tüntetve a hozzáadott crit sebzés (mint ahogy most is meg lehet nézni)
így tisztább lenne a dolog -
Peat;)
veterán
válasz
DjDanee87 #35900 üzenetére
"Nem is úgy tervezte a játékot a Blizz, hogy végigrohanjon rajta mindenki, aztán delete! És szerintem működőképes is a rendszer"
Sajnos úgy tervezték hogy de, végigrohanjon rajta mindenki, az első végigjátszás nagyon rövid és semmi kihívást nem rejt. A második sem. A 3. az ami rendben van és normal nehézségi szintnek felel meg, de ott már betéve ismeri mindenki a storyt így azért unalmas. Az inferno igazi kihívás, csak mint írod kinek ennyi kinek annyi idő kell hozzá (legfőképpen szerencse+ monotonitás tűrés és nem a tudás, ügyesség függvénye). Nekem még ezzel sem lenne komolyabb bajom, ugyanakkor ha sok tíz óra farmolással is kalkulálnak a fejlesztők akkor ahhoz olyan játékelemeket és menetet kellett volna kialakítani hogy ne unjanak bele a játékosok, meg fél órára is megérje játszani. Ez nagyon nem jött össze. A játék ettől függetlenül nekem is sok élményt nyújtott, de technikailag is bugos, játékmenetben sem végiggondolt, nincs meg az állandó játékélmény szükséges keretrendszere és lassan fizetőssé válik. (az oly mindegy hogy kinek kell fizetni)
Mindegy én azért biztos fogok játszogatni még, de asszem ha napi fél óra kikapcsolódás kell a WoT-t fogom preferálni, időm miatt úgysem fér bele kettő játék és az most per pillanat érdekesebb még ingyenes módban is.
-
marcyman
aktív tag
válasz
DjDanee87 #35904 üzenetére
Ezzel egyet kell értenem DjDanee kollégával.
Múltkor kiraktam két chest armort trade topicba: [link]
Valaki írta, hogy ezek darabja nem ér 150k-nál többet.
Azt aláírom, hogy amikor ő adta el vagy vett hasonlót akkor annyiért mentek.
Megnéztem AH-ban, 2 milliónál kezdődtek akkor ezek. Na mondom akkor feldobom 1.5 milláért darabját. Meg is vették 10 percen belül mind a kettőt.
Sajnos az van, hogy AH diktálja az árakat. -
Peat;)
veterán
válasz
DjDanee87 #35864 üzenetére
Aktívan használom az AH-t, amit kicsit is jobbnak érzékelek betolom. Ugyanakkor a linkelt két példád pl tényleg kirívó eset és valljuk be a másik egyén hülyesége hozta neked a profitot, ezek ennyiért nem szoktak elmenni.
Az igazán jó item meg létező kategória, azzal hogy egyre több a lvl 60-as játékos és az alapból is hiánycuccok mennyisége nem változik akkor az még nagyobb inflációt okoz. De az egész játék hemzseg sajnos a meggondolatlanságtól, pl. a rare itemekért alapból jóval nagyobb értéket kéne adnia a kovácsnak, mint ahogy a gemeknél is ez a helyzet. Az egész játék olyan mintha kísérleti jelleggel elindult volna hogy majd menet közben beállítják. A beállítás elmaradt így viszont egyre nagyobb mértéket fognak ölteni a torz árak, csak egy szűk réteg lesz aki többnyire játékból és önerőből fog oda eljutni ahova te. A legtöbbje majd veszi a goldot(és valószínű ezen embereknek köszönheted a linkelt képen szereplő eladásokat). Észbe kaphatnának mert lassan egy micro tranzakciós rendszer jobban működne mint a mostani, úgy hogy az alapjátékár is csillagászati.
-
drk88
senior tag
-
persil
nagyúr
válasz
DjDanee87 #34259 üzenetére
"persil: mostanában? Nekem utoljára 06.16án jött Brimstone. Utána igaz nem játszottam valami sokat, de 1.0.3 óta több száz itemből 0."
Az utolsó talán 2, vagy 3 napja.
Nem százakról beszélek, eddig összesen 3, vagy 4 darab jött ki a kékekből, fele a patch előtt."persil: mostanában? Nekem utoljára 06.16án jött Brimstone. Utána igaz nem játszottam valami sokat, de 1.0.3 óta több száz itemből 0."
Valszeg csökkentették a drop rate-jét.Más
Tetszik ez a Ghom. Kicsit átöltöztem, mert már sokan rámijesztettetek itt a fórumban.
1200 life regennel és 2000 life on hit-el, meg 4 gyógyító/support skillel SEM bírom visszagyógyulni azt a mennyiséget, amit sebez a felhő... -
mar_tin
tag
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
DjDanee87 #34063 üzenetére
Egyetértek, kivéve a pénz dologgal, az totál szerencsefüggő dolog. Azért írtam 10 millát mert kb annyi pénz lehetett nálam összesen a játék alatt. Ez azért van mert nem vagyok mákos ember, és mivel nincs lóvé, gear se nagyon. Az ilyeneket én is leölöm hamar, a menekülő, állandó fearben tartó pakkok azok, amiket nehéznek értek. Az alá rakhatsz akármit, arrébbmegy és jólvan. Felveszem a hasmenéses majom formot és addig szalad míg az egeret el nem veszem róla. Közben meg le is jár. Volt olyan is, hogy fél dungeonon keresztül ütöttem, mert 1 ütés után elszaladt. Ezek ellen más build kell ok, de kár hogy elveszi a valort a váltás :S
D1rect Látom te már teljesen elvesztél a dologban, nem is zaklatnálak további válaszokkal, mert az előzőeket sem értetted még meg. Azért köszi az észrevételt, a nem is tudom miről
-
priti
addikt
válasz
DjDanee87 #32621 üzenetére
Nemtom, ha filmet szedek le 2 megát szed másodpercenként és nem ugrál, szóval a netkapcsolat jó, nehogymár ekkora sávszél ne legyen elég neki, a gép amúgy jó, nemtom mi van. Ha nem húzom őket magamra akkor nincs gond, de egy ilyen fél órát max. aztán jönnek a bajok, elmegy a ping random, de teljesen, viszont csak ilyen 2-3 mp aztán visszajön és újra zöld. Tényleg mintha szar lenne a net, de ha vírusom lenne az látszana a torrenten is és az meg kifekteti a kábelnetet ahogy kell és maxon megy stabilan. Az nem esik le. UTP-t nyomtam bele, hogy a wifi miatt se lehessen, szart se használt. Tényleg nemtom mi a nyomora. Már az összes update-et is kinyírtam a háttérből. Valami szivat ha nektek minden ok, de tuti jó nektek? Ha csak csoportonként haladok úgy nekem is jó, de áhh, mindegy hagyjuk, még kitolom 60-ig meg egy kicsit talán, de áááh hát ez így ha tényleg izom jön szembe akkor ez így szar lesz.
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
DjDanee87 #30606 üzenetére
Ja meg tegnap "ökörködtem" kicsit Act1ben. Átállítottam mindhárom passzív skillt damagere vettem egy 2H fegyvert 20k goldért (1000 DPS gemmel együtt 100% crit dmg) és megnéztem Act1 infernot félig damage gearben, damage skillekkel és nagyon állat volt.
WotB-vel kijött 95k DPS úgy hogy van 280% crit damage bonusom. Voltak 250k fölötti revege criticalok. Nagyon adtaRemélem hasonló játékstílus menni fog patch után esetleg Act2ben is. Szerencsére nincs semmi attack speedes itemem sem szóval nem bukok semmit most a patchel egyik gearemben sem.
Butcher is gyerekjáték volt így, igaz kifogtam egy frenzy shrinet előtte, amit kicsit még megdobta a DPSem: [link]
-
Alg
veterán
válasz
DjDanee87 #29021 üzenetére
amin van sok vitality és lehetőleg elviselhető str. Ezek viszont ott kezdődnek, hogy 1 millió.
Lehet jobb megoldás nem allres, str, vit cuccokat keresni, hanem inkább olyat amin a háromból csak kettő van viszonylag magas értékekkel...
str,vit,allres,magas armor cuccok nagyon drágák, ahol viszont mondjuk csak str+allres van az már azért barátibb... pl chest armom +vit +str, csizma allres vit, öv str allres, stb... és akkor mehet mellé olyan árat szinte nem is befolyásoló tényező, mint puckup radius, neadj'Isten elemi res... (sajnos először én is a "mindenből egy kicsit mindenre" elven építettem a barbárt, most meg szívok az átállással... armor meg res meglenne, vit és str még hiányzik vagy 200-200)
-
mikromanus
veterán
válasz
DjDanee87 #28414 üzenetére
Nem csak itt van a kérdéses rész. Ha megnézed az AH-ban az árat és a következő szint "termelési költségét" kiszámolod, akkro majd' mindig nullszaldóval, vagy kis haszonnal adható el a magasabb szintű craftolt kő. Ha beleszámítjuk a blizz 15%-át simán lehet veszteséges is. Mi a fenének craftolnak a népek? Minek vesznek sok-sok aranyért planeket ehhez? Furi. Mondjuk a magasabb értékű köveken van valamennyi haszon már, de a sokszázezer/millió aranyat nem valószínű, hogy visszatermeli reális időn belül.
Pénzkivonásra avan egy rakat jó lehetőség. Ha normálisan szűrnék a botokat nem lenne gond a pénzzel (vagy csak jó idővel): Ami most kiszedi a pénzt:
- minden tranzakció után a blizz 15%-nyi "adója"
- javítás ami magasabb szinten már elég húzós lehet, de még emelnek is rajta szépen (mondjuk ha rutinos vagy és mindent túlélsz akkor ez lehet alacsonyabb költség)
- craftolás: a legjobb itemek alapanyagára olyan 140-150k arany jelenleg. Ebből 91k tuti elmegy (fix arany költség/összetevő). Ha sok a crap item, vagy nagy a piac akkor elég szépen kivonhatja ez az aranyat.
- heal potik: Szerintem én béna lehetek, mert néha egy nap alatt többet költök italra, mint egy norm-hell kari teljes run alatt összejött készlete. Mondjuk így sem vagyok veszteséges, tehát ilyen alakok se vonnak ki érdemben pénzt, de legalább miattunk lassabban növekszik az össz aranykupacedit: most nézem: a legjobb kesztyű receptjét most 30 milláért árulják. Tegnap ugyanez este 12 milla, reggel olyan 8,5-9 milla volt. Bolondok ezek nagyon. Ennyit nyerészkedni. szerintem most megveszi valaki 30 milláért és holnap kirakja 50-ért
-
mephi666
nagyúr
válasz
DjDanee87 #27978 üzenetére
egyelőre nekem act2 (plusz act1) farm pénzért/gearért és nagyobb dps-el irány act3, amíg nem drágul a javítás
...rare pakkok ellen ott esélyem sincs, mert trashmobok is szétkapnak 1 pillanat alatt (az lesz csak szívás, ha bevásárolok act3-act4 gearből, mire ott is hasonló drop hullik)
27980: g*cimanó farmolóhely
lejjebb vették a spawnrate-et, de működik még... mondjuk van, hogy 5/5 ott figyel, de utána 10/0, de azért el lehet vele szórakozni...
haveromnak tegnap utolsó körben olyan amut dobott, amin csak pislogtunk... ránézésre vagy 3-4millát simán megér, ias-el meg többszörösét is érné (magas dex+vit+allres+loh... meg talán socket)
-
mephi666
nagyúr
válasz
DjDanee87 #27972 üzenetére
jaja... d2-ben végeláthatatlan baalrun+pitrun-ról szólt nálam a végjáték... semmi mob nem jelentett kihívást: sorci static field+orb, aztán baalrun ment ezerrel... itt meg amihez kedvem van: act2 manófarm, leo, bucser, fields of misery, stb... nem 1 helyre szűkül be a játék és az sem zavar, hogy act3 egyelőre esélytelen: majd eljutok oda is, ha lesz megfelelő gear... szerintem sokkal jobb, változatosabb, kiforrottabb a játék, mint a d2
egyébként mi lenne, ha inferno is elsőre végigment volna teszkós cuccban? ülne mindenki a babérjain és örülne magának? ezt a fokozatot direkt ezért csinálták ilyen sz*patósra, hogy kihívást nyújtson kb mindenkinek... (akinek nem tetszik, az meg álljon meg hell végén lvl60-on és kész... nem kötelező, csak +1 lehetőség)
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest