- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Wolverine #44090 üzenetére
Goldot farmolni BOTNAK!
Botnak nem kell stat csak védelem, amennyire én tudom. Mindent megad ami kell egy ilyennek. Annyira szemetszúró, h azt harsogják, ezzel akarják szűrni a botokat...
A vicces az, mind1 hogy igaz vagy nem, mindenképp madness.
Szerk:
ÉS amugyis gondolj bele, nekem van MF settem és normál gírem. De kinek van GF settje? Mármint a nyilvánvalón kívül... Ahhoz nemkell 200dex hogy kiüsse a goldlelőhelyeket.. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Wolverine #42917 üzenetére
"we’re adjusting some of the more frustrating monster affixes, such as Fire Chains and Shielding"
"*P.S. We’re getting rid of the Invulnerable Minions monster affix."->úgylátom JW mégkönnyebbé akarja tenni a DT barbárok életét.
Egy csomó játékosnak most is jobb gearje van, mint amit a játék megkövetel, és méglejjebb veszik a nehézséget.
Persze azért jó dolgok is jönnek a patchben:
"To help give weapons a fighting chance, the raw damage value on all level 61 and 62 weapons will be able to roll damage that extends all the way to the top end of level 63."
"We’re removing Enrage Timers and the “heal back to full” behavior from Champion and Rare monster packs."
"We have improvements coming to Legendary items" -
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #42605 üzenetére
Nem is kell meggyőzni
Nekem egy fantasy világ addig oké, amíg orkok, sárkányok, trollok meg páncélos lovagok ütköznek meg... Ebbe nekem nem fér bele egy kínai kungfu panda, bármilyen is.
D3-ban is ott csalódtam először, mikor megláttam Maghdát, a csilivili pillangó boszorkányt. Tiszta WoW
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #42573 üzenetére
Jó hát engem nem győzöl meg, a WoW-ot mindig is szánalmasnak tartottam, grafikailag is, játékilag is. Ezt a pandás dolgot bárhogy is nézem, akkor is nevetségesen gagyi. Kb a Hello Kitty jut erről eszembe, (szerintem nagyon sokan vannak még így) dehát aki ezzel szeretne nyomulni, az tessék... de én nem tudnék azonosulni egy gagyi razfilmes mesehőssel
(
személyes vélemény
)
GW2 szerintem jóval nagyobb durranás lesz, és talán végleg letaszíthatja a WoW-ot a trónjáról...
Nem mellesleg a Diablo III és a WoW fejlesztői között pontosan 0 átfedés van; aki az egyiken dolgozik, az a másikon nem.
Az lehet, de szerintem erőforrás elosztásban, igen is hatalmas különbségek vannak. Már pedig ez mozgatja a fejlesztést...Vagy mivel magyarázod, hogy ennyi idő alatt csak egy félig kész, összecsapott D3-at tudtak kiadni, míg a WoW folyamatosan pörgött...
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
Wolverine #42473 üzenetére
ki tudja? lehet berakják.
lehet hogy nem sok értelme volt a ladder resetnek a töménytelen sok bot miatt, de ne felejtsük el. tulajdonképpen aki abban a játékban jelen volt, az botolt. ezt az tette lehetővé, hogy a blizz le se szarta, ki botol, ki nem. amúgy még ott is, a ladder resetek frissítették egy rövid időre az árakat, plusz még mindenki egyenlő eséllyel indult, tehát ha gyakorolsz eléggé, te is lehetsz az első aki megöli diablót infernón.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
Wolverine #42464 üzenetére
minden karaktert áttesznek egy gyengébb realm-ba (diablo 2 non-ladderben néhány rúnaszót nem tudtál kirakni, és csak ennyi), de az a lényeg, hogy a ladderben mindenki a nulláról indul, mintha akkor adták ki volna a játékot. tulajdonképpen ez volt az, ami a diablo 2-t életben tartotta. speciel olyan mintha törölnének minden karaktert, csak ennek egy lazább változata. megmarad a hősöd, megmarad minden item, csak a ladderesekkel nem fogsz tudni játszani non ladder karakterrel.
ha a blizzard nem tervez ladder resetet diablo 3-ban, nincs esélye hogy jobb lesz mint a diablo 2 játékélményileg.
-
killerjohn
addikt
válasz
Wolverine #42411 üzenetére
tisztességes banhullám nem volt eddig goldfarm botok ellen, csak AH botok ellen. Amik ugyebár goldsink-ként működnek. Érted... Összesen két kisebb "hullám" volt, alig pár tucat report volt belőle nagyobb fórumokon, ami erősen elhanyagolható a user számhoz képest... A százezres banhullám meg kizárólag hack alapon megy Blizzardnál, ergó azokat vágják ki, akik pl maphack-eltek, vagy memória írásos, vagy inject-es botot használtak.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Wolverine #41983 üzenetére
Level 47.
Strenght: 55
Dexterity: 813
Int.: 175
Vit: 533 (13145 life)Armor: 2110
DPS: 1192
Resistek: 31 az összes.Skillek:
primary: way of a hundred fists
defensive: breath of heaven
secondary: wave of light
mantras: mantra of healing
techniques: sweeping wing
focus: mystic ally -
Djuree
félisten
válasz
Wolverine #41029 üzenetére
hidd el nem találok semmi jót. lvl63-as itemet is alig találtam még, nemhogy olyat ami milliót ér. nagyon elkerül a szerencse. bezzeg haver. játszunk act2-ben, erre benyög hogy esett valami szar, jó ez valamire? muti. erre kidob egy fegyót ami min. 5 millát ér. és nekem 2x annyi játékórám van mint neki, nekem még hasonló cucc sem esett soha.
-
Mumee
őstag
válasz
Wolverine #39822 üzenetére
3 hónapon !!! belül tudsz chargebackelni, addigra minden de minden cucc, amit veszel legalább 10 gazdát cserél goldról nem is beszélve.
Ha veszek 100mill gold értékben és utána bukom akár a teljes diablot is és vennem kell újat mégis, mit gondolsz hol érdekelne?
Ha nyersz 1 mill ft-ot és "visszavesznek belőle 20e-et érdekelne?Na ezért híg *** a paypal, mert ezt meg lehet tenni bárhol bármikor bárkivel.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Wolverine #39807 üzenetére
"I bought an item on the Real Money Auction House with highest bid., I used PayPal.
When the bid stood at 21 euros I placed a maximum bid of 35 euros but only 22.05 euros was enough to buy the item."Ezen mi nem tiszta?
Hol van itt szó buyout-ról, mit lehet ezen félreérteni?
Nem a Blizzard hozta ki mellesleg, hanem egy hozzá nem értő ügyintéző, aki a hetedik volt akitől választ kaptam, mindig mástól.
Utána már nem is adtam helyzetleírást hanem már csak kérdezgettem,hogy ugyan mikor lesz megoldava a dolog...
Talán meg az nem kezdi jól a dolgot aki más pénzét ellopja és nem az aki ki van akadva miatta!
-
SSJPeter
őstag
válasz
Wolverine #39741 üzenetére
Nincs értelme a további levelezésnek, ez a 7. válaszlevelük és mindig mást válaszoltak.
Semmi sem történt az ügyben és miután írták is,hogy őket konkrétan ezzel már ne fárasszam, mert úgysem tudnak tenni semmit, én többet ezeknek nem írok semmit.Gang of thieves...nos, minek lehet nevezni azt, aki más pénzét tartja magánál jogtalanul?
-
SSJPeter
őstag
válasz
Wolverine #39739 üzenetére
Szerintem meg egyszerűen nem nézett rá még a tranzakcióra sem és a levélváltások alapján rakta össze a válaszát.
Ha ránézett volna neki is látni kellett volna,hogy ezt az item-et biddel vettem meg és nem buyout-al, hogy miért gondolta,hogy buyout-oltam lövésem sincs.
Nekik úgy lenne a legegyszerűbb,mert akkor nem lenne miről beszélni. -
SSJPeter
őstag
válasz
Wolverine #39727 üzenetére
Látom, Te eléggé bízol bennük, ezért szeretném belinkelni az első és az utolsó levelet amit kaptam tőlük.
Az utolsó levél köszönőviszonyban sincs az elsővel, sőt már egyenesen engem néznek hülyének aki vagy hazudik, és/vagy lövése nincs hogyan működik az AH.
Finoman fel is szólítanak,hogy hagyjam őket már békén ezzel a témával.
Ezek után én bármit el tudok róluk képzelni.
Teljes a káosz ott.1. levél:
Greetings Peter
I can understand your frustration in this. Let me start by saying you that you will receive your money back, but that might take some days.
Please be aware that payments with Paypal are subject to Paypal terms and times too. It is my understanding that as soon as you purchase something, the money are immediately "claimed" from your Paypal account, that is why you see them disappear.
However, you will need to wait for the full process to complete in order to have them back. Depending on the transaction this may take also some days. Remember that Blizzard does not have these money. We took the one you used for the AH purchase while the remaining missing ones are "on hold" waiting to be returned.
I hope this shed some light into this issue but should you wish to discuss this further, please do not hesitate to let me know as I am a few clicks away.
Diablo 3 Support - http://eu.battle.net/support/en/games/diablo3
--
Game Master Moonarkhus
Blizzard EntertainmentUtolsó levél:
Greetings,
I've had a look over your issues, tracking back to the very first, and you said that you saw an auction for an item that had a bit price of 21 euros, and a buyout of 35 euros.
You paid the buyout price, and were charged the full buyout price, but have contacted us because you were expecting to only pay the difference between the current bid and the buyout price.
This is not how auctions work. Bids are placed, until the auction is completed or bought out. At which time ONLY the highest bidder or the person who bought out the auction is charged the full amount they bid/bought on the auction.
No other money is deducted from anyone else's account, though the money may be held in reserve by paypal or your bank - appearing to have been removed from your account - until the auction completes.
This is to prevent you accidentally bidding on multiple items when you only have enough money to bid on one of them, and ending up paying more money than you actually have, and is a common practaice with banks in transactions like this.
From what you have described, the charged you paid were correct. As explained by my colleagues multiple times, however, this is not something we can investigate further, and cannot assist with payments made on your paypal account - you should consult them regarding any payment issues.
Please address all further comments or queries regarding this matter to our senior team at CSfeedbackEU@blizzard.com.
Regards,
Blizzard Customer Support. -
SSJPeter
őstag
válasz
Wolverine #39682 üzenetére
Senki nem értett félre semmit, azt a pénzt levonták, de sosem utalták vissza a különbözetet...eltűnt a pénz a semmiben, köddé vált és mindenki felteszi a kezét, hogy nála bizony nincs és nem is tud róla.
Mivel ez már több mint 2 hete történt, meg látva a support hozzáállását,hogy még csak nem is foglalkoznak a kérdéssel és nincsenek is képben, nem is fog megoldódni a dolog.Mindegy, 13 euró...túl fogom élni, de ebből sztem okuljon mindenki, mással is megtörténhet.
-
vhunor
őstag
válasz
Wolverine #39682 üzenetére
Hogy akadhat el? A rendszernek automatikusan refundolnia kéne ha kevesebbel nyertél mint a max. bided. Amúgy is egy kalap szamóca a rendszerük, napokig tart amíg átfut rajta valami, a sápot persze szedik azonnal. Nekem is ott áll két napja egy cipő soldként, processing státuszban, még az sincs kiírva, hogy mennyiért ment el, ha nem kaptam volna róla emailt, azt se tudnám. Egy barátomnak már 2 eladott cucc után lóg valahol a levegőben a pénze, mert a paypal accára soha nem érkezett meg.
sith7: sokkal könnyebb csapatban. Lehet, hogy egyedül sokkal kevesebb hp-ja van az elitnek, de az is biztos, hogy ha csapatban a tankot üti és nem a dps-t, annak van ideje lebombázni a dögöt. És ahogy maross is írta, a buffok sokat segítenek. +50% res, plusz dodge, + attack speed...
-
execute93
őstag
válasz
Wolverine #39078 üzenetére
(#39084) danilla
(#39085) Sirandrish
(#39086) DjureeHát igen..RMAH is hozza nekik a pénzt. Tök jó játék lett, meg minden. De ezt xx évig fejleszteni.. Nem volt egy kicsit sok?
Gondolom még jó pár bőrt lefognak róla húzni.
INF. Diablo kill után számomra ennyi volt a játék. PvP-re még kíváncsi vagyok, de gondolom ott is a GEAR fog dönteni. Azt támogatnám ha mind a két játékosnak ugyanazt a GEART adná a rendszer, aztán döntsön a SKILL. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #37786 üzenetére
Érdekes,hogy pont a party ami nem jön be annyira, mert nem szeretem a kötöttséget és mástól függeni. Sok pihenővel szoktam játszani, szeretek közben kilépkedni, kimenni a kertbe, meginni egy sört, AH-t csekkolni stb. Ez nem parti kompatibilis stílus sajnos, még haverokkal sem... Amióta meg NV-vel vagyok, ez is egy újabb kötöttség, mivel nem léphetek ki, nem válthatok skill-t, stb... NV nélkül meg trash kékek jönnek csak, még 40-es MF-el is. Még az esélyét is elvenném, hogy valami jó jöjjön. Szvsz lvl 60 és Hell Diablo kill után lett számomra végigjátszva a játék. Mindenkinek máshol van a vége
(#37788) radi8tor1: Lehet belejátszott, hogy anyám megállás nélkül tömte a fejemet, hogy micsoda szektába, meg drogos bandába keveredtem.. folyton a droggal párosította..
és ez halál komoly
Beleolvasott a fórumfülbe Diablo 3 (Vigyázat csalók!)... ebből egyből arra következtetett szegény lelkem, hogy belekeveredtem valami átverésbe és már árverezem a Tv-t meg a bútorokat. Megalol
(#37789) D1Rect: Lehet ebben igazad van, Hellen végülis DPS barbárként nyomtam, dehát ott könnyű is ez... Infen viszont instant halál ez a gear..
Lehet a DH-mat folytatom, azért hagytam abba, mert írták sokan hogy drága nagyon a gear. -
-
oxox
addikt
-
Kobe
veterán
válasz
Wolverine #34371 üzenetére
én a harmadik ticketemre írtam - akadás, lagg, teljesítménycsökkenés...3 nap múlva jött rá válasz, hogy "biztos intelhdn futtatom a gamet". Elküldtem nekik a dxdiag, msinfo filet screenshotokkal hogy igeis az 540m en fut a játék, és ne nézzenek madárnak, 9 napig kuss....tegnap rájuk eresztettem egy üzit, hogy ez beza márpedig ölégszar CS, hirtelen jött is a válasz 40 percen belül hogy vizsgálják....
csak azért írom, mert ha valaki nem ír rá, simán hagyják hetekig sikkadni a dolgot....
-
bgufo
csendes tag
válasz
Wolverine #32886 üzenetére
Sose értettem miért kell teljesen tönkrevágni az AH-t olyan drasztikus árakkal hogy 1 normális cucc 20milliónál kezdődik mikor emberi halandó ha 1 hét alatt 4 milliót összeszed akkor már szerencsés. A túlárazás/hiénázás többet árt mint az undercut. Mert Pistike azt látja hogy a 3% magic find csak 20000000000-ért van bent akkor ő is felrakja annyiért.
-
törölt tag
válasz
Wolverine #31312 üzenetére
Battle.net accom van.Be tudok lépni.Guest passom van.és itt kezdődik a probléma
Csak akkor tudom beírni a kódot,ha vissza tudnám igazolni azt a rohadt emailemet...Ugyanis nem küldik a visszaigazoló emailt.Ha elküldenék,akkor nem lenne semmi gond,de így nem tudom az "Add Game" fült használni,ezért nem tudom aktiválni a guest pass-t.A kliens megvan,minden más megvan,már csak ez kéne...de a blizzard nemtörődömségét ismerve,kb 1 évet kell várjak arra a tetves emailre...
Ezt írja:The e-mail address (******@hotmail.com) is currently unverified.
-
paavoo
aktív tag
válasz
Wolverine #30757 üzenetére
Kb mint wowban, haste-val gyorsabban castolsz, de ugye itt nincs cast time, csak egy bizonyos cd az instant spellekre, amit az ias-sal gyorsíthatsz.
A spellek sebzése marad, csak gyorsabban "castolsz", ezért is volt nekem furcsa, hogy az ias stackelésével brutálisan megnőtt a damage.
AP-ból meg nem fogyok ki ha signature spellt nyomok. -
vhunor
őstag
válasz
Wolverine #30757 üzenetére
Köthették volna prim. stathoz., pl. minél intelligensebb a varázsló, annál gyorsabban képes végrehajtani a varázslás cselekményét, vagy minél erősebb a barbár, annál könnyebben lendíti a fegyverét, minél ügyesebb a szerzetes, annál gyorsabban csap oda. Ennek lenne valóság alapja is, és biztos ki tudtak volna találni valami sávos megoldást. Ez a tulajdonság volt a D2 egyik sarokköve is, tanulhattak volna belőle egy évtized alatt.
Nordic: most látom először a DH ikonokat, hát elég nagy dizájneri bukta, hogy az első négy ránézésre ugyanolyan. Mondjuk a klikkes skillek sem jobbak, sárga nyíl, piros nyíl, csak ellenkező irányban
.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OpenMediaVault
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztalos klub
- Milyen házat vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest