- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
angelside77
tag
válasz
gdevil #47569 üzenetére
Lehet, hogy primitív az eljárás, de én simán nyomok egy hidrát magam elé, ahol én vagyok oda meg blizzard-ot és folyamatosan futok, az elitek meg jönnek utánam. 40k dps-el A2-n ez kb. 4-5X és elkopnak az elitek. Valamikor csak a hidra körül futkosok. Egyedül a berántás, meg a bezárás ellen nehéz alkalmazni, de akkor meg diamond skin és lehet lőni őket, majd spuri. A3-ban a 40k dps sztem már kevés, de ott is meg lehet csinálni, csak több hely kell a futáshoz.
Nálam ez bevált, A2-ben nagyon ritkán halok. A3 meg inkább coop.
A fő karim egyébként Monk.
-
-
persil
nagyúr
válasz
gdevil #44023 üzenetére
Ha a nehézség nem számít, akkor meg csak nézd meg őket és döntsd el.
Én monkkal rongyoltam végig infernót saját agyamból kipattant build-del és nagyon élveztem, sehol nem jutott eszembe, hogy hú de egysíkú.
Aztán barbárral is elértem a 60-at, act 2-ig mentem el eddig és azt sem unom, nagyon tetszik.
De mindkét karival több builddel is játszottam egyik sem volt egysíkú.(talán csak a DT barbár)Aztán felhúztam egy melee wizardot és azóta a másik kettővel nem toltam, mert annyira bejött
Act 3-ban tartok ghom-nál, eddig különösebb probléma nélkül.
Szerintem szimplán dönts tetszés szerint.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
gdevil #43942 üzenetére
nekem a monk nem jött be annyira, bár elég sokáig azzal toltam, de a double tornado barb sokkal jobban tetszik. Ha tank barbárról és monkról akarsz összehasonlító véleményt, akkor rám ne nagyon számíts, mert én csak norm-hell játszottam tankként, az meg nem mérvadó, mert a játék infernón kezdődik.
De ha nem feltétlen akarsz double tornado barbárt, akkor általában elég csak egy pár cuccot kicserélni, hogy tank legyél, így megvan a 2in1 kari. (nekem csak offhand helyére kell pajzs, meg sisak helyébe egy másik)
Monkra tudtommal nincs olyan build, ami nagyon különbözik a többitől. (illetve low lvl-re vagy egy infinite tempest rush build, de az csak norm-hell hatékony, ahogy hallottam)A könnyűség meg teljesen egyénfüggő, mert nekem pl monkkal az elején jobban ment, mint barbárral az elején, de mostmár fordítva van.
Plusz barbárra még ott a weapon throw build, amibe annyira nem nagyon mentem bele (belten van olyan mod, hogy feleakkora lesz a költsége, az meg a többi jó mod mellé drága)
-
mikromanus
veterán
válasz
gdevil #39184 üzenetére
D2-ben is volt ilyesmi. Pontosan nem tudom melyik volt alapból és melyik később, de ami később kerül be az amolyan "content" patch már
- Überek és Diablo Clone
- rúnaszavak (3 patchben jöttek azt hiszem)
- reskillre quest jutalom és token
- chat parancsok bővítése és tiltólista (azt hiszem szűrik a spambotokat is elég jól most már a chaten) -
KonzolKartel
őstag
válasz
gdevil #38800 üzenetére
"Én critical mass wizardot játszok. 49% crit chance, 240% chd, 40k hp, 900 unbuffed res.
29k unbuffed dmg. Illetve nem árt, ha van LoH-nk, nekem 200 van.
skillek
frost nova-deep freez
hurricane-wicked twist
energy armor-prismatic
diamond skin-első rúnával
magic weapon-blood magic
explosive blast-chain reaction
passzívok:
critical mass
astral
blur(ez választható)
Ez a build a tömegből él. Egy-egy mob képes komoly meglepetést okozni, mivel akkor szinte semmit nem profitálunk a critical mass-ből.
Act3-4en boldogúl. Rangedek esetenként komoly kihívást jelenthetnek.
explosive blasst, diamond skin folyamatosan spemelni kell."Nem feltétlen ezekkel a statokkal, de ezzel a builddel a legeletkepesebba wizard.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
gdevil #37226 üzenetére
Már csak azt nem írtad, milyen karakter
Milyen skillekkel..Hell-re én vettem barbárnak egy 250 life on hites fegyvert fillérekért, így megvan a 4K DPS és mint vaj úgy haladtam Act 1-ben is. Jó skillekkel "majdnem" könnyebb mint normál. Na meg egy-két halál az bőven belefér. Inf-en lesz ennél jóval több is. Ha nem tudsz haladni, folyamatosan halsz, akkor kell a gear upgrade.
Amúgy ne csodálkozz a kék droppon, mivel normálon garantált 1 sárga minden boss-ból. NM-től már semmi, max talán ha MF gear-ben mész.
Más:
Amúgy az MF tényleg fontos, többször adott teljesen jó statos kék cuccot 100 feletti alap statokkal, de mégse lehet elnyomni, mert nem sárga és nincsenek rajta más pluszok. Szvsz az MF lényege ez. Növeli az esélyét, hogy besárguljon a cucc, ami esetleg jó lehet -
Ghoosty
őstag
válasz
gdevil #34407 üzenetére
NM-en, szerintem igazából még nincs jelentősége a buildnek. Én így mentem:
Bal: Magic Missile +sebézés rúna
Jobb: Desintegrator +felrobban többet sebez rúna/amíg nem volt, addig a szélesítés
1 Teleport
2 Force wave +cooldown/AP csökkentő rúna
3 comanion + sebzés növelő aura rúna
4 Archon formDPS-em mindig is minimális volt, mert nem AH-ztam. Act 4 végére lett kb 2k.
F-ECT$
Ha AH-ztál, szerintem lehetett 4-5k DPS-ed már NM-en is. Nekem hellen ACT 2 végén csak talált cuccokkal, 4,5k volt a dps-em és sehogy se tudtam leölni vele belial-t, mikor idézgette a kígyókat, nem volt elég, menekülő spellem, így be-bekaptam sebzést, aztán elfogytam. Mentem 2 kört farmolni előtte és sikerült 6k-ra felnyomni, úgy már lement. Viszont utána már annyira könnyű volt az ACT3, hogy 1x haltam meg egy fast, extra health, teleportálós champion packtól.
-
Sonja
nagyúr
válasz
gdevil #31815 üzenetére
Lépj be Battle.NET-en, majd fent Support -> Your Support Ticket, itt pedig Submit a ticket és írsz nekik.
-
D4v3
őstag
válasz
gdevil #29643 üzenetére
Ahogy láttam, 24 óra kell kb egy aukció után, hogy az átmenjen a felülvizsgálaton. Nekem wowos karakter transfer miatt egy haverom nevén van a bnet account. Paypalom volt régebbről, és ennek ellenére nem volt gond. Amúgy sem hiszem, hogy a blizz többet látna a paypalodból, mint a paypal címed, ami egy email cím végülis. Mostanra már megjött mind a 4 aukcióm ára a paypalomra.
-
persil
nagyúr
válasz
gdevil #29594 üzenetére
Az én tippem az lenne, hogy írj egy normálisabb hangvételű levelet a supportnak, amiben valami nyomós indokkal alátámasztod a korábbi hülyeséged, meg valami adatokkal bebizonyítod, hogy te vetted a játékot saját magadnak.
Így talán meg lehet oldani utólag, hogy egy névre/címre kerüljön minden.
Viszont, ha elfogadsz egy jótanácsot, akkor ezt az "óvatosságból valótlan adatokat adok meg" taktikát elfelejted.
Ha olyan oldalra akarsz regelni, ahová óvatosságból inkább nem írsz be valós adatot, akkor azt az oldalt felejtsd el, ellenben a blizz kaliberű cégek nem a te bankkártyádról fogják leszívni a fizudat, szóval utóbbi esetben csak magadnak ártasz, ha nem valós adatokat adsz meg.(Bármilyen későbbi kellemetlenségnől jól jön, ha be tudod bizonyítani, hogy neked van igazad. De ez kamu adatokkal nem megy) -
MrCsiT
addikt
válasz
gdevil #28876 üzenetére
olvastam, amit írtatok, és megosztom, hogy én most ezt a beállítást használom, de lehet, hogy van jobb
-
mar_tin
tag
válasz
gdevil #28721 üzenetére
Én ezzel a buildel nyomulok nightmare Act3-4 óta kb (tegnap feküdt meg vele Diablo Hellen, igaz csak harmadikra). Előtte a Magic missile helyett volt Shock Pulse Piercing Orb rúnával, jobb gombon meg Arcane orb Obliteration rúnával. A teleport helyére volt berakva a Blizzard.
Ja és persze kiteolni ezerrel anélkül halott vagy. -
Klikodesh
senior tag
válasz
gdevil #18052 üzenetére
Attol fugg crowd control megachain-t akarsz vagy one on one bossfightot, de nem tul nehez osszerakni egy jo kombot.
Szeretek berohanni a tomeg kozpere magamratenni egy sebezhetetlenseget hagyni hagy gyepaljanak es a backlash majd szetcsapja oket, 31 monster halt bele ebbe a legjobb esetben anelkul hogy barmit is tettem volna.
Sebzesnovelo mantra, sebzesnovelo palm, 7 strike es sebezhetetlenseg backlash 15 masodperc alatt megette belialt normalon nightmaren tesztelnem de meghalt a BN.
-
kovsol
titán
válasz
gdevil #17914 üzenetére
mi az, hogy képességre gyúrni ? itt nem kell tápolni a képességeket, tetszülegesen pakolhatod a runákat
amúgy meg coop és egyfős közt is nagy az eltérés nehézségben, bossok és a mobok HP ja már két fős coopban is durván megnő minden HP-ja. Mi mondjuk ketten megyünk haverral, nem tudom ha 4 fős coop van akkor tovább erősödik-e. De pl egyik boss HP jah egyedül 750k ketten 3,7milla, nem semmi eltérés
-
Bazzzs
senior tag
válasz
gdevil #16821 üzenetére
Pont olyan szinten kerülnek elő a régi dolgok, hogy a rajongókat megvegyék kilóra. A játék folyamán végig megvan a nosztalgiafaktor, mert rengeteg kis apró visszautalás van az előző részekre (pl. sok hangeffekt), de nem estek át a ló másik oldalára. Szerintem nagyon jól eltalálták az arányokat
-
-
-
-
-conrad-
addikt
Igen, -7 órával kell számolni. Egy 20 perccel előbb legyél fenn a chaten, akkor megadják az acc/pass párost. Addigra érdemes felrakni a friss klienst, hogy már csak be kelljen logolni és játszani.
radi8tor1:
Te beírod, hogy mennyi az idő New Yorkban ahol EDT van nem EST, ez nem sokat segít, az 6 óra eltérés nem 7. -
radi8tor
MODERÁTOR
EST is 5 hours behind of Coordinated Universal Time (UTC)
Note that most places observe daylight saving time/summer time during summer, and are therefore using EDT instead in the summer.Current time in New York: kedd, 2012. április 10. 04:06:18 EDT
New York will stay on EDT until vasárnap, 2012. november 4. going to EST
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest