- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
válasz
polgi803 #38746 üzenetére
Én critical mass wizardot játszok. 49% crit chance, 240% chd, 40k hp, 900 unbuffed res.
29k unbuffed dmg. Illetve nem árt, ha van LoH-nk, nekem 200 van.
skillek
frost nova-deep freez
hurricane-wicked twist
energy armor-prismatic
diamond skin-első rúnával
magic weapon-blood magic
explosive blast-chain reactionpasszívok:
critical mass
astral
blur(ez választható)Ez a build a tömegből él. Egy-egy mob képes komoly meglepetést okozni, mivel akkor szinte semmit nem profitálunk a critical mass-ből.
Act3-4en boldogúl. Rangedek esetenként komoly kihívást jelenthetnek.
explosive blasst, diamond skin folyamatosan spemelni kell. -
mikromanus
veterán
válasz
polgi803 #38724 üzenetére
Mint mások is írták ez biza' cseppet kevés life lesz. És még én éreztem magam extrémnek átlépéskor 11k dam és 9k life mellett barbárral. Mondjuk annak volt armorja és kb 600 LoH-ja, így egy-egy zombi ütés a nerf előtti sebzéssel "csak" a harmada/fele életet szedte le. A te karid ebben a felállásban kb zokogva omlana össze ha egy csontváz csúnyán néz rá. A kis fallenektől megkérdezné hogy kitisztíthatja-e a cipőjüket
-
Cyberbeni
addikt
válasz
polgi803 #38742 üzenetére
kétkezes fegyvereket felejtsd el (kivéve, ha DH-val vagy)
ha egyedül mész inf-en, akkor nagyon fontos a fegyver attack speedje is, hogy ne tartson 1,5 másodpercbe, amíg kasztolsz valamit, mert addig odaérnek hozzád, és szétkapnak.
én legalább egy 1,4-es attack speedet ajánlok, de próbálgasd, hogy neked melyik fekszik a legjobban. -
-
persil
nagyúr
válasz
polgi803 #38707 üzenetére
"Másodsorban pedig a könyveket(page of jewelcrafting, tome of jewelcrafting, majd tome of secrects) vagy megveszed ah-ban, vagy kicsapkodod magadnak. A tome of jewelcrafting hellen, a secrects pedig infernón esik."
Ebben neked hol van a magas ló... ? Úristen, gondolkozz már kicsit.
-
persil
nagyúr
válasz
polgi803 #38701 üzenetére
"..ha nem tudsz normális "hangon" írni,akkor inkább mellőzd."
Ha nem tűnt volna fel, akkor én normális hangnemben segítettem, te meg lekezelő módon válaszoltál.
Arról nem beszélve, hogy a problémádra egy 1-2 perces guglizás 100%-ban kimerítő választ adott volna.Nehogy már neked álljon feljebb. A nem normális hangnemet pedig pont ez a hsz-ed merítette ki.
Szrk.: offba téve.
-
-
mikromanus
veterán
válasz
polgi803 #38692 üzenetére
Amit linkeltél oldalt ott jelzi is milyen típusok vannak. A Page-k a "legalacsonyabb" színtűek. A Tome-ok magasabbak. A tome of secrets az infernos minőség. Ott már nincs külön jeweler és kovács.
Mellesleg a kavicsos férfi. Azért volt rá pár árulkodó jel. Pl a hangja, vagy a szakállacskája
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
polgi803 #38689 üzenetére
Akkor vagy visszamész nightmare-re, és farmolsz, vagy veszel ah-ban 30db-ot(azt hiszem annyi kell a köv 3 szinthez). Utána kell tome of jc, majd azz utolsó szint(ek)hez tome of secret ami infernon hullik. Am ha kicsit használnád a sütnivalódat, akkor eszedbe jutott volna, hogy ah-ban mindent ehet venni.
-
Tomics
addikt
válasz
polgi803 #38687 üzenetére
milyen szinten játszol?
azok a papírok nem normálon, hanem majd nightmare-en fognak esni.
addig vagy megvárod és elvagy a max kövekkel amit tud csinálni, vagy felmész AH-ba és veszel (szvsz nem éri meg, simán elég normálra amit a csajszi tud).
aztán nem lesznek elegek a papírok, utána könyv kell, az majd hell-en esik.
gondolom a secretes könyv meg infernon -
mikromanus
veterán
válasz
polgi803 #38682 üzenetére
jewelerelt kell tuningolni picit. Ott lehet kavicsokat összegyúrni nagyobbra. Flawless sqare felett már nem potyog. Onnan vagy veszed AH-ban, vagy magad craftolod. Squar és flawless square közt nem nagyon éri meg craftolni, mert a smaragd magasabb anyagárát a tome of jewelcrafton fogják meg úgy látom. Jobban jársz ha azt eladod jó pénzért. Kivéve persze ha épp zöld kavics kell
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
polgi803 #38682 üzenetére
Star-ig tudod fejleszteni a jewellery csávót, a felett meg keress embert, akár innen a fórumról, akinek van receptje, ha neked még nincs.
Tomics: Csökkenti a fizikális, nem fizikális sebzéseket. Pl Plague buffnál, ha benne állsz a tócsában, magas poison resist-nél, nem fogja 2 sec alatt leszlopálni a 30k hp-dat.
-
mar_tin
tag
válasz
polgi803 #38516 üzenetére
20k DPS -el, 400 All Res -el sima ügy az Act1. Blizz+hydra buildel legalábbis nekem az volt. A végén 18k DPS -em volt, 16k -al kezdtem. Mondjuk volt 25% körüli crit. chance, és 200% crit dmg. Ja és elsőre kétkezessel toltam végig. Azóta már visszaváltottam egykezes+offhand kombóra.
-
FehérHolló
veterán
válasz
polgi803 #38511 üzenetére
Nagyon el fognak fenekelni.
Korodtól függően a gyermekjólétisekhez, vagy az emberjogi bírósághoz fordulhatsz kártérítés/lélekápolás reményében.Magyarul: Próbáld ki, a tapasztalatnál senki nem tudja jobban elmondani neked előre.
Én egyébként az egykezes+offhand változatban hiszek, de vannak itt eltérő vélemények is. -
Cyberbeni
addikt
válasz
polgi803 #38277 üzenetére
nyugodtan dobd ki, 100k alatt van egy csomó 1250dps feletti, vagy 1150dps feletti inttel
@Lézerparaszt: inf act 1 farmnak pont az a lényege, hogy szar gearben is el lehet futni a sima mobok mellett, és a pakkok is pár másodperc alatt megdöglenek (wizarddal pl hyda->blizz->diamond skin->piercing orb és mire lejár a diamond skin, már halottak)
-
persil
nagyúr
válasz
polgi803 #37956 üzenetére
Ki merem jelenteni, hogy ha egy normális monkkal spammelhetnéd a 12500as life potit, akkor nem lehetne megölni, csak speciálisan nehéz körülmények között.
Nem viccből van így kitalálva. Eleve nem kéne a potion-re hagyatkozni, ez csak amolyan lehetőség vészhelyzetben. Ezért gyógyít ilyen keveset.
"akkor ugyanúgy reszelnének neked... "
Így is nagyon ritkán "reszelnek" act 3, meg 4-ben esetleg, hát még, ha a potit is lehetne spammelni -
Neró
őstag
válasz
polgi803 #37454 üzenetére
Nem
- itt össze van szedve az Act1 -es farmolós helyek többsége. MF -el. Ha gondolod megnézheted. (nem tudom ismered e őket)
-
Cyberbeni
addikt
válasz
polgi803 #37142 üzenetére
act1-ben temető, ha van elit a wp körül, aztán festering woods, utána meg warden és butcher, és ha nem sietek, akkor utána a temetőben a kripták, meg northern highlands és környéke. (nem sietek=nem csak egy gyors mf run-ért indítottam el a játékot)
act3-at még csak ma kezdtük el tolni, de ott siegebreaker vagy pókkirálynő questtől indítva keep depths->boss(ok)->bridge és környéke elvileg a legjobb (bosst azért érdemes minél hamarabb 5 valorral leölni, mert ha dc-zel vagy el kell menned, akkor ne veszíts sokat)39k dps-em van most, remélem ma meglesz a 40k++ (új kesztyű), aztán majd valamikor egy mf nadrág is kéne (meg ékszerek hasonló stattal, meg rájuk is mf)
-
Ren Hoek
veterán
válasz
polgi803 #37119 üzenetére
Simán, amúgy nagyon primitív az AH sajnos... Sok dologra rá sem lehet keresni, meg 3 filter van csak... de végülis csak ezért lehet a jó cuccokat olcsón megtalálni
Viszont ha jó kereső lenne, legalább könnyen el lehetne adni a dolgokat...
(#37117) D1Rect: 1.5 M kb? ... Mivel mindkettő van rajta. Amúgy ez jó játék, szerintem folytasd
Sokan tanulnak belőle.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
polgi803 #37113 üzenetére
Szinte felesleges, ha te magad találod még akkor is lehet sikeresen haladni, csak ki kell próbálni több skill-t. AH-ban Buyout-ra lehet rendezni, ha rákattintasz a Buyout feliratra, kétszer megnyomod, és a legolcsóbbakat rakja felülre... Temérdek cucc van 1000-es árakon, dexterity-t állítsd be, szűrőnek és adj meg egy min számot, mondjuk 40... 2H bow+ quiver + okos skillek és gyönyörűen haladsz. Pár százezret meg simán összeszed az ember, Hell elejére szinte tuti meglesz 6-800 ezer, ha eladod a lomokat AH-ban párezerért. Ehhez képest még egy 20-30K-s cucc is olcsó és azok már elég jók. 120-150 dex is lehet rajtuk...
-
persil
nagyúr
válasz
polgi803 #37106 üzenetére
60-as szintig mindenféle farmolás, AH-zás, meg voodoo varázslat nélkül el lehet jutni.
Ekkor szépen végigvitted a normal, nightmare és hell fokozatot(mint régen a 2-ben).
Ha úgy érzed, hogy a többi csak nyűg, akkor nem kell, a kutya nem mondta, hogy az inferno neked készült. Előre szóltak, hogy nem casual játékosoknak van kitalálva.Mellesleg nincs szükség 20-30 millióra, nekem sosem volt annyim.(sem egyszerre, sem összesen)
Mégis inferno act4 végén tartok. Nem szoktam napi 10 órát farmolni és az AH-ban sem cápázok."azért írtam,hogy aki nem nem akar farmolni"
Az nem ezt a játékot keresi. Minden létező hack'n slash játék arról szól, hogy ölsz a jobb cucc reményében. Azért, hogy még erősebb ellenfeleket tudj megölni, még jobb cuccért. And so on, and so on...Mellesleg, vannak igencsak túlárazott cuccok, ahogy te is írod, ez valóban elszomorító. De ugyanígy vannak mélyen alulárazott és teljesen "reális" áron kirakott cuccok is.
Tudni kell mire keress. A legvalószínűbb, hogy eleve nincs is szükséged a 20-30milliós szuperkategóriás cuccokra.
Az általad említett 500k, 1mill aranyból meg lehet venni minden darabot, amivel az ember még el tud lébecolni.Szrk: ahogy pedig felettem többen is írták, lvl 60 alatt fogod magad és beállítod, hogy max buyout 5-10-20k és kivétel nélkül mindig lesz a tiednél jobb cucc.
De egyébként itt az alapvető probléma. Neked lvl 30on nem felel meg az a cucc, ami kiesik és 5-10x jobbat szeretnél. Neked nem jó, ha 3 lövés kell egy mobba és egy lövéssel akarod megölni. De mégis mire... ?
Szerintem itt a fórumon, a legtöbben, akik már végeztek infernóval azoknak az első 60as karaktere saját talált cuccokból volt felöltöztetve. Kis túlzással én is csak az első 60as karekterrel kezdtem AH-zni.
Szóval igazán nem értem a problémádat. -
DjDanee87
addikt
válasz
polgi803 #37109 üzenetére
És minek neked irreális áru cucc level 30ra? Én azt csináltam második karakteremmel mikor szinteztem, hogy néha kiléptem AHba és ha szar volt mondjuk a chestem akkor beállítottam, hogy chest armor, max buyout 5000 és mindig!! találtam jobbat, mint amim volt.
Persze lehetett volna venni 1 millióért chestet ami még jobb lett volna, de minek. Így is full könnyű volt felfejlődni.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
polgi803 #37106 üzenetére
Ezzel viszont nem értek egyet... Miért ne lehetne több 100 millió egy top gear? Ha már valakinek kijött, vagy volt sok pénze, vagy gazdag kereskedő, akkor miért ne tehetné meg hogy megveszi? A casual player "tanár fizetéssel" - meg álmodozzon a top gear-ről, ahogy a gyártósori munkás álmodik a Ferrariról, meg a modellcsajokról. Sohasem lesz az övé...
Ha mindenki számára elérhető lenne a top gear, az nem ez a játék lenne...Különben meg akkor végképp elveszne az endgame content. Ez most épp itt ilyen, és a PvP-nél nagy jelentősége lesz.
D2-ben is ugyan ez volt, csak ott nem volt ilyen piac, és tiéd lehetett a top gear, mert cheat-elni simán lehetett. Ez meg nem ilyen, bár itt is lehet cheatelni, csak máshogy... Viszont ha casual-nak kiugrik egy hullából valami ütős cucc, valódi pénzt kapsz érte.
(#37109) polgi803: Ne viccelj, akkor valamit rosszul csinálsz. Fillérekért kapsz olyan cuccokat, amivel simán lehet nyomulni. De minek is különben? Farmolás nélkül végig lehet vinni Hell végéig, találsz magadra való cuccokat. AH-ban meg pár 1000-ért kapsz olyat, ami rádvaló. Olyan DH cuccokat adtam el 5-10 ezrekért 30-as szinten, hogy nekem fájt eladni Barbárral... De kb DH-mmal ott tartottam én is, és mint a kés a vajban úgy ment, magatalálós cuccokkal, nagyon minimális AH-val.
-
MrCsiT
addikt
válasz
polgi803 #37101 üzenetére
"aki meg 60-as szint alatt van az meg csessze meg..mert kb ez van..." - lvl60 alatt nem jutsz el hell végéig, addig meg kb. gombokért kapsz megfelelő felszerelést a karakteredre : egyre több lvl60 alatti cucc halmozódik fel az AH -ban, így azok ára pont, hogy nevetséges (főleg, ha pl. már van egy lvl60 -as karid, és azzal tudsz egy kis goldot farmolni, akkor a másik kari öltöztetése kevésből is megoldható. )
Lvl60 alatt egyik legjobb lehetőség, hogy AH -ban pl. lvl 50-ként szűrsz lvl60-as cuccra, és tulajdonságnak feltételül szabod, hogy csökkentett szintigénye (level requirement reduced by ) 10 -el legyen. Ezek a cuccok 60-asként esnek, de röhejes áruk lesz, mert azon a szinten már gagyik, Te meg - ahogy előttem írták
: megmutatod a fegyvert a szörnyeknek, és azok szívrohamot kapnak a látványtól ?!
Az erős cuccokat lvl60 -ként találod majd, HA mákod is van
#37093 Ren Hoek : "Guestért én egy forintot sem adnék, bár én is megpróbáltam egyet elnyomni, kaptam is egy jó nagy warn-t." - piacon ? Ki szólt be érte ? Milyen alapon ?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
polgi803 #37101 üzenetére
A való életben is így megy, a tehénfarmer eladja a bőrt fillérekért, a kis ázsiai kezek meg 10 dollár/napért Dior táskát varrnak belőle, a kereskedő meg eladja nyugaton több 100 dollárért.
(#37094) Janix12: ha egyszer megveszed, úgysem fogod eladni, amíg inf-re nem érsz lvl 60-ig
Ott kezdődik a játék... Addig csak a virtuális előbőr óvodás húzogatása, olyan könnyű. Hell fokozaton is.
Eladásról meg az a véleményem, hogy itt azok szívják meg, akik idegentől megveszik, és az pedig visszaszerzi az accountot szemét módjára. Ha már nagyon meguntad, akkor Te adod el, akkor rendes vagy, és nem pereled vissza. Főleg ha ismerősnek adod el... Illegális, de mobilozni a kocsiban is illegális, mégis mindenki teszi.
-
Huma
addikt
válasz
polgi803 #36682 üzenetére
A sebzést. Az jó, ha kibír egy-két találatot a DH, de az még jobb ha el sem találnak mert pillanatok alatt lelövöd az ellent.
(#36684) proci985:
Én akkor sem tartom ezt valószínűnek. Ehhez nagyobb véletlen kellene mint egy lottó ötöshöz. És itt többekkel is történt már hasonló érdekes eset ami már túl gyakori ahhoz hogy csupán kivételes véletlennek gondoljuk.
És mi csak egy kis minta vagyunk. Mondjuk 100 ember. Tehát ezek az esetek valószínűleg elég gyakoriak lehetnek, ha az össz játékosszámot vesszük alapul. -
goodboy007
senior tag
válasz
polgi803 #35197 üzenetére
Így egy jó darabig nem lesz gondod, Nightmare Rakanothnál váltottam először Smoke Screenre és Preparation-re, Diablonál pedig jól jön plusszba a rakétás turret, stunolós Impale kombó.
Hellen mehet vissza ugyanez a build, ami megint használható Rakanothig.
Nekem ez vált be, de majd kitapasztalod.
Valaki az Evasive Fire-t isteníti, de szerintem az egy használhatatlan sz@r.Passzívokból meg Steady Aim, Archery, Vengeance és utóbbit Diablonál cserélheted esetleg Tactical Advantage-re.
Hell Diabloig csak saját itemekből dolgoztam, de egyszerűen képtelen voltam kinyírni, úgyhogy vettem 2k-ért egy íjat, 8500-ról fel is ment a dmg-m 19k-ra és másodszorra kinyírtam
.
Viszont megöltem Inferno Skeleton Kinget, egyelőre viccnek tűnik ezzel a fegyóval Act I, persze biztos lesz nehezebb is.Viszont egy rakás jó cucc esett 5-ös Valor miatt, a többi kasztnak is, rakom is félre szépen az itemeket.
Nagyon tetszik, hogy valamikor 1000 gold hullik egyszerre. -
polgi803
őstag
válasz
polgi803 #35203 üzenetére
Próbajátékban jáccottam mindkettővel...nagyon kemények,de DH tetszik...régen sokat d2-ztem...néha 32 órát...volt kihívás bőven...talán nem bőgöm el magam,ha sokszor behalok DH-val...
De amúgy Wiz a szívem csücske,de várok még azzal a karival...a legfinomabb utoljára marad...
-
rongyi
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest