- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Janix12 #37115 üzenetére
Csak egy jótanács... NE menj végig 20x Skeleton King-en.. Mert nagyon gyatra cuccokat fog adni ígyis úgyis, ha tetszik a játék inkább vedd meg... én is vagy 10x végigmentem guest-en, és totál megutáltam azt a részt
Pedig fogsz még sokszor végigmenni azon NM, Hell, Inferno * másik karakterek
...
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Janix12 #37098 üzenetére
Nem, mert az account tulajdonos neve ugyanaz marad, azt nem lehet megváltoztatni. Tehát ha meg is veszi valakinek az accountját (ami tilos), amíg használja az accot, az eredeti tulajra lesz szorulva. Pl ha meghackelik akkor az eredeti tulajnak kell majd küldenie az igazolványképet stb.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Janix12 #37098 üzenetére
A legfontosabbat nem tudod megváltoztatni: az accounthoz tartozó nevet.
Valamint az EULA-ban is le van írva, hogy csak az használhatja az accountot, akinek a nevére szól.
Az már csak hab a tortán, hogy ha te eladod valakinek, utána visszakérheted a te email címedre az accountot a személyi igazolványod felmutatása után. -
radi8tor
MODERÁTOR
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest