- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
válasz
H@lede #48539 üzenetére
"ha valamire biddeltem x összeget de valaki más vitte tovább akkor azt az összeget mikor kapom vissza mert már várok több napja de nem nagyon akarnak semmit se küldeni."
Nem is fognak semmit se küldeni, a bankodnál érdeklődj a pénz felől.
Ha eladsz valamit akkor elvileg azt a pénzt 5 napon belül megkapod.
(#48540) Mr.Csizmás:
Ő a real money auction house ról beszélt (ha jól értettem), ott nem jön vissza a pénz úgy mint a gold AH-ban.
-
Sirandrish
legenda
válasz
H@lede #46735 üzenetére
Hát ha MF barbi akkor faja..
Ha nem akkor elég sok mindent boostolhatnál..
Pl szerintem a setből elég 2 darab az all res miatt...nagyon sok stattól elesel így szerintem.
Az övedet kukáznám szintén..
200+STR+VIT-eseket lehet venni pár 100K-ért..
A fegyver..nem tudok mit mondani róla de én mindenképp vagy 2 egykezest raknék be vagy 1 egy kezes+ pajzs kombó már csak a statok miatt is..
Illetve ha jól látom semmi CHC-d nincs ami nagy hiba..Ren Hoek Jó csak azért mert én is találtam egy olyan amut ami (mikor kiesett) egyedinek számított ugyan is nem volt hasonló AH-ban még low-abb statokkal sem, még sem vitték még 5M-ért sem..
-
whabaky
tag
válasz
H@lede #29953 üzenetére
Úgy tudom, hogy a régebben kiesett cuccokra nem fognak kihatni a "teljesítmény növelések", így igazából szerintem ne nagyon számíts rá, hogy változni fog valami.
Mondjuk én azért félreraknám, pár négyzetnyi helyet megér, hogy majd meglásd. Már csak azért is, hogy nehogy megkövezz később
-
Djuree
félisten
válasz
H@lede #27700 üzenetére
hát 1000 körüli res-el illik megcsinálni
Neptunfű: D1-ben mekkora epic kard volt az
jött haver reggel suliba: találtam egy durva kardot! (ekkora még net max a nasa-nal volt csak
), el is lógott az osztály fiú része a többi óráról, mentünk kardnézőbe haverhoz, aztán ottragadtunk
jah AH! tegnap 100k-ért volt 1000LoH-es cucc. lehet meg kellett volna vennem? sebzése csak 800 volt mondjuk...de mindig ki lehet fogni jókat, hülye vagy tudatlan mindig van
Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest