- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#52815360 #46714 üzenetére
ja, ha sokat halsz akkor maradj.
A3ban/A4ben halál már gyakrabban megesik, de a drop kompenzál általában... de oda tényleg cucc kell. A3 kb onnantól esélyes, hogy az ember kés a vajban módon halad A1ben, azaz átlag ellenfél 1hit, champion/unique 10s alatt.
gyakorlatilag amikor az embernek van cucca ahhoz, hogy menjen a következő actra úgy, hogy már nem megy negatívba a javítás miatt, akkor érdemes tovább lépni. neccesebb helyeket meg ki kell hagyni, pl A2ben pár hely macerásabb egy DHnak, mint A3 pár helye (korsik bridge pl sokkal nyugisabb, mint a cave of the betrayer fastwallerreflecting arcane/teleporter 1hitkiller pókjai/swarmjai).
-
mikromanus
veterán
válasz
#52815360 #44978 üzenetére
A gyökér csalóknak a pénzrunoló botok miatt sok az ingame goldja amit vagy eladnak de nem a RMAH-ban, vagy vesznek jó itemet amit szintén nem az RMAH-on keresztül adnak el. Vagy mert ott a max 250 euró, vagy azért mert nem akarnak 1 euro +15%-ot fizetni. Ennyi.
De azért van közülünk aki megérti a csalókat akik tönkrevágják a játék gazdaságát
-
danilla
őstag
válasz
#52815360 #44763 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Megvettem a batman köpeny-t, így már eléggé ütőképes vagyok és tetszem is magamnak
ugyan lenulláztam magam (anyagilag), de szerintem megérte. Most elkezdek gyűjteni pár allreses ruhadarabra és egy jobb puskára. (SS nélkül 71k DPS)
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Óra topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest